0
 • Skrevet: 29.09.2013
 • Klokken: 00:47
 • Kommentarer: 0

Hei, nå er det natt, men jeg kunn ikke vente med å fortelle dere dette!!! Jeg har nemlig funnet noen interessange fakta om Justin Bieber!!! En liste over navnene på alle Justin Bieber x girlfriends

1. Caitlin Beadles


2. Jacque Rae Pyles (de var sammen "flørtet i 2009) er ikke sikekrt det var så alvorlig. Hun er litt tvilling med meg, hehe :)  

3. Rebecca

4. Shay

 

Også må jeg jo også tilføre SELENA GOMEZ. Det mest seriøse forholde han har hadt vil jeg påstå. De komme rikke til å bli sammen igjen, hvertfall ikke ennå for Selena vil det ikke. De prøvde å finne tilbake, men det gikk ikke. Han er for opptatt for henne, og hun er jo mye på farten henne også + han var litt klengete på andre jenter. 

 

Og foresten jeg er ikke belibers. 

 


0
 • Skrevet: 27.09.2013
 • Klokken: 19:38
 • Kommentarer: 0

Jeg vil tipse dere om denne siden: http://www.godfisk.no/Menyer/Norge/Oppskrifter/Barnas/(limit)/5000/(fish)/Vis%20alle%20fisketyper/(fish_id)/0

God fisk for barn.. Jeg synes den passer for tenåringer som meg også, fordi de er ganske enkle å lage og det ser spennende og godt ut. Feks. taco, isteden for å bruke karbonadedeig eller kjøttdeig, men det er nok ingen som bruker kjøttdeig i dagens samfunn, så teit av meg å nevne det. Hehe :)  (kjøttdeig er fyy og jeg tror ikke noen bruker det) karbonadedeig derimot er jo det alle bruker :) men isteden for karbonadedeig så kan man bruke fisk!!!  :) 

 

Legger ikke med noen bilder, fordi ejg ikke har spurt om tilatelse og gidder ikke det nå, men la ved linken øvert i innlegget, så dere kan se selv :) 

Ha en fin dag. 

 

0
 • Skrevet: 27.09.2013
 • Klokken: 19:18
 • Kommentarer: 0

Hei alle faste lesere :) 

I går var jeg på legevakten, det var lang ventetid/kø og det er det jo alltid, irriterende. Var der tilsammen i 2,5 time før jeg kom inn til legen.

Det går bedre med meg nå :) 

 Minner om konkurransen om å vinne en kjole fra Nelly, for få har meldt seg på, det er rart, for den konkurransen har jeg jo hatt lenge, + jeg har ca 300 lesere om dagen :S  Og under 20 har meldt seg på :P 

1
 • Skrevet: 25.09.2013
 • Klokken: 16:08
 • Kommentarer: 1


(web-cam kvalitet)...

Det er så irriterende.. først har vi de snill-slemme kommentarene, som feks. Når bestekompisen din kaller deg for "Blondina si", eller når venninna de gir deg en klem og sier "Det kommer til å gå bra med deg å, selvom du er litt blond".


De som virkelig er plagsomme er de frekk-slemme blondiner vitsene og når folk sier sånn her "Kristine du hadde sikkert klart det matte-stykket om du ikke hadde vært så jævla blond" "Kristine du burde aldri ha fått håret blondt igjen, det fake mørke håret du hadde før kledde deg bedre" "Farg håret brunt igjen du, så slipper folk å tro du er dum" "blondiner er dumme, så dumme at de blir til bæsj"

(ja, har faktisk opplevd den siste der, å og det sier vel mer om vedkommende enn om meg).
0
 • Skrevet: 24.09.2013
 • Klokken: 18:19
 • Kommentarer: 0

Har lest endel om dette og ønsker nå å vise til denne kilden: http://fitnessbloggen.no/3-myter-om-mange-sma-maltid/

 

Jeg har funnet ut at man ikke nødvendigvis behøver å spise ofte å lite for å få bedre forbrenning. Ja, man skal ha i seg nok kalorier iløpet av en dag, men det trenger da ikke å skje såå ofte. 2000 kcal kan du like gjerne fordele på 3 måltider isteden for 6. Flere studier viser at hvordan du deler opp det du skal spise ikke har noe betydning for forbrenningen din, eller hvor mye fett du forbrenner. 
Det er ikke noen fysiologiske behov for å spise frokost. Det er ikke noe mer spesielt med frokost enn med andre måltider. Er du sulten om morgenen så er det fint å ta seg frokost. Hvis du ikke er sulten på morningen og føler deg presset til å spise frokost, så hvorfor spise frokost da? Kanskje du kan vente 1 time? Bare pass på å spise sunt resten av dagen og spis med en gang du blir sulten, sånn at du slipper å få konsentrasjonsproblemer etc. på skolen om du sitter der sulten. Få i deg nok kalorier, om du har fått i deg for mange kalorier så går det ann å jevne ut dette ved å trene. 

Det er også verdt å nevne at flere, små måltider kan øke risikoen for tykktarmskreft. En økning fra to til fire måltider om dagen har i observasjonsstudier visst seg å kunne øke risikoen med opp mot 90 prosent. 

 

Å faste er å ikke spise i den tidsperioden du faster (feks. Du våkner klokken 9 og faste frem til klokken 11 og etter du er ferdig å faste så spiser du) Mange vil si at dette fører til at kroppen din setter deg i "sparemodus", men dette stemmer ikke. Studier som ser på effekten av kortvarig faste viser faktisk at forbrenningen øker. (Langvarig faste er ikke lurt). 
Også lurt å følge med på BMI om du veier nok, BMI kalkulatorer kan gi feil svar, feks. om du har mye muskler så kan resultatet på kalkulatoren bli "overvektig" selvom du ikke er det, fordi muskler veier mer enn fett. Du kan se deg i speilet om du er normal, om ikke gå til en lege som kan vurdere deg, din kost og vekten din. En annen ting som er bedre enn en vanlig BMI kalkulatorer er å ta en kroppsanalyse dette har jeg gjort på STAMINA HOT. Det er gratis første gangen (for medlemmer) og koster ca. 300 kr. om du skal gjøre det igjen. 

 
«spis når du er sulten, stopp når du er mett». Det virker som om mange (kanskje særlig jenter) tror at periodisk faste er synonymt med å sulte seg store deler av dagen, og det er nok der mange feiler. De sulter seg, sprekker og overspiser noe usunt og kaloririkt. Jeg tror det viktigste er å lytte til kroppens signaler, ikke fokusere på antall måltider per dag. Kroppen sier i fra når den trenger næring og når den har fått nok.

 

Har du flere tips? 

9
 • Skrevet: 23.09.2013
 • Klokken: 09:34
 • Kommentarer: 9

Jeg og ei veninne la ut en sminkevideo for en stund siden, folk kommenterte at vi var søte og morsomme, så var det en som kommenterte noe teit. Uheldigvis var det den ene kommentaren som satte seg fast i meg som et virus.. Deretter la jeg ut en ny video der jeg fortalte de positive og negative sidene ved meg. Den samme personen kommentere også på denne videoen og sa, "ja, fint du inrømmer de negative tingene, du er støgg og feit, støgg med stor S". 

 

Jeg gadd ikke svare denne gangen, og slettet begge videoene, men ærligtalt, er det nødvendig? Jeg kjenner deg ikke en gang. 

Så fikk jeg en ny kommentar, "ja, fint du sletta videoene dine, du er så pyse". 

 
 

Ok, denne gangen skal jeg ikke slette noen ting, tenkte du ble glad siden jeg sletta det, men fikk bare mer dritt tilbake, du må tydeligvis like bloggen min, siden du er inne på den stadig støtt... Så svar meg, hva vil du? Hva vil du jeg skal gjøre? Bør jeg høre på deg? :)  Du kaller deg dessuten  for "Anonym", du tør engang ikke å stå for det du sier med ekte navn, så hvorfor skal jeg høre på  deg da... 

 

Takk. 

 

  

Til dere andre. Er det dette som kalles for "nett mobbing"? eller er dette bare normale kommentarer å få? Hvor går grensen?  

 

 

15
 • Skrevet: 22.09.2013
 • Klokken: 14:33
 • Kommentarer: 15

Tenkte å vise dere noe klær som jeg nettopp bestilte. Nå gleder jeg meg veldig til å få pakke i posten! 

        BALCONETTE-BH  169 KR.    Klikk HER

 

 


        

                             KJOLE  600 KR.      Klikk HER

 

 


                        GENSER 349 KR.    Klikk HER. 

 

            GENSER  129 KR.        Klikk  HER.

 

 

Q: Hva synes dere om klærne, hva likte du best? 

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits