0
 • Skrevet: 31.12.2010
 • Klokken: 16:57
 • Kommentarer: 0

Nyttårsaften i dag, yeah.. Ble invitert av mine kjære venner til å være med dem en plass, aner ikke hvor det er, men er i Oslo område.. Men kompisen min (som ikke er norsk) ringte å sa: Øøø har pratet med mamma, det er vist bare utlendinger som kommer! :O Best for deg at du tar på deg MASSE brunkrem ass! : O  WHAAAAT..

 oida, men uansett hvor mye jeg dypper fjeset mitt nedi brunkrem så ser jeg bare mer å mer ut som en bimbo av et slag.. Hvordan skal jeg rekke å bli afrikaner eller pakkis på bare 1 time : S  Haha ja, har et lite problemx) Men det går så bra så, kompisen min sa jo at jeg var som dem, bare en hvit versjon, såå jahh...

Jeg bruker da denne for å bli brun, mineral make up, men den er jo bra, men den gir ikke et naturlig afrikansk farge akkurat.. Men ellers så gir den vel en "glød" i fjese å det er sikkert bra..

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 time senere: Jeg tror vi skal fikse å dra til en annen plass istedenfor : D

1
 • Skrevet: 30.12.2010
 • Klokken: 23:50
 • Kommentarer: 1

Først litt om i går:  Fikk ikke blogget så mye i går så da blogger jeg nå..  I går så var jeg med 8-12 folk, vi satt egentlig bare på burgerking og snakket/tullet. Det var gøy..       (Jeg kjøpte ikke noe).

Så om i dag, på morningen: Møtte på en gutt og ei jente, de snakket om en hemma bamse, så selvfølgelig så greide da vi å komme i kontakt med hverandre. Fant ut at jeg kjente hun jenta fra før, eller mer riktig sagt: "visste" hvem hun var, eller har sett henne før.                                                                                                                               (Kjente ble litt feil ord å bruke pågrunn av at jeg ikke kjenner henne 100% så da blir ikke det riktig å si at jeg kjenner henne, men heller at jeg vet hvem hun er/ har sett henne før, på en måte) Så gikk vi inn på leketøysbutikken, der var det jo spennende.. Var 2 andre jenter der og 3 gutter til der. Så gikk vi ut, å da ble det flere folk, til slutt var vi en gjeng.. Jeg følte meg litt outsider fra den "gjengen" pågrunn av at alle de hadde farget håret svart/rødt, gikk med svarte klær, piercing i fjeset osv, og her kom jeg med lyse klær og var helt det motsatte av dem.. Å det fikk jeg høre :P Han ene kommenterte: hvordan greier du å henge med alle oss, vi er jo helt motsatt av hverandre. Men det gikk fint, de var veldig koslige : ) Og selvom de har den stilen så er de kule : )

Etter jeg hadde hengt med de morsomme, greie folkene, så var det kveld, å da dro jeg cff hjem.. til Thomas ;) Han hadde besøk men kompisen dro rett før jeg kom.. Men han skulle komme tilbake litt senere ;).  Foreldrene hans dro ut åsånt, så vi var avlene hjemme. Vi chillet på sofaen, gamet, vi holdt på å sovne(var trøtt), gikk på rommet hans spilte gitar, gikk på kjøkkenet, fant oss drikke, la ved i ovnen, satte oss foran TV`en å så på sport, så gikk jeg ned. Å da ringte det på døren :O Siden Thomas var oppe og måtte ordne "noe x) Så stod jeg i gangen å pratet med kompisen vår, (han gikk inn uten at noen opnet opp døren) så kom Thomas å da gikk vi ut. Loka ute, var på en sån kebab sted, så gikk vi på kino, ikke for å se på kino, men bare for å sitte der leeenge å nesten ikke gjøre noe, eller der fikk jeg litt "opplæring" i hvordan man tar penger ut av spilleautomater på en bedre måte en den "Kjente orginal" måten (bare på tull).. Ellers gjorde vi overaskende nok ikke noe galt på senteret, ikke noe kødd, eller noen "bad ting"  :) (ironi)  Å nei, jeg og Thomas er ikke sammen :)

 

         

  " hjem å BLOGGE"       "sove"  NATTA!

 

 

(beklager vis det er skrivefeil )

0
 • Skrevet: 29.12.2010
 • Klokken: 18:08
 • Kommentarer: 0

Jeg kjeder meg veldig :P Men heldigvis har jeg en kompis som har en kompis som henger med noen andre kompiser som jeg kan henge med : D Så nå drar jeg : )

0
 • Skrevet: 24.12.2010
 • Klokken: 14:17
 • Kommentarer: 0

I dag har jeg sovet til klokken halv 2. Skal feire jul med familien. Ting jeg skal gjøre før nyttår er å lage et brev, øve til naturfag (har en ekkel følele for at jeg må ta naturfags greiene når ferien er ferdig)

0
 • Skrevet: 23.12.2010
 • Klokken: 00:48
 • Kommentarer: 0

I dag har jeg vært på sånn familie besøk, hos tanten min, også var det noen flere slektninger med. Jeg lekte med kusinen min : ) Ellers har jeg hadt vondt i hode, trøtt og sliten. Men jeg er ikke syk, vet jeg blir frisk til i morgen : )

1
 • Skrevet: 22.12.2010
 • Klokken: 03:28
 • Kommentarer: 1

Nå fikk jeg nettopp besøk av David : )  Akkuarat nå så snakker han om hvordan idrettslinja på vgs er.. spennende :P2
 • Skrevet: 20.12.2010
 • Klokken: 21:19
 • Kommentarer: 2

Har vært med jentene og spist på Fridays. Det var da koslig : )  Deretter gikk jeg, Miriam og Mathilde på shopping! Kjøpte masse rart.. Men det var veldig gøy : ) Etter på så snakket jeg med David som var med Espen! Og nå er jeg hjemme og skal blogge vis ikke jeg blogget så kom noen visse personer til å få angst og depresjon, som er like dødelig som å sette komma "," på feil plass og kirken i morgen kommer da antakelig til å være begravelsen min. HAHA neida..

Men jeg MÅ bare, må bare, GJØRE det, gjøre det.. Skrive om de supre folkene:

Victoria du er j*vlig fantastisk! , Camille du er best! Theresa du er perfekt! Miriam du er nydelig! Helena du er ei kjempe kjempe utrolog bra og god jente!  Maren du er mer enn hva ord kan si du er ALT du er ei flott jente! Line du er virkelig skjønn! Eirik du er driiiit kjekk! Ps: Oline er unik!

OG til alle dere andre, dere er virkelig flotte og fine alle sammen!

 

Pps: Jeg gruet meg til å stå på skøyter i dag, trodde jeg ikke skulle greie å stå på bena, og slå meg gul og blå og kanskje bitte litt rosa<3 har aldri stått på skøyter, så jeg var et naturtalent! : ) BTW:  Normenn er født med ski på bena, men kanskje ikke skøyter? Hvertfall ikke denne nordmannen her, (meg) men greide meg greit, helt O.K

 

 

0
 • Skrevet: 17.12.2010
 • Klokken: 20:46
 • Kommentarer: 0

Nå er Line hos meg:) Og jeg skal blogge litt. Så skal svare på noe nå:P

 

Fikk jeg lov til å skrive/legge ut bilder av Line på bloggen?: Ja, hun syns det var bra: )

Født i 1994? Ja det er jeg, det vil si man blir 16 i 2010

Det står du bor i Bærum?  Ja, sånn av og til. (foreldrene mine bor ikke sammen)

Hvorfor skulle dere ?lure? dere inn på en 15 års grense film? Den gangen var vi 14. Og det var egentlig bare tull. Hadde sikkert kommet inn selv om vi var 14. 

JEG LER: Okå.

Har du kjæreste: nei.

Er rosa en fin farge?: Sikkert.  

 

 

Ellers så har jeg vært kjempe syk i 1 uke! Men så pleier jeg jo alltid å være syk før Jul.. Har for det meste ligget å sovet. Men endelig har jeg nå fått lagd et blogg innlegg : P Nå skal vi se på Tv snakkes. 

(ps dette innlegget skulle være postet for noen timer siden, men internett klikket) 

 

 

 

 

 

 

2
 • Skrevet: 08.12.2010
 • Klokken: 12:22
 • Kommentarer: 2

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra skolen :) herlig å slutte tidlig : D  Har hadt prøve i dag, den gikk ok : P håper jeg da. Denne uken skal jeg gjøre klar en norsk fremføring som skal vare i 5 minutter, geografi fremføring 6 minutter, naturfag fremføring 5 minutter, naturfag innlevering og naturfag teori prøve. Alt dette skal være gjort i denne og neste uke! Men nå skal jeg kose meg med en bolle  jeg kjøpte x)   PS: skole er noe stress :P så vet vi det.

0
 • Skrevet: 05.12.2010
 • Klokken: 16:29
 • Kommentarer: 0

Lenge siden jeg har blogget, så nå er det virkelig på tide ;P er nesten ferdig med alle prøvene før jul :D Har pratet masse med Caroline i dag, det var så koslig :) uheldigvis glemte jeg kjerfet mitt hos en venn, men har tenkt til å hente den om en uke eller noe sånt. Men nå tenkte jeg å stikke på besøk :D  kommer hjem i kveld, kanskje jeg rekker å blogge før jeg skal sove :P

Dette bilde fant jeg fra en mappe fra pcen(Pusur), trolig hentet fra google :P

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits