0
 • Skrevet: 27.09.2014
 • Klokken: 18:33
 • Kommentarer: 0

Datteren min ble døpt i en vanlig kirke 7.sep. 4,5 mnd gammel. Selskapet hadde vi hjemme. Det kom 35 gjester. . Alle gjestene var fra moren min sin side, inviterte ikke de fra faren min sin side, fordi de bor så langt uanna og da hadde det blitt for mange. (Barnefaren har vi ingen kontakt med). Inviterte også noen av venninnene mine som jeg har kjent lengst.

Hele dåpen kostet  til sammen 20.000 kr. Jeg betalte alt selv. Da var det med kjøp av kjole til meg, dåpskjole til datteren min, middag, kaker, privatfotograf, pynt, leie av stoler, bord, bestikk og mye mer. 

Det er jeg som har ordnet alt. Det er jeg som bestilte maten, bestemt pynten på bordene osv. Jeg som har kjøpt inn alt og planlagt alt.

Datteren min har 4 faddere. Det er: broren min og damen hans. + to av mine nærmeste: Rebecca og Perisa. (Perisa har jeg kjent siden 1 klasse på barneskolen). Valget av faddere var ganske enkelt, ville ha noen jeg stolte på, som er hyggelige, som virkelig ønsker å ha rollen som fadder, bor i nærheten og ikke minst som har det samme synet og verdiene som meg og familien min. 

Det var en fin sermoni og et fint selskap.

Da hun ble døpt så gråt hun ikke. Solen skinte og alt var bra. 


Liste over hva jeg hadde bestilt av middag: 

Laks med eggerøre

Karbonader med løk

Kylling med germityr

Waldorfsalat

Potetsalat

Skalldyrsalat 

Cabaret med reker

Salat

Hvitløksbrød

Lakselasagne 


Gavebordet. Her er noen av gavene, men ikke alle har blitt lagt på enda på dette bilde.
Babyen min brukte 3 forskjellige antrekk denne dagen. Først dåpskjolen. Da vi kom hjem brukte hun body + rosa skjørt , måtte så skifte antrekk igjen pågrunn av at det rosa skjørtet ar litt stramt. Det siste antrekket var en rød kjole som jeg selv brukte da jeg var baby.


Hele dobbeltnavnet hennes var skrevet rundt hele kaken.


#dåp #dåpskake #selskap #fest #party #fin #kjole #kjoler #dåpsdag #ungmor #mamma #mammablog #mammablogger #baby #dåpskjole #kirke #prest #glad #glede #happy #lykke #hverdag

 

Spørsmål, eller kommentarer kan sendes inn til: girllifeblogg@hotmail.no eller på bloggens facebookside. Hvis du likte dette innlegget så kan du vise det ved å trykke på den blå liker/del knappen nederst i dette innlegget. (Du må være pålogget facebook for å gjøre det).

0
 • Skrevet: 20.09.2014
 • Klokken: 13:58
 • Kommentarer: 0

Hei. Jeg blogger ikke så mye, fordi jeg skal gjøre det kjempe bra på skolen. Jeg er også med i elevrådet, (ble plukket ut av klassen), så har endel oppgaver jeg må gjøre iforhold til skolen/seminarer ol, men også mye å gjøre med ungen, må ha tid til venner, må ha tid til alle kaninene og hønene mine, må ha tid til å leve... Broren min skal snart gifte seg. En god nyhet: fotografen sa at bildene fra dåpen skulle hun ha ferdig til tirsdag, om de er ferdig til tirsdag så legger jeg de ut da.

0
 • Skrevet: 15.09.2014
 • Klokken: 00:03
 • Kommentarer: 0

Dåpsbildene skal komme, men har ikke fått de ferdig tilbake fra fotografen, så de blir lagt ut så fort de er klare. 

Denne helgen har jeg kost meg med barnet mitt, lekte med hun, stelt hun og vært med venner.

I går var jeg på Trompeten for første gang, sammen med Pernille. Vi hang med Mikael, Sebastian, Haakon og flere. Ble også kjent med en som het Matias, som var så snill å kjørte meg og Haakon hjem på kvelden. Vi var ikke på trompeten så lenge, 1 time kanskje(?). Hang bare utenfor rett ved tigeren (utenfor Oslo S) i sikkert et par timer før vi gikk inn på trompeten. Helt ærlig, så var det mye morsommere og koseligere å stå ute ved tigerstatuen, enn å være inn på Trompeten. På Trompeten var det kjempe høy musikk, det kostet penger (ikke mye), var kaos av folk osv. Likevel var det jo gøy der og da. Ute var det varmt, stille og heldigvis toalett i nærheten, som i motsetning til Trompeten ikke hadde 100-meter med do kø.

Og for de som ikke skjønner det, så tok jeg selvfølgelig ikke med barnet mitt inn på Trompeten.. 

 

Outfit: Svart kjole. (Pernille sin kjole var lik min, bortsett fra at hun hadde glidelås foran).

0
 • Skrevet: 07.09.2014
 • Klokken: 02:50
 • Kommentarer: 0

Klokken har passert 00:00, det betyr at i dag er det søndag og den store dagen til datteren min. Jeg har jobbet i hele dag  for å få alt ferdig og bilder blir selvfølgelig lagt ut her på bloggen av dåpen. Fotografen fra bladet BabyDrøm som har fulgt meg gjennom graviditeten, men også gjennom hele fødselen og tiden etterpå, skal ta bildene. De blir lagt ut her når de er klare. OBS. Speilreflekskameraet mitt er ikke hjemme akkurat nå, så får ikke lagt ut bilder osv fra daggen i dag. Jeg får heller legge ut en sang jeg nettopp hørte på, så slipper dette innlegget å bli helt tomt..

Kommer nok til å legge meg rundt 04-tiden i natt, skal stå opp 07, dette pågrunn av det tar litt tid å måtte pumpe meg, stelle ungen, stelle meg selv osv.  Så må beregne litt god tid. Det betyr jo at det blir lite søvn. Har sovet veldig lite hele denne uken, sånn blir det når man går på skolen. Skal forresten møte opp i kirken kl 10:30, en halvtime før.

 

0
 • Skrevet: 02.09.2014
 • Klokken: 17:21
 • Kommentarer: 0

#hår #frisør #blond #blondine #jente #blogg #blogger #hverdag #girllife #tanker 

Så var det noen som lurte på hvorfor ingen kommentarer blir lagt ut. Grunnen til at ingen kommentarer blir publisert: Jeg har sikkert 100 kommentarer liggende ulest. Har rett å slett ikke tid. Jeg begynner også å bli litt lei av å alltid måtte gå gjennom alle. Hadde en periode der kommentarfeltet var åpent og alle kunne kommentere hva de ville. Ble jo mange unødvendige, barnslige og rare kommentarer da, men jeg lot de nå passere og dreit i det. Jeg endret det for en stund siden til at kommentarene måtte godkjennes først. Pågrunn av at det er litt dumt når OC (O**** Chanel) blir eldre og skal lese alle de rare kommentarene + noen av kommentarene passet seg ikke på en blogg. Men det er rett å slett et ork, å måtte godta alle, svare osv, så nå vurderer jeg sterkt å bare stenge kommentarfeltet slik som endel andre bloggere har gjort... Så hvis det er noe, så kan folk heller kontakte meg på e-post: girllifeblogg@hotmail.no, eller på Facebook siden til bloggen. Jeg har testet dette ut og noen ganger bedt leserne om å sende meg en melding om de har en kommentar og det har funket greit. Så skal nok gjøre det slik isteden.

Havrevaffel ble spist med god samvittighet før jeg skulle til frisøren. Nå er jeg hos frisøren og sitter i stolen å blogger. Frisøren skulle prøve å gjøre meg barbie blond, så får vi se åssen det går. Blir det helt forferdelig så får jeg heller bare farge håret tilbake til min ekte farge som er mellomblond. Sorry for skrivefeil, skylder på autocorecten på IPhonen.

Kjeder meg, så send meg gjerne noen morsomme snap jeg kan se på folkens: girllife.blogg

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits