12
 • Skrevet: 30.10.2010
 • Klokken: 20:41
 • Kommentarer: 12

Nå er jeg hjemme, har tenkt å kjøpe en ny seng (og sofa) til leiligheten min. Så gleder meg :) Ja, man kan faktisk ha sin egen leilighet når man er under 18 år, men man må søke om det. Men selvom det er min egen leilighet (selveier) så skal mamma bo med meg ganske mye det første året :)

Jeg har lyst på en seng som kan styres med en kontroll, så at jeg kan trykke på en knapp så går ryggen opp eller nederste delen der bena er går opp, så man kan heise sengen :D Sån seng har broren min, men en sånn seng er ganske dyr da, men jeg har veldig lyst på en sånn :) Ellers så er jo en skuffe seng praktisk og veldig søtt, kan ha hva man vil i skuffene ^^ Også er det jo himmel sengen da, men det tar kanskje litt for stor plass tror jeg.

 

 

Seng som kan styres med kontroll opp og ned, det har broren min.

 

Seng med skuffer under, det har jeg.

Himmelseng, det har pappa.

 

Hva slags seng bør jeg ha? Hvordan er sengen din?

7
 • Skrevet: 29.10.2010
 • Klokken: 22:28
 • Kommentarer: 7

Jeg måtte kle meg ut som en gutt for å få en rolle...  Det var morsomt, men å være jente er best<3

For en god stund siden skulle jeg få være med på en inspilling av en film, jeg skulle spille gutt! Jeg har et veldig typisk jente kropp og fjes, så man så godt at jeg var jente selvom jeg gikk med gutteklær, ekstra øyenbryn satt på av voks (vondt) håret oppi capsen! Han kjefen for filmen var litt spesiell, så det endte bare opp med skuespill og ingen film denne gangen.

 

PS: I stad så var jeg på senteret, å da minnet det jeg opplevde på senteret meg om disse bildene i dette innlegget av meg. Var på senteret så var det noen gutter som tok bilder, det var en dame som gikk forbi, men jeg ville ikke gå forbi fordi jeg ville ikke ødlegge for noen som tar bilder. Men dem sa at jeg kunne bare gå så da var det greit. Da jeg skulle gå tilbake så holdt han ene på å ta på seg en merkelig kjole og han hadde på seg en blond parykk med krøller. Jeg måtte jo så klart kommentere det, -_- og sa på tull, så fiin du ble :) også sa han hjertelig. Også svarte jeg at jeg har også kledd meg ut som en gutt engang, det var veldig gøy :D og da svarte han kult, vil du være med meg hjem da.. Og jeg bare: HÆææ??? :S  han bare: da kan vi skifte. Jeg: ehh??? :P også gikk jeg. 

 

 

 

 

0
 • Skrevet: 12.10.2010
 • Klokken: 23:26
 • Kommentarer: 0

Nå må jeg nesten fortelle dere noe fort! Jeg skal på leirskole med klassen og en annen klasse i morgen, drar klokken 8! Har brukt bare 1 time på og pakke og dusje^^  STOLT!   Kan sikkert ta noen bilder på leirskolen og legge ut her! Kommer hjem på fredag og på lørdag skal jeg på fest... (på natta)    (H)

Begravelsen i dag til onklen til pappan min var bra. Ble bedre kjent med slektningene spesielt 3 stykker. Ei jente på 16, en gutt på 17-18   og ei jente på 21-22 :) De var koslige<3 

 

hAR IKKE TID TIL Å LEGGE UT BILDE NÅ :(

Men siden jeg skal opp så sykt tidlig så må jeg nesten si natta<3

 

23
 • Skrevet: 10.10.2010
 • Klokken: 17:57
 • Kommentarer: 23

Ta en titt på denne siden: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece   Kom over denne siden istad, har sett den tidligere, men jeg undres over at HAN virkelig kan ha kommet i puberteen, se på han da, han er 13 men han ser virkelig ut som han er 8-9 år, og han  er ikke så høy.

Jeg tror kanskje at hun jenta har vært sammen med en annen gutt så at barnet har en annen far, tviler på at denne "lille gutten" er faren.

 Eller hva tror du?

Mor, far (Alfie Patten) og baby..

¨

Men jeg tror de har kommet fram til at hun jenta har ligget med mange gutter, og at den ekte faren er 14 og heter Tyler Barker. Tror nok heller at hun jenta på 15 som er moren til barnet har vært litt PR-kåt og at avisene også har vært pr-kåte og tenkte at vis de setter han lille gutten som ser ut som en 8 åring på fremsiden med overskriften "ung far" så vil nok det være maaange flere som ville ha kjøpt avisa enn at de skulle satt en vanlig tenåringsgutt som er så stor som 14 og ser ut som en fjortiz (og ikke 8 år)... se bilde av han her:

Tyler Barker (sansynligvis den ekte faren)

,

10
 • Skrevet: 02.10.2010
 • Klokken: 09:48
 • Kommentarer: 10

 

 

Uansett hvordan man ser ut tror jeg det er mulig å bli nesten perfekt, eller hvertfall få perfekt hud! som er myk, glatt, (brun), uten nupper, kviser eller acne.

Nå som det er høstferie, og du sansynligvis ikke kommer til å møte ALLE på skolen, og tørr du så gjør som meg prøv å gå hele høstferien (hverfall meste parten) uten sminke, selv syns jeg at jeg ser ganske lik ut både med å uten sminke, gjør du og, eller er det stor forskjell når du har på sminke og når du er uten?

Dette skal jeg gjøre:

* Ha et sunnere kosthold

* Sove, søvn er viktig

* Ikke bruke sminke så mye

* Benytte høstferien til å trene

* Rense huden, bruke salver og ansiktsmasker + bruke 100% ren aloevera plante

* Vurdere å ta solarium for å få D-vitamin og for å få litt farge i ansiktet.

 

Vis jeg trives med dette "opplegget" i høstferien så kanskje fortsetter jeg med dette etter høstferien, dersom dette gir et bra resultat.

Men nå skal jeg løpe å ta bort jordbær-ansiktsmasken jeg smurte på for 20 minutter siden! Blogges.


Ansiktsmaske

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits