0
 • Skrevet: 17.06.2015
 • Klokken: 17:10
 • Kommentarer: 0

Jeg kom opp i matte muntlig. Fikk karakter 5. Jeg er fornøyd med det. Jeg hadde eksamen fra 13:25 til 13:55 og fikk vite karakteren min ca kl 14:15 i dag. Først måtte jeg ha en presentasjon som varte i 10 minutter om tema " #Ungdom ". Jeg fikk vite at jeg skulle komme opp i matte for 2 dager siden, men temaet ble vi trukket opp i dagen før, altså i går. Derfor har jeg kun hatt 24 timer på meg til å lage en bra presentasjon, hvor jeg tok for meg statistikk, modeller, algebra og tall, der jeg presenterte matematiske stykker som foreksempel angikk aktiviteter til ungdom mellom 13-18 år. Da presentasjonen var ferdig, så stilte læreren min og sensor meg kjempe mange spørsmål om presentasjonen i rundt 15 minutter, der jeg måtte forklare fremgangsmåten  til og vise hvordan jeg hadde løst de ulike oppgavene i presentasjonen, både på kalkulator, excel og i geogebra. Etter dette fikk jeg noen oppgaver jeg måtte løse i ca. 5 minutter. Jeg var ikke nervøs i det hele tatt før jeg skulle inn å ta eksamen. Når man føler man kan alt man skal si og at man kan de fleste matematiske formlene i hode, så behøver man ikke å være nervøs. Jeg var kanskje bare litt spent rett før jeg skulle inn og sa til de andre at jeg kommer til å stryke osv, men det var jo bare tull, for jeg fikk jo 5!!!.Jeg er så glad!! Jeg er endelig ferdig med alle prøver, innleveringer, tester, tentamner, masse stress, lange skoledager og eksamner. Jeg har klart å gøre det bra. Det å ha en datter har virkelig ikke vært en hindring i å gjøre det bra på skolen. Tror alt handler om prioritering, man klarer det man vil.  Jeg har alltid vært ganske flink på skolen, men jeg tror  jeg til og med kommer til å få høyere snitt nå i år enn det jeg har  hatt på ungdomsskolen og før jeg fikk #barn.

Siste skoledag og avslutning på skolen er i morgen. Gleder meg som en unge til å bli 100% ferdig med VGS og komme meg videre til høyere skoler. I morgen skal jeg ta en velfortjent sommerferie og sommeren skal bli nytet med gode venner (og så klart datteren min og familie).

#eksamen #skole #matte #karakter #5 #fem #blogg #blogger

 

Håper alle får en fantastisk sommer!

Klem klem

 

4
 • Skrevet: 31.05.2014
 • Klokken: 07:19
 • Kommentarer: 4

I dag har jeg vært med Anniken W. Bestevenninnen min Marie, typen hennes/kompis av meg: Tor Henrik + den ene som skal være fadder til jenta mi <3 Først møtte jeg A + M og TH på senteret. Møtte også tilfeldigvis på Eva. Det var koselig. Fikk i den anledningen prøvd ut den nye senter barnevognen som jeg nettopp har kjøpt (Klikk "HER" for å se vognen). Senere fikk jeg besøk av fadderen til datteren min (om det blir dåp). Det var veldig hyggelig. 

Var jo på stranden her om dagen, med noen jeg har gått i klasse med osv, tok 121 stk. med bilder, viser dere bare noen få av dem under.

For de som lurer, så satte jeg xXx over toppen, pågrunn av at ull-ammeinnleggene syntes. Ikke det at det hadde vært så farlig, men men.

Ps. Til andre mødre: Når det gjelder innlegg, så er min erfaring at ull-innleggene er bedre enn de i papir.. Mye mykere. 

Fred.

Tommel opp. Sol er flott.

Haha.:)

Tror hun ville ha tilbake mobilen, eller no.

 #selfie #venner #blond og#blondiner ! #mamma #mammablogg #mammablogger #helg

#hverdag #ungmor #bogg nesten #sommer nå, men ser ut som smmer ute allerede, jippi.Var heldig med været da. Fint #sommer vær. 

Ps. Minner om at det ikke er lov til å lagre bilder fra meg og at jeg også har sperret for lagring/kopiering, sånn at det ikke skal gå. 

Q: Hva gleder du deg mest til i sommer? Noen planer?

25
 • Skrevet: 24.02.2014
 • Klokken: 23:05
 • Kommentarer: 25

 

Jeg har en ganske normal blogg, med hverdagslige ting. Med andre ord så blir dette sett på som en litt kjedelig blogg.. Har derfor tenkt tanken på at jeg kanskje bør bli en rosa-blogger, altså forandre innholdet og late som om jeg er skikkelig fjortis og 100 ganger blondere enn jeg er. Jeg vil bare si ifra til dere først, sånn at ingen venner/familie får sjokk om jeg plutselig begynner å blogge som en blond "idiot".

 

Hva synes dere om dette? Det hadde vel blitt mer humoristisk og morsommere for dere å lese?

 

Selfølgelig er jeg jo ikke sånn i virkeligheten, men hadde vært gøy å prøvd å fremstilt meg selv på den måten på bloggen i kanskje en uke eller to, bare for morro, men skal slutte før jeg får ungen min :) Eneste negative er jo at da får man jo mange hate kommentarer, men det takler jeg sikkert greit, for jeg vet jo innerst inne at jeg bare later som. Dessuten går jeg jo på teater, så dette kan jeg jo. Jeg kan jo rapportere for dere etter jeg har prøvd dette ut, hvordan forskjellen er på både godt og vondt når det gjelder å være en rosa blogger VS. å være seg selv! 

 

MEN noe platinablondt hår kommer ikke på tale med det første, haha ;) 
 

Jeg kommer til å drite meg ut, og sikkert bli kjempe flau av meg selv, men det å få andre til å le og skape glede er hyggelig! Stygge kommentarer er noen ganger morsomt å få, noen ganger er de tragiske og andre ganger er de sårende. Tror dere jeg hadde klart det? (nå håper jeg på å få høre "JA" fra dere).

 

Lik dersom du synes dette hørtes bra ut. Kommenter om du ikke liker dette. 

 

 

 

15
 • Skrevet: 21.01.2012
 • Klokken: 00:11
 • Kommentarer: 15

 Hei. 

Født i Oslo. Singel.

Ble gravid sommeren 2014. Pågrunn av graviditeten så tar jeg pause fra skolen. Jeg skal nyte permisjonen og starter i 2 vgs med 97erne nå etter sommeren eller, når lille jenta begynner i barnehagen. Jeg hadde planlagt å være russ i 2014, hadde bestilt russeklær og planlagt feiringen med venner. Jeg har lært at ting blir ikke alltid som man tror, da graviditetstesten viste at jeg var gravid. Termin April 2014. Jeg blir altså å være russ i 2016 isteden.

Jeg ønsker å være delvis anonym på denne bloggen. Jeg kommer likevel til å legge ut bilder av meg selv og skrive det jeg vil osv. men IKKE personlige opplysninger, som feks. Navn, alder, hvor jeg bor, skole, hva jeg tjener, adresse osv.. 

 

På fritiden driver jeg med dans, er modell, med kontrakt (tatt pause nå som jeg skal bli mamma). Jeg begynte på teater i en alder av 7. Jeg går fortsatt på teaterskolen. Deltar også på ulike  konkurranser, uttak til NM innen blant annet teatersport. Til sommeren 2014 skal jeeg til NM innen teater, det blir kjekt!. Har ofte teater forestillinger og er endel med som skuespiller i ulike kortfilmer. Er også veldig glad i kaniner i rasen Løvehode. Så de har jeg mange av, hehe

Jeg svarer også på spørsmål, uansett tema. Du kan velge å være anonym. Send inn spørsmålet i melding til facebook siden min. Klikk her.

 

Info.

Har kun en "Fan page" side på facebook, klikk her. Jeg har verken Twitter, Instagram, ASK, eller Kik. Og skal aldri få det heller. Har kun bloggen Girllife.blogg.no og kun en privat facebook profil.

E-post: Girllifeblogg@hotmail.no 


 

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits