0
 • Skrevet: 18.01.2015
 • Klokken: 14:21
 • Kommentarer: 0

God dag. 

Først vil jeg vise dere en skoleoppgave jeg har hatt om på skolen. Presentasjonen handler om Jesus som historisk person. Jeg fikk karakter 5 på denne videoen og både elevene og lærerne som var tilstede under presentasjonen likte dette veldig godt.  For best kvalitet på videoen så må dere trykke på "tannhjulet" altså innstillinger, nederst til høyre. Trykk så på 1080 HD. Hvis du har dårlig tid, eller synes at jeg snakker for sakte, så kan du også trykke på "tannhjulet" / innstillinger, deretter trykker du på: Hatighet og tar på 1,25. Da går videoen litt fortere. 

 

I dag skal jeg bare være hjemme med datteren min, slappe av og blogge litt. 

  


#mamma #mammablogg #mammablogger #mor #baby #jente #unge #bilder #bilde #foto #barn #jesus #video #film #bloggvideo #tro #gud #helligeånd
På fanget til bestefar :) Det går veldig bra med oss, på alle måter. Datteren min sier veldig mye "mamma" og er flink til å vinke. Hun klarer fint å komme seg fra stuen og inn på bade, eller til kjøkkenet helt alene. Hun har ikke fått tenner, men i dag da jeg sjekket, kunne jeg ane en liten tann og så at de er såvidt på vei. Ellers er hun nysgjerrig og skal undersøke alt og alle. Hun er en veldig søt jente. 

 

0
 • Skrevet: 22.08.2014
 • Klokken: 21:39
 • Kommentarer: 0

Barne og ungdomsleir, for både små, store og voksne. Delt inn i forskjellige grupper etter alder. Jeg var på gruppen for de eldste ungdommene sammen med fadderen til datteren min: Rebecca.  Datteren min skal bli døpt i september. Rebecca sier hun var skadet/syk og ble bedt for.. Dere kan lese om det ----> "HER".

Skulle egentlig sove i salen med de andre som går på videregående, men pågrunn av at jeg hadde baby så leide jeg heller en hytte i nærheten med familien min. Moren min hjalp meg med å passe på babyen da jeg var på aktiviteter. Jeg fikk likevel tatt amme-pauser og fikk anledning til å være med babyen min akkurat når det passet meg.

Fantastisk leir. Ja, det var en #kristen leir, men man trenger ikke  å være kristen for å delta og ha det gøy. Noen kommer på leiren fordi de vil ha en spennende sommer, få seg kjæreste, sommerflørt. være med på pool-party om natten, dra på kule turer og ja, whatever. 

Det er veldig kjekt å bli kjent med nye mennesker. Feks. "Idol Miriam" ble jeg venn med, nettopp på denne leiren!. Og en av mine bestevenner Caroline, ble jeg også kjent med her og vi holder fremdeles kontakten.

Under her har jeg lagt til noen videoer. Skal prøve å legge ut flere, men det tar flere dager å laste opp de lengste videoene... Videoene har jeg filmet fra barne og ungdomsleiren jeg var på nå i sommer.

Jeg var først på ridning, fikk en gal hest, så da byttet jeg over til media. Har derfor laget litt forskjellige videoer, noe fra media og noe fra ridningen. Den siste dagen skulle alle gruppene som var på de forskjelliIge aktivitetene, gå sammen å øve på en sang til det store korslaget. Gruppen min fikk låten "wake me up", videoen fra den underholdnings-kvelden blir nok også lagt ut som en egen video under her (når den er ferdig redigert, det tar noen dager). Håper dere liker videoen(e)!. 

  Media oppgave- skulle vise en trist stevning. Fikk jeg det til? Se: svart/hvitt bilde.

 #mamma #mammablogg #mammablogger #girllife #girllifeblogg #blogg #hverdag #venner #baby #video #bloggvideo #film #foto #bilder #jente #sommer #aktiviteter #gøy #summer #media #bestevenner #jesus #gud 

1
 • Skrevet: 06.08.2014
 • Klokken: 23:00
 • Kommentarer: 1

Just chillin in my bed.

På bilde ser dere babysengen til datteren min, stelleborde og den super søte hjertebamsen jeg vant på TusenFryd. Hun sover i sengen sammen med meg, men hun bruker Leander vuggen (som er i stuen) og denne sengen på dagtid. 

Videoen vi lagde handler veldig mye om det å være mamma, det å blogge, hvordan jeg er som #ungmor osv. De har svart på alle spørsmålene som dere sendte inn. Vi har også prøvd å lage videoen litt morsom og ikke fullt så seriøst, ved å ta med masse tull på starten. 

#mammablogg #mammablogger #mor #blogg #hverdag #video #videoblogg #spørsmålsrunde #girllife #girllifeblogg 

Haha, her får dere se filmen dere alle har ventet på. Legger ut filmen av oss nederst i dette innlegget. Jeg vil be alle trykke nederst i høyre hjørne på filmen, der det står instillinger ("tannhjulet"). Da kommer det opp at du kan bla å velge en annen kvalitet. Velg da 1080p HD. Om du ikke gjør dette, så blir kvaliteten dårlig. 

Til de som lurer så har jeg faktisk blogget i 6 år. 

 Husk å trykk på 1080 p HD, som kvalitet nederst til høyre hjørnet på innstillinger. 

#outfit  - Shorts fra BikBok. Genser fra HM? Svart ammeBH fra Change. (Den butikken selger bare en type amme BH).

og trutmunn fra fjortis-tiden. Haha, tulla.  


 

 Filmen skulle egentlig vare i akkurat 15 min, men måtte slette litt, så nå varer den i 13 min. 

14
 • Skrevet: 13.07.2014
 • Klokken: 10:44
 • Kommentarer: 14

 

Hei.

Da har jeg fått fikset til en nydelig videoblogg til dere herlige lesere.

I dag har jeg vært på en trilletur med ungen min som varte i flere timer. 

Til uken skal jeg på rideleir. Det blir aktiviteter fra tidlig om morningen til kl. 23:30 om natten. Jeg skal bo på en hytte 25 min fra leiren. Hvilket betyr at jeg ikke er tilbake til hytten før ca. 00:00 om natten og må opp igjen kl 08:00 dagen etter. Da sier det vel seg selv at jeg ikke får tid til å blogge? Jaja, vi får jo pauser, men da vil jeg gjerne være sosial med vennene mine, isteden for å sitte ved en PC og bruke pausene til å blogge..  Jeg gleder meg sykt SYKT masse til å dra på barne og ungdomsleiren<3 

Sånn egentlig så frister det sykt å ta en ordentlig sommerferie (å være borte fra bloggen  i 1 uke og ikke svare på 100 meldinger fra lesere osv, hver dag) men jeg vet jo at DET går jo ikke. Selvom jeg kanskje ikke blogger hver dag, så driver jeg med bloggrelaterte ting angående bloggen min hver eneste dag og det har jeg  stort sett holdt på med siden 2009. 

Dersom dere savner meg for mye, så er  det bare å skrike ut, så kanskje jeg kan få til et mobil-blogg innlegg. 


#blogg #hverdag #videoblogg #spørsmålsrunde #svar #svarpåspørsmålsrunde #baby #mamma #mor #mammablogg #mammablogger #glede #søt #ungmor  #ferie #sommer #sommerferie


Datteren min begynte forresten å rulle rundt for 1 uke siden. Hun er nå 2,5 måneder gammel. Når begynte din lille å rulle rundt? 

For best kvalitet: ta tannhjulet /innstillinger som du finner nederst på høyre hjørne av videoen på 1080p HD. 

Søte babyen min.

Håper dere likte "svarene". 

8
 • Skrevet: 02.07.2014
 • Klokken: 20:33
 • Kommentarer: 8

Hei- Her er den tullete videoen som jeg og Silje lagde. Håper dere liker den ...
12
 • Skrevet: 20.05.2014
 • Klokken: 01:01
 • Kommentarer: 12

Vil dere se hvordan jeg sminker meg til hverdag? Her er noen enkle sminketips for en naturlig look. Jeg er fast tilhenger av merker som "Glo Minerals", "Bare Minerals" og flere merker i den duren. Med andre ord, så blir det svært lite innkjøp av "billig" H&M #sminke for meg, for å si det sånn. Ellers kan jeg jo innrømme at om du roter lenge nok, så kan man fortsatt muligens finne billig fjortis sminke på rommet mitt fra da jeg var 12 år.. HAHA. 

Jeg liker å sminke meg. Jeg synes det er #gøy, men for meg så er det likevel ikke en nødvendighet. Det er liksom ikke sånn at jeg blir helt hysterisk: "omg, jeg kan ikke gå ut døren nå-panikk". #utseened og hvor #perfekt #sexy og #pen du er, er ikke det viktigste. Det viktigste er ikke å se bra ut, men å ha troen på seg selv og å vite at du er god nok som du er (selvsikkerhet) er langt mer tiltrekkende. Da kan du også bli til #inspirasjon for andre. Det er det som sitter i hode på en, som er viktig. Hvordan du ser ut kan ikke måle seg med indre skjønnhet.. 

Venninnen min til venstre og meg til høyre.. 

En #psykolog sa engang at de som sminker seg, bruker piercinger og tatoveringer, de er usikre på seg selv. De er ikke fornøyd med seg selv og gjemmer seg på en måte bak en fasade. Tror dere at dette stemmer? Når vitenskapen sier det, så må det vel stemme?

Det med sminke synes jeg er interessant. Tenk at noen produsenter hevder at deres produkter kan virke hemmende og forsinke aldring av huden, minske "fine rynker" (noe som heldigvis ikke er noe problem for oss ungdommer ennå), gjøre huden mer smidig og gi mer glød. Fantastisk? Ehh ja.. Det er også lærerikt på hvilke måter man faktisk kan fremheve sine gode og mindre gode sider ved seg selv (utseenedmessig), kun ved bruk av riktige hudprodukter og sminke. No surgery.

BIlde over ble tatt når jeg og venninnen min var å spiste ved Aker Brygg, (med resten av klassen). 

Nå Skal jeg vise dere en #sminkevideo jeg nettopp lagde med venninnen min Siv, som nettopp var på besøk hos meg og som blir lagt ut nå på #tirsdag. Denne venninnen min er ei koselig #jente og hun fikk møtt den nydelige lille datteren min for første gang i dag. Vi la også ut endel #selfie #bilder i den forbindelse..

Jeg har ingen #makeup artist utdanning, jeg gjør bare dette på min måte og den måten er bra nok for meg. Det er nå 3 uker siden fødselen. Tenk det folkens, JEG er #mamma - Wow. 

Ps: Jeg må bare bemerke dere med at #JB (#JustinBieber) også kjent som #Justin bEvEr, har fått lurt seg inn på slutten av videoen vår, WHAT.. Oh yess,,, Håper ikke at dere klikker HELT nå. 

Bilde over er fra da jeg og venninen min var på Norske talenter (i Oslo). 

#blogg #videoblogg #video #film

5
 • Skrevet: 06.05.2014
 • Klokken: 22:18
 • Kommentarer: 5

 

Nå er jeg i fødselspermisjon og får ikke akkurat mulighet etter jeg tok keisersnitt, til å være på teaterskolen, men utenom teaterskolen så er jeg med i en gruppe med noen venner fra #Kolbotn. Gruppen har vi laget selv og vi reiser rundt i Norge og konkurrerer innen teatersport. Gruppenavnet vårt heter "Pizza og Grill". Det var jeg som fant på det navnet første gangen jeg var med på mitt første uttak til NM, med disse herlige, morsomme og tullete folka. Nå til sommeren 2014, så skal vi til NM i Aust-Agder. Håpet er så klart å vinne og bli norgesmester for 2014. 

På videoen under så kommer jeg inn i filmen når den har vart i 9 minutter og 39 sekunder. Her er jeg 4 måneder på vei. Anbefaler dere å se hele, for den er veldig morsom.

#tirsdag #blogg #hverdag #mammablogg #mammablogger #mamma #mor #ungmor #baby #pc #konkurranse #nm #teater #teatersport #skuespiller #videoblogg #film #video #morsom

Mormoren til O.C (moren min), skal passe henne når jeg konkurrerer på norgesmesterskapet, men de blir nok begge med som tilskuere/publikum når gruppen min opptrer på scenen!.  

Ellers i dag så har jeg vært hos frisøren. Hun som fikset håret mitt var en lærling. Jeg synes hun er kjempe flink og veldig hyggelig. Hun fortalte meg i dag at hun leser bloggen min, da ble jeg veldig overrasket, så det var litt morsomt :) 

Også må jeg ikke glemme å fortelle at vi hadde besøk i dag av farmoren til O.C. Det var veldig koselig. Hun fikk møte jenten min for første gang i dag. Hun hadde også med fine gaver til både, meg, mamma og gullet mitt. Jeg får dessverre ikke lagt ut noen bilder av gavene, pågrunn av at PC min har full harddisk. Har prøvd å slettet masse, men det blir ikke noe mer plass. Skole-pc`ene mine funker det heller ikke på og ikke mac`en, eller noen av de andre. TYPISK. Derfor skal jeg kjøpe en ny PC på torsdag. Jeg trenger en pc som er rask, som jeg kan spille på, som har CD-rom, og har den beste plassen til bilder. Så hvilken PC anbefales? Jeg tenker en prisklasse på rundt 10.000 til 16.000 kr. Kan evt. ta noe billigere/litt dyrere dersom det er en pc som er virkelig bra.

Ellers ønsker jeg dere en riktig fin dag. Vi blogges!. 

 DEL innlegget videre om du vil vi skal lage flere slike videoer.

25
 • Skrevet: 22.03.2014
 • Klokken: 16:33
 • Kommentarer: 25

Hun sparker noe sykt på venstre side, som dere kan se på vidoen. Tror du det er armene hennes, eller bena? For meg ser det ut som små føtter, men det betyr jo at hun ennå ikke har snudd seg med hode ned og ligger derfor fortsatt med hode opp og rompa ned. 35+2 uker på vei. 5 uker til hun blir født!

Dere lurer kanskje litt på planene mine angående fødsel? Jeg kan si så mye som at det kommer til å bli ganske så fullt på fødestuen! Ikke bare skal leger, barnepleier, jordmødre og sykesøstre være med, men jeg skal også ha med moren min, venninnen mi, kompisen min og kjæresten til broren min. Ikke nok med det! Jeg har fått et tilbud om å være med på noe lignende "unge mødre" oppdrag, så både journalister og fotografer skal være med, intervjue meg og ta bilder under fødselen. Hah, kanskje jeg skal smelle til med å filme det hele også eller? 

Det er noen som faktisk har foreslått at jeg hadde passet sykt godt med på tv programmet unge mødre. For å være med der så må man være mellom 16-21 år. Så hvis jeg skal melde meg på så blir det isåfall om et eller to år. Søknadsfristen er ferdig for i år. Vet ikke helt om det er noe for meg? Jeg kommer til å dumme meg helt ut, få alle til å le av meg, alle som gikk i klassen med meg på ungdomsskolen kommer til å le av meg (noe som er litt koselig i grunn) og det hadde vært drit kleint og jeg hadde vært drit klein. Likevel så er jeg veldig flink til å drite meg ut på tv skjermen, dere får snart sett meg på en kino film!. So hang on.

BUT I DONT THINK I AM A KJENDIS. Faktisk så er man ikke kjendis selvom man er en blogger, eller er med på verken kino filmer eller unge mødre. Jeg ser på kjendiser som noen personer som ALLE vet hvem er, som feks. Justin Bieber og Michael Jackson. Så derfor kan ingen komme hit å si jeg er kjendis, for det er jeg ikke. Og et kjendis liv er faktisk helt forferdelig.

I LOVE YOU ALL.

Klem fra den anonyme bloggeren, som sliter med å være anonym.

 
32
 • Skrevet: 25.02.2014
 • Klokken: 18:11
 • Kommentarer: 32

 

Sminkevideo av meg er nå ferdig. Vakkert eller hva? Det eneste kjipe var at da jeg var ferdig å redigere filmen, så klikket redigeringsprogrammet!! Jeg måtte gjøre ALT på nytt.. Og brukte derfor lengre tid enn forventet + PC var drit treg. Jeg håper også på å få inn flere spørsmål fra dere til spørsmålsrunden, (Se eget innlegg).. Da blir det mer video! Så send gjerne inn spørsmål.

Nå skal jeg ut til kaninene mine. Vi blogges.

                                   37
 • Skrevet: 23.02.2014
 • Klokken: 15:57
 • Kommentarer: 37

Har danset i 2 timer nå, fikk rie lignende tak i magen, som om fødselen startet. Jeg måtte legge meg i sengen, så nå har det heldigvis roet seg. Litt dumt å føde nå ved tanke på at jeg "bare" er 8- måneder på vei. Det å danse i gang fødselen er noe jeg godt kunne prøvd igjen, men da ikke før jeg faktisk nærmer meg termin. For at fødselen skal starte raskt ved dans, så er det nok lurest med en heftig hip hop dans, noe lignende videoen av meg under viser.. Altså ikke noe rolig dans og helst i noen timer uten stopp.. Det kan også hjelpe å ta deg en lang jogge tur. Et annet kjerringråd jeg har hørt flere ganger som kan sette i gang en fødsel, er å gå i trapper og ha sex.(nei, Det siste alternativet der skal ikke prøves, hehe).

 

 

 

                                                        Slik er det jeg håper på å se ut etter fødselen,

                   


 • Les eldre innlegg

Jeg startet denne bloggen i 2010. I 2013 ble jeg gravid og 24. april 2014 kom den nydelige datteren min til verden med keisersnitt. Ellers liker jeg å danse, være med venner og alt annet som er morro! ___________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits