29
  • Skrevet: 11.03.2014
  • Klokken: 11:23
  • Kommentarer: 29

De to siste ukene har jeg måtte si farvell til flere av mine kjære bukser/jeans. Jeg får ikke sett de igjen på en hel 1 måned. Kan heller ikke utelukke at "henge mage" kan forekomme etter en graviditet (dette har jeg lest om). Isåfall så kommer jeg ikke tilbake i buksene mine på OVER 1 måned. Hva søren er det for no tull. Derfor ligger de nå trygt oppbevart innerst i skapet. Jeg er super trist for dette, det er det verste som kan skje en gravid jente og verden går virkelig under. Haha. .I miss my bukser more than a fat kid loves cake.

 

Jeg får buksene lett på meg, men har derimot store problemer med å få igjen knappen på flere av dem. Baby-magen er virkelig i veien. Det er dessuten ikke lenge igjen til termin og derfor gidder jeg ikke å kjøpe noen mamma bukser. Jeg får jo uansett ikke brukt de mer enn 1 måned til, evt. Ikke før neste svangerskap igjen. Bortkastet med penger, right? 

 

 


Jeg har allerede kjøpt to joggebukser for gravide mager. Jeg hater den "posen" som henger på buksene som magen liksom skal fylle ut. Ja, jeg mener LIKSOM, fordi jeg undres virkelig over hvor langt på vei jeg egentlig må komme, før jeg får fylt ut denne gravidmagepose duppedingsen på buksene?. Denne "posen" må jeg bare brette ned, for den trenger ikke jeg. Mulig jeg har misforstått alt, at det ekstra stoffet ("posen"), kun skal være til pynt og at magen ikke skal få plass i den for posen skal være så stor.

 

Egentlig så foretrekker jeg heller å bruke joggebukser som jeg kjøpte før jeg ble gravid. Hva er egentlig poenget med "mamma-joggebukser" når man bare kan bruke vanlige joggebukser? Vel svaret har jeg, ihvertfall i fantasien min. Min teori er at de som lager bukser, bare skal forsøke å tjene penger på sånne blonde jenter som meg. Snakk om å utnytte inteligensen til folk. Sånne jenter som meg som tror at man trenger gravid joggebukser, når det egentlig ikke er nødvendig.

 

Jeg forstår godt at noen må bytte ut jeansene sine med mamma-jeans, for vanlige jeans kan ha en tendens til å føles stramme rundt magen. Dette merker jeg selv til en viss grad, men joggebukser, hallo? De er jo så myke og elastiske som det går ann, samme med tights. Nå aner jeg ikke om det finnes mamma-tights, men helt ærlig så går det kjempe fint å bruke vanlige tights for de strekkes og tøyes utrolig. 

 

Til dere som påstår at jeg har såå liten mage til å være snart 34 uker på vei. Jeg er glad for at dere er ærlige og sier deres mening, dette setter jeg pris på. Jeg får faktisk bare høre at den er liten. Det er ingen som har kommentert "tjukka", eller sagt ting som "du er så diger", hvorfor kan ikke jeg også få sånne kommentarer? Jeg tar meg ikke nær av det, hadde vært koselig å fått vite at jeg ser stor ut nå når jeg er i den perioden i livet der jeg faktisk skal se stor ut!. Er det en gang i livet det er ok for meg å bli kalt feit, så må det jo være nå, nå som jeg nettopp skal være stor i magen.

 

Jeg er jo i det tredje og siste trimesteret. Iforhold til hvordan magen var tidligere så synes jeg den faktisk ikke er så liten, for meg er den kjempe stor. Kanskje den er litt liten, eller så sier dere det bare for å være hyggelig. Jeg hadde ikke tatt meg nær om det ikke var sannheten. Jeg synes ikke den er for liten. Den er helt vanlig og ikke usynlig, for babyen som lever der inne er ei stor jente på 40 cm og over 2 kg.

 

  

Her er bilder av meg som prøver forgjeves å få igjen favoritt buksen min fra BikBok. Ok, det var kanskje ikke så vanskelig, men jeg later som for å få noen kule bilder.. Denne buksen kjøpte jeg da jeg var 20 uker på vei. Jeg kjøpte den ganske stor, størrelse M, sånn at den skulle passe en stund. Grunnen til at jeg elsker denne buksen er fordi den har så utrolig mykt og "stretchy" stoff. Den er heller ikke noe dyr, kosta bare 499 kr, (skjult reklame), om jeg tar feil så rett gjerne på meg. Om noen vil herme så er det også lov. Fargen er mørkeblå, eller heter det marineblå?

 

STORT SMASK FRA MEG TIL DERE KJÆRE SØTE, VIDUNDERLIGE BLOGG LESERE. I  LOVE U MORE THAN A FAT KID LOVES CAKE.

 

 

23
  • Skrevet: 14.02.2014
  • Klokken: 16:00
  • Kommentarer: 23

Dere vinner, jeg legger nå ut bilder av magen min.

Først tenkte jeg: nei aldri at jeg legger ut så lettkledde bilder på en blogg, men nå tenker jeg heller ok, samma det. Får jeg stygge kommentarer så takler jeg det, dersom dere leser kommentarene jeg fikk på innlegget der jeg avslørte at jeg var gravid (trykk her for å se) så fikk jeg jo med meg at ikke alle var like happy, men jeg taklet det egentlig veldig fint, selvom noen slengte anonym kritikk (les, dritt). Det er jo bare en mage og alle har jo det, dessuten er det jo for å vise hvordan magen min ser ut når jeg har en bebi inni der, det er jo ikke for å "skryte av kroppen, eller se på meg bilde".. Håper dere skjønner det.

Jeg har jo tatt diverse bilder av meg på modelloppdrag (med klær, eller bikini/badedrakt) og lagt ut noe av det på facebook, men jeg føler facebook er litt bedre, for der trenger ikke andre enn de jeg er venn med få se, derimot så er jo bloggen mer åpen for hele Norge.

 

 

 

                                                              Før graviditeten:
                       

 

 

 

11 uker på vei, gravid?  (Tror jeg tok dette bilde etter at jeg trodde at jeg ikke var gravid lenger, men så var jeg det likevel, her var det ingen kul).

                

 

 

 

 

             Ca. 19 uker på vei. (Hadde jeg heller tatt bilde fra siden her, så hadde dere sett en liten kul).  

             

 

 

 

                    24 uker på vei. Først nå har magen begynt å komme, men enda ser magen flat ut med klær/genser. 

 

 

 

28 uker på vei. Ja, jeg har fått mage, men den synes ikke så godt med klær. Folk tenker ikke over det, ved mindre jeg sier noe. Som veninnen min Ann Kathrin sa i går den 13 feb. 2014: "Hadde jeg ikke vist du var gravid nå, så hadde jeg bare trodd du hadde spist litt mye". Selv synes jeg den vokser litt hver dag, så det er nok ikke mange ukene igjen før den er skikkelig stor og ALLE ser det :D det blir litt gøy. 

 

30 uker på vei. De som vet det, kan se det litt. De som ikke vet det, de ser det ikke. Får enda ikke blikk på gaten. 

 

31 uker på vei. På dette bilde i svart hvitt er magen min omtrent like stor som i uke 30 og har ikke forandret seg noe særlig.

 

 

32 uker på vei. 

 

33 uker + 1 dag, på vei.

 

34 uker på vei. 

 

35 uker på vei.  Magen min er her i uke 35, egentlig ikke noe større enn i uke 34! Her ser magen stor ut, pågrunn av at fotografen fokuserte på magen. Bilde ble tatt nedenfra og opp og derfor ser magen større ut enn den er, fordi magen blir nærmere enn feks. hodet mitt. 

 

36 uker på vei. Kun 1 Måned igjen!

Pågrunn av at jeg har på meg pysj bukse, så ser du ikke hvor magen min "ender/slutter". Det ser ut som magen går rett ned ved buksekanten, men egentlig så fortsetter magen å svinge litt innover under buksa. For trusekanten min er ikke der buksekanten starter, trusen min starter under "sømmen" på buksa. Om dere ser på bilde fra uke 34, så ser dere hvor langt ned trusa er og om dere da tenker dere at jeg hadde hatt på meg en bukse der, så hadde magen sett mindre ut på det bilde. Derfor ser magen litt mindre ut enn den er, fordi noe av magen min gjemmer seg under buksa. Toppen jeg har på meg, dekker litt av den øverste delen av magen. Hadde jeg tatt bilde i undertøy/bikini så hadde dere sett hele magen mer ordentlig. Derfor er undertøysbilder best, iforhold til å vise hvordan magen egentlig ser ut. Klær kan skjule! 

Uke 37. Ignorer fjeset mitt please. På magebildene for uke 37, så prøvde jeg å sminke meg som en dukke! (Etter fotografens ønske). Haha, jeg ble ikke fornøyd. 

UKE 39. Kjolen er fra Lacoste. Husker jeg ble så sur da han som skulle redigere bilde tok å redigerte bort merket på det fineste bilde av meg med kjolen. Haha. Jaja, derfor får dere nøye dere med det "nest fineste" bilde, som faktisk merket synes litt på. Redigeringsmannen syntes merke av krokodillen var "forstyrrende?". Og da jeg spurte om å få originalbilde, så hadde han slettet det! Sukk.. 

 

(Nesten) Uke 40. Magen har blitt STOR. 

 

Synes du jeg har stor mage? 

  • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits