0
 • Skrevet: 30.08.2014
 • Klokken: 22:46
 • Kommentarer: 0
0
 • Skrevet: 28.08.2014
 • Klokken: 12:01
 • Kommentarer: 0

Kjeder meg i "gym" timen. De andre har gym, men jeg har fått sånn fritak hvertfall i 3 måneder. Sitter nå utenfor biblioteket/auditoriumet og klassen min er på joggetur, såå... Hvis det er noen som vil møte meg nå så kan dere godt sende meg en mld på facebook siden min "her".

NEVERMIND. Det kom en hyggelig gutt som heter Felix Nord fra media og kommunikasjon- klassen. Han satte seg ved siden av meg nå, når jeg drev å skrev dette innlegget. Jeg kjenner han ikke, aldri sett han før!! Nå har han væt med meg i 20 min. Han ser at jeg skriver dette innlegget haha. Vi prater om Justin Bieber, kondomer???,  om skolen, lekser ja, alt mellom himmel og jord. 

Oppdatering: Nå skulle Feliks tilbake til klassen sin. Jeg gidder ikke å være med, fordi jeg vil ikke høre min egen stemme . Haha. (Media klassen skulle ha fremføring, de hadde laget en video av meg, der jeg pratet.. Den videoen ble sikkert drit morsom, så da vil jeg ikke se den selv).

 

NY OPPDATERING: Nå er klokken 11:40. Befinner meg nå i klasserommet til 4-klassingene. De som går her er fra 20 år(?), Han eldste er 29! og er eldre enn læreren min på 22!. Benjamin som går i klassen min er også her. Benjamin har jeg blogget om før. Det er han som er kompisen til John og var med på den ene bloggvideoen med Chris og John. for lenge siden. Han sitter dypt konsentrert foran meg. Vi sitter i baser, så han sitter på en måte litt mot meg. Hvorfor han er her det aner jeg ikke, for han er jo bare 96er!. Jaja, jeg får spørre han..

1. min senere.  ÅJA, han svarte meg nå haha. Han var faktisk i gym timen, men kom tilbake litt tidlig. Nå sitter han å gjør avansert matte sammen med de smarte 4-klassingene. 

 

Kl: 11:52:  Nå har noen av jentene i klassen min kommet tilbake. Endelig. De hadde en bra gym-time. 

 

Nå er Kl 12:00 og vi skal  ha naturfag. Venter på læreren.. Da får jeg hvertfall ikke tid til å blogge.. Naturfag læreren vår virker grei. Hun er 25 år og kan virkelig faget sitt. Vi slutter kl 13:30 i dag. Da skal jeg hjem og øve på noen engelsk greier til i morgen. Av en eller annen grunn så føler jeg at jeg kanskje kommer til å møte på Chris og John etter på når jeg egentlig skal hjem, men kan uansett ikke henge så mye med dem pågrunn av at jeg vil tilbringe så mye tid med babyen min som mulig. 

Jeg vil også beklage for lite blogging i går. Morten ville møte meg, så da var jeg med han. Vi gikk på trilletur med babyen min med den rosa barnevognen. Møtte også på Chris og John, men de fikk jeg ikke vært så lenge med pågrunn av at de skulle på kino. Jeg fulgte de bort til kinoen for at de skulle kjøpe billetter. Så dro jeg hjem. 

I morgen er det fredag. Så er det helg. Jeg gleder meg til helgen! Skal ingenting spesielt, men jeg liker helger. Haha. 

 

kl 12:01. Nå kom læreren. Vi skal på et annet rom. Jeg er med Laraib nå. Ei jente i klassen. Vi snakkes. 

Sorry for skrivefeil osv. Går litt fort med tastene her. 

Kvelds-Oppdatering: kl er 20:05. Jeg kom hjem for 1 time siden, var akkurat det jeg trodde!. Tok med babyen min til senteret. Jeg kjøpte inn noen lys til dåpen, nye gardiner til rommet mitt, spiste på peppes og møtte på en gutt som heter Hermann som jeg gikk på samme skole med for noen år siden. Nå har jeg akkurat gjort nynorsk leksene mine i samarbeid med Laraib. 

KL 20:10. Et slikt blogginnlegg som dette, har jeg aldri skrevet før. Fant på denne type "blogging"- selv. Jeg aner ikke hva dere synes om at jeg oppdaterer dere om hva jeg gjør til enhver tid, i kun i et innlegg, men jeg synes det er greit å prøve denne måten. Hvis jeg får tid, så skal jeg muligens stikke innom en, eller to turer til i kveld og skrive mer i dette innlegget. Nå må jeg gi babyen min mat. Vi snakkes!.  

0
 • Skrevet: 26.08.2014
 • Klokken: 23:17
 • Kommentarer: 0

ÅÅÅ jeg er så sykt glad <3333 omg... men sorry, forteller dere ikke hvorfor, før om lenge :) Og nei, jeg er ikke gravid, jeg har enda ikke fått hest, ikke vunnet i lotto, ikke møtt verken Austin Mahone, eller Justin Bieber, ikke helt hvertfall, haha <33 

I dag hadde vi en ganske vanlig dag på skolen. Begynte med matte. Klarte virkelig ikke konsentrere meg, fordi jeg tenkte alt for mye, men satte bare hjernen min litt på "auto pilot" eller hva det heter(?). Jeg klarte heldigvis å gjøre alle oppgavene riktig, tiltross for at jeg egentlig tenkte på noe helt annet enn matte, hihi<3.

I friminuttet fant jeg og min nye klassevenninne ut at vi kunne utnytte litt av norsktimen til å være hos helsesøster. Vi var der faktisk mye lengre enn planlagt, faktisk en hel skoletime, men det var faktisk ganske nyttig. Det var egentlig klasse-vennen min som hadde mest å prate om, men samme det. Det var mye morsommere enn å ha norsktime, selvom norsk er favorittfaget mitt. Grunnen til at jeg liker norsk, er fordi det er et fag jeg føler at jeg mestrer veldig bra. I 7. klasse så var yndlingsfaget mitt matte og på ungdomsskolen så likte jeg kreative fag, som feks. musikk..

Det beste av alt var at vi fikk en sånn lapp etter vi var hos helsesøster, så vi fikk ikke fravær. Dessuten gikk jeg ikke glipp av noe særlig av norsktimen, fordi jeg er ganske flink i substantiv og hvordan man bøyer verb i flertall osv, fra før.. 

 
Etter skolen var jeg med endel folk på senteret. Så tok jeg med han her til frisøren. Det ble klipp og farging.. (Ikke av meg). 

Ellers har jeg tatt med både babyen og Marlin på en shopingstur med han over + kompisen hans. Det var veldig gøy. Litt bilder av meg og Malin under her.. 


ligner vi?


Første magebilde jeg har lagt ut etter fødselen. Har tatt  mange bilder av magen etter fødselen, men har bare ikke tatt meg tid til å legge de ut enda, men sånn ser den ut 4 mnd. etter fødselen. Jaja. Den har sett ca. sånn ut helt siden noen dager etter fødselen, den har ikke forandret seg noe særlig på disse 4 mnd. Har fortsatt gravid-stripen på magen da, men den blir mer og mer usynlig og synes heldigvis ikke så godt nå lenger. 


#mage #magebilde #etterfødsel #trilletur #mammablogg #mammablogger #hverdag #blogg #skole #helsesøster #love  #barnevogn #jente #jenter #blondiner #ungmor

 

Jeg valgte overskriften happy day, fordi jeg hadde en bra dag og var glad. Dessuten høres det litt kulere ut å skrive overskriften på engelsk, enn på norsk. Så da ble overskriften "Happy day". Prøvde  derfor da å finne en sang, som passet til overskriften "happy day". Jeg fant faktisk en sang med den tittelen, men det var en sånn jesus-sang, så tror ikke den passer seg helt på bloggen her, men hvis noen vil høre på "happy day", så kan dere gå inn på denne linken: https://www.youtube.com/watch?v=duLQ6d_BpLs av Tim Hughes. (Han har veldig fin sangstemme). 

Dere får sove godt, drømme søtt og alt det klisse der.  (: naaaatttaaaaaaaaa.

0
 • Skrevet: 24.08.2014
 • Klokken: 21:14
 • Kommentarer: 0

Datteren min er 4 måneder i dag. Gratulerer så mye til prinsessen!. I dag har vi hatt besøk av broren min, dama hans og to av barna deres. (De to eldste var ikke med). Mamma fikk sjokolade fra dem, som hun delte med både meg og Marlin. NAM. Senere på dagen tok jeg og Marlin imot to kaniner som skal bo hos oss en stund, pågrunn av at eierene skulle på ferie. Deretter så gikk vi på en lang trilletur med jenten min.I morgen blir det en digg dag. Skolen varer i kun 20 minutter, så kan jeg dra hjem. Herlig. (Er bare en sånn samtale vi skal ha med kontaktlæreren,  tror det er for å bli bedre kjent).

Akkurat nå driver mamma å maler rommet til aurpearen, fra rosa til hvitt. Hun skal bo her hos oss i 2 år og hjelpe til med å passe på babyen min når jeg er på skolen. Hun har god erfaring med å passe babyer fra før, da hun har bodd i Danmark. Det kommer en snekker i morgen, som skal legge nytt gulv. Aurpearen skal få det samme gulvet som jeg har på mitt rom. 

#mamma #mammablogg #mammablogger #mor #ungmor# foto #bilde #bilder #prinsesse #jente #rosa #aurpear #4mnd #baby #4måneder 

Lik/Del gjerne dette innlegget videre om du likte bildene. 

2
 • Skrevet: 24.08.2014
 • Klokken: 00:28
 • Kommentarer: 2

ER DU GRAVID?? Da må du lese det jeg skal blogge om nå. Vi hadde et koselig møte med babyen min og helsøster på skolen. Helsesøster Tone har fulgt meg gjennom graviditeten og tiden etter. Det var gjennom Tone at bladet BabyDrøm fant meg. BabyDrøm har fulgt meg gjennom graviditeten, fødselen og tiden etter. De har derfor laget et langt intervju av meg på 15 sider i bladet sitt. Det var noen som lurte på om jeg fikk mange lesere av å være med i babydrøm. Svaret på det er nei. Lesertallet/trafikken gikk ikke så mye opp på bloggen. Det steg opp med kanskje noen tusen,(altså bare noen få prosent).  Jeg har skrevet om bladet jeg er med i  ---> "HER".  

Se så like vi er. Hvis dere vil se babybilder av meg, så må dere trykke "her".//SPONSET INNLEGG//.

Tilbake til temaet. 

Helsesøster Tone er en utrolig god person. Hun koster deg 14.000 kr  (noe som er en utrolig bra og en billig pris ved tanke på at hun da følger deg til babyen er 1 år). Jeg vil anbefale alle nybakte mødre og spesielt til deg som er gravid for første gang, om å ta kontakt for en hyggelig prat/avtale med helsesøster Tone. Har dere lyst til å se den flotte videoen hun har lagt ut av seg selv på forsiden til nettsiden hennes? Da må dere trykke ---> "HER".   Facebook: ---> "HER". Tlf: 90 51 18 82. E-post: tone@toneaanderaa.no 

Tone Aanderaa har virkelig skjønt hvilke utfordringer gravide kan møte på og hun hjelper deg mer enn gjerne. Dette er noe hun virkelig brenner for. Hun ønsker å få deg til å føle deg bra.  Hun vil at graviditeten skal bli en positiv erfaring for deg som er gravid. Denne spreke damen sitter inne med mye kunnskap og jeg er sikker på at alle hadde fått gleden av å bli kjent med Tone!. 


På dette møtet så snakket vi om hvordan det gikk med meg iforhold til skolen, noe som går supert. Jeg skal få meg en god utdannelse, selvom jeg har en baby på 3 måneder. Har derfor startet på videregående og jeg trives kjempe godt. Vi pratet også om hvordan det gikk med babyen. Alt går kjempe bra med babyen. Hun er ei fornøyd og glad liten baby. Ellers snakket vi også om at jeg fortsatt gir babyen morsmelk og hvordan overgangen til fastføde kan bli. Altså grøt, moste grønnsaker/frukt osv. Hvordan dette skulle skje og hva som er viktig å tenke på når det gjelder mat til babyen. 

Vi har enda ikke startet med grøt. Babyen min får kun melk. Hun fikk smake litt grøt for noen uker siden, men det var kun den ene gangen. Dere kan lese om det "HER". Før vi dro fra skolen, så avtalte jeg og helsesøster et nytt møte. Neste gang skal hun ta med meg til vestkantbadet og selvfølgelig gi meg spa. Det blir herlig og jeg gleder meg. Sist jeg var på vestkantbadet så fikk jeg bade, fikk spa, fikk hjemmelaget mat fra Tone og en privat fysioterapeut. Dere kan se bilder av meg som gravide i bikini ved å trykke "HER". Der er også bilder av fysiterapeuten "min" Agnes. Hvis noen andre vil benytte seg av Agnes, så er det bare å si ifra, så kan dere få bestille time av hun også. Vil du lese om flere spennende treff og se mange flotte bilder av babyen, meg og helsesøster Tone? Da kan du klikke "HER", "HER", "HER, og "HER". Håper dere nyter lesingen og får inspirasjon til å benytte dere av Tone Aanderaa, som jeg så gjerne vil anbefaler på det sterkeste. 

Hvis det er noe mer dere lurer på så kan dere ta kontakt med meg på fb siden min "HER". Lik gjerne siden in på fb. Eller kontakte meg på girllifeblogg@hotmail.no

Skolen: 

#mamma #mammablogger #mor #ungmor #hverdag #blogg #girllife #girllifeblogg #tone #gravid må se på dette og lese. Passer perfekt til de som er #gravide #unge #barn #pen #søt #fin #nydelig #foto #bilder #babyfoto #skole #møte

Innlegget er i samarbeid med helsesøster Tone. Sponsor.

INNLEGGET ER SPONSET.

0
 • Skrevet: 22.08.2014
 • Klokken: 21:39
 • Kommentarer: 0

Barne og ungdomsleir, for både små, store og voksne. Delt inn i forskjellige grupper etter alder. Jeg var på gruppen for de eldste ungdommene sammen med fadderen til datteren min: Rebecca.  Datteren min skal bli døpt i september. Rebecca sier hun var skadet/syk og ble bedt for.. Dere kan lese om det ----> "HER".

Skulle egentlig sove i salen med de andre som går på videregående, men pågrunn av at jeg hadde baby så leide jeg heller en hytte i nærheten med familien min. Moren min hjalp meg med å passe på babyen da jeg var på aktiviteter. Jeg fikk likevel tatt amme-pauser og fikk anledning til å være med babyen min akkurat når det passet meg.

Fantastisk leir. Ja, det var en #kristen leir, men man trenger ikke  å være kristen for å delta og ha det gøy. Noen kommer på leiren fordi de vil ha en spennende sommer, få seg kjæreste, sommerflørt. være med på pool-party om natten, dra på kule turer og ja, whatever. 

Det er veldig kjekt å bli kjent med nye mennesker. Feks. "Idol Miriam" ble jeg venn med, nettopp på denne leiren!. Og en av mine bestevenner Caroline, ble jeg også kjent med her og vi holder fremdeles kontakten.

Under her har jeg lagt til noen videoer. Skal prøve å legge ut flere, men det tar flere dager å laste opp de lengste videoene... Videoene har jeg filmet fra barne og ungdomsleiren jeg var på nå i sommer.

Jeg var først på ridning, fikk en gal hest, så da byttet jeg over til media. Har derfor laget litt forskjellige videoer, noe fra media og noe fra ridningen. Den siste dagen skulle alle gruppene som var på de forskjelliIge aktivitetene, gå sammen å øve på en sang til det store korslaget. Gruppen min fikk låten "wake me up", videoen fra den underholdnings-kvelden blir nok også lagt ut som en egen video under her (når den er ferdig redigert, det tar noen dager). Håper dere liker videoen(e)!. 

  Media oppgave- skulle vise en trist stevning. Fikk jeg det til? Se: svart/hvitt bilde.

 #mamma #mammablogg #mammablogger #girllife #girllifeblogg #blogg #hverdag #venner #baby #video #bloggvideo #film #foto #bilder #jente #sommer #aktiviteter #gøy #summer #media #bestevenner #jesus #gud 

0
 • Skrevet: 20.08.2014
 • Klokken: 23:10
 • Kommentarer: 0

"Gaven til en liten prins". Overskriften sier vel det meste.  Jeg vet hva dere tenker nå, så jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 Altså jeg har ikke blitt gravid nå igjen altså, haha, men dette er gaver til broren min sin lille prins!. Jeg og datteren min var på besøk hos familien til broren min for noen dager siden. De har nettopp fått en liten gutt, som jeg har blogget om før. Vi fikk ikke vite kjønnet før han ble født! Derfor kunne vi ikke gi gavene til han før nå. På forhånd så hadde vi både kjøpt inn gutte og jente gaver. Så gaven var klar flere måneder på forhånd, (har gledet meg veldig til å bli tante igjen for 4. gang). Gavene var  fra meg, jenten min, moren min og fra faren min. Vi ga gavene sammen. 

Dette var inne i pakkene..Ellers er det mange kjente fjes på Idol for tiden. Og gratulerer så mye til dere som gikk videre. Skulle gjerne ha stilt opp selv, men ble ikke tid til det. 

Skolen startet på mandag og jeg har det supert. Kom i en klasse der jeg ikke kjente noen, men det går fint. Fått mange nye venner og trives godt. 

Jeg var med noen gutte venner og spilte på bowlingen for noen dager siden, der møtte jeg også på min søte venninne som heter Siv. Hun kom med gaver til den lille prinsessen min. Den ene gaven har jeg nå åpnet og ønsker å vise dere. En super søt kjole og en body som passer til under kjolen. Tusen tusen takk Siv, datteren min blir nok nydelig i det. Bilde over. 

 Vi har også vært på dåpssamtale i kirken. Der fikk lille babyen min en sang/natta-bok, som dere ser bilder av under.

#mamma #mammablogger #mor #ungmor #blogg #hverdag #gaver #innkjøp #dåp #skole #gutt #jente På søndag er babyen min 4 måneder og da skal jeg legge ut en ny oppdatering og denne ganger med "4 måneders bildene". Så da får dere heller stikke innom bloggen min igjen på søndag for ny oppdatering!.

Nå må jeg sove, blir ekstremt lite søvn når man går på skole og må stå opp tidlig hver dag og med en liten baby så tar det litt lengre tid. Må pumpe meg osv + stelle babyen.

Jeg aner ikke om jeg får godt nok frem hvordan det er å være mamma. For selvom jeg blogger jevnlig, så er det mye som skjer i livet mitt som jeg ikke får blogget om. Så derfor sier jeg at hvis noen er ekstremt nysgjerrig på hvordan hverdagen min er nå får tiden, så er det selvfølgelig lov å spørre, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Evt. dersom noen vil at innleggene mine skal inneholde mere tekst og at det blir for mye bilder så kan dere også bare skrike ut!.

Leser alle kommentarer som kommer inn på facebook siden hver dag. https://www.facebook.com/pages/Girllifebloggno/363768243716078?ref=hl  (Jeg leser kommentarene på facebook pågrunn av at der slipper dere å være anonyme. Kommentarene som kommer på bloggen pleier det ofte å gå flere dager/uker før jeg gidder å lese, for her kommer det inn så mange anonyme ekstremt rare kommentarer som ikke er relevant i det hele tatt fra veldig små barn.. Så istad at jeg allerede har fått endel kommentarer, men har enda ikke tatt meg tid til å sjekke hva det står. Haha). Hvis ikke så leser jeg også e-post: girllifeblogg@hotmail.no 

 

8
 • Skrevet: 17.08.2014
 • Klokken: 02:46
 • Kommentarer: 8

Da har jeg  vært i byen på Louis vuitton butikken i Oslo og kjøpt meg en ekte Louis Vuitton Neverfull GM - veske.  Selve butikken er veldig fin. De har en egen dørvakt som åpner og lukker døren etter deg og damene bak kassen bærer varene du kjøper for deg helt tilbake til utgangen. Dette er veldig god service. 

 
 

Jeg tok også hårkur hos frisøren.#newin #innkjøp #blogg #girllife #hverdag #veske #lv #louisvuitton #frisør #oslo #mote

4
 • Skrevet: 16.08.2014
 • Klokken: 00:50
 • Kommentarer: 4

Hei. Først må jeg bare si sorry for at dette innlegge kommer litt sent. Det ble forhåndsskrevet for 4 dager siden, men ble ikke postet da, pågrunn av at jeg ikke hadde noen bilder tilgjengelig på PCen, som jeg kunne bruke. Ettersom jeg ikke har hatt så veldig blogg "lyst" og vært veldig mye ute med venner, passet på babyen min osv, så har ikke bloggingen blitt første prioritert. Dessverre har jeg fortsatt ingen bilder tilgjengelig, så istedenfor å vente til den PC`en blir fikset, så bare publiserer jeg dette innlegget nå,

Som sagt så ble dette skrevet for noen dager siden, men gidder ikke å lese gjennom, så beklager om det er noen skrivefeil.

 

Liker du noen nå? kanskje <3 

Hvordan spør du en gutt om å bli kjæreste? Svar: Jeg synes det er best å spørre ansikt til ansikt, det blir mer romantisk enn å spørre om å bli sammen på melding. Hvis man ikke tør å spørre, så går det an å skrive en lapp, eller få en venn til å spørre, men det synes jeg blir barnslig. Jeg tenker at man bør ikke være redd for å spørre, for det verste som kan skje er at man får et NEI. Ellers kan man jo også bare bli sammen uten at noen må spørre. Være mye med hverandre kun som venner, så ser man om det skjer noe etterhvert og om de riktige følelsene kommer. Deretter kan man feks. Få det bekreftet ved å bare slenge ut kommentaren, "jah, da er vi sammen da?", eller vente til folk spørr om dere er sammen, så kan du høre hva personen du liker velger å deffinere dere som, uten at du må spørre personen. Evt. Bare sende et forhold-forespørsel på facebook, men helt ærlig så må man ikke stå i et forhold på face, for å være sammen in real(?). Et annet alternativ er å bare oppførere dere som kjærester, så skjønner folk greia selv også begynner folk å kalle dere for kjærester og hvis dere ikke nekter for det og begge vil, så kan dere jo bare svare ja, til det.

Hvilken nettside logget du inn på for å få vite klassene? Svar: For å sjekke hvem jeg kommer i klasse med så tok jeg å logget inn på Skolearene.no så trykket jeg på fagene med gruppelister. Deretter på et av de fagene og da kommer det opp hvem jeg skal gå i klassen med til høsten. Det er hvertfall sånn for oss som skal begynne på videregående, hvis du går på ungdomsskolen, så tror jeg kanskje det er lærerne som har de listene for seg selv(?). 

Hvor mye gikk du opp og hvor mye veier du?  Svar: Jeg gikk opp 5 kg da jeg var gravid. Etter jeg fikk ut ungen så veide jeg like mye som før jeg ble gravid. Etter en uke så var magen helt flat igjen. Deretter gikk jeg litt ned i vekt, så nå veier jeg akkurat 50,8 kg.

Ble du fornøyd med kroppen etter fødselen? Svar: Ja, det ble jeg. 

Må du ha en rik kjærese? Nei. Jeg går ikke etter penger når jeg skal velge en gutt, men koselig med en som spanderer litt da <3

Hva har du gjort for å bli så slank etter å ha vært gravid i 10 måneder? Svar: Hehe, takk? Vet ikke hva jeg skal si. Jeg har spist hva jeg ville. Spist masse. Spist endel is og sjokolade. Jeg elsker is. Fått masse søvn. Ikke trent i det hele tatt. Tatt livet med ro. Jeg leste en bok om psykologi en gang, om at hvis man ikke har masse stress å tenke på, så holder man normalvekten og i sommer har det bare vært ganske chillern her for meg.

Hvem er gutten som er med på de siste bildene, er det noe mellom dere? Svar: Oja, han heter Chris. Vi er ikke sammen.

Hvordan ble dere kjent, bildene var søte av dere, dere passer sammen: Svar: Jeg å Chris? Vi har kjent hverandre i over 2 år nå. Før jeg ble gravid så pleide jeg å ta bussen fra skolen og til senteret, der måtte jeg vente på neste buss som skulle kjøre meg hjem. Istedenfor å stå å vente så lenge på bussholdeplassen, så pleide jeg å gå inn på senteret, det samme gjorde han.. Så vi ble faktisk kjent gjennom noen felles venner på senteret, utenfor bussholdeplassen. Pågrunn av dette så var vi med hverandre nesten hver dag (med mange andre). Så ble jeg gravid, da mistet vi igrunn litt av kontakten. Etter jeg fikk datteren min så tok han kontakt med meg igjen og nå er vi venner.

Hva liker du best med Chris? Svar: OMG. Så mange spørsmål om han da?? Vet ikke hva jeg skal svare, haha. Det jeg liker best med Chris (positive sider), er at det alltid er så gøy å være med han. Vi finner på masse tull. Det blir aldri noe klein stillhet. Ellers er det kult at han synes det er gøy å hjelpe meg med forskjellige ting frivillig, uten at jeg har spurt han!. Det er også bra at han tør å være med på ting, foreksempel å lage videoer med meg. Shoppe/se på klær med meg. Sitte på en cafe` sammen. Leke med babyen min. Ta bilder og ha photoshoot. Holde meg med selskap hvis jeg kjeder meg. Skype med meg. Gå på tur og ikke bare være inne.

Hva er en bestevenn for deg? Svar: En jeg kan ha det gøy sammen med, som jeg føler meg komfortabel med og som jeg stoler på. :)

Hva er drømme gutten? Svar: Han må kunne holde på hemmeligheter, være trofast, til å stole på og ærlig. Det bør være en som jeg ikke bare er kjæreste med, men at vi også er gode venner, sånn at vi kan ha det gøy sammen. Jeg liker at gutter er litt aktive, vil finne på ting og ikke bare sitter å er care/kjedelig, eller gamer hele tiden.  Altså det er ikke noe galt i å game/spille, for jeg gjør det jo av og til selv, men kjedelig om det er den eneste aktiviteten gutter driver med.

Har du kjæreste? Svar: Nei. Forever alone.. 

Har du fått drømmegutten? Svar: Haha. Jeg er fortsatt singel. 

Hva skal du bli? Svar: Advokat. Jeg skal fullføre videregående, få gode karakterer og bestå i alle fag. Deretter skal jeg ta mastergrad i jus ved UIO, universitetet i Oslo. Det blir jo tøft, mye å lære, men jeg vet at jeg er ei jente som klarer å nå målene mine.

Hvor mange barn vil du ha?  Svar:  Vil ha minst 2, men max 5. Så tror jeg vil ha 3. Jeg synes det er viktig å ha tid til hver enkelt unge, jeg synes det også er viktig at man skal kunne ta seg av barna man setter til verden. Likevel så synes jeg at man skal være to om det. Så hvis han feks. Vil ha flere enn det jeg vil ha, så går det jo ann å komme til en enighet underveis. Jeg har ikke bestemt meg for basta bom, det må være 3 barn. Det er litt tidlig for meg å bestemme meg for antall nå, det er jo noe jeg vil finne ut av underveis.

Når vil du ha flere barn? Svar: Jeg vil gjerne få barn nummer 2, før jeg blir 30. Det er flere grunner til det.. Fra naturens side, så er det anbefalt at kvinner får barn relativt tidlig. I tenårine + 20-årene. Og huden er mest elastisk og kroppen vil komme raskere tilbake om man får barn relativt tidlig. En uke etter keisersnittet mitt, så var jeg slank og normal igjen..Jeg vil likevel ikke anbefale andre tenåringer som var i den samme situasjonen som jeg var i å få barn, men uhell kan skje og da valgte jeg å beholde og ta konsekvensene av det. Hvor fort kroppen kommer tilbake etter fødselen, er selvfølgelig forskjellig fra person til person og bør jo ikke være avgjørende for når man skal få barn. Det er flere andre faktorer som spiller inn. Feks: Er du moden nok for å ta deg av et barn? Er du selvstendig? Tar du ansvar? Du bør også tenke på om du har alt du trenger for å kunne ta deg av et barn, er du økonomisk ansvarlig nok? Det er jo  kanskje lurt at hvertfall den ene personen har god nok råd. Hvor stor aldersforskjell ønsker du på barna? Jeg vil ikke ha for stor aldersforskjell på barna mine, jeg tenker max 10 år forskjell fra den 1. til nummer 2. På meg og storebroren min, så er det 18 års forskjell.. Likevel tenker jeg at jeg kan tilpasse meg. Jeg vil være i et forhold til den jeg får barn med!. Hvis jeg ikke er det, så vil jeg vente. Om jeg så må vente til jeg er over 30, før jeg får kjæreste, så får jeg bare vente med å få barn til jeg er over 30. Jaja, dere skjønner tegninga.

Var graviditeten planlagt? Svar: Nei. Neste gang jeg skal ha barn så vil jeg at det skal være planlagt, så jeg slipper å ende opp som alenemamma igjen!. 

Kan du fortelle litt om barnefaren? Svar: Hva vil du vite? Jeg har fortalt om barnefaren før, men det slettet jeg fordi jeg ikke ville sette han i et dårlig lys. Jeg kan si så mye som at datteren min har ingen pappa. Den personen som deler det samme biologiske-DNA`et med datteren min, han har jeg ingen kontakt med. Han har aldri truffet babyen min, han ville ikke fortelle det til familien sin. Så faren hans, eventuelle søsken og besteforeldrene hans vet ikke at jeg fikk en baby. Han vil ikke være pappa og det er helt okey for meg. Det bør både jeg og alle andre respektere. "Alle" har anlegg til å kunne produsere avkom, men ikke alle egner seg/ønsker å ha rollen som en pappa, eller mamma. Ingen kan tvinge noen til å ta seg av et barn som en ikke ønsker. Derfor ble jeg singelmamma. Høres bedre ut å si singelmamma enn alenemamma. Alenemor, høres så ensomt ut. For jeg er jo ikke alene, jeg har jo gode venner og familie som støtter meg. Eneste forskjell er at jeg (foreløbig) er singel. 

Skal O få seg flere søsken? Det vil tiden vise, men det blir isåfall mest sannsynlig (les: garantert) halvsøsken.. 

Var O.C mørk da hun ble født? Datteren min "O***a Chanel", hadde litt gylden brun hudfarge, mørkt hår og mørke/grønne øyne da hun ble født. Det har gradvis forandret seg. Etter hun ble 3 måneder så har hun fått lysere hud og blå øyne. Hvordan hårfargen hennes blir som voksen, er jeg usikker på. Jeg har noen spanske aner, så kan hende hun får mørkt hår og mørkere øyne når hun blir eldre. Det ser ut som hun har en sånn type hud som fort blir solbrun. Ellers synes jeg unger med helt blondt/gull hår og knall blå øyne er veldig søtt. Likevel må jeg vel også nevne at alle barn er søte på hver sin måte. 

Kjøper du leiligheter for å leie ut og hvor mye tjener du på det? Ja, det gjør jeg. Litt usikker, for foreldrene mine som hjelper meg å holde styr på alt det der. Jeg vet ca. hvor mye det blir med alt da, men det får jeg ikke lov å si. 

Hvor mye tjener du på bloggen? Det vil jeg ikke si, men jeg ser på det som "småpenger". Jeg blir ikke akkurat millioner av å bare blogge.. Bloggingen er på en måte en slags jobb, men det er samtidig en hobby dagbok for meg. Et sted der jeg får luftet tankene og en blogg som jeg kan se tilbake på når jeg blir gammel. Det er veldig gøy å blogge, selvom det kan være litt mye styr og stress til tider. Stort sett er jeg fornøyd.

Kjøper du mye merkeklær? Svar: Nei, det gjør jeg ikke, men jeg har ikke noe imot de som gjør det altså. Jeg liker å gå i "Normale" klær. Vil ikke se ut som en soss, haha. Liker klær fra Gina, BikBok, B.Young osv, likevel skal jeg ikke nekte for at jeg av og til ser på "merkeklær". Jeg har feks. endel lacoste klær etter at familien min startet opp lacoste i Bærum, men helt ærlig, så blir de klærne bare liggende nederst i skapet mitt. Haha. Ellers føler jeg oftest for å spare penger på konto, liker ikke å sløse.

Hva slags bil vil du kjøpe når du tar lappen? Svar: Jeg vil ha en ny bil. Jeg liker veldig godt merket merzeds-benz, men mange av kompisene mine sier at volvo er best, sååå jeg aner ikke. Haha.

Hvor ofte tar du hårkur hos frisøren, legger merke til at du sender masse snap om at du tar det + hver gang jeg møter deg på senteret så har du tatt hårkur? Svar: Jeg går til frisøren annen hver uke og noen ganger oftere, eller sjeldnere. Pleier også å kure håret hjemme 4 ganger i uken med Redken- sin serie. 

Har du stort hus? Er du rik? Svar: Huset vårt er passe stort for oss. Jeg er rik på kjærlighet <3 

Jeg har sett huset ditt, det er utrolig stort og fint: Svar: Synes du? 

Hvis du svarer nei på spørsmålet om du er rik, vil du heller si du er fattig? Svar: Nei, jeg er ikke fattig. Jeg vil si jeg er normal.

Hvis du svarer ja på spørsmålet om du er rik, vil du bli rikere? Svar: Jeg svarte ikke ja, på det spørsmålet. Jeg kommer fra en normal familie, kanskje ikke så ulikt din egen familie.

Hva spiser du til frokost, et skikkelig herremåltid? Svar: Nei, jeg spiser en brødskive, så slenger jeg på en liten osteskive. Foretrekker Norvegia.  

Og bor du på Oslos beste vestkant? Svar: Haha, nei, ikke akkurat.

Kommer du fra en sosse familie? Svar: Nei. Jeg kommer fra en hyggelig familie (:

1. Hvor mange basseng, jacuzzi, boblebad? har dere tilsammen hos moren/faren din?  2. hvor mange bastu? Svar:  Nr 1) 5 stykker.? Nr 2)  Du mener badstuer, ikke bastu? Vi har 1 badstu hos mamma og en hos pappa, men jeg bruker de aldri, så for min del så driter jeg i at vi har det.

Hvor stort er rommet ditt plis svar? Svar: Passe stort. 36 kvm. 

Tror du ungen din blir bortskjemt? Svar: Nei, det håper jeg ikke. Det kommer jo an på oppdragelsen. Jeg skal lære hun til å ikke få alt hun peker på. Jeg skal lære hun at ting koster penger, at man må jobbe for pengene og at det er lurt å spare, og heller invester penger i aksjer, leiligheter, eller noe fornuftig istedenfor å sløse. Penger vokser ikke på trær og utdanning er viktig. 

Blir du sur hvis ungen din blir ung mor? Svar: Nei, hvorfor skal jeg bli sur for det?.. Jeg vil heller hjelpe hun og støtte hun så godt jeg kan, ikke bli sint. Jeg kommer ikke til å oppfordre hun til det.

Hvordan går det med kaninoppdrettet ditt, hvor mye selger du en kaninunge for? Svar: Det går bra, men har nå tatt en pause pågrunn av at jeg fikk en baby. Starter kanskje opp igjen om 1 år. Denne sommeren har jeg solgt nesten alle mine voksne kaniner, så har bare 4 stykker igjen. De skal jeg ha bare som kosekaniner. Jeg tar 700 kr for en kaninunge. Jeg klipper klørene på dem, ordner med stamtavle, pleier å ta noen helsesjekker på dem og vurderer hvem av dem som egner seg til utstilling og mere. Hvis noen ønsker å øremerke kaninen sin før en utstilling, så kan jeg hjelpe til med det. 

Hvem er din bestevenn av guttene? Svar: Jeg har mange gutte venner, men han jeg tilbringer mest tid med akkurat nå  er Chris. Jeg har også en annen god kompis som heter Morten. Jeg har et skikkelig bra venneforhold med han. Morten kaller meg for søster og jeg kaller han for bror.  Han har alltid søttet meg og jeg har alltid prøvd å være der for han. I det siste har jeg dessverre ikke fått vært så mye med Morten, men selvom vi ikke er så mye med hverandre, så vil jeg likevel tørre å påsta at siden vi kaller hverandre fortsatt søster/bror, så er vi fortsatt bestevenner. Det rare er at begge mine bestekompiser, er dessverre uvenner med hverandre!...  Kjenner jeg de riktig, så vil de nok ikke at jeg skal blogge om grunnen her. Så hvis de vil fortelle det, så får de fortelle det selv, tenker jeg. Trenger ikke gå inn på det her.  Ellers driver fetteren til Chris å sier at jeg å han er bestevenner. + mange andre gutter som også sier at jeg er bestevenn med dem, så det blir litt vanskelig å måtte velge en bestevenn haha. 

Hvem er din bestevenn av jentene? Svar: Silje, Marie, Siv, Julie, Line, Caroline, Perisa, osv ++++ Pluss mange flere. Jeg har ikke bare en bestevenninne. Ellers har jeg endel jenter som jeg kun er venn med, men som jeg har for lite kontakt med for å kunne kalle for bestevenn, som feks: Henriette, Stine, osv. Likevel kan jeg jo si så mye som at uansett om ei jente er bestevenn med meg, eller bare er venn av meg, så er disse jentene noen jeg har valgt som venner / de har valgt meg, fordi vi har det gøy sammen, jeg stoler på dem og vi er glade i hverandre. Et vennskap bygger på tillit. Vi må heie på hverandre, ikke tråkke hverandre ned i søla. Ellers har jeg jo mange bekjente, men de telles nok ikke som venner.

Har du mistet venner etter du fikk barn? Svar: Nei, det er ingen av vennene mine som har forlatt meg selvom jeg har fått barn. De fleste vet at jeg har et ansvar for et barn og hvis de vil finne på noe med meg og at jeg kanskje ikke kan gå ut hver dag, så kan jo de bare komme på besøk til meg. Etter jeg fikk barn så har jeg ikke kjedet meg, eller vært ensom en eneste dag. Som oftest er det noen som vil møte meg, noe det forsåvidt var før jeg ble gravid også.. Etter jeg fikk barn så føler jeg ikke at jeg har fått ferre venner, jeg føler heller at jeg har fått flere. Dessverre så har jeg ikke fått noen nye venner med barn, men det går helt fint for meg. Jeg har likevel fått møtt to søte jenter på Egon her om dagen, hun ene var gravid og hun andre hadde barn. Var veldig hyggelig å snakke med dem og kunne gjerne ha møtt dem igjen. (De tok kontakt med meg fordi hun ene hadde lest bloggen min). Jeg har faktisk hørt at mange mødre ditcher vennene sine og prøver å finne andre venner med barn, men dette gjelder jo ikke alle, men jeg tenker at jeg ikke nødvendigvis trenger venner som det eneste jeg har til felles med dem, er å være foreldre. Venninnene mine blir jo voksne nok en gang de også, de får sikkert familie, lappen, hus og mann en gang i fremtiden de også. For selvom jeg er en foreldre, så er ikke det alt jeg er. Jeg er fortsatt Kristine. Jeg er fortsatt hun som liker å danse, som går på teater. Jeg er fortsatt hun jenta som finner på masse tull med vennene sine. Jeg er fortsatt noen sin datter, noen sin søster og noen sin venn. Jeg kan feks. Ha mer til felles med Chris, eller Line som ikke har barn i det hele tatt, enn en random dame med en unge.. 

Bettina: Har dere blitt sammen enda? Svar: Hø?

Bettina: Yndlingsdrikke? Svar: Fanta.

 

PS. Beklager at jeg sikkert svarte helt idiotisk på alle disse spørsmålene, men jeg får skylde på at det er sent og at jeg er overtrøtt.


Så fint bilde av deg og ungen!. Savner deg!. Du har sykt fin munn!.

Så søt baby du har!  

Du er så pen!.

Utrolig søt jente du har og fin blogg! 

For ei søt jente du har! 

Utrolig søt baby. Du har mange fine bilder på bloggen og skriver bra! 

Nydelig liten jente. Ha en fin uke begge to!

Felles svar til kommentarene over: Tusen takk for alt det fine dere skriver, dere lyser opp dagen min. Det er ikke alltid jeg får svart alle, men jeg leser det dere skriver. Takk for alle de hyggelige kommentarene som jeg også får på snap. Jeg er utrolig heldig som har så mange koselige lesere. Igjen tusen takk, dere er herlige!.

PS: Plis ikke skriv negative kommentarer, da er du en knupp <3 

#mamma #mammablogg #mammablogger #ungmor #mor #spørsmålsrudne #svarpåspørsmålsrnde #blogg #hverdag #spørsmål #graviditet #baby #baby Løvehode #kaninoppdrett #Kanin #kjæreste #tips Og håper at det jeg skrev på spørsmålsrunden nå kan være en smule til "hjelp" for andre som er/var #gravid som er i den samme situasjoen. Et tips fra meg til dere gravide: følg hjerte ditt.

 

14
 • Skrevet: 10.08.2014
 • Klokken: 18:55
 • Kommentarer: 14

Det er sommer, det er sol og det er søndag. Så langt har jeg hatt en fin sommer. Har vært mye ute å reist, forøvrig kun innenfor landets norske grenser, men likevel langt hjemmefra. Planlegger muligens en tur til Stavanger med noen gode venner, men dato er ikke bestemt enda. Til de som lurer så har jeg faktisk flere venner helt borte ved Stavanger. Brev-venninnen min Hanna bor der!. Har faktisk venner litt over alt i Norge, haha.

 

Dagens spørsmål: 

Jeg tenkte å kjøre i gang en liten "dagens spørsmål", så skal jeg svare på noen av de når jeg får tid. Still gjerne mange spørsmål, så har jeg mange å velge mellom. Dere kan stille de på  facebook siden til bloggen som dere finner ved å trykke --> Her",  på. e-post: girllifeblogg@hotmail.no  eller i kommentarfeltet under dette innlegget.  

Nå er det bare 8 dager igjen til jeg begynner på skolen. Jeg logget meg inn istad for å sjekke klasselisten. Overraskende nok så husket jeg brukernavnet og passorde mitt på første forsøk, wow, det var litt imponerende..  Jeg ønsket å se hvem jeg kommer til å gå i klasse med, men til min store "skuffelse" så var ikke listen oppdatert. Regner med at den kommer iløpet av noen dager, hvis ikke så er det ikke så viktig for meg. Nå er det jo sånn at man kan få vite navn på hvem man skal gå i klassen med FØR skolestart. (Hvertfall for oss som skal begynne på videregående). På den måten kan man igrunn bli litt "kjent" med folkene før man i det hele tatt har møttes.. 
Senere i dag skal datteren min få møte sin nye fetter. Han er kun 1 uke gammel. Dette blir deres andre møte. Første gangen de så hverandre var faktisk rett etter hjemmefødselen. Jeg har bilder av de to sammen, men jeg får ikke lov av broren min å legge ut bilder av alle barna han har her på bloggen, så da får dere nøye dere med bilder av kun min datter. 

Ellers går alt bare bra med oss. Datteren min er akkurat 3,5 måneder gammel i dag. Hurra. Hun lærer fort. Hun synes det er veldig fasinerende å studere fingrene sine og dette kan hun holde på med i flere timer. Hun elsker musikk. Hun "hater" å bade. Hun sover godt på nettene.  Hun er en skikkelig god unge. Smiler og er fornøyd dagen lang. Som dere ser så har hun et lite rødt merke i pannen. Det er et slags fødselsmerke. Det synes ikke så godt, men om du ser nøye etter så har hun det. Hun fikk merke fordi hun lå i seteleie og hode var klemt fast i siden på meg, slik lå hun så lenge, så hun fikk et merke. Dersom hun blir veldig sint, så sa legen at da kunne merke synes bedre. Sykehuset mente merket forsvinner innen hun fyller 2 år. 

 #mammablogg #mammablogger #ungmor #mamma #mor #hverdag #skole #klasseliste #vgs #videregående #girllife #girllifeblogg #blogg #baby #foto #unge #bilder #jente #spørsmålsrunde #spørsmål

 

 

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits