4
 • Skrevet: 16.08.2014
 • Klokken: 00:50
 • Kommentarer: 4

Hei. Først må jeg bare si sorry for at dette innlegge kommer litt sent. Det ble forhåndsskrevet for 4 dager siden, men ble ikke postet da, pågrunn av at jeg ikke hadde noen bilder tilgjengelig på PCen, som jeg kunne bruke. Ettersom jeg ikke har hatt så veldig blogg "lyst" og vært veldig mye ute med venner, passet på babyen min osv, så har ikke bloggingen blitt første prioritert. Dessverre har jeg fortsatt ingen bilder tilgjengelig, så istedenfor å vente til den PC`en blir fikset, så bare publiserer jeg dette innlegget nå,

Som sagt så ble dette skrevet for noen dager siden, men gidder ikke å lese gjennom, så beklager om det er noen skrivefeil.

 

Liker du noen nå? kanskje <3 

Hvordan spør du en gutt om å bli kjæreste? Svar: Jeg synes det er best å spørre ansikt til ansikt, det blir mer romantisk enn å spørre om å bli sammen på melding. Hvis man ikke tør å spørre, så går det an å skrive en lapp, eller få en venn til å spørre, men det synes jeg blir barnslig. Jeg tenker at man bør ikke være redd for å spørre, for det verste som kan skje er at man får et NEI. Ellers kan man jo også bare bli sammen uten at noen må spørre. Være mye med hverandre kun som venner, så ser man om det skjer noe etterhvert og om de riktige følelsene kommer. Deretter kan man feks. Få det bekreftet ved å bare slenge ut kommentaren, "jah, da er vi sammen da?", eller vente til folk spørr om dere er sammen, så kan du høre hva personen du liker velger å deffinere dere som, uten at du må spørre personen. Evt. Bare sende et forhold-forespørsel på facebook, men helt ærlig så må man ikke stå i et forhold på face, for å være sammen in real(?). Et annet alternativ er å bare oppførere dere som kjærester, så skjønner folk greia selv også begynner folk å kalle dere for kjærester og hvis dere ikke nekter for det og begge vil, så kan dere jo bare svare ja, til det.

Hvilken nettside logget du inn på for å få vite klassene? Svar: For å sjekke hvem jeg kommer i klasse med så tok jeg å logget inn på Skolearene.no så trykket jeg på fagene med gruppelister. Deretter på et av de fagene og da kommer det opp hvem jeg skal gå i klassen med til høsten. Det er hvertfall sånn for oss som skal begynne på videregående, hvis du går på ungdomsskolen, så tror jeg kanskje det er lærerne som har de listene for seg selv(?). 

Hvor mye gikk du opp og hvor mye veier du?  Svar: Jeg gikk opp 5 kg da jeg var gravid. Etter jeg fikk ut ungen så veide jeg like mye som før jeg ble gravid. Etter en uke så var magen helt flat igjen. Deretter gikk jeg litt ned i vekt, så nå veier jeg akkurat 50,8 kg.

Ble du fornøyd med kroppen etter fødselen? Svar: Ja, det ble jeg. 

Må du ha en rik kjærese? Nei. Jeg går ikke etter penger når jeg skal velge en gutt, men koselig med en som spanderer litt da <3

Hva har du gjort for å bli så slank etter å ha vært gravid i 10 måneder? Svar: Hehe, takk? Vet ikke hva jeg skal si. Jeg har spist hva jeg ville. Spist masse. Spist endel is og sjokolade. Jeg elsker is. Fått masse søvn. Ikke trent i det hele tatt. Tatt livet med ro. Jeg leste en bok om psykologi en gang, om at hvis man ikke har masse stress å tenke på, så holder man normalvekten og i sommer har det bare vært ganske chillern her for meg.

Hvem er gutten som er med på de siste bildene, er det noe mellom dere? Svar: Oja, han heter Chris. Vi er ikke sammen.

Hvordan ble dere kjent, bildene var søte av dere, dere passer sammen: Svar: Jeg å Chris? Vi har kjent hverandre i over 2 år nå. Før jeg ble gravid så pleide jeg å ta bussen fra skolen og til senteret, der måtte jeg vente på neste buss som skulle kjøre meg hjem. Istedenfor å stå å vente så lenge på bussholdeplassen, så pleide jeg å gå inn på senteret, det samme gjorde han.. Så vi ble faktisk kjent gjennom noen felles venner på senteret, utenfor bussholdeplassen. Pågrunn av dette så var vi med hverandre nesten hver dag (med mange andre). Så ble jeg gravid, da mistet vi igrunn litt av kontakten. Etter jeg fikk datteren min så tok han kontakt med meg igjen og nå er vi venner.

Hva liker du best med Chris? Svar: OMG. Så mange spørsmål om han da?? Vet ikke hva jeg skal svare, haha. Det jeg liker best med Chris (positive sider), er at det alltid er så gøy å være med han. Vi finner på masse tull. Det blir aldri noe klein stillhet. Ellers er det kult at han synes det er gøy å hjelpe meg med forskjellige ting frivillig, uten at jeg har spurt han!. Det er også bra at han tør å være med på ting, foreksempel å lage videoer med meg. Shoppe/se på klær med meg. Sitte på en cafe` sammen. Leke med babyen min. Ta bilder og ha photoshoot. Holde meg med selskap hvis jeg kjeder meg. Skype med meg. Gå på tur og ikke bare være inne.

Hva er en bestevenn for deg? Svar: En jeg kan ha det gøy sammen med, som jeg føler meg komfortabel med og som jeg stoler på. :)

Hva er drømme gutten? Svar: Han må kunne holde på hemmeligheter, være trofast, til å stole på og ærlig. Det bør være en som jeg ikke bare er kjæreste med, men at vi også er gode venner, sånn at vi kan ha det gøy sammen. Jeg liker at gutter er litt aktive, vil finne på ting og ikke bare sitter å er care/kjedelig, eller gamer hele tiden.  Altså det er ikke noe galt i å game/spille, for jeg gjør det jo av og til selv, men kjedelig om det er den eneste aktiviteten gutter driver med.

Har du kjæreste? Svar: Nei. Forever alone.. 

Har du fått drømmegutten? Svar: Haha. Jeg er fortsatt singel. 

Hva skal du bli? Svar: Advokat. Jeg skal fullføre videregående, få gode karakterer og bestå i alle fag. Deretter skal jeg ta mastergrad i jus ved UIO, universitetet i Oslo. Det blir jo tøft, mye å lære, men jeg vet at jeg er ei jente som klarer å nå målene mine.

Hvor mange barn vil du ha?  Svar:  Vil ha minst 2, men max 5. Så tror jeg vil ha 3. Jeg synes det er viktig å ha tid til hver enkelt unge, jeg synes det også er viktig at man skal kunne ta seg av barna man setter til verden. Likevel så synes jeg at man skal være to om det. Så hvis han feks. Vil ha flere enn det jeg vil ha, så går det jo ann å komme til en enighet underveis. Jeg har ikke bestemt meg for basta bom, det må være 3 barn. Det er litt tidlig for meg å bestemme meg for antall nå, det er jo noe jeg vil finne ut av underveis.

Når vil du ha flere barn? Svar: Jeg vil gjerne få barn nummer 2, før jeg blir 30. Det er flere grunner til det.. Fra naturens side, så er det anbefalt at kvinner får barn relativt tidlig. I tenårine + 20-årene. Og huden er mest elastisk og kroppen vil komme raskere tilbake om man får barn relativt tidlig. En uke etter keisersnittet mitt, så var jeg slank og normal igjen..Jeg vil likevel ikke anbefale andre tenåringer som var i den samme situasjonen som jeg var i å få barn, men uhell kan skje og da valgte jeg å beholde og ta konsekvensene av det. Hvor fort kroppen kommer tilbake etter fødselen, er selvfølgelig forskjellig fra person til person og bør jo ikke være avgjørende for når man skal få barn. Det er flere andre faktorer som spiller inn. Feks: Er du moden nok for å ta deg av et barn? Er du selvstendig? Tar du ansvar? Du bør også tenke på om du har alt du trenger for å kunne ta deg av et barn, er du økonomisk ansvarlig nok? Det er jo  kanskje lurt at hvertfall den ene personen har god nok råd. Hvor stor aldersforskjell ønsker du på barna? Jeg vil ikke ha for stor aldersforskjell på barna mine, jeg tenker max 10 år forskjell fra den 1. til nummer 2. På meg og storebroren min, så er det 18 års forskjell.. Likevel tenker jeg at jeg kan tilpasse meg. Jeg vil være i et forhold til den jeg får barn med!. Hvis jeg ikke er det, så vil jeg vente. Om jeg så må vente til jeg er over 30, før jeg får kjæreste, så får jeg bare vente med å få barn til jeg er over 30. Jaja, dere skjønner tegninga.

Var graviditeten planlagt? Svar: Nei. Neste gang jeg skal ha barn så vil jeg at det skal være planlagt, så jeg slipper å ende opp som alenemamma igjen!. 

Kan du fortelle litt om barnefaren? Svar: Hva vil du vite? Jeg har fortalt om barnefaren før, men det slettet jeg fordi jeg ikke ville sette han i et dårlig lys. Jeg kan si så mye som at datteren min har ingen pappa. Den personen som deler det samme biologiske-DNA`et med datteren min, han har jeg ingen kontakt med. Han har aldri truffet babyen min, han ville ikke fortelle det til familien sin. Så faren hans, eventuelle søsken og besteforeldrene hans vet ikke at jeg fikk en baby. Han vil ikke være pappa og det er helt okey for meg. Det bør både jeg og alle andre respektere. "Alle" har anlegg til å kunne produsere avkom, men ikke alle egner seg/ønsker å ha rollen som en pappa, eller mamma. Ingen kan tvinge noen til å ta seg av et barn som en ikke ønsker. Derfor ble jeg singelmamma. Høres bedre ut å si singelmamma enn alenemamma. Alenemor, høres så ensomt ut. For jeg er jo ikke alene, jeg har jo gode venner og familie som støtter meg. Eneste forskjell er at jeg (foreløbig) er singel. 

Skal O få seg flere søsken? Det vil tiden vise, men det blir isåfall mest sannsynlig (les: garantert) halvsøsken.. 

Var O.C mørk da hun ble født? Datteren min "O***a Chanel", hadde litt gylden brun hudfarge, mørkt hår og mørke/grønne øyne da hun ble født. Det har gradvis forandret seg. Etter hun ble 3 måneder så har hun fått lysere hud og blå øyne. Hvordan hårfargen hennes blir som voksen, er jeg usikker på. Jeg har noen spanske aner, så kan hende hun får mørkt hår og mørkere øyne når hun blir eldre. Det ser ut som hun har en sånn type hud som fort blir solbrun. Ellers synes jeg unger med helt blondt/gull hår og knall blå øyne er veldig søtt. Likevel må jeg vel også nevne at alle barn er søte på hver sin måte. 

Kjøper du leiligheter for å leie ut og hvor mye tjener du på det? Ja, det gjør jeg. Litt usikker, for foreldrene mine som hjelper meg å holde styr på alt det der. Jeg vet ca. hvor mye det blir med alt da, men det får jeg ikke lov å si. 

Hvor mye tjener du på bloggen? Det vil jeg ikke si, men jeg ser på det som "småpenger". Jeg blir ikke akkurat millioner av å bare blogge.. Bloggingen er på en måte en slags jobb, men det er samtidig en hobby dagbok for meg. Et sted der jeg får luftet tankene og en blogg som jeg kan se tilbake på når jeg blir gammel. Det er veldig gøy å blogge, selvom det kan være litt mye styr og stress til tider. Stort sett er jeg fornøyd.

Kjøper du mye merkeklær? Svar: Nei, det gjør jeg ikke, men jeg har ikke noe imot de som gjør det altså. Jeg liker å gå i "Normale" klær. Vil ikke se ut som en soss, haha. Liker klær fra Gina, BikBok, B.Young osv, likevel skal jeg ikke nekte for at jeg av og til ser på "merkeklær". Jeg har feks. endel lacoste klær etter at familien min startet opp lacoste i Bærum, men helt ærlig, så blir de klærne bare liggende nederst i skapet mitt. Haha. Ellers føler jeg oftest for å spare penger på konto, liker ikke å sløse.

Hva slags bil vil du kjøpe når du tar lappen? Svar: Jeg vil ha en ny bil. Jeg liker veldig godt merket merzeds-benz, men mange av kompisene mine sier at volvo er best, sååå jeg aner ikke. Haha.

Hvor ofte tar du hårkur hos frisøren, legger merke til at du sender masse snap om at du tar det + hver gang jeg møter deg på senteret så har du tatt hårkur? Svar: Jeg går til frisøren annen hver uke og noen ganger oftere, eller sjeldnere. Pleier også å kure håret hjemme 4 ganger i uken med Redken- sin serie. 

Har du stort hus? Er du rik? Svar: Huset vårt er passe stort for oss. Jeg er rik på kjærlighet <3 

Jeg har sett huset ditt, det er utrolig stort og fint: Svar: Synes du? 

Hvis du svarer nei på spørsmålet om du er rik, vil du heller si du er fattig? Svar: Nei, jeg er ikke fattig. Jeg vil si jeg er normal.

Hvis du svarer ja på spørsmålet om du er rik, vil du bli rikere? Svar: Jeg svarte ikke ja, på det spørsmålet. Jeg kommer fra en normal familie, kanskje ikke så ulikt din egen familie.

Hva spiser du til frokost, et skikkelig herremåltid? Svar: Nei, jeg spiser en brødskive, så slenger jeg på en liten osteskive. Foretrekker Norvegia.  

Og bor du på Oslos beste vestkant? Svar: Haha, nei, ikke akkurat.

Kommer du fra en sosse familie? Svar: Nei. Jeg kommer fra en hyggelig familie (:

1. Hvor mange basseng, jacuzzi, boblebad? har dere tilsammen hos moren/faren din?  2. hvor mange bastu? Svar:  Nr 1) 5 stykker.? Nr 2)  Du mener badstuer, ikke bastu? Vi har 1 badstu hos mamma og en hos pappa, men jeg bruker de aldri, så for min del så driter jeg i at vi har det.

Hvor stort er rommet ditt plis svar? Svar: Passe stort. 36 kvm. 

Tror du ungen din blir bortskjemt? Svar: Nei, det håper jeg ikke. Det kommer jo an på oppdragelsen. Jeg skal lære hun til å ikke få alt hun peker på. Jeg skal lære hun at ting koster penger, at man må jobbe for pengene og at det er lurt å spare, og heller invester penger i aksjer, leiligheter, eller noe fornuftig istedenfor å sløse. Penger vokser ikke på trær og utdanning er viktig. 

Blir du sur hvis ungen din blir ung mor? Svar: Nei, hvorfor skal jeg bli sur for det?.. Jeg vil heller hjelpe hun og støtte hun så godt jeg kan, ikke bli sint. Jeg kommer ikke til å oppfordre hun til det.

Hvordan går det med kaninoppdrettet ditt, hvor mye selger du en kaninunge for? Svar: Det går bra, men har nå tatt en pause pågrunn av at jeg fikk en baby. Starter kanskje opp igjen om 1 år. Denne sommeren har jeg solgt nesten alle mine voksne kaniner, så har bare 4 stykker igjen. De skal jeg ha bare som kosekaniner. Jeg tar 700 kr for en kaninunge. Jeg klipper klørene på dem, ordner med stamtavle, pleier å ta noen helsesjekker på dem og vurderer hvem av dem som egner seg til utstilling og mere. Hvis noen ønsker å øremerke kaninen sin før en utstilling, så kan jeg hjelpe til med det. 

Hvem er din bestevenn av guttene? Svar: Jeg har mange gutte venner, men han jeg tilbringer mest tid med akkurat nå  er Chris. Jeg har også en annen god kompis som heter Morten. Jeg har et skikkelig bra venneforhold med han. Morten kaller meg for søster og jeg kaller han for bror.  Han har alltid søttet meg og jeg har alltid prøvd å være der for han. I det siste har jeg dessverre ikke fått vært så mye med Morten, men selvom vi ikke er så mye med hverandre, så vil jeg likevel tørre å påsta at siden vi kaller hverandre fortsatt søster/bror, så er vi fortsatt bestevenner. Det rare er at begge mine bestekompiser, er dessverre uvenner med hverandre!...  Kjenner jeg de riktig, så vil de nok ikke at jeg skal blogge om grunnen her. Så hvis de vil fortelle det, så får de fortelle det selv, tenker jeg. Trenger ikke gå inn på det her.  Ellers driver fetteren til Chris å sier at jeg å han er bestevenner. + mange andre gutter som også sier at jeg er bestevenn med dem, så det blir litt vanskelig å måtte velge en bestevenn haha. 

Hvem er din bestevenn av jentene? Svar: Silje, Marie, Siv, Julie, Line, Caroline, Perisa, osv ++++ Pluss mange flere. Jeg har ikke bare en bestevenninne. Ellers har jeg endel jenter som jeg kun er venn med, men som jeg har for lite kontakt med for å kunne kalle for bestevenn, som feks: Henriette, Stine, osv. Likevel kan jeg jo si så mye som at uansett om ei jente er bestevenn med meg, eller bare er venn av meg, så er disse jentene noen jeg har valgt som venner / de har valgt meg, fordi vi har det gøy sammen, jeg stoler på dem og vi er glade i hverandre. Et vennskap bygger på tillit. Vi må heie på hverandre, ikke tråkke hverandre ned i søla. Ellers har jeg jo mange bekjente, men de telles nok ikke som venner.

Har du mistet venner etter du fikk barn? Svar: Nei, det er ingen av vennene mine som har forlatt meg selvom jeg har fått barn. De fleste vet at jeg har et ansvar for et barn og hvis de vil finne på noe med meg og at jeg kanskje ikke kan gå ut hver dag, så kan jo de bare komme på besøk til meg. Etter jeg fikk barn så har jeg ikke kjedet meg, eller vært ensom en eneste dag. Som oftest er det noen som vil møte meg, noe det forsåvidt var før jeg ble gravid også.. Etter jeg fikk barn så føler jeg ikke at jeg har fått ferre venner, jeg føler heller at jeg har fått flere. Dessverre så har jeg ikke fått noen nye venner med barn, men det går helt fint for meg. Jeg har likevel fått møtt to søte jenter på Egon her om dagen, hun ene var gravid og hun andre hadde barn. Var veldig hyggelig å snakke med dem og kunne gjerne ha møtt dem igjen. (De tok kontakt med meg fordi hun ene hadde lest bloggen min). Jeg har faktisk hørt at mange mødre ditcher vennene sine og prøver å finne andre venner med barn, men dette gjelder jo ikke alle, men jeg tenker at jeg ikke nødvendigvis trenger venner som det eneste jeg har til felles med dem, er å være foreldre. Venninnene mine blir jo voksne nok en gang de også, de får sikkert familie, lappen, hus og mann en gang i fremtiden de også. For selvom jeg er en foreldre, så er ikke det alt jeg er. Jeg er fortsatt Kristine. Jeg er fortsatt hun som liker å danse, som går på teater. Jeg er fortsatt hun jenta som finner på masse tull med vennene sine. Jeg er fortsatt noen sin datter, noen sin søster og noen sin venn. Jeg kan feks. Ha mer til felles med Chris, eller Line som ikke har barn i det hele tatt, enn en random dame med en unge.. 

Bettina: Har dere blitt sammen enda? Svar: Hø?

Bettina: Yndlingsdrikke? Svar: Fanta.

 

PS. Beklager at jeg sikkert svarte helt idiotisk på alle disse spørsmålene, men jeg får skylde på at det er sent og at jeg er overtrøtt.


Så fint bilde av deg og ungen!. Savner deg!. Du har sykt fin munn!.

Så søt baby du har!  

Du er så pen!.

Utrolig søt jente du har og fin blogg! 

For ei søt jente du har! 

Utrolig søt baby. Du har mange fine bilder på bloggen og skriver bra! 

Nydelig liten jente. Ha en fin uke begge to!

Felles svar til kommentarene over: Tusen takk for alt det fine dere skriver, dere lyser opp dagen min. Det er ikke alltid jeg får svart alle, men jeg leser det dere skriver. Takk for alle de hyggelige kommentarene som jeg også får på snap. Jeg er utrolig heldig som har så mange koselige lesere. Igjen tusen takk, dere er herlige!.

PS: Plis ikke skriv negative kommentarer, da er du en knupp <3 

#mamma #mammablogg #mammablogger #ungmor #mor #spørsmålsrudne #svarpåspørsmålsrnde #blogg #hverdag #spørsmål #graviditet #baby #baby Løvehode #kaninoppdrett #Kanin #kjæreste #tips Og håper at det jeg skrev på spørsmålsrunden nå kan være en smule til "hjelp" for andre som er/var #gravid som er i den samme situasjoen. Et tips fra meg til dere gravide: følg hjerte ditt.

 

15
 • Skrevet: 13.04.2014
 • Klokken: 23:57
 • Kommentarer: 15

Drømme prins? Utseende: Høy, pent ansikt, slank og ok stil. Personlighet: Ærlig, til å stole på og trofast. Oppførsel: Morsom og som IKKE driver på med 4 jenter samtidig!!.

Hvem vil du gifte deg med? hehe :) Hemmelig. Neida, men joda. Må jo være en jeg kan elske over alt på jord og ha et stabilt forhold til. Har ingen planer om å gifte meg før jeg føler meg voksen og er helt sikker på at det blir han og meg. Ønsker ikke å være en av de 45% som blir skilt.

Vet du om noen gutter som liker deg? Ja.

 

Hva heter barnefaren? Det får han si selv hvis han får lyst.

Bilde av barnefaren? Haha, er jeg flink til å tegne?
Hvorfor har du ikke en anonymblogg lenger? Fordi jeg ikke gidder.

Når bladet Babydrøm kommer ut med bildene av deg på, blir "anonymiteten" din avslørt? (navnet ditt f.eks): Det er lenge siden jeg sluttet med å være anonym.. Jeg kan velge selv om de skal få skrive navnet mitt i BabyDrøm, eller ikke.

Du får ikke være med i BabyDrøm likevel, fordi de tar ikke med deg fordi du skal ha keisersnitt? Jeg får være med hvis jeg vil, uansett om jeg tar KS.
Gleder du deg eller gruer du deg til fødselen? Begge deler ^^. Jeg gruer meg til ubehaget, men gleder meg til å få det overstått.

Ønsket du å bli mor i så ung alder? Eller brukte dere ikke prevensjon? Vi brukte prevensjon.

Har du eller hatt mye halsbrann under svangerskapet? Nei. Ingenting.

Bra blogg :) Du gikk jo på kg, gikk du ferdig, eller skal du gå tilbake å ta skolen ferdig? Tusen takk. Ja, jeg har gått på KG, Kristelig gymnasium. Jeg går ikke der lenger, jeg skal gå på en annen #skole. (Med 97ere.)Hvordan er det å være gravid, og se at magen vokser for hver dag og kjenne at det er et liv der inne? : ) Det er morro det. Litt rart, men også spennende at det bor et menneske i magen min.. Jeg synes det er bra å kjenne masse liv, for da vet jeg at alt står bra til med babyen og at hun lever.

Vondt at det sparker? Nei. Morkaken min ligger i fremre vegg, noe som fører til at den tar imot støtene/sparkene. Hun ligger også i seteleie, noe som fører til at bevegelsene hun lager ikke gjør vondt i de hele tatt for hun får ikke sparket meg i ribbeina, bare helt nede på venstre side av magen. Ellers kjenner jeg bevegelser høyere opp også, men da er det bare armene hennes eller hode og det gjør heller ikke noe vondt.

Får du brukt magen som bord? Til å skulle føde om 2 uker, så har jeg ikke så stor mage. Jeg får ikke prøvd å brukt magen min som "bord". Magen min er for liten for å kunne sette en kopp, eller tallerken på. Det bare velter rett ned..  

Hvordan føles et spark ut, om det er beskrivelig? I uke 18, så føltes det ut som en liten sommerfugl som flakset med vingene mot huden min, men det kilte ikke og jeg kjente det bare helt svakt. I uke 30 så beskrev jeg sparkene med at jeg klappet meg selv på hånden. Du kan jo prøve det selv? Klapp deg selv oppå venstre hånden, eller over fingrene dine, med innsiden av din høyre hånd. Det gjør ikke vondt, men du merker det jo. Nå i uke 38 så føles det ut som en baby som beveger seg inni meg. Jeg kjenner små rykk innenifra. På utsiden av magen ser jeg nå at magen min buer/buler seg litt ut hver gang hun sparker, eller når hun dytter med armen sin. Håper du synes dette var en god nok beskrivelse? :)

Kan du ha et innlegg om hva du skal ta med deg på sykehuset? Ja.

Er det noe du kunne gjøre før, men som du ikke kan gjøre nå pga magen? (ikke drikke alkohol, men f.eks knyte sko) Jeg er veldig klar over hva jeg kan putte i meg og hva jeg bør unngå å putte i meg som gravid. Jeg kan gjøre alt det samme som før, selvom jeg har fått mage.. Bortsett fra å kjøre noen karuseller (det er ikke lov), men det er kanskje ikke så aktuelt likevel. Ved tanke på at TusenFryd ikke har åpnet ennå? Jaja, får ta meg en tur til sommeren, da skal jeg ha sesongkort :D Jeg kan fint knyte sko, hoppe og danse. Det eneste er at jeg blir fortere sliten. Jeg klarer fint å ligge på magen i sengen, men jeg vet om mange gravide som ikke klarer det.


#sminke #yrke #pen #kjekk #ærlig #morsom #elske #gutter #bilde #foto #blogg #hverdag #søndag #babydrøm #keisersnitt #fødsel #mor #mamma #ungmor #svangerskap #gravid #mage #liv #menneske #spark #mammablogg #mammablogger #forhold #tegne #tegning #blond #KG #Kristen gymnasium #skuespiller

Hvordan skal du føde?  Keisersnitt. (Ved mindre babyen snur seg, da vil jeg føde normalt).

Hvilket yrke ser du for deg at du har i framtida og hvorfor tror du akkurat det yrket passer til deg? Dyrlege, fordi jeg elsker dyr. Helsefagarbeider, fordi jeg er glad i å hjelpe mennesker. Eiendomsmegler, fordi jeg har erfaring med å eie og leie ut leiligheter fra jeg var 15 og synes det er gøy. Advokat, fordi jeg synes det er interessant å sette meg inn i de norske lovene, for da vet jeg hva mine rettigheter er, ovenfor feks. Barnevernet. Når det er sagt så hater jeg å lese. Eneste jeg liker å lese er blader (abonnerer på TOPP), blogger, eller fakta bøker. Hater sånne historier, da foretrekker jeg heller å se filmen. Ellers kunne jeg aller helst ha jobbet som skuespiller, fordi det er min største drøm, jeg liker å spille i filmer, fordi dette er noe jeg virkelig liker. 

Hva forventer du under fødselen? Jeg forventer at jeg blir godt ivaretatt av helsepersonell og får den hjelpen jeg har behov for. Nå kan det hende at jeg skal ta KS (keisersnitt) isteden for VF (vaginal fødsel). Dette kommer ann på om babyen min snur seg riktig vei. Hun ligger nå i seteleie. Jeg vil nok ha noen andre tanker angående fødsel om det skal skje ved KS, iforhold til om det skulle skjedd ved VF. Ved keisersnitt så forventer jeg ingen smerter under forløsningen, men da kommer smertene etter på. Ved vaginal fødsel så forventer jeg masse smerter under forløsningen, men ikke noe særlig etter på. Både KS og VF, har sine positive og negative sider.
Kan du ha ny #sminkevideo? Jeg kan det. Jeg venter nå på en sponsor pakke med #makeup fra blant annet GLO MINERALS OG BARE MINERALS. Aner ikke når jeg får denne pakken, kan ta en stund. Mulig jeg lager en sminkevideo med disse produktene, eller lager et innlegg med fine bilder. Ellers så vil jeg bare nevne at dere kan få 15% rabatt på alle behandlinger hos Lashes by Kasja i Oslo, ved å oppgi at du hørte om hun gjennom meg.( Klikk HER. )

 

Nå har jeg svart på mange av spørsmålene dere sendte inn. Håper dere likte svarene. Ser at det var mange som lurte på ting med graviditeten, noe som er ganske naturlig ved tanke på at denne bloggen itilegg til å være en hverdagsblogg siden 2010, også har blitt en mammablogg.

Håper alle får en fortsatt fin søndag eller #mandag ja, det spørs når du ser dette innlegget. Også håper jeg alle får en fin dag i morgen uten skole, men bare fri :D

Håper dere kan "like" dette innlegget (nederst på den blå liker knappen) dersom du likte det.  God påske!

14
 • Skrevet: 10.04.2014
 • Klokken: 18:56
 • Kommentarer: 14

Jeg tenkte å ikke å lage noen stor greie ut av dette. Kommer vel til å svare på et par av spørsmålene og gjøre det helt enkelt. Jeg ønsker ikke at dere bare skal stille spørsmål for å være hyggelig, eller kun for å ha spurt om noe randomt. Jeg er ikke ute etter mange kommentarer nå, men dersom det er noe dere faktisk lurer på, så spør i vei. 

Ellers har jeg ingen spesielle "regler" for hva dere kan spørre om. Jeg kommer til å svare på noen av spørsmålene jeg mener kan vært interessant for dere å vite noe mer om og som er relevant. Veldig hyggelig om dere bruker deres ekte navn og ikke er anonyme. 

Ps. Det er ikke vits at dere kommenterer teite kommentarer, jeg har sluttet å godkjenne de.

 

#blogg #spørsmål #spørsmålsrunde #shoot #modell #foto #bilde #blond #torsdag

9
 • Skrevet: 16.03.2014
 • Klokken: 18:12
 • Kommentarer: 9

Jeg har fått noen spørsmål på facebook og på bloggen, som ikke handlet om meg, men om andre folk eller andre bloggere..  Det at dere spørr meg så mye om Rannveig synes jeg er veldig rart.  Derfor velger jeg å svare på disse i del 2, av spørsmålsrunden + noen vanlige spørsmål. Ønsker du å lese svar på spørsmål 1. Som handler mest om kjærlighet så trykk HER

 

Har du hørt om Rannveig? Ja, det har jeg. 

Hva synes du om at henne løy om at hun var gravid? For det første så løy hun ikke, hun bare tulla. Det var kun en spøk, okei? Et tulle innlegg som hun lagde på bloggen sin.. Det var mange som gikk på den og klikka helt og sa "herregud, skal du få ditt tredje barn? "  osv. Jeg derimot gikk også fem på, men jeg gratulerte henne og syntes det bare var koselig. Dagen etter så la henne jo ut et innlegg om at det hele bare var en spøk. Helt ærlig, så hadde jeg en liten tvil/mistanke om at det bare var tull, fordi det er jo ikke lenge siden hun faktisk fikk en unge. Det blir litt det samme som at jeg får jo en unge nå snart i April, så skal jeg komme noen måneder senere å si jeg er gravid? :)  Det negative henne fikk ut av spøken var jo mange hate kommentarer. Det positive hun fikk ut av spøken var jo at den var jo helt genial, fordi hun fikk flere lesere <3

Hvem liker du best av tcmn eller sophie? Jeg liker bloggene til de begge to. Jeg synes de er to kjempe pene jenter, De er så naturlig pene, om dere skjønner. Therese er utrolig flink til å blogge, men det er sophie sin blogg jeg har lest mest og jeg digger at henne er så glad i dyr. 

Sitter ved siden av på skolen? Jeg klarer ikke å gå på skolen nå, er gravid, skal begynne igjen når ungen er født, men jeg satt seriøst ved siden av de to kule her i en liten periode: Hva synes du om Rannveig (utseende/personligheten)? Jeg synes henne er kjempe pen og jeg er passe misunnelig på brunfargen hennes. Jeg kjenner henne ikke, så da har jeg ingenting å si om personligheten hennes. Jeg vil ikke dømme en person før jeg kjenner personen, men utifra bloggen så virker henne kjempe snill og koselig. Det å kjenne en person er ikke å bare vite hvem personen er. Du kan faktisk også gå i samme klasse med en person uten å kjenne personen. Du kjenner ikke personen før dere har blitt venner og har pratet så mye sammen at dere faktisk har blitt kjent. Om ikke så kalles det bare for en "bekjent" ikke en venn.

Hva er din mening om bloggen hennes? Nå leser jeg den ikke fast, men jeg har vært innom den flere ganger og jeg synes den er morsom og veldig bra. 

Er datteren hennes stygg? Vet du hva? INGEN barn er stygge og alle barn er like vakre og like mye verdt. 

Din beste venn? Jesus og han på bilde her: (not)
Har du god selvtilitt? Vennene mine synes noen ganger at den er litt for god, men jeg synes det kommer mest ann på hvem jeg er med og at jeg har helt ok selvtilitt. Og noen ganger har jeg dårlig dag og da er selvtilitten min dårlig. Før så var jeg mer care mot folk i klassen (syntes jeg selv), så det angrer jeg på. Men nå er jeg mye mer åpen på skolen og mer åpen for å faktisk gidde å bli kjent med nye, jeg bryr meg mye mere om andre mennesker. Så det er jo bra. 

Fikk traumer av at du gikk med leopard tights på skolen: Hahhaha, ja, det fikk jeg å. Jeg så ikke akkurat noe fin ut i den, haha, minner :P

Hvem av dine venner er morsomst? Alle jeg er venn med er morsomme på hver sin måte, fordi jeg trives å være sammen med dem og vi har det alltid gøy. En av de som er morsomst er Line, vi har en veldig intern/gal humor. Av guttene så er det kanskje Morten, som dere kan se på et bilde lengre ned. Han får meg alltid i godt humør og er der for meg som en bror. Og for ikke å snakke om my siss Rebecca på bilde under sammen med meg: Blogger du leser? Jeg pleier mest å lese bloggene til de som kommenterer hos meg. 

Hvem er din mest inteligente/smarte venninne? Hanna, Lisa og Line.

Dine 10 nærmeste venner? Jeg har så utrolig gode og nære venner, så her kunne jeg ha ramset opp en hel flokk. De som er venn med meg, vet selv hvem dem er. Feks. venninnene mine Ann-Kathrin, Marie, Caroline, Julie, Nina, Inez, Ingvild, Ingrid, Perisa og Siv. For å nevne noen. Har nevnt flere på spørsmålene ovenfor, eller dere kan se flere venner som er med på de forskjellige bildene.

Flest eldre eller yngre venner? Jeg er kjempe heldig å har venner som både er yngre og eldre enn meg. Når det gjelder hvem jeg vil være venn med, så bryr jeg meg ikke så mye om alder, jeg går etter dem som jeg har det hyggelig sammen med og at vi er på lik mentalt nivå. De fleste er rundt min alder. De eldste vennene mine er så gamle som langt opp i 20 års alderen. 
Meg, Mikkjel og Emilie  

Hvorfor sa du nei til venninna mi da hun spurte om T likte deg osv? Hvem er T? Mener du en kopp med te? Vil du komme på te-selskap? Skjønner virkelig ikke hva du mener.. Okei da, nå lekte jeg litt blond, haha.

Hvorfor kalte Rannveig først ungen sin for Milian Matheo også etter på byttet hun til Nathaniel Chrisander? Kunne du tenkt deg å tatt et av de navnene til ditt barn?  Kjære Mia98 som stilte meg dette spørsmålet. Jeg vet ærlig ikke noe om dette, kan du ikke spørre henne selv, isteden for å sende meg masse sånne spørsmål om henne. Nei, jeg får ei jente og jeg har ikke tenkt til å kalle jenta mi for Milian eller Nathaniel. Ser du har sendt fler spørsmål om henne. Du sier at jeg prøver å være henne og det er ikke sant. Jeg var med på en jule-teateroppsetning der jeg skulle spille Rannveig. Jeg øvde på "manuset" og forberedet meg godt, så det var ikke improvisasjon, men dette var bare skuespill og jeg ville fremstille rollen min på en ordentlig måte. Alle hadde en lignendes rolle, feks ei spilte Charterfeber Hilde. Sjekk bilde nedenfor av meg som Rannveig: 

 

 

 

 

 

Her visste ingen at jeg var ca. 6 måneder på vei (in real). Jeg skulle egentlig spille charter Hilde, men så syntes de andre at jeg passet bedre til å være Rannveig. Ser dere hvem de andre spiller? 

53
 • Skrevet: 14.03.2014
 • Klokken: 07:54
 • Kommentarer: 53

 

I forbindelse med innlegget «16 år og fortsatt jomfru» så var det noen som syntes at jeg også burde ta opp hva slags konsekvenser sex kan føre til. (Da i "negativ" forstand, men dere trenger ikke å se på det negativt). Dersom dere ønsker et annet innlegg med positive effekter, så kan jeg ta for meg det positive i et annet innlegg. Det å ha sex er helt ok, men det er vel greit å vite hva som kan skje? Dette er på ingen måte for å skremme dere, men bare gi noen opplysninger. 

I utgangspunktet er sex til for at mannen og kvinnen som elsker hverandre, skal kunne få barn og gi hverandre kjærlighet.   

Vi mennesker har både fysiske (kroppen), psykiske (tanker og følelser), sosiale (venner), kulturelle (miljø) og åndelige (religiøse) behov. Når vi har sex, så kan flere av disse behovene bli satt ut av spill. Du vil enten ha en positiv, eller en negativ opplevelse.

Sex er det mest private og intime du kan gi av deg selv. Det blir i flere kulturer sett på som en hellig gave. Hvor seriøst du tar dette, henger sammen med respekt. Respekt for deg selv og for andre.

Noen vil bare gjøre det og bli ferdig med den første gangen så fort som mulig. Valget er da ofte svært lite gjennomtenkt og vil i større risiko føre til flere konsekvenser, spesielt psykisk. De fleste ungdommer, tenker at dem vil helst ha sex med en de elsker. Hva som faktisk skjer i praksis er en annen sak. Veldig mange følger drømmen og venter til dem er i et forhold. Hvor stabilt dette forholdet imidlertidig er, kan diskuteres. Andre ungdommer igjen ender opp med å gjøre det med en venn, en bekjent eller en fremmed. Disse ungdommene tar gjerne lett på det, har kanskje sex på en fest, eller hjemme hos den andre (ofte når foreldrene ikke er hjemme). De bryr seg ikke så mye om hvem det er med, så lenge partneren er fin og "deilig". Begge disse to måtene å tenke på er helt normalt. Dersom du er opptatt av å få en god opplevelse med minst mulig konsekvenser, så er alternativet å vente til man har funnet den rette, det aller beste.

Det er mange mennesker som tror på gud, har et livssyn eller tror på at det ikke finnes noen gud. Uansett hva du tror på, eller ikke tror på, så er dette basert på det "åndelige". For noen er det en synd å ha sex før for eksempel ekteskap. Dette kan føre til en indre uro. Du sitter kanskje igjen med følelsen av at du har gjort noe galt, dette kalles for en skyldfølelse.

Sex kan føre til konsekvenser når det gjelder kulturen din, eller på det sosiale plan. I noen kulturer/miljø, er det en skam å ha sex. Konsekvenser som kan gå ut over ditt sosiale plan, er for eksempel at den du har gjort det med kan sladre, fortelle hvor dårlig du var i senga, eller skryte. Det er ikke kult å ha sex om alle får vite det dagen etter, dersom det kun skulle være deres hemmelighet. Du kan ende opp med å bli baksnakket, eller bli kalt for stygge ting, som for eksempel: hore og løs tøs.

Hvor bra eller dårlig du takler det å være det store snakke temaet, kommer an på ditt psykiske sinn. Noen bryr seg heldigvis ikke og lar det bare passere. Andre er ikke så sterk. Det spiller egentlig ikke noen rolle hvor godt du takler dette, det burde ikke være akseptabelt å mobbe noen på denne måten, uavhengig om du tåler det, eller ikke. Dersom ditt psykiske sinn ikke takler det, så kan dette gå ut over deg fysisk (kroppen). Ved selvbestemt fysisk nederlag. Som for eksempel ved å skade deg selv, for å lette på de psykiske tankene. Du kan også ende med at selve sexopplevelsen i seg selv, eller tiden etter, trykker deg så langt ned at du angrer på det du har gjort og i verstefall kan det føre til at du blir deprimert, eller (psykisk) syk. Du kommer deg ofte igjennom dette, men minnene vil alltid være der.


De samme følelsene kan du sitte igjen med om du har opplevd en voldtekt. Jeg støtter ikke vold, jeg synes det er fryktelig og jeg kunne ønske jeg kunne ha gitt en god klem til alle som har opplevd det.  Det er viktig å ikke la seg overtale til sex, før du faktisk er klar og moden for det. Et nei er et nei, og det skal respekteres. Det er mange som opplever at partneren ikke tar et nei, for et nei og fortsetter å mase, til du sier ja. En konsekvens av å ha sex, spesielt når du er ung, er at du ikke vet hva du går til, eller hva du egentlig driver med. Dette vil du nok forstå bedre ved årene, når du blir eldre. Det å bli presset til sex, er en vond følelse. Mange har opplevd dette og ønsker ikke å snakke om det. Du var usikker, var dette rett? Føltes det bra? Du sa kanskje nei flere ganger, eller tvilte veldig, men partneren respekterte deg ikke.

Den aller største konsekvensen, som fremstår som den mest opplyste konsekvensen ved å ha sex, er de fysiske konsekvensene, nemlig sykdommer og graviditet. Alle vet hvordan et barn blir til, men det er kanskje ikke akkurat det man tenker på når man skal ha seg. Det er derfor viktig at du er godt informert om dette på forhånd. Bruk alltid prevensjon. Prevensjon kan svikte, det er aldri 100% sikkert. Er du gammel nok til å ha sex, så bør du også være gammel nok til å ta konsekvensene som medfølger, som for eksempel graviditet/sykdommer etc. Om ikke så bør du kanskje muligens vurdere å vente.Ved å ha sex i veldig ung alder og ved å ha mange seksualpartnere, så kan dette føre til at du minsker fertiliteten. Dette betyr at det kan bli vanskeligere for deg å få barn. Du lurer kanskje nå på hvorfor det er sånn? Dette har jeg svaret på. Ved å ha sex med mange forskjellige, uten å bruke kondom (uavhengig om du bruker p-piller eller ikke), så øker man risikoen for at bakterier og virussykdommer, kommer til underlivet. Jenter har eggstokker og eggledere som lett kan få arr dannelser av dette. Det kan føre til at det blir vanskeligere å bli gravid. Risikoen for å få livmorhalskreft vil også øke. Derfor er kondom veldig viktig.  

Andre konsekvenser er kjønnssykdommer. Dette er en alvorlig komplikasjon. En av de vanligste sykdommene i Norge, som kommer av sex, er klamydia. Denne er mest utbredt blant unge under 25 år. Både gutter og jenter kan få det. Denne er en liten luring, som ofte er vanskelig å oppdage. Det er mange som ikke merker noen symptomer, man kan derfor gå i lang tid uten å vite om at man er smittet. Du kan smitte andre, som igjen fører smitten med seg videre. Dersom du ikke får behandling, så kan det føre til svangerskap utenfor livmoren og du kan bli steril.

Bare for å nevne noen flere sykdommer som kan komme av sex, så er dette: Infeksjoner. Kjønnsvorter som kan føre til livmorhalskreft. Herpes. Betennelser og virus. Gonore. Micoplasma genitalium. Syfilis. Hiv. Aids.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

177
 • Skrevet: 12.03.2014
 • Klokken: 12:13
 • Kommentarer: 177

 

Dette innlegget handler som du sikkert skjønner nå om sex og sorg. Noe av det jeg skriver her har jeg "satt litt på spissen", så du må være klar over at dette gjelder ikke for alle. Det var ei jente på 16 år som sendte meg en melding og ville at jeg skulle ta opp dette temaet på bloggen. Først vi jeg bare takke deg for den lange meldingen, du er sterk og jeg skal prøve å svare deg så godt jeg kan.  

I 2014 skal man helst ha hatt sex før man går ut fra ungdomsskolen, om ikke så er du en nerd. Det er faktisk viktig å ha gjort dette når du er under den seksuelle lavalderen. Dette gir status og status er makt. Om du så gjør det kun dagen før din 16 års dag, så er dette såvidt "godkjent", men dagen etter vil det være forsent. Du blir rett å slett sett på som litt gammel første gang du hadde sex, om du venter til du faktisk er gammel nok.

Jeg synes ikke at det er rart at du sitter med følelsen av at "alle andre har gjort det". Dette er faktisk en helt vanlig tanke, men den tanken er ikke sannheten. Derfor vil jeg gjerne legge frem ærlig fakta til deg nå: Kun 1/3 gjør det før de er 16 år, 1/3 mellom 16-19 år og resterende 1/3 etter fylte 19. Det betyr at det til og med finnes 30 år gamle jomfruer der ute. Ja, også 50. Så da er det kanskje ikke så ille å være 16 år og jomfru likevel? 

Det er helt ok å være jomfru og det er helt ok å ikke være det. 

 Det er tøft å drikke før man er 18. Driver du med dop derimot, så er det  også enkelte som kommer til å ville se opp til deg. Er du i det riktige miljøet, så blir du heiet på om du stjeler. Det er best å skaffe seg den hotteste gutten/jenten på skolen for å bli kåret til "skolens søteste par", eller for å bli populær. Ditt første kyss skal skje før du er ferdig med barneskolen.

Som dere skjønner så er det  viktig å gjøre ting før du har lov og før du er gammel nok. Det er kult å leve litt "YOLO".

Hvor mange snakker egentlig om dette? Nei, nemlig, det er få. Dette er tanker og mål du selv setter deg. For noen jenter og gutter så tar disse tankene helt overhånd, du blir da desperat og klarer ikke å tenke på annet. Det at enkelte har så mye hormoner, er i nettopp den alderen der livet går mest opp og ned og kjæreste forhold er så usikkert, så er det lett å la seg rive med, eller ned..

Jeg synes synd på de som sliter med sånne tanker. Tanker om hva dem må gjøre, eller tanker om hva dem burde ha gjort. Anger, frustrasjon eller lengsel. Det å slite med følelsen av at man ikke er god nok, eller at ingen liker en, gjør bare vondt verre. For vet du hva? Du er god nok.

Det er trist for de som har det sånn, for de som henger seg opp i fortiden, eller er helt oppslukt av å nå noen mål så raskt som mulig. Mål som kanskje ikke er relevante i det hele tatt, eller andre mål som du ikke trenger å forhaste deg med. De som ikke kan legge ting bak seg å heller fokusere på fremtiden har det heller ikke så lett. Ikke minst så er det leit å høre om de som havner i dyp depresjon. Noe som kan være svært vanskelig å takle alene, eller å komme ut av. 

 

Er du et barn så er du et barn. Barn skal bli behandlet som barn og skal slippe å kjenne press på seg til å foreksempel prøve røyk i en alder av 11. Jeg har venner som begynte å røyke da de var 11 år. Hva er vitsen. Det å ha god helse synes jeg er viktigere enn å ødelegge kroppen. Om det så fører til at jeg får lavere status, så får det så være. Jeg gjør det jeg vil, når jeg vil og ingen kan bestemme hva jeg skal gjøre. Ingen skal heller aldri klare å rakke ned på meg. Aldri.

Er du ungdom, ja så er du det. Det er ingen hemmelighet at ungdommer vil lære, utforske og prøve nye ting. Det er også vanlig å prøve ut forskjellige personligheter før du finner deg selv. Alt fra å være en ordentlig person, til å bli den bitchen.

Jeg er selv bare en vanlig jente, men jeg kan mye om dette. Jeg er henne jenta som ønsker å hjelpe. Jeg vil oppfordre deg til å tenke igjennom konsekvenser før du handler. Det er så masse du ikke vet. Uansett hvor gammel du er så vil du i akkurat den perioden av livet som du er i nå, lære masse nytt. Du vil også lære av dine feil og havne i leie situasjoner. Den dagen du blir voksen vil tidsnok komme. Lev gjerne ut drømmene dine, men vær alltid deg selv. Jeg synes ikke du skal trenge å forhaste deg med noe, verken når det gjelder kjæreste, barn eller det å ta bil-lappen. Du er klar når du er klar, da vil du føle det på deg. Noen påstår at dem hadde sjans. Sjansen til det ene eller det andre. Sjansen til å drikke seg drita, eller kline. Noen angrer på at dem ikke grep sjansen. Hva er best, å angre på noe man har gjort, eller noe man ikke har gjort? Jeg vet hvertfall hva jeg ville ha svart her.                                                                                                                

Husk på at kjærester vil komme å gå, men venner er noen du bør ta godt vare på.

49
 • Skrevet: 09.03.2014
 • Klokken: 21:32
 • Kommentarer: 49

Lets talk about sex. Seriøst, det virker som enkelte av dere ikke bryr dere om annet. Jeg må le av mange av spørsmålene deres, tragisk. Dette gjelder selfølgelig ikke alle, for mange av dere er super søte. Likevel var det veldig mange intime spørsmål. Jeg sa at jeg skulle svare på video, right? Vet dere hva, jeg prøvde, men det funka ikke!! Jeg fikk helt fnise anfall av de kjæreste spørsmålene deres (tolk det som sex spørsmål).. Derimot så kan jeg godt svare dere på video på de "normale" spørsmålene, men de her var bare helt lættis og jeg velger derfor å svare dere i et innlegg isteden.

Jeg har delt opp spørsmålsrunden i 3 deler. Denne delen er del 1, og handler som dere sikkert skjønner for det meste om kjæreste ting + noen vanlige ting. Neste spørsmålsrunde kaller jeg for del 2, den handler om hva jeg synes om andre personer, eller spørsmål jeg har fått som dreier seg om andre personer. Grunnen til at jeg velger å ha en del 2 av spørsmålsrunden, er fordi jeg allerede har fått noen spørsmål som handler om andre personer og de spørsmålene passer derfor best å svare på i en egen del, nemlig del 2. Del 3 derimot, blir lagt ut til slutt og der skal jeg svare på resten av spørsmålene i video, godt blandete spørsmål.

 
Dette innlegget her er forhåndsskrevet. Selvom det blir publisert først nå på mandag, så er det mange dager siden jeg svarte på disse spørsmålene under.


Har du pult noen etter du ble gravid? Nei, jeg har ikke hatt sex med noen. 

Slutter alderen din på ten (18/19 osv)?: Ja 

Er du tenåring: Det har jeg vel i grunn allerede svart på, så ja.. 

Eldste du har vært på date med?: 27/28 år. Katastrofe, fra min side så var det ikke en "date" og jeg tok med veninna mi og han stakk med det samme. 

Foretrekker du eldre eller yngre gutter? Eldre, fordi de er mye mer moden og mer klar for et forhold.

Hvis en gutt som er 1 år yngre enn deg likte deg osv og dere var venner osv. Kunne det blitt noe forhold da? Ja

Har du ligget med mange? Nei

Brukte du ikke prevensjon? Selfølgelig brukte jeg prevensjon, men dessverre er det ikke helt trygt og da får man ta konsekvensene av det. 

Ville du ha ligget med en gutt du ikke likte? Nei, så absolutt ikke. Det beste er at man liker hverandre! 

Kan du kjøpe 25% sprit til meg på polet? Nei, jeg er dessverre ikke gammel nok og jeg hadde ikke gjort det uansett. Alkohol er et av de farligste rusmidlene. 

Neste gang du skal ha sex? Haha, jeg planlegger jo ikke sånt!

Er sex best med kondom? Det får du finne ut av selv. Det er jo best ved tanke på at det beskytter mot kjønnsykdommer og til en viss grad mot graviditet. 

Hvem var den første som fikk vite at du var gravid? Barnefaren og ei venninne. 

Bor du hjemme hos foreldrene dine? Hvis du gjør, hvordan klarte du å skjule at du var gravid for dem i 8 mnd.? Jeg bor hjemme hos mamma i et stort hus. Pappan min bor like ved, men ikke sammen med oss. Jeg har aldri sagt at jeg skjulte det for foreldrene mine i 8 måneder. Mamma fikk vite det nesten med en gang og pappa fikk vite det da jeg var 18 uker på vei.

Når fikk de fleste vite om graviditeten? Slekten min som feks. besteforeldre/tanter/onker/søskenbarn osv + Alle mine nærmeste venner, vanlige venner og bekjente fikk vite det da jeg var 7-8 måneder på vei. Alle fikk vite det fordi jeg la det ut på bloggen! Du kan lese mer om det ved å trykke HER.

Hvordan klarte du å skjule at du var innlagt på sykehuset når du var kvalm osv? Det har jeg ALDRI skjult, tvert imot. Jeg la faktisk ut bilde av meg selv på facebook at jeg var innlagt på sykehuset og fikk intravenøs væske (næring) gjennom armen! Grunnen til at jeg ble innlagt var fordi jeg var kjempe dårlig. Jeg fikk ikke i meg nok vitaminer, fordi alt jeg spiste og drakk det spydde jeg opp igjen, pågrunn av kvalmen. Ingen mistenkte at kvalmen kom av graviditeten. Legene fant ikke ut hva det var, eller hvorfor jeg var så dårlig, men jeg tror at kvalmen kom av graviditeten, men det kan også ha vært at jeg også var syk, at jeg hadde fått en sykdom? Jeg tror jeg må ha hatt influensa eller noe, for jeg var ikke bare kvalm, men jeg klarte såvidt å gå. Holdt på å besvime hele tiden, vondt i hode og var helt elendig dårlig. Du kan lese mer om det ved å trykke HER.

Hva heter du, går du på drømtorp og hvor gammel er du?  Jeg har sagt før at jeg er en delvis anonym blogger. Helt frem til nå så har den eneste grunnen til det vært fordi jeg synes det er kult å blogge anonymt. Uheldigvis så har jeg faktisk likevel fått en KJEMPE GOD grunn nå til å blogge anonymt. Den samme grunnen har jeg også for at jeg ikke kan legge ut "unge mødre" episodene. Grunnen til det har jeg sykt lyst til å fortelle dere, men det er noe jeg ikke bør legge ut her på nettet. Det handler om noen voksne. Noen som dessverre mange i Norge både unge og gamle, har dårlige erfaringer med. (De som er i en lignende situasjon som meg skjønner hva jeg mener + vennene mine vet hva det er). 

Hils blogg leserne dine og si at utseened ditt er styggt. Tusen takk. Da vil jeg hilse tilbake til deg å si at det er bedre det, enn å ha en stygg personlighet!

 

 

 

Har også fått inn noen spørsmål iløpet av de siste dagene, de bare føyer jeg til under streken her, så de blir svart på direkte nå i dag (Mandag 10:03.2014). 


Har du noen gang blitt mobbet? Ja, hvem har ikke det? Ble det nå nettopp faktisk, bare les "spørsmålet" eller hilsenen over, så skjønner du hva jeg mener.

 

 

Og under her er noen av spørsmålene jeg valgte å ikke svare på, enten fordi de var teite, at jeg har svart på det før, eller andre grunner: 


Er du på barneskole, ungdomsskole, vgs eller høyskole nivå? Var det et seriøst spørsmål? 

Hvor gammel var du første gang du gjorde det? 

Alder på din neste kjæreste? (...)

Hvem er barnefaren? Dersom han vil si det, så sier han det selv. 

Er du jomfru?  

 
 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits