0
 • Skrevet: 20.11.2014
 • Klokken: 22:19
 • Kommentarer: 0

Sposet innlegg

Hei alle søte blogglesere. Først vil jeg bare si tusen takk til alle dere som leser bloggen min og sender meg mange hyggelige meldinger på facebook / e-mail osv hver dag!!. Det setter jeg pris på. Nå lurer jeg bare på hvor mange av dere som ønsker et vakkert, friskt og sunt hår? Isåfall vil jeg anbefale dere å prøve blivakker.no sine nye favoritter. Jeg har nå brukt de i hele 2 måneder og jeg må være ærlig med dere - jeg har ikke tvilt et sekund, dette er de beste hårproduktene jeg har brukt og håret mitt ble som silke etter på. Jeg føler ikke for at jeg må skrive en lang avhandling om disse, fordi dette er produkter som jeg føler er helt perfekte. Noe av det som gjør disse produktene spesielle er fordi de er basert på mineraler fra dødehavet og er fri for parabener. Lukter godt og ser bra ut. Jeg liker også svært godt at inneholde i flaskene kan pumpes ut. De holder også lenge, fordi du ikke behøver å bruke så mye om gangen. Prisene på disse produktene er også ganske greie og prisen er satt ned fra den veiledende prisen - så løp og kjøp!

 

 

Trykk på bildene for å komme til produktene.Hvis dere har flere spørsmål til produktene så kan dere sende meg en e-post: girllifeblogg@hotmail.no  eller  ta direkte kontakt med blivakker.no klikk "HER".  Dere kan lese mer om produktene "HER".

 

3
 • Skrevet: 06.07.2014
 • Klokken: 00:49
 • Kommentarer: 3

Hei. Alle sammen. Jeg har hatt en kjempe koselig dag. Våkna ikke før kl 15:50 i dag!. Deretter spiste jeg salat og dro å møtte noen i Nordstrand (Oslo). Vi så på fotball VM (Ikke det at jeg bryr meg så veldig om fotball, men det er greit) også lagde vi noe mat å greier, så på skrekkfilm osv. Det var gøy. Så ble jeg hentet av mamma og nå er jeg hjemme igjen. I morgen skal jeg besøke bestemor i Valdres!. Nok om det.. 

 

#blond #blondine #gøy #kul #morsom #negler #skjønnhet #jente #jenter

//Sponsede behandlinger//.

 

Jeg vil gjerne tipse dere om vippeextensions og gelenegler.  Rabattkoden dere da som vanlig må oppgi er bloggen min, girllife.blogg.no. (Ved bestilling). 

For å bestille time på salongen, så ta kontakt med Katarzyna. E-post: rozyckatarzyna89@gmail.com Eller på TLF: 939 224 18. Den som da gir dere behandling er søte Weronika. 

Jeg har tatt behandlinger hos Lashes by Kasja tidligere, det kan dere lese om ved å trykke "HER"


Før: Hadde litt rester fra forrige gang.. 

Etter: Ny gele på neglene + neglelakk. 

Forresten så er ikke spørsmålsrunden ferdig enda. Dere kan fortsatt sende inn spørsmål helt til  Fredag 11. Juli.  Trykk "HER". 

2
 • Skrevet: 15.06.2014
 • Klokken: 19:47
 • Kommentarer: 2

Drømmer du om langt og vakkert hår? Da er du ikke alene.

Jeg har tatt meg tid til å intervjue 2 frisører og en lærling om deres beste tips og generelt om frisør-yrket. Med i intervjuet finner dere: Lærlingen Alexandra som jobber på Haishop, frisøren Marita som jobbet på Hairshop tidligere og Silje som driver frisørsalong privat + litt innspill fra meg selv:
Hva er det beste med å være frisør? 

Alexandra: Det er sosialt.

Marita: Alle kundene. Som frisør møter man mange forskjellige mennesker og får lov til å være kreativ.

Silje: Alle de kjekke mennene som kommer innom frisørsalongen min. Hehe. Det er kundene jeg jobber for. Det er en trivelig og sosial jobb. Man blir ikke ensom og kjeder seg aldri. Du vet den følelsen du får når noen du ikke kjenner blir så fornøyd med det du har gjort for dem? Den følelsen når noen gir deg masse skryt for noe du egentlig tenker at,: "det var da så lite"?. Den følelsen er herlig. Det å kunne være til hjelp og gjøre andre fornøyd er det jeg brenner for. Det gir en lykke følelse.

 

Hvorfor ble du frisør?

Alexandra: Jeg har alltid likt hår. Jeg likte å stelle med håret til pappa og bestefar.

Marita: Jeg har alltid vært inspirert og fasinert av frisør yrket. Jeg ble frisør fordi jeg liker å drive med hår. Jeg elsker farger og det å være kreativ er noe jeg trives med. Jeg liker også å være med andre mennesker.

Silje: Foreldrene mine er frisører. Som liten hatet jeg hår, mote og skjønnhet. Jeg begynte som frisør-lærling for å motbevise alle rundt meg om at jeg ikke passet til dette. Den eneste jeg klarte å motbevise var faktisk meg selv.. For etter første dag på jobb så kunne jeg ikke hatt det bedre! Dette er virkelig drømme yrket. Jeg har aldri angret på valget om å jobbe med dette. Jeg lærte alt jeg skulle kunne under lærlings-tiden min. Det krever mye av deg, men du får så mye mer igjen og da jeg var lærling så dro jeg alltid hjem med et stort smil om munnen og da tenkte jeg YES, dette vil jeg satse på fremover!.

 

Når bestemte du deg for å bli frisør? 

Alexandra: Etter ungdomsskolen.

Marita: Jeg bestemte meg ganske tidlig, men ble i tvil når jeg kom på videregående, fordi jeg hadde litt lyst til å bli blomsterdekoratør også. Jeg endte opp som frisør og er fornøyd med det.

Silje: Jeg bestemte meg for å ikke bli frisør da jeg var 8 år, da jeg klippet av hestehalen til stesøsteren min. Men har da ombestemt meg heldigvis.

#hår #blond #blondine #blondiner #brun #brunette #brunetter #inspirasjon #blogg #hverdag #søndag #girllife #girllifeblogg #blivakker #frisør #frisører #tips #diy #triks #sunt #langhåt #klipp #klippe #pen #søt #vakker #nydelig #perfekt #drøm #intervju #hjelp


Hva er din favoritt shampoo og hvorfor? 

Alexandra: Redken, fordi den er veldig bra for håret og går ordentlig inn i hårroten.

Marita: Extreme fra Redken, det er mye proteiner i shampooen som gjør mye for håret, som for eksempel at det styrker håret, tiltross for at du har ekstremt skadet hår.

Silje: Vanskelig å måtte velge en favoritt. Folk har forskjellig type hår. Det som passer til venninnen din, trenger ikke nødvendigvis å passe til deg. Forhør deg med en frisør som kan vurdere hva slags type hår du har og hva slags type produkter som egner seg til deg. Jeg vil anbefale alle å kaste shampo av dårlig kvalitet og heller kjøpe ordentlige produkter fra frisører, evt. sider som blivakker.no <--- (Reklame link. Trykk på lenken for å komme til nettsiden). 

Kristine (girllife.blogg.no): Jeg bruker selv Redken sin hårkur, balsam og Redken sin spray: "Extreme Cat" + SP "Silver Blond" shampoo som dere ser bilde av under: 

 

Hva er ditt beste hårtips?

Alexandra: Kur håret masse.

Marita:Kure håret så ofte som mulig. Jo lengre, jo bedre. Gjør mye for å få håret sunt ved å kure det.

Silje: Behandle håret ditt like bra som du ville ha behandlet ditt eget barn!. Kur det masse. Ikke tuper håret. Ikke blek det for ofte. Klipp det jevnlig for å unngå slitte og splittete tupper. Ikke vask håret hver dag. Sov gjerne med fletter.

Kristine (Bloggeren): Redken sin "Extreme Cat" funker like bra som hårkur for meg, den inneholder masse proteiner som er bra for håret. Når det gjelder hårkur så går jeg for noe med masse fuktighet. Det å tilføre håret både proteiner og fuktighet annen hver gang (etter hver vask) synes jeg er veldig smart for å styrke opp håret.

 

 

Beste produkttips? 

Alexandra: Redken sin serie.

Marita: Varmebeskyttende for damer og herrer. Dette beskytter mot sterk varme og uv. Det blir som solkrem for håret.

Silje: Foruten hårkur, så må det være å kjøpe produkter som får håret ditt til å se bra ut. Det gjør så utrolig mye på selvfølelsen. Liker du stort og vakkert hår? Gå for en god voks, hårspray, ja you know. Invester i en god og myk naturbørste. Dersom du føler deg bedre ved å farge håret, så kan du gjøre det, men gå for all del til en frisør. Hjemmefarging er fy fy. Det ødelegger håret.

Kristine (Bloggeren): Jeg må si meg enig med frisørene. Hårkur og Varmebeskyttende-spray er viktig. 

(Reklame, trykk på logoen for å komme til nettsiden til BliVakker). 

 

 


Hva synes du om nettsider som bli vakker? 

Alexandra: Vet ikke, aldri handlet der.

Marita: Jeg synes det er en fin side. Det er billigere enn andre salonger. Jeg har kjøpt produkter derfra og de er ekte. Jeg er veldig fornøyd fra BliVakker. Gode produkter, gratis frakt og kort levering.

Silje: Jeg mener at blivakker.no er en trygg side å handle på og du får det du betaler for. Nettsiden er veldig fin og oversiktlig og jeg har bare positive ord å si om dem. Jeg ser også stadig vekk at søstrene mine kommer med et par pakker der ifra årlig!.

Kristine (Bloggeren): Jeg liker blivakker.no <-- (link) Det er gøy å handle hos dem og jeg har alltid blitt fornøyd med pakker jeg har fått fra dem. Beste og verste type extensions?  

Alexandra: Du trenger jo egentlig ikke extensions om håret ditt er langt. Dersom du bruker extension og det blir floker, eller at du ønsker å ta ut extension`et eventuelt heise det opp, så blir det ofte mye floker. Det tar lang tid å få opp og det gir frisøren ekstra unødvendig arbeid å få opp alt det, ved mindre du er flink til å bytte/heise opp extensionet ofte. Å få opp floker tar lang tid og gjør veldig vondt. Om du skal ha extensions så bør du sove med flette og gre ordentlig nøye ved festene.

Marita: Extensions fra Rapunzel er best. Det verste er hår fra Cubus, eller Nille. Det verste for håret er tape. Det blir mye floker, ser den lettere i håret som en lang remse. Den beste typen er Nail hair. Også kaldt "punktfester". Det blir jo floker av nail hair også, men er du flink til å gre og kure det, så holder det en god stund.

Silje: Jeg vil på det sterkeste anbefale Clip on extensions. Alt det andre gir bare floker. Hvis du ikke er flink, så ender du kanskje opp med å klippe av alt, ved mindre du får hjelp fra en frisør.

Kristine (Bloggeren): Jeg synes og vet at Clip on, er det beste for håret, men likevel liker jeg best tape-on extensions 

 

 

 

Tips, angående klipp? (Feks. Hvor ofte bør man klippe håret og hvor mye for å få langt hår?):

Marita: Menn: Klipp 3-8 ganger i året. Ikke la det gå lengre tid enn 12 uker mellom hver gang. Kvinner: 5-6 ganger, ikke la det gå lengre tid enn 12 uker.

Silje: Bedre å klippe lite, men ofte. Enn sjeldent og mye. På den måten kan det være enklere for folk flest, å spare til sunt og vakkert hår. Ellers er det anbefalt å klippe seg minst 2 ganger i året.

Kristine (Bloggeren): Jeg skal spare til kjempe kjempe langt hår, så velger å ikke klippe meg på en stund. Har hørt at det å klippe ofte ikke nødvendisvis hjelper for å få langt hår.. Stemmer det? Hmm. 

 

Hva synes dere om dette intervjuet? Hva er deres erfaring med blivakker.no? 

 

Ønsker du at jeg skal hjelpe deg med å få flere lesere til bloggen din? Les om hvordan du får det ved å trykke ---> "HER", eller meld deg inn ved å trykke --> "HER". 

For å ikke glemme denne bloggen, så kan dere nå få lov til å følge meg videre i livet ved å klikke ---> "HER".

Er du på jakt etter billige renrasete kaniner til både utstilling, hopping, kos, eller avl? Trykk --> "HER". 

 

Trykk gjerne på "Liker" / "Del" knappen nederst i dette innlegget. Da blir jeg glad. 

 

 

4
 • Skrevet: 07.06.2014
 • Klokken: 17:29
 • Kommentarer: 4

Da har jeg inngått en avtale med en ny samarbeidspartner om å være modell og markedsføre behandlinger/produkter for salongen VitalBeauty. Dette er en salong der du kan få utført alt fra vippeextensions til makeup!.

Fra jeg ankom salongen for første gang, så tenkte jeg at dette er en salong jeg kommer til å like. Salongen er både fin, imøtekommende og ikke minst har den mange gode produkter for både hår og kropp. Vitalbeauty satser på det naturlige. Ingrediensene skal være miljøvennlig, allergivennlige og er ikke testet på dyr. Dette er noe jeg setter høyt på "kriterier listen".

Nettsiden til salongen finner dere ved å trykke --> "HER.".

For å få 10%rabatt må du oppgi at du hørte om salongen gjennom bloggen min, girllife.blogg.no

Dagens #outfit bildeVenninnen min som også bor i Oslo, ble med meg. Hun fikk også prøve produkter og fikk med seg et produkt hjem + tilbud om å også være modell. For eksempel hårmodell, noe hun takket nei til. (Fordi hun ikke har så mange lesere på sin blogg).

#modell #salong #hår #makeup #rabatt #reklame #sponsing #sponset #konkurranse #pen #fin #søt #vakker #nydelig #sexy #jente #jenter #foto #bilde #bilder #mote #inspirasjon #blogg #hverdag #jobb #arbeid #smil #glad #lykke #vitalbeauty #sommer #lørdag #venner #venninne #girllife #girllifeblogg
Jeg fikk velge med meg noen produkter som jeg fikk med meg hjem. Disse produktene passer like godt til gutter, som til jenter. Jeg valgte noen av mine favoritt produkter. Selv om dette er reklame, så er det dønn ærlig reklame og mine egne meninger. Hvis jeg ikke hadde likt produktene, så hadde jeg heller ikke valgt å sette de i et positivt lys.

Sjefen for salongen ser dere under.Jeg fikk også med meg noen prøveprodukter til dere leserne mine. Konkurransen skal bli holdt på facebook siden min, kun for de som følger meg der. Lik gjerne facebook siden min ved å klikke ---> "HER", så skal det om en kort stund komme konkurranse der. Det er også en fordel å følge meg på facebook dersom du er fast leser og vil bli minnet på å lese bloggen min.

 

Vitalbeauty-COOL SHAMPOO -  Denne er basert på fryktsyrer. Har allerede fått testet den. Mi mening er at den er god, skummer bra, men har en veldig mild lukt. Dyprenser og bekjemper hodebunnslidelser som flass og hårtap. Samt gir volum, mykhet og glans. Finnes i 3 varianter: Sensitive-Balancing (på bildet). Anti-Dandruff og Hair Loss.Vitalbeauty - COOL POWDER -  Dette er en lett og luftigt pulver, som former og gir tekstur til alle typer frisyrer. Den har lav glans, langvarig hold og naturlig følelse. Har prøvd slikt pulver før, men ikke i dette merke og jeg må si at denne er bedre enn alle de andre pulverne jeg har brukt. Denne former håret effektivt med lang holdbarhet. Håret føles virkelig lett og naturlig.

Vitalbeauty - COOL MUD - Dette er en hard og sterk voks som gir en langvarig effekt. Lett å fordele i håret. Tilpass mengden etter hårets tykkelse og lengde. Den lukter kjempe godt. Litt sånn godteri lukt. Den har derfor ikke en typisk "dette er et gutte produkt lukt", men passer bra til både jenter og gutter.


 Vitalbeauty - COOL MUD - Min favoritt. Kanskje den perfekte gaven til en kjæreste? Passer både til gutter og jenter. Har aldri prøvd en voks som jeg har likt så godt som denne. Dette er en myk og sterk voks, som gir langvarig effekt. Passer til både kort og langt hår. Den er en smidig, men langvarig voks som bringer bevegelse og spill til frisyren din. Gir uttrykksfullt resultat: gjør det spiky, dynamisk, bouncy, fluffy, eller krusete. (You name it).

//Sponsed innlegg//.

9
 • Skrevet: 22.05.2014
 • Klokken: 22:49
 • Kommentarer: 9

//Sponsede behandlinger//.

 

Jeg vil tipse dere om et ekstremt godt tilbud på både vippeextensions og gelenegler.  Rabattkoden dere da må oppgi er bloggen min, girllife.blogg.no.

For å bestille time på salongen, så ta kontakt med Katarzyna. E-post: rozyckatarzyna89@gmail.com Eller på TLF: 939 224 18

Dere må bestille timen nå i mai, so you can order appointment for summer in mai.

Jeg er kjempe fornøyd med de nye vippene og neglene mine og de varer lenge. Denne gangen fikk jeg på diamanter på begge ringfingrene!. Dersom du noen gang vil prøve vippeextensions, eller gelenegler, så bør du slå til nå som du får det så billig av Weronika. Jeg har aldri fått gitt bort et så godt tilbud som dette før, så dette er en sjelden og god anledning for dere, til å bli sommer klar. Jeg har tatt behandlinger hos Lashes by Kasja tidligere, det kan dere lese om ved å trykke "HER"

 

 

#skjønnhet #inspirasjon #blogg #hverdag #reklame #sponsor #negler #vipper #pen #sexy #fin 

Jeg har kjempe lange vipper fra før og derfor ønsket jeg så lange vippeextensions som mulig, jeg fikk derfor denne gangen prøvd vipper på 13 mm, i samme farge som mine egne vipper. Det lengste du kan få er 14mm og det korteste er 10mm i vippeextensions. 

Bildene taler for seg selv og her ser dere resultatet. Likte du det og vil du prøve? 


Forresten så er lille babyen min akkurat 1 måned i dag, tiden går fort og gratulerer til henne!. Jeg holder også på med å lage ferdig videoen til spørsmålsrunde. Så da får dere se meg på video!. 

4
 • Skrevet: 14.04.2014
 • Klokken: 19:55
 • Kommentarer: 4

 

Hei alle sammen!
Jeg vil bare tipse dere om at nå har dere endelig fått en stor mulighet til å få 20% rabatt på en rekke produkter til både kroppen din og til håret ditt. Noe som vil si at det nå er ektra kult å gjøre et lite (eller et stort), handels kupp. For påskesalget har endelig begynt hos
blivakker.no! Du vil få hele 20% rabatt på hele butikken. Du vil også finne mange andre gode tilbud blant annet 25% rabatt hos bare minerals. Det synes jeg er fantastisk. Jeg elsker sminken fra Bare Minerals.

 Blivakker leverer varer raskt til deg, med både gratis frakt og gratis faktura.

Du finner salget deres ved å trykke HER, eller på bildene under. Ha en god påske og en riktig god handel. 

 

         

 

Jeg vil også minne om at dere kan få ordentlig voksbehandling, hudbehandling, nye negler, vippeextension om mye mye mer ved å klikke HER. 

//Sponset//.

12
 • Skrevet: 12.04.2014
 • Klokken: 14:05
 • Kommentarer: 12

Alle mine lesere vil få 15% rabatt på ALLE behandlingene som salongen Lashes by Kasja har denne måneden. Det eneste du da må gjøre er å si at du hørte om henne gjennom bloggen min Girllife.blogg.no. Du vil få behandlingene billigere enn andre kunder og få gratis neglefil.

Ta kontakt med Katarzyna på E-post: rozyckatarzyna89@gmail.com  Tlf: 939 224 18. Facebook siden hennes finner du "HER."  

Salongen heter Lashes by Kasa og ligger i Oslo. Mellom stortinget og rådhuset. Adressen er Tordenskiolds gate 7.

 

Jeg har skrevet om tidligere behandlinger jeg har gjort på denne salongen, les gjerne HER.

PRISER:

Gelenegler koster kr. 850 med forlenger og kr. 750 uten forlenger. Gelenegler på tær koster kr. 700 (15% rabatt om du sier du har hørt om salongen gjennom girllife.blogg.no)                        

-1600 kr. For nytt sett av vippe-ekstensions (15% rabatt om du sier du har hørt om salongen gjennom girllife.blogg.no)                                   

-500 kr. For 30 min påfyll av vippe-ekstensions (15% rabatt om du sier du har hørt om salongen gjennom girllife.blogg.no)

-650 kr. For 45 min påfyll av vippe-ekstensions (15% rabatt om du sier du har hørt om salongen gjennom girllife.blogg.no)

-800 kr. For 60 min påfykk av vippe-ekstensons (15% rabarr om du sier du har hørt om salongen gjennom girllife.blogg.no)                  

 

Jeg tok ingen før bilder, men jeg skal nå vise dere hvordan jeg så ut etter behandlingene.

Det er nå over en uke siden behandlingene ble gjort og alt ser fortsatt like bra ut som rett etter jeg tok behandlingene.    

Vippene sitter fortsatt veldig godt på og det kommer dem til å gjøre i flere uker til. Sist brukte vi allergivennlig vippelim pågrunn av at jeg ville være veldig forsiktig siden jeg er #gravid. Kan du se det på øynene mine at jeg er gravid? Har hørt at man kan se det på mange gravide, at de få et spesielt glimt i øyet..

Denne gangen ville jeg heller prøve vanlig vippelim fordi det holder seg lengre. Det er ikke farlig for gravide å bruke vanlig vippelim. Du kan velge mellom vipper fra 8 mm til 14 mm. Jeg har lange vipper fra før, men ønsket litt lengre enn det jeg fikk forrige gang (som da var på 12 mm), og valgte derfor nå de på 13 mm. Når det gjelder tykkelse, så tok jeg de som var tynne og i fargen svart. Pris oversikt har jeg skrevet i det forrige innlegget, klikk "HER."

Under ser dere resultatet litt over 1 uke etter voksingen ble gjort, jeg har fortsatt myke og glatte legger.

#skjønnhet #mote #ny #bliny #blogg #hverdag #reklame #negler #vipper #pen #søt #sexy #lørdag #glad #glede #lykke #smil #mamma #mammablogg #mammablogger #ungmor

Neglene jeg fikk på fingrene sist gang i forrige måned, de har jeg fortsatt og de stter like bra på, derfor fikset hun bare neglene på tærne mine. Jeg har aldri fått fikset neglene på tærne mine før.!

Jeg synes det er veldig fint å ta slike behandlinger rett før man skal bli mamma, men selvfølgelig for de som ikke skal bli mamma også. Jeg tror jeg kommer til å føle meg mer fresh, etter fødselen. Uansett om man skal bli en ung mor, eller en godt "voksen mor", så fortjener alle å føle seg vel. Jeg vil anbefale alle sammen å prøve noen av behandlingene til Katarzyna. Du kommer til å føle deg veldig bra etter på. Jeg synes hun er kjempe flink og hun har mange fornøyde kunder!.               

Behandlingene er sponset                                                                                         

5
 • Skrevet: 21.03.2014
 • Klokken: 22:16
 • Kommentarer: 5

                                                                                                                                                                                                                                                                                            /Innlegget i samarbeid med Coverbrands/.

Hey!

Er det noen produkter jeg bare må ha med meg i sminkepungen, eller som jeg behøver når jeg skal ta på meg hverdagssminken, så er det et "must" for meg å bruke: Mascara, foundation, leppestift, rouge og concealer. Jeg føler meg alltid veldig fresh med disse produktene. De får meg til å virkelig "gløde", jeg ser mer våken og frisk ut. Dersom jeg kun fikk lov til å bruke 3 produkter så ville jeg garantert ha valgt: Leppestift, foundation og mascara. 

Det er veldig viktig for meg å bruke produkter som passer til min hudtype, som fremhever det som bør være i fokus og skjule skavanker som feks. kviser ol. Jeg synes også det er veldig positivt om produktet er av god kvalitet og ikke er testet på dyr. 

Jeg synes det skal være lov  å velge litt dyrere produkter og gode merker. Det skal tross alt brukes rett på huden og jeg vil helst ikke utsette huden min for dårlige produkter. Dersom du er en av dem som bruker endel penger på makeup, så behøver du ikke å skamme deg av den grunn. Likevel så bør det også være ok, å velge produkter man selv liker, man behøver heller ikke å gå etter det dyreste, eller føle press til å kjøpe makeup av de mest populærere merkene. Alt etter smak og behag. 


Her er fem produkter som jeg har selv og som jeg pleier å bruke. Jeg sverger ofte til Logona sin naturkosmetikk makeup, men også til merker som GLO.MINERALS, MAC og BARE MINERALS. Har veldig mange av disse produktene. Jeg ga forresten flere av mine venninner endel sminke og produkter av merket logona i julegave. Ja, det var dyrt, men veldig fine og veldig gode og jeg tror de ble fornyd.

                   

Foundation 340 kr. Du slipper unna rødhet, helt naturlig.                                  Concealer 280 kr. Dekker bra.     

         

   

Leppestift 205 kr. Veldig fin farge. Denne får du kjøpt hos coverbrands.no Klikk HER.         

Rouge fra Glo.Minerals. Denne får du kjøpt hos coverbrands. Klikk HER.

Mascara fra MaxFactor. Jeg liker denne godt. Denne får du også hus coverbrands.no Klikk HER.

 


Jeg får vel slenge inn en sminkevideo av meg selv også da. Haha. Enjoy. 

 


 Q: Hva slags hverdagssminke bruker du?

 Q: Dersom du kun måtte ha brukt et produkt i et helt år, hvilket ville du ha valgt da? 

 

Jeg anbefaler dere å dele dette innlegget. Ikke for at jeg skal få flere likes eller noe sånt, men da er det større sjanse for at jeg får gitt bort slike produkter til DEG!

0
 • Skrevet: 21.03.2014
 • Klokken: 20:50
 • Kommentarer: 0

Hei alle sammen.

Endelig er det vår. Hva passer vel bedre enn å gjøre tidenes beste kupp? Unn deg selv og kroppen din ekstra pleie, makeup og andre produkter, til en mye billigere pris. La shoppe gudinnen i deg få slippe seg løs! Her er det lov til å hamstre inn så mye som mulig før salget avsluttes. De har alt en jente trenger. Også fint å kjøpe inn til gaver, nå som det er så billig. Det er altså ikke forsent å få med seg vårsalget til blivakker.no. Det er jo helt supert. For å komme til salget så bare klikk HER. Eller på bilde under.

 

 

Hva med ny foundation, krølltang, hårkur, eller en saks, som klipper og former brynene dine til de blir perfekte? Her er noen produkter jeg selv kunne ha tenkt meg. Trykk på bildene for å komme til produktene.

                               
 
                                                

 

/Reklame i samarbeid med blivakker.no/

11
 • Skrevet: 20.03.2014
 • Klokken: 23:41
 • Kommentarer: 11

/Sponset/

Alle mine lesere vil få 15% rabatt på ALLE behandlingene som salongen Lashes by Kasja har i  mars og hele April 2014. Det eneste du da må gjøre er å si at du hørte om henne gjennom bloggen min Girllife.blogg.no.  Du vil da få behandlingene billigere enn andre kunder.  Du vil også få en gratis neglefil.    

Som dere skjønner så har jeg fått lagt på gelenegler og vippe extensions i dag. Hun som gjorde det på meg heter Katarzyna. Henne er utrolig flink, jeg fikk god service og jeg ble superfornøyd med resultatet. 

Salongen heter Lashes by Kasja. Den ligger i Oslo, mellom stortinget og rådhuset. Adressen er Tordenskiolds Gate 7. Ta kontakt med Katarzyna på Tlf: 939 22 418.                                                                        

Facebook siden deres kan du komme til ved å klikke HER. Min facebook kan du komme til ved å klikke HER.                                                                   

 

 

Vippe ekstensions de hadde å tilby her, fantes i lengden 8 mm til 14 mm. Jeg har lange vipper fra før, så det som passet best til meg var lengden på 12 mm og i fargen svart. For mest mulig naturlig resultat, så valgte jeg de tynneste vippe-extensionene de hadde. Disse føles helt naturlig og er ikke tunge. Jeg hadde dårlig tid, så hun rakk bare å sette på et halvt sett med vippeextensions. Jeg kan derfor få komme tilbake senere for å få satt på resten. Likevel ble det veldig naturlig, siden jeg ikke satte på for mange vipper. Normalt antall med vipper, som henne pleier å sette på kundene sine, er på rundt 300 stykker.

Selvom jeg er gravid, så er gelenegler og vippe extension, trygt for babyen min. For å feste vippe extensionen, så måtte hun bruke lim. Hun hadde flere forskjellige typer og valgte det mildeste limet til mine vipper. Det limet hun brukte til meg er også perfekt for de som er super allergisk/sensitive. Når det gjelder negler, så elsker jeg lange vakre negler. Jeg valgte derfor negler med forlenger, i middels lengde og med fransk tupp.

 

 

Med vanlig vippe-lim, så må du ta påfyll hver 3-4. Uke. Med sensitiv mild vippe-lim, så må du ta påfyll hver 2-3. Uke. Andre behandlinger henne også gjør er: waxing/voksing, shellac, makeup, fotpleie, selvbruning, hudpleie, farging og forming av bryn. Husk å oppgi at du hørte om salongen gjennom denne bloggen girllife.blogg.no. Da får du 15% rabatt på alle behandlinger. Gelenegler koster kr. 850 med forlenger og kr. 750 uten forlenger. (15% rabatt om du sier du har hørt om salongen gjennom girllife.blogg.no)  

-1600 kr. For nytt sett av vippe-ekstensions  (15% rabatt om du sier du har hørt om salongen gjennom girllife.blogg.no)  
-500 kr. For 30 min pafyll  (15% rabatt om du sier du har hørt om salongen gjennom girllife.blogg.no)  
-650 kr. For 45 min pafyll  (15% rabatt om du sier du har hørt om salongen gjennom girllife.blogg.no)  
-800 kr. For 60 min pafyll  (15% rabatt om du sier du har hørt om salongen gjennom girllife.blogg.no)    

 

Behandlingene er sponset.

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits