2
 • Skrevet: 26.11.2010
 • Klokken: 12:30
 • Kommentarer: 2

Sorry for lite blogging, men Pcen min har vært til reprasjon i endel dager nå, fordi jeg fikk ikke ladet opp pc, pågrunn av at jeg måtte ha ny lader for den jeg hadde funket ikke x) Ellers har jeg det bra, eller vent nei jeg har det ikke bra, fordi vi er midt opp i tentamens tiden! Sykt stress. Har ikke sett påTV på flere uker! (ikke det at det gjør noe) men ja, nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen klokken er halv 1 nå, kom hjem for 30 min? siden. Hadde engelsk tentamen i dag, det gikk greit helt ok, håper jeg. Og ja, jeg vil ha nytt design, vurderer å dra til en proff fotograf som kan ta bilder til headeren! NEIDA tullet :P men den headeren jeg hadde før (har hadt mange men den siste) den skal jeg ta i bruk igjen.. til våren tenkte jeg. Den er så "sommer aktig" vil ha en litt mer kjølig/koslig/vinter design x) Meneh samme det kan ha denne til jeg får fixet en annen. I helgen skal jeg hvertfall øve til alle prøvene og tentamene. Skal snart ha prøve i språk :( Men gleder meg til matte tentamen :)

xoxo

1
 • Skrevet: 21.11.2010
 • Klokken: 00:24
 • Kommentarer: 1

LINE , er den kuleste jeg vet om, hun er 5 ganger kulere enn meg altså ;)  hun er kjempe grei, hun er vennlig, morsom, 1000 ganger mer populær enn meg <3<3 Jeg har kjent deg en god stund egentlig, første gangen jeg møtte deg var vel i 2 klasse har deg på noen bilder fra vi var små. Du er best, alle vil henge med deg :D Alle vil være venn med deg :D Du er kjempe kjempe mest "rampete" pratsomme, skravlete tullete personen jeg noen gang har møtt, og du er en god mennekse kjenner. Du ser på personer hvordan de er osv, og blir venn med de du vet er ekte :D Og du er bare såååå rå :D Du er mitt store forbilde ;) Jeg fikk bare lyst til å skrive det. :D Alle bør bli bestevenn med deg,  .:D Har man deg så trenger man egentling ingen andre for du har alt.

Har ikke så mange bilder av deg men tok de fineste og mest normale

 (har mer random bilder men de legger jeg ikke ut) :P

 picture 429

picture 414

Du er morsom :)5
 • Skrevet: 20.11.2010
 • Klokken: 22:59
 • Kommentarer: 5

Teater premiere i morgen dette blir rått!

Teater i hele dag, sorry for lite blogging, men jeg lever på teateret hvertfall hele denne uken frem til forestillingen!  (men jeg var litt sosial og var med venner i går selvom jeg hadde mye å gjøre)

Jeg er egentlgig litt dårlig/syk, men jeg har prøvd å lovd meg selv at jeg ikke får lov (av meg selv) til å ta fri fra skolen, dessuten er skolen veldig viktig spesielt nå som det snart er tenamen og jeg gleder meg sånn til naturfags prøven<3  Og jeg vil helst ikke ha fravær på karakterkortet..

 

Forresten så skal jeg på audition på mandag klokken 11.00 får vel litt fri fra skolen håper jeg : D

2
 • Skrevet: 20.11.2010
 • Klokken: 22:47
 • Kommentarer: 2
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ictor... sier:

Skal stå slalom AAASSSS

Jepp

Kristine sier:

 

skal du g

å på ski nå?

?

Victor... sier:

Høøøø

Kristine sier:

 

slalom

Victor... sier:

Nei i morgen din duuuuuuchbag

Kristine sier:

 

salami?

Kristine sier:

 

 

x)

Victor... sier:

Haha

Kristine sier:

 

haha

 

det var litt lol

Victor... sier:

hvor kom salami fra

Kristine sier:

 

jeg er morsom ;P neida

 

jeg spiste det

 

på teateret

 

jeg ville egentlig ha vitost, men jeg ville ha loffen til salamien

 

det minner meg om at jeg må blogge

Victor... sier:

haha

Bloooogg

Kristine sier:

jaaa :  D

3
 • Skrevet: 18.11.2010
 • Klokken: 13:49
 • Kommentarer: 3

Nå sitter vi i timen.  Engelsk timen er LOL. Jeg svarte Victoria da henne sa noe så svarte jeg noe som rimet på det hun sa, jeg sarte:  en loff så fersk å fin og en hekto salat det skal bli så bra! TAHA. Er¨på gruppe med Simon og Victoria. Fuck vis internett blir sperret nå (læreren sperrer så at vi skal følge med i timen), Jeg, Simon og Victoria følger egentlig ikke så godt med i timene men whatever, vi lærer best på denne måten x) hoho..

 Forresten vi har vasker i klasserommet vårt og lysbryterne i skapet bakerst i klasserommet. Mest randomme klasserommet i universet. Men vi blogges fra Simon, Victoria og Kristine (de vet ikke at jeg skriver dette) HYSJ

Meg i midten!

4
 • Skrevet: 17.11.2010
 • Klokken: 21:09
 • Kommentarer: 4

Ei jente på teateret så meg i hånda og sa jeg blir lykkelig gift fordi to av strekene krysset hverandre. Grrrr sier jeg ^^

Vært på teater, teater every day! And I love it!  Jah som vanlig så gjør vi vanlige teater ting, snakker på scenen, back stage, sminke, kostyme and you know. And so... (haha ja jeg øver meg på engelsk!) and sooo vi driver å lager porno sanger og danser, det er veldig kjekt! Å vi er veldig pervo... HAHA x) Men det er også veldig kjekt, for det er sååå gøy Oh my gad lizm.. Åsså forteller vi hverandre hvor mye vi elsker hverandre og klemmer på alle osv og det er skikkelig nice ass.

Litt mer seriøse  fakta saker: Internette i Oslo skal fixes, men det er ikke i orden ennå derfor blogger jeg ikke så mange innlegg om dagen lenger (også er jeg på teater rett etter skolen og til kvelden) blogging blir det mer av når jeg får data med internett i leiligheten min! Har geografi prøve på fredag, hele 8 sider om stein og om hvordan det var før i tiden med Norge og de forskjelligetidene oldtiden osv.

Forresten I miss U <3

picture 1008

 

13
 • Skrevet: 15.11.2010
 • Klokken: 21:10
 • Kommentarer: 13

Dagens diskusjon mellom meg og noen på teateret er om Taylor Lautner er HOT or NOT? Dersom han er Hot har han da noen konkurenter? Isåfall hvem ^^?Taylor.

8
 • Skrevet: 15.11.2010
 • Klokken: 21:06
 • Kommentarer: 8

Vært på teater :)        

picture 1238                    picture 1239                                                                                                                                                         

Jeg og ei jente hadde nettopp vært på scenen og spilt skuespill, så skulle vi ned fra scenen og inn i garderoben. Vi hadde cff på oss mygg (mikrofoner som skuespillere som oss bruker)  også var Kristian så "dum"<3  å "rakk ikke" å skru av myggene når vi var av scenen og var inne på skifte rommet, så alle i salen osv, hørte ALT hva vi snakket om x)

          Vi var røde som tomater i 2 timer etterpå..

Forresten det kom noen fra forskjellige aviser osv, som tok bilder av oss og jeg ble intervjuet.

picture 1241picture 1240

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  16
 • Skrevet: 14.11.2010
 • Klokken: 21:24
 • Kommentarer: 16

Denne sangen av Karpe Diem kan tolkes på forskjellige måter, foreksempel: regnvær= trenger ikke å betyr bostavelig at det regner, men kan også tolkes som noe negativt, grått og trist . Vis du følger med på teksten i starten så viker det som han ikke har det så lett, men han driter i det! Men jeg får lett dilla på den! HAHA uff uff x) Vis noen sier jeg er fjortis vis jeg hører på Karpe Diem osv, så kanskje jeg er det da x) YEAH

 

 

 

Eller denne, men denne har vel egentlig bare en tolkning? Ganske dirkete hva sangen handler om i forhold til Karpe Diem.

 

18
 • Skrevet: 14.11.2010
 • Klokken: 20:23
 • Kommentarer: 18


<3 I love u

Nå har jeg prøvd lenge sikkert en time å laste opp en videblogg men neida. Jeg trykker på nytt innlegg, så på videoer deretter på last opp videoer fra datamaskinen, og den bare står der og "surrer", den laster seg nesten opp 99% ferdig, også bare står den sånn lenge. Vet ikke hva som er galt?  

Blææææ

dumme dumme ku (Pcen) :D

Meg og Tinka<3

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits