0
 • Skrevet: 28.11.2014
 • Klokken: 16:31
 • Kommentarer: 0

Jeg er så glad.

Jeg øvde bare i to dager og bestod på første forsøk. Så nå er teorien i boks. Familien min visste ingenting om dette, de hadde ikke peiling på at jeg hadde øvd, eller at jeg dro til vegvesenet for å ta teoriprøven. Da jeg hadde bestått, så dro jeg rett på jobben til mamma og broren min for å fortelle den gode nyheten og de ble så overrasket. Det var gøy. Deretter ringte broren min rett til pappa og fortalte det og han gratulerte meg.

Jeg hadde jo fri fra skolen i dag. Det var derfor jeg bestemte meg for å gi det et forsøk denne dagen . Og resultatet ser dere under. 

JIPPI 

 

0
 • Skrevet: 27.11.2014
 • Klokken: 21:56
 • Kommentarer: 0

Da var vesla 7 måneder. (Hun hadde 7 måneders dag 24.11, men bildene ble ikke lagt ut på bloggen før i dag).

HUN ER SÅ VAKKER OG FANTASTISK.

Her har hun på seg lekedressen som jeg hadde da jeg var liten, hvis dere legger merke til leken hun holder i hånden, så var den også min. Det er gøy når ting går i arv.

#mamma #utvikling #7mnd #7måneder #mor #mammablogg #mammablogger #ungmor #søt #pen #lek #baby

        Jeg har funnet en oversikt over barnsutvikling. Der fant jeg følgende om babyer på 7 måneder, jeg har kommentert i parantes hva hun kan av dette.

              Ved 7 måneder alder kan de fleste:

 • sitter uten støtte   (Ja, hun klarer det i en kortere periode).
 • griper i en bueformet bevegelse (Ja, dette er hun flink til)
 • babler (Ja, hun begynte tidlig med dette, litt før hun  var 3 månder).                                                                                                                                                                                                                                                                             Halvparten kan ved 7 måneder: 
 • kombinerer lyder (Ja, det er hun veldig flink til).
 • begynner små smått å krabbe (Ja, det har hun begynt med).

         

             Noren få babyer på 7 måneder kan:

 • står med støtte (Ja, hun er veldig serk i beina).
 • vinker "ha det"  (Ja, hun er så søt når hun gjør det)
 • slår ting sammen (Vet ikke om hun kan dette, har ikke sett hun gjør det).

 

 

En annen ting er at hun  strekker armene mot meg om hun vil bli holdt. Hun kan også allerede si "mamma". Hun begynte å si mamma da hun var 6 måneder. Venninnen min Sophie + flere andre er vitne på dette!!. Sophie har også en datter som jeg skal blogge om i neste innlegg.

0
 • Skrevet: 21.11.2014
 • Klokken: 15:44
 • Kommentarer: 0

Sponset innlegg-

God dag alle sammen. Endelig er det fredag, som betyr at en ny skoleuke med masse lekser, innleveringer og fremføringer er overstått. Gjett om det skal bli deilig å få seg en pause med helg. I morgen får jeg besøk av en venninne som også er makeup artist. Hun skal sminke og style meg før vi skal ut på en hyggelig "sammenkomst" med  20 andre venner og bekjente i en leilighet til en gutt jeg kjenner <3 Det blir koselig og jeg gleder meg sykt!!!!! ^^

Men nok om det. Det jeg egentlig vil fortelle dere er at jeg har tilbragt en kveld sammen med min private helsesøster Tone Aanderaa. Hun tok med meg på SPA på vestkantbadet i Oslo, noe som alltid er like kjekt. Jeg har også blogget om en tidligere spa dag på vestkantbadet, men  forskjellen er at da var jeg gravid, og det er jeg ikke nå, hehe. Tykk "HER" for å komme til det forrige innlegget.

Alle som er fast leser av bloggen min vet at jeg har en privat helsesøster som heter Tone som har fulgt meg gjennom graviditeten og som skal følge meg til datteren min blir 1 år. Tiden har gått fort og datteren min er hele 6 måneder. Hun er en liten søt og snill jente, med sterk vilje. Og en god nyhet er at hun i dag har begynt så smått å lære seg å krabbe!. Hun er også veldig sterk i beina og kan stå selv med støtte. <3

Denne gangen tok jeg ikke med datteren min. Dette var en dag beregnet for meg. Den første tiden fikk jeg tid til å bade i svømmebassenget. Deretter tok jeg meg en dusj og gikk opp for å få en avslappende massasje fra Agnes som er utdannet fysioterapeut. Dette er inkludert i spa behandlingen som igjen er et tilbud fra helsesøster Tone. Deretter gikk turen videre inn til rommet der Tone var. Der fikk jeg ansiktspleie som gjorde huden min utrolig myk. Vi pratet også masse. Da jeg satt med ansiktsmasken så fikk jeg te. Jeg er egentlig ikke så glad i te og hater kaffe, men denne te`en er faktisk god. Denne te`en heter Pukka te og kan kjøpes på helsekost.

 

 

Hvis du også vil ha en spa dag, eller få en private helsesøster, så kan du ta kontakt med Tone på tlf: 90511882   Hvis du vil se på nettsiden hennes så trykk "HER".

Dere kan like facebooksiden hennes ved å trykke "HER".

 

 

0
 • Skrevet: 20.11.2014
 • Klokken: 22:19
 • Kommentarer: 0

Sposet innlegg

Hei alle søte blogglesere. Først vil jeg bare si tusen takk til alle dere som leser bloggen min og sender meg mange hyggelige meldinger på facebook / e-mail osv hver dag!!. Det setter jeg pris på. Nå lurer jeg bare på hvor mange av dere som ønsker et vakkert, friskt og sunt hår? Isåfall vil jeg anbefale dere å prøve blivakker.no sine nye favoritter. Jeg har nå brukt de i hele 2 måneder og jeg må være ærlig med dere - jeg har ikke tvilt et sekund, dette er de beste hårproduktene jeg har brukt og håret mitt ble som silke etter på. Jeg føler ikke for at jeg må skrive en lang avhandling om disse, fordi dette er produkter som jeg føler er helt perfekte. Noe av det som gjør disse produktene spesielle er fordi de er basert på mineraler fra dødehavet og er fri for parabener. Lukter godt og ser bra ut. Jeg liker også svært godt at inneholde i flaskene kan pumpes ut. De holder også lenge, fordi du ikke behøver å bruke så mye om gangen. Prisene på disse produktene er også ganske greie og prisen er satt ned fra den veiledende prisen - så løp og kjøp!

 

 

Trykk på bildene for å komme til produktene.Hvis dere har flere spørsmål til produktene så kan dere sende meg en e-post: girllifeblogg@hotmail.no  eller  ta direkte kontakt med blivakker.no klikk "HER".  Dere kan lese mer om produktene "HER".

 

0
 • Skrevet: 14.11.2014
 • Klokken: 00:20
 • Kommentarer: 0

Hi everyone.

I dag fikk vi gå 3 timer tidligere fra skolen, hvis vi lovet å gjøre ferdig engelsk-fremføringen hjemme. Fremføringen gikk ut på å intervjue en person som ikke er norsk. Jeg har intervjuet Alice. Valget var enkelt fordi hun er au pair/barnevakten til datteren min. Jeg har skrevet om barnevakten før, klikk "Her". Intervjuet blir lagt ut under.

I morgen skal jeg på skolen. Skal ha økonomi hele dagen. Det går veldig bra på skolen, spesielt i økonomi til å ha hoppet rett inn i økonomi2, uten å ha hatt økonomi 1, som resten av service klassen har. Fikk 6`er på forrige prøve, woho. Deretter har jeg to fri timer, de skal jeg benytte til å dra på babysang med barnevakten og datteren min. Datteren min trives godt der. Jeg har også fått en ny god venninne. Tenkte å ringe hun i morgen tidlig for å høre om hun blir med.

Ellers vil jeg si beklager for lite blogging, men jeg beklager egentlig ikke fordi jeg har faktisk gjort viktigere ting. På  tirsdag begynte jeg å bruke en mentor som jeg betaler for.  Og før dere spør så kan jeg nevne at jeg ikke får dette sponset og jeg betaler helt for meg selv. Mentoren har god utdannelse og kan historie og norsk. Hun er også flink i engelsk osv, men ikke matte. Jeg ønsker en mentor i matte også, så det har jeg nå bestilt. Hun jeg har nå er også lærer, så hun er kjempe flink. Jeg kan selvfølgelig gjøre lekser selv, har aldri hatt problemer med skolen, men jeg blir mer motivert og føler det går raskere når hun hjelper meg. Vi har også laget en plan sammen om hva vi skal få gjort til de forskjellige dagene,  slik at jeg kan  få best mulig karakterer. 

 

Håper dere liker videoen av meg og barnevakten over :)

0
 • Skrevet: 05.11.2014
 • Klokken: 18:25
 • Kommentarer: 0

24. okt, ble gull jenta et halvt år. Tenk det er 6 mnd. Siden hun kom til verden. Hun har såvidt begynt å smake på babygrøt,  Nestle babymat i glass til babyer fra 4 mnd+, banan. Hun får også ekte morsmelk og mme. Hun drikker også vann, det begynte vi å gi hun da hun var 3 mnd. 

Hun er en glad jente som ler mye og har utrolig bra humor. Foreksempel da jeg holdt på å dette bakover her om dagen, så fikk hun helt latterkrampe. Hun begynte forresten å le da hun var 2 mnd, men da var det mer tilfeldig at hun lo, altså ubevist. Hun begynte derimot å le helt bevist  fra  hun var 3 måneder. Vi vet det var 100% ekte, fordi hun begynte å le av at vi snakket og tullet med henne, og da var det ordentlig god og høy latter!.

Hun har enda ikke fått tenner, men hun kan rulle rundt. Hun begynte å ta seg på tærne da hun var 4 måneder. Ellers liker hun å leke og elsker å se på barne TV, samme som jeg gjorde da jeg var baby. BarneTV og Disney Junior begynte hun å se på da hun var 3,5 måneder.

Hun er nå 65 cm lang og veier 7 kg. God og rund jente. Hun følger normal-kurven helt perfekt og helsesøsteren på helsestasjonen sier at alt er bra med vesla.

Vi er kjempe glad for å ha hun i familien vår, hun får masse kjærlighet dagen lang. Under her ser dere 6. månedersbildene som vi tok 24. okt. Bilde av babyen med Au Pair. Barnevakten skal bo her i 2 år.


#mamma #mammablogg #mammablogger #ungmor #mor #baby #6mnd #6måneder #halvtår #mil #lykke #glad  #rosa #kjole

Hvis du likte dette innlegget, eller hvis du synes hun er søt så kan du like/dele dette innlegget ved å trykke på den blå knappen nederst. (Da må du være pålogget på facebook). For spørsmål om sponsing så ta kontakt på e-post, fordi jeg leser ikke kommentarer lenger. E-posten er:  girllifeblogg@hotmail.no

For andre spørsmål, så ta kontakt på facebooksiden til denne bloggen.

Ha en fin kveld!.

0
 • Skrevet: 01.11.2014
 • Klokken: 14:30
 • Kommentarer: 0

Uff, lille frøkna mi har hatt høy feber og oppkast. De har ikke funnet ut hva det kom av, men mest sannsynlig er det bakterier og ikke virus. Hun har fått antibiotikabehandling og intravenøs væske på sykehuset gjennom foten, derfor fikk hun en søt rosa bandasje som skulle holde den intravenøsevæske-slangen på plass.  Sykepleierne har skrytet av hvor flink jeg er med jenta mi. Det å være innlagt på sykehus er helt greit, god mat, men ellers ganske kjedelig. Tv`en, funket ikke og mobilen var tom for strøm osv. 

 

PS: Hvis dere har problemer med å se alle bildene i innlegget, så kan dere trykke på overskriften "Prinsessa på sykehuset". Noen ganger kan det være vanskelig å se alle bildene, siden det er så mange og store bilder og spesielt hvis du bruker Internet Explore. 


#sykehus #a-hus #mamma #mammablogg #mammablogger #ungmor #baby #jente #babyjente #feber #oppkast #syk #sykdomDenne søte bamsen fikk hun i gave fra sykehuset. 

 

PS. Nå har vi kommet hjem og i dag var den siste dagen med antibiotikabehandling. I går var det Halloween, jeg feiret den ikke, var ikke på fest og jeg, mamma og babyen var bare hjemme. (Barnevakten - au pairen var i Oslo hos noen venner). Derimot så feiret skolen min Halloween, og under kan dere se noen bilder. 

Dette er bibliotekdamen, hun ble kjempe skummel. Hun delte ut bare godteri til de som klarte å vinne over henne i konkurranen "se hverandre i øynene ved å "ikke smile, ikke le, ikke vise tennene". Denne spøkelses bibliotekdamen jobber her til vanlig, men denne dagen var hun kledd ut og fulgte etter alle elevene som var på biblioteket. Hun sa ingenting og det så ut som hun skulle passe på biblioteket som om hun var et gjenferd. Hun fulgte godt med på meg også, da jeg satt ved PC`en. Det var sykt mange som ble redd og en mengde av jenter (spesielt 98erne som går i 1 vgs) som sprang ut og skrek. #skole #halloween #hallovenn #bibliotek "skolen #gutter #elever #skummelt #skummel #dame #girllife #girllife.blogg #girllife.blogg.no

 


Minner om at jeg ikke går gjennom kommentarer lenger. Hvis det er noen innlegg dere liker å lese, så har jeg lagt inn en "liker" knapp, nederst i alle innleggene, som dere kan trykke på. Da må dere være pålogget på facebook. Hvis dere har spørsmål/ønsker å sponse meg, så kan henvendelser sendes til girllifeblogg@hotmail.no

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits