9
 • Skrevet: 31.10.2011
 • Klokken: 20:45
 • Kommentarer: 9

Jeg har vært ute med mange venner, vi har fått sykt mye godteri. Alle var pyntet så stygt og skummelt! 

Noe av det få godterie vi fikk..


 
Jeg må bare dele noe viktig, Det var et hus som hadde gjort det sykt kult! Høy musikk masse pynt  svevenes spøkelser, og for oss som er over 10 år så måtte vi gå opp en skummelt trapp bak huset på terassen før vi kunne få godteri. Seriøst det var masse folk som hadde kledd seg sykt bra ut og hoppet frem og skremte oss i mørket og det var skumlere enn spøkelses huset på TusenFryd!. Welcome 2 America sier nå jeg :P

 

Vet dere hvorfor vi feirer haloween? Det var en dame som bare ga godteri til de som kunne svare på det, og vi kunne svare på det! kan du?

(sorry vis det er skrivefeil her, skrev dette fort)

13
 • Skrevet: 30.10.2011
 • Klokken: 17:56
 • Kommentarer: 13

 

Alle er jo preget av kriser, store som små. Foreksempel krig. De fleste har vel også "hverdagslige kriser" som jeg så fint kaller det. Det kan foreksempel være at man akkurat ikke rakk bussen. ikke har nok tyggis til å dele med alle vennene sine, har ikke gjort lekser eller kjøpt noe feil.

                                                            

Det finnes typiske  jente og gutte kriser: en gutte krise kan være å ha kjøpt feil type hårvoks/gele.  Og min "dagens krise" er:  jeg lette etter parfymene mine istad, og gjett hvor jeg fant de a? I SØPLA. Mamma hadde kastet de fordi DET IKKE  ER MERE PARFYME IGJEN.  (ett typisk jente krise) 

                              

 

Alle disse er tomme!. Har hadt flere parfymer som har blitt tomme i år, som ikke er med på bilde. Men heldigvis så er det ikke lenge til Jul og jeg pleier alltid å få så sykt mye parfyme, (det er kjedelig å få masse parfyme og bodylotion) noen av disse flaskene har jeg hadt i flere år (.den som heter DATE PARTY og den med sommerfuglen på), men i år har jeg blitt flinkere til å bruke det, så flink at alle er tomme ;)  

 

                                                                                              

 

                                                                                                                             

 

Bruker du mye parfyme? 

14
 • Skrevet: 30.10.2011
 • Klokken: 15:43
 • Kommentarer: 14

                                

Erika hadde bursdag! Hun er kjempe hyggelig, kjempe søt, snill og cooool :D Happy Birthday vennen :) <3 Dette er bilder fra b-dagen :)

Jeg må være med folk hele tiden, vis ikke føler jeg meg usosial og da blir jeg liksom litt trist/deprimert xD  HAHA. Litt vanskelig å forklare men: JEG HATER Å VÆRE ALENE. Vis jeg en dag må være alene så føler jeg at jeg ikke får    " benyttet dagen",

 Eller jeg kan være alene en hel dag men kun vis jeg er syk eller føler jeg får gjort noe nyttig: Foreksempel er på shopping, øver til en prøve, eller jobber.  (da er det ok å være alene, men også da er det hyggelig å være med noen)

                                    

Liker du best å sitte hjemme alene eller være med andre? Føler du også at du kjeder deg vis du er alene eller går det greit?

                                           

 

                                                                Ha en fin dag :)

 

 

                                 

 

11
 • Skrevet: 30.10.2011
 • Klokken: 13:21
 • Kommentarer: 11

                                                                                            

 

I dag er det gratis solarium for alle. Så vis du har lyst til å prøve det ut så burde du dra til ditt nærmeste Sol og Brun senter i dag! Du får 20 min gratis sol, du kan få mere men da må du stelle deg i køen igjen. 

Selv så kommer jeg ikke til å benytte dette gratise tilbude fordi Brun og blid er langt unna meg, så hadde nok brukt like mye penger i transport som jeg får solingen gratis. (sparer 80 kr på å ta sol og bruker 80 kr i transport)...

Men skal du dit? eller har du gjort det allerede? 14
 • Skrevet: 29.10.2011
 • Klokken: 17:55
 • Kommentarer: 14

Hei, jeg og Joachim har tatt 285 bilder i dag! (outfit osv).

Nå har jeg det travelt siden jeg skal i bursdagen tl Erika i dag! Gratulerer masse til deg <3 <3

Jeg har foresten hadt overnatingsbesøk av Joachim fra fredag, og han skal bli her til søndag. Nå når jeg skal i bursdag så skal han bare være ute med noen venner, but I`m be back!

 

                                                                    DAGENS ANTREKK

                        Det meste fra BikBok bortsett fra jakken min, Joachim har ikke noe fra BikBok! :P (flere bilder kommer senere men nå må jeg løpe!)

 

 

19
 • Skrevet: 28.10.2011
 • Klokken: 21:41
 • Kommentarer: 19

                                                    

Ta PC din elangt fra deg (1 meter), eller sett deg langt bak over, så ser du på øynene til Joachim! Skrekk å gru, SKUMMELT!  (han har svart hår pågrunn av halloween hair color spray)

 Og på mandag er det ordentlig halloween, skal du gå da :) ?

 

4
 • Skrevet: 28.10.2011
 • Klokken: 14:18
 • Kommentarer: 4

Kødda :P Men jeg spiste meg hvertfall mett! Det var jo bare å gi noen kroner så fikk man DEN store bollen! Var mange omtenksomme barn og unge som gikk rundt å solgte kaker i bytte mot penger, som skulle gå til OD-dagen. Det er veldig bra at vi har slike organisasjoner/arrangementer som går ut på å gi penger til noen som trenger det :)Haha jeg var den eneste i klassen i dag som hadde spist frokost! Det er faktisk det viktigste måltide på dagen :) I dag har jeg hadt to forskjellige "timer" de første 3 timene lagde jeg vafler, så spiste vi. Så var det mat friminutt å da var jeg cff mett og spiste ingenting) Så var det 3 timer igjen og da skulle vi på kjøkkenet og lage rundtstykker og pasta suppe. Jeg har ett ord å si: METT.

Tenkte å legge ut outfit senere i dag :) blogges!!

 

8
 • Skrevet: 27.10.2011
 • Klokken: 22:49
 • Kommentarer: 8

         

I fjor så var jeg på besøk hos en kompis :) (Jeg var med han hele tiden før fra 2009 til 2010) Men har desverre blitt mindre av det  i det siste... Men uansett, poenget var at i fjor så glemte jeg det ROSA skjerfet mitt hos han! Jeg prøvde å få det tilbake senere, men enten så var han ikke hjemme, eller at jeg ikke kunne hente det osv.. Så tiden har gått og nå har det gått 1 helt år!

                                                              

                                                                

Så i dag var jeg like ved der han bodde, han bor i rekkehus, og jeg husket ikke helt hvilket av rekkehusene det var, siden alle var helt like og det var 1000 rekkehus der!  Dessuten er mobilen min på repp.. så har ikke nr hans.. Måtte ringe rundt til folk osv xD Til slutt fikk jeg tak i han <3  Det var litt flaut å fortelle at jeg ville hente skjerfet.. Men han var vennlig =) Og endelig har jeg fått tilbake skjerfet.

                                                                

                                                                 Her er noen randoms bilder av oss (bildene er fra en stund siden, vi snakket med hverandre på telefonen også plutselig spurte han om å komme) (og da skulle jeg til å legge meg for å sove det var jo kjempe sent!) Men ble jo våken da, han er veldig morsom/kul     :)

                                                                                                                               

 

 

4
 • Skrevet: 27.10.2011
 • Klokken: 21:15
 • Kommentarer: 4

 

Er katolske prester gode barnevakter? HAHA, var en gutt som spurte meg om det, skjønner ikke helt hvorfor han spurte, men det var ett rart spørsmål, så rart at jeg ble så nyskjerrig at jeg måtte spørre hvorfor han spurte om det. Og svaret var ganske overaskende: "nei ingenting. vi har bare forskjellig humor" WTF?     xD  Jeg spurte han nå igjen hva han mente med det, men nå gidder han ikke svare, TYPISK :P Irriterende når folk ikke kan eller vil svare :P

Jjaja,

                                                                                                            

                                                                                                             Så.. hva skjer folkens :) ?

19
 • Skrevet: 27.10.2011
 • Klokken: 19:46
 • Kommentarer: 19

Jeg har hivet meg på moten og kjøpt ett tube skjerf! Det er jo det de fleste går med, og ganske enkelt å få den til å sitte fint på :) Jeg liker den <3 Slipper å surre et vanlig skjerf rundt å rundt hode, knyting osv. Og den var ikke så alt for dyr, :)

Har du Tube skjerf? 
Hvilken av disse fargene synes du er finest?
 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits