4
 • Skrevet: 30.07.2014
 • Klokken: 14:34
 • Kommentarer: 4

//Inneholder reklame//.

På disse bildene er jenta mi 3 måneder og 3 dager gammel. Hun begynner å bli stor. Hun veier nå 5,7 kg og er 60 cm lang. Da hun ble født veide hun 3,3 og var 48 cm lang. Hun bruker nå bleiestørrelse 3. Jeg kjøpte inn en stor mengde med bleier da jeg var gravid. Jeg slipper derfor å gå i butikken å handle bleier nå, så det er deilig å være ferdig med bleie innkjøp for de første 6 månedene av livet til jenten min.  I klær bruker hun nå 56/62. Derimot er det veldig fint med lange kjoler som går helt ned til beina. Hvis kjolen er smal, så går det greit med størrelse 68/74. Den blå kjolen hun har på seg er i størrelse 74. Litt stor, men den ser likevel bra ut på fordi den dekker hvertfall bleien og er smal. 

Vi skal på 3 måneders kontroll på helsestasjonen i august og deretter skal vi besøke min private helsesøster Tone. Dette møte kommer jeg til å blogge om senere og legge ut bilder av + bilder av datteren min sammen med helsesøster Tone. Helsesøster Tone kan også bli din private helsesøster under graviditeten og hun vil følge deg som er gravid for første gang i et helt år. Pris: KUN 14.000 kr. Du får også SPA behandling osv.

Jeg vurderte å ta på hun det fine tyllskjørtet hun har fått sponset i størrelse 0-1 år, men strikket i skjørtet var for stramt for henne, så skjørtet er alt for liten rundt livet (ikke ellers, kun i livet). Derfor ble det heller den blå kjolen. De som ga meg det fine tyllskjørtene har åpnet en nettbutikk som dere finner "her".  De har mye fint til salgs. Jeg har skrevet et innlegg om dette skjørtet tidligere med bilder, du kan se dette ved å trykke --> "HER". 

Ellers kan jeg meddele til dere at jeg har kommet inn på videregående nå til høsten!. Kom inn på førstevalget mitt, på akkurat den linjen jeg ønsket. Det blir godt å få satt seg på skolebenken igjen, nå som jeg har hatt et halvt år med fri. Selvfølgelig synes jeg  som alle andre ungdommer at det er morsommere med ferie, enn  med skole, men det er jo likevel gøy å få en utdannelse, ikkesant.  

Jeg er fortsatt usikker på hva jeg skal bli når jeg blir voksen / "stor", men etter videregående skal jeg studere.  Det er spennende å lære og det er gøy å få gode karakterer. Jeg vet det vil bli krevende med en liten baby og at jeg må bruke pausene på skolen til å amme, men jeg går inn for at jeg skal bestå i alle fag og gjøre mitt beste. Samtidig skal jeg selvfølelig ha 100% fokus på datteren min og ta meg av henne. Dette vet jeg at jeg kommer til å klare kjempe bra og jeg får god støtte.

Jeg setter alltid datteren min foran meg selv og vil det beste for henne. Jeg tror hun vil bli stolt over at mamma`n sin fullfører skolen, tiltross for å bli ung mor under utdanningen. 

Dessuten så skal vi få oss aurpear nå, en dame på 21 år. Hun skal bo hos oss i 2 år og bli endel av familien. Hun har passet baby i 1 år hos en annen familie i Danmark. Hun er flink med babyer. Søsteren hennes er aurpear for broren min sin familie.  De kan kun være aurpear i 2 år hos hver familie (om jeg husker riktig?), så etter 2 år så kan vi bytte. Da kan broren min sin familie få hun her på 21 år og vi får søsteren. 

Jeg planlegger også å kjøpe enda flere leiligheter. Jeg har sett på leiligheter på finn.no i "hele dag" og har funnet en jeg liker. Kanskje ikke i hele dag, for jeg har jo gjort andre ting også: som å være med datteren min, klippe klørene på alle kaninene, stelle med dem og ordne bur osv. Jeg ringte til megleren tidligere i dag og fikk planlagt et møte på e-post.  Den jeg vil ha er en 2-roms, (1 soverom) så jeg skal ikke ha den selv, men skal leie den ut. Leiligheten er ny, så den er ikke ferdig før i 2016-2017, men jeg klarer å vente.

Jeg skjønner om dere synes det høres teit ut, men jeg synes det er morsomt å drive å leie ut leiligheter. Jeg har så klart andre hobbyer også, som å spille teater. 

 

Under ser dere et bilde av datteren min med bestefaren sin.
Nam. Var ikke så veldig fan av gele før, men nå synes jeg det er helt ok. 

Under ser dere bilde av datteren min  på fanget til mormor.

Legg merke til de røde sokkene hennes. Jeg liker Hello Kitty. 

I godt humør..

#girllife #girllifeblogg #blogg #hverdag #3mnd #3måneder #tremnd #tremåneder #mamma #mor #mammablogg #mammablogger #ungmor #fest #party #kjole #kjoler

 Nå skal jeg få besøk av noen venner og senere i dag drar jeg til Arendal på Norgesmesterskap i teatersport. Da jeg var på leir like ved Kristiansand tidligere i sommer, så var det  nok flere som ikke skjønte at jeg selvfølgelig tok med datteren min, (fikk noen meldinger fra folk på e-post osv, som virket skeptisk til at jeg kunne dra på ferie med familien). Jeg tenkte ikke det var nødvendig å måtte skrive så detaljert. Jeg tenkte det må jo være ganske åpenbart at jeg ikke kan la en baby være igjen hjemme... Så for ordensskyld så må jeg vel skrive det her også, sånn at dere ikke misforstår. JA, jeg tar så klart med datteren min til NM i teatersport...  Etter fødselen så har jeg ikke vært en eneste dag uten datteren min. Jeg og familien min skal leie en hytte og jeg får vært med henne minst like ofte som det jeg fikk da jeg var på leir.. Når jeg skal opptre på scenen, synge, være skuespiller og danse, så skal mamma passe babyen...  Så vet dere det, hehe. 

 

6
 • Skrevet: 29.07.2014
 • Klokken: 20:30
 • Kommentarer: 6

Hei. 

Nå har jeg besøk av Chris og John. Dere kan spørre om hva dere vil om meg til dem, så skal de svare på video. De kjenner meg ganske godt, så de kan nok svare på endel. Skriv spørsmålene i kommentarfeltet, eller send inn til: girllifeblogg@hotmail.no, eller på facebook siden min -------> "HER":

Dersom det blir noen spørsmål, så satser de på å lage videoen i dag. 

NB: Spørsmålsrunden avsluttes i kveld kl 23:59 (For da må Chris og John dra hjem). 
0
 • Skrevet: 28.07.2014
 • Klokken: 20:01
 • Kommentarer: 0

Rebecca er ei jente som skal være fadder til datteren min. Rebecca og jeg har nå kommet hjem fra en ungdomsleiren vi var på. Jeg driver nå å lager en liten film om denne leiren som vil bli lagt ut på bloggen når jeg har kommet hjem fra norgesmesterskapet (NM) i teatersport.

Da vi var på denne leiren så gjorde jeg og Rebecca mye rart. Vi tullet og tøyset med alle. Vi både sang og danset på en scene for ca. 300 andre ungdommer og voksne. (Jeg sang solo). Rebecca  opplevde også noe utrolig, nemlig å bli helbredet. Jeg får lov av Rebecca til å skrive om henne nå. Jeg håper dere vil respektere det hun har opplevd, ikke sleng dritt, for det er helt sant og jeg så det selv at hun ble frisk.

Det hun opplevde på leiren fikk hun lov til å dele med alle på den store scenen. Jeg syntes hun så litt nervøs ut før hun skulle opp å gripe mikrofonen for å fortelle om at hun ble helbredet. Hun klarte det kjempe bra og fikk stor applaus og det hun fortalte ble godt tatt imot av publikum. Hun ble også intervjuet og under kan dere lese artikkelen om henne.

PS: Kjæresten til Rebecca er han med den svarte capsen som står bak og prater med han blonde i hvit skjorte. Han i hvit skjorte er forresten venn med meg.

Jeg tror datteren min kommer til å være stolt av den kule fadderen sin <3 

Rebecca forteller at hun ble momentant helbredet tirsdag kveld på YouthPlanet.

Fortalt av Rebecca: - Jeg har hatt store problemer med kneskålene mine. De har vridd seg frem og tilbake flere ganger. Det føltes ut som en boks brus som blir klemt sammen på midten, knærne bare sviktet. Jeg har vært til flere utredninger, og i høst var det snakk om operasjon etter besøk hos ortoped, forteller Rebecca (16).

- Jeg har hatt problemet med knærne siden 6. klasse og nå skal jeg begynne på videregående. Jeg ble bedt for her i fjor, og jeg kjente en liten kraft gå igjennom dem, men ikke noe som gav forandring. Så ble jeg bedt for på mandag uten at noe spesielt skjedde, men da jeg gikk opp til forbønn igjen på tirsdag, kjente jeg plutselig en voldsom kraft gå igjennom hele meg. Jeg ble momentant helbredet. Jeg hopper og jeg danser og jeg er med på ting som var helt umulig for meg før. Jeg synes det er helt utrolig at jeg får oppleve dette, sier Rebecca og blinker vekk noen tårer fra øyne som stråler. 

- Men størst er allikevel følelsen av å være berørt av Guds ubetingete kjærlighet. Nå har jeg kjent Guds kjærlighet på kroppen, og jeg føler at nå kan jeg møte hva som helst i livet, for jeg vet at Gud elsker meg.

(Fortalt av Rebecca). 

#girllife #girllifeblogg #blogg #hverdag #youthplanet #kristiansand #sørnorge #kjendis #jente #gud #jesus #helbredet #helbrede #mening #dåp #mammablogg #mammablogger #faddeer #ungmor #mamma #mor

5
 • Skrevet: 24.07.2014
 • Klokken: 02:28
 • Kommentarer: 5

Haha. Folk lurer på om jeg er dø, siden jeg ikke har blogget på 1 uke. 

Jeg har bare hatt blogg-sommerferie-pause, så slapp av folkens..  For å gjøre alt godt igjen så holder jeg nå på å lage en bloggvideo med diverse innsag av meg selv og som skal handle om hva jeg har gjort nå i sommer på barne og ungdomsleiren.  Den videoen kommer til å bli lang, så da tar det lang tid å laste den opp, men skal prøveå få lagt den ut innen 1 uke. 

Ellers stikker jeg til Horten i morgen. Skal besøke familie og venner. For ordens skyld så bør jeg vel nevne at babyen min + mamma, er med meg så å si over alt hvor jeg drar nå for tiden og at jeg passer godt på datteren min, med god hjelp fra resten av familien og jeg får spesielt god hjelp fra mamma. Jeg har verdens snilleste mamma som jeg er utrolig glad i og stolt av. 

På søndag skal jeg i bursdag til tante barnet mitt Hermine som fyller 4 år.

#mamma #mammablogg #mammablogger #mor #ungmor #baby #3 #3mnd #3måneder #søt #unge #nm #teatersport 


Har også fått mye kortere hår nå. Som dere ser på bilde over så har forresten bloggen min fått seg snap ;) Haha.

Deretter tar jeg turen til Norgesmesterskapet innen teatersport til uken.  Vi har kommet videre fra uttakene, derfor har vi blitt kvalifisert til NM. Håper så klart på at gruppen vår Pizza & Grill gjør en god innsats. Det var jeg som fant på gruppenavnet.Sist vi gikk videre fra Fredrikstad så var jeg gravid i 8 måned.

Jeg husker jeg skulle synge en sang på uttaket til NM, ingen hadde enda skjønt at jeg var gravid  (ikke vennene mine engang) og jeg klarte ikke å konsentrere meg fordi jeg tenkte på den lille, men det gikk bra for det om. Vi er en gjeng, hovedsakelig fra Kolbotn hvor vi har hoedkvaarteret vårt hos en gutt jeg gikk i klasse med før som heter Kristoffer. Han er drit flink til å lage film, manus, synge, snakke på alle slags dialekter og til å være skuespiller. Så creds til han + så klart Martin, som  også er med i gruppen og er for øyeblikket en av de morsomste  vennene jeg kjenner. Haha. 

Forresten så har lille prinsessen min begynt å rulle. La hun på magen på aktivitetsteppe, da jeg kom tilbake så lå hun på ryggen. Hun har også snudd seg rundt i sengen sin. Det er litt sykt tidlig? Hun begynte med dette for litt over 2 uker siden, da hun bare var ca 2,5 måneder. Hun fyller forresten 3 måneder i dag.

 
Lille nydelige prinsessen min har forresten lært seg å holde flasken helt selv. Hun har også fått smake litt vann, som først ble kokt opp og deretter avkjølt  kjøleskap. Vi har også prøvd å gi hun litt babygrøt, selfølgelig ikke mye og grøten var dessuten veldig tynnflytende, lagde den nesten like tynn som melk. 


Holder flasken med  ekte morsmelk selv, her snart 3 mnd. (Pumper meg fordi hun ikke skjønner at pupp er pupp og fordi jeg begynte å blø og fikk kjempe smerter av amming).

14
 • Skrevet: 13.07.2014
 • Klokken: 10:44
 • Kommentarer: 14

 

Hei.

Da har jeg fått fikset til en nydelig videoblogg til dere herlige lesere.

I dag har jeg vært på en trilletur med ungen min som varte i flere timer. 

Til uken skal jeg på rideleir. Det blir aktiviteter fra tidlig om morningen til kl. 23:30 om natten. Jeg skal bo på en hytte 25 min fra leiren. Hvilket betyr at jeg ikke er tilbake til hytten før ca. 00:00 om natten og må opp igjen kl 08:00 dagen etter. Da sier det vel seg selv at jeg ikke får tid til å blogge? Jaja, vi får jo pauser, men da vil jeg gjerne være sosial med vennene mine, isteden for å sitte ved en PC og bruke pausene til å blogge..  Jeg gleder meg sykt SYKT masse til å dra på barne og ungdomsleiren<3 

Sånn egentlig så frister det sykt å ta en ordentlig sommerferie (å være borte fra bloggen  i 1 uke og ikke svare på 100 meldinger fra lesere osv, hver dag) men jeg vet jo at DET går jo ikke. Selvom jeg kanskje ikke blogger hver dag, så driver jeg med bloggrelaterte ting angående bloggen min hver eneste dag og det har jeg  stort sett holdt på med siden 2009. 

Dersom dere savner meg for mye, så er  det bare å skrike ut, så kanskje jeg kan få til et mobil-blogg innlegg. 


#blogg #hverdag #videoblogg #spørsmålsrunde #svar #svarpåspørsmålsrunde #baby #mamma #mor #mammablogg #mammablogger #glede #søt #ungmor  #ferie #sommer #sommerferie


Datteren min begynte forresten å rulle rundt for 1 uke siden. Hun er nå 2,5 måneder gammel. Når begynte din lille å rulle rundt? 

For best kvalitet: ta tannhjulet /innstillinger som du finner nederst på høyre hjørne av videoen på 1080p HD. 

Søte babyen min.

Håper dere likte "svarene". 

5
 • Skrevet: 10.07.2014
 • Klokken: 20:41
 • Kommentarer: 5

Hei alle sammen. 

Venninnen min Silje har kommet med en gave til babyen min. En nydelig "puse-heldress". Tror kanskje det er en pysj. Er den ikke søt? 

Leieboeren vår kom her om dagen også med en gave til lille jenten min. En veldig søt gave som dere kan se bilder av under. 

'

Jeg kjøpte denne bodyen til henne som dere ser på bilde under. Størrelse 62. Jeg syntes den var litt kul med alle de dyrene på.

 Den var nesten litt for liten, så hun passer den nok ikke lengre enn 1 uke til.. 

Hun er nå 2,5 måneder gammel og veier 5,4 kg. Det merker jeg, for hun er litt tyngre å bære på nå kan man si.

#blogg #hverdag #mammablogg #mammablogger #mor #ungmor #mamma #innkjøp #gave #gaver #baby

0
 • Skrevet: 09.07.2014
 • Klokken: 01:11
 • Kommentarer: 0

Folk er forskjellige. Noen velger å fremstille seg som en blond, dum, babe. Andre igjen gir inntrykk for at dem tror de "eier verden", er bitch, eller at de er lidenskapelig opptatt av kjærlighet. Det er hvordan du velger å fremstille deg selv som ofte påvirker hva slags inntrykk andre får av deg som person og ingenting er galt med det. 

Noen ganger kan man velge å fremstille seg som en klovn, eller være morsom og tullete med vilje på bloggen, for å skape humor. Når vi som lesere har noe å prate om / baksnakke / forsnakke - noe som en blogger har skrevet om, så fører det til at dere ofte kommer tilbake. Hvilket betyr at vi bloggere får et stabilt antall faste lesere, som igjen betyr mer goder i form av for eksempel sponsede produkter og gratis klær osv.

Flere har spurt meg hvordan jeg får sponsorer og her er den ene hemmeligheten: Skriv om noe som fanger lesernes oppmerksomhet både på godt og vondt og ikke herm etter hva andre har skrevet. Hvor morsommere man fremstiller seg på bloggen, eller hvor mer man som blogger klarer å skape til en diskusjon, (gjerne av selve bloggeren som person), jo mer tjener faktisk bloggeren selv på det. Likevel må jeg bemerke dere med at det er ingen regel uten unntak. Det trenger nødvendigvis ikke å samstemme med det jeg har nevnt her, men ofte så er det slik. Ta for eksempel noen av dine egne egenskaper. Jeg kan foreksempel si at jeg egentlig er en ganske klok person, gode karakterer på skolen og med lite fravær, men jeg trenger nødvendigvis ikke å vise det her på bloggen, for da hadde kanskje bloggen blitt kjedelig å lese for enkelte. Noen lesere liker spenning og liker derfor å føle at de er smartere enn det bloggeren selv er, da har man iallefall noe å diskutere i friminuttene når ikke paradise hotel går lenger. Haha, neida. Tuller.  

Alt dette handler om hvordan vi som er bloggere velger å fremstille oss selv. Om vi later som at det finnes en dum blogger.. Den som har blitt "kåret" av befolkningen til å være Norges dummeste blogger for eksempel, trenger faktisk ikke  å være så dum som h*n fremstiller seg. Det kan være en fornuftig person, som igjen gir et inntrykk og et image, som mange vil tro på. Jeg tror at flere av bloggerne er langt smartere i virkeligheten, enn de gir inntrykk av på bloggen. Hvordan vi fremstiller oss selv, kan ha sine baktanker og derfor gi oss fordeler, som jeg skal prate litt mer om lengre ned.

Noen bloggere bryr seg fint lite om å gi inntrykk for noe som stemmer. De fremstiller seg kanskje som om de lever i en rosa boble og flyr med rosa elefanter. Om man vil, så kan man også fremstille seg selv slik, eller slik, for å få flere fordeler.

Det er uansett våre virkelige venner som står oss nærmest og de vet som oftest hva som faktisk er sant og kan skille blogg-innleggene fra hvordan man er in real.  Vi blogger kanskje et lite innlegg noen ganger i uken, men sannheten er at dette er bare en liten brøkdel av hvordan vi faktisk er i virkeligheten. Dere kan bli "kjent" med oss bloggere gjennom å lese bloggene våre, men det blir aldri på den samme måten som om dere faktisk hadde møtt oss. Og om dere hadde hilst på oss, så betyr ikke det at du faktisk kjenner oss, eller er venn med oss, men dette er jo opp til hver enkelt å bedømme hva man legger i ordet: venn. 

Du har sikkert hørt at man aldri skal dømme etter første inntrykk? Vel, kanskje lettere sagt enn gjort. For det gjør vi. I mer, eller mindre grad. Bloggere dømmer andre bloggere. Leserne dømmer bloggerne og vi dømmer hverandre både på skolen, i jobb sammenheng, når vi er på shopping og ja, over alt. Er det en mann som kler seg tydelig ut som en transe, eller en bimbo, så er det klart at folk muligens vil stirre og tenke sitt. Ikke alle gjør det, men noen. Det å skille seg ut kan skape diskusjon og dette gjelder også for oss bloggere.  (Noe vi igjen kan utnytte til vår fordel). 

#blogg #hverdag #mening #inspirasjon #tanker
Det å baksnakke, eller dømme folk tror jeg må være kjedelig, for det gir deg vel ingenting annet enn dårlig samvittighet.

Velger man å lage en tullete fjortis video å legge den ut, ja, så gjør man det. Det betyr likevel ikke at man er som man fremstiller seg, men man bør i slike tilfeller være klar over at enkelte vil gi deg tilbakemeldinger og si sin mening, om ikke du ønsker dette så bør du skrive i innlegget ditt at det er tull. 

Det å dømme etter første inntrykk trenger nødvendigvis ikke å være en god nok grunn til å måtte dele det vi mener om den "nye" personen til "hele verden". Eller å spre rykter basert på hva vi tror, utifra hva slags inntrykk vi har fått.

Ta for eksempel oss jenter. Vi bruker ca. 20 sekunder på å danne oss et førsteinntrykk av en person. Vi får ofte en mening om denne personen, uten å kjenne personen. Vi dømmer altså mye etter utseende, tiltross for at det ikke er det vi ønsker. Selv etter en dag, en uke, eller en måned, så er man ikke ordentlig kjent. Du vet ikke alt om en person etter så kort tid. Dette spørs så klart på hvor mye vi faktisk prater personlig med hverandre. Det er selvfølgelig ikke alt vi trenger å vite og dele heller. Noen hemmeligheter er det lov å ha for seg selv, men generelt er det ofte en fordel å bli kjent med vedkommende først.

Har du noen gang opplevd å ha blitt "bestevenn" med noen svært tidlig i det vennskapelige forholdet deres?. For å først senere ha funnet ut andre sider ved personen, på både godt og vondt? Hvilket betyr at du kanskje ikke kjente personen godt nok selv om du trodde dere var bestevenner.

På en annen side så er det jo litt spekulasjoner rundt å går om hvor mange venner det er lov til å ha som "bestevenn", kanskje er det bare en?. Personlig har jeg mange bestevenner. Mine uskrevne regler for når jeg betegner noen for å være bestevennen min er følgende: at vi kjenner hverandre, i utgangspunktet er gode venner, at vi kan stole på hverandre og "heier" på hverandre. Ikke bryter den andre personen ned, eller er frekk på en negativ måte. Jeg går ikke etter utseende når jeg velger venner, eller om det er de som velger  meg. Venner er noen man bare "finner" og jeg synes ikke at hvordan personen tar seg ut, har noe å si. Er man venner, så vil man uansett se forbi det ytre mener nå jeg. 

En annen ting er at en person kjenner deg ofte ikke  godt nok, før han/hun faktisk har blitt venn med deg.

På bakgrunn av det ovennevnte, så kan jeg fra en subjektiv vinkel trekke paralleller om at det ikke er lurt å bli kjæreste med en person for tidlig, eller gjøre "ting" med din nye flamme for tidlig. Som foreksempel å gi et kyss. (Ved mindre dere gir blaffen i at dere kanskje ikke kjenner hverandre godt nok). Dette blir jo en annen diskusjon og man må jo se an situasjonen og bedømme selv.

Er du i tvil om noe, så kan jeg gi deg et tips og det er at magefølelsen din har ofte rett. Stemmer dette for deg? Om du føler at en person er sånn, eller sånn, så kan det ofte stemme om magefølelsen din sier det. På samme måten som om magefølelsen  din forteller deg at du fremstiller deg selv på den og den måten, så er det ofte noe i det. Liker du dette innlegget? Del og lik det gjerne. Liker du det ikke og har negative kommentarer? Da kan de eventuelle klagene sendes til girllifeblogg@hotmail.no eller som melding på fan-siden, klikk --> "HER". Kommentarer dere sender inn på e-post og på facebook siden blir lest av meg personlig. 

5
 • Skrevet: 07.07.2014
 • Klokken: 01:20
 • Kommentarer: 5

 

//Sponset kurs//. 

Hei alle søte. Er noen av dere #gravid ? Eller har nettopp blitt #mamma ?
Gjett hva? Jeg tok meg en liten morgentur til yoga`en her i byen. Jeg har nå fått testet ut barselyoga med datteren min. Jeg tok keisersnitt, så da kunne jeg jo ikke bli med på barselyoga fra starten av, men nå som det er over 6 uker siden keisersnittet, så går det bra. 
På gravidyoga jobber man med åpnende og fødselsforberedende øvelser, noe jeg ikke trengte siden jeg tok keisersnitt. På barselyoga så handler det om lukkende øvelser for å gjenoppbygge kroppen og styrken i muskulaturen som man naturlig har mistet grunnet graviditet og fødsel. Nå fødde jo ikke jeg helt "vanlig", men men.. 
Øvelsene i barselyoga er spesielt tilpasset tiden etter fødselen. 
Det er ekstra fokus på trening av bekken og bekkenbunn, rygg, nakke og områder som blir ekstra belastet. Når det gjelder meg selv så tok jeg jo keisersnitt, så jeg har ikke noe problem med bekkenet osv nå.  Og når det gjelder ryggen og nakken min, så gikk jeg bare til kiropraktor rett etter fødselen, men det er helt fint på meg.
Det er viktig å jobbe med holdningen og å myke opp stiv rygg, nakke og skuldre fra bæring og amming. Når det gjelder meg så bærer jeg ikke noe særlig og pumper ofte ut morsmelk uten å måtte amme. 
Avspenning er også essensielt for at du som nybakt mor skal hente deg inn. Kombinasjonen av fysiske øvelser, pust og avspenning kan hjelpe deg til å komme i form igjen etter fødselen og gi deg energi. Når det gjelder meg så føler jeg meg allerede i topp form,  akkurat som før jeg ble gravid. Hehe.
Gjennom yogaøvelsene stimuleres også indre organer, blodsirkulasjon, fordøyelse og hormonbalansen. Dette synes jeg er veldig bra. 

Barselyoga passer både for nybegynnere og de som har gjort yoga før. Du trenger ikke å være spesielt myk eller sprek for å delta; alle kan forholde seg til sitt eget utgangspunkt og ha glede og utbytte av utviklingen. 
På slutten av hver klasse har de 15 minutter med babymassasje. Babymassasje et fantastisk verktøy for å styrke samspillet mellom foreldre og barn, og hjelper foreldre til å forstå og tyde barnets kroppspråk. Babymassasje påvirker også de indre systemene, som for eksempel blodsirkulasjon, nervesystemet, åndedrett og magetarmfunksjon. 
Min erfaring var at babyene ble jo plutselig sultne, så mødrene måtte jo stadig ta pause for å amme osv. Ellers så det ikke ut som babyene brydde seg så mye om å se på hverandre, når vi skulle la babyene få hilse. De fleste babyene var jo så små, den ene babyen var kul 3 uker gammel. De så jo i to forskjellige retninger og skjønte ikke stort. Haha. De er så søte. 
Jeg vil på bakgrunn av alt jeg har skrevet over anbefale dere gravid og barselyoga, det er også veldig sosialt. Jeg fikk foreksempel pratet med flere av de som var på kurset, det var gøy og ikke slitsomt.
Baby & Belly
Nettsiden deres finner dere her:  http://www.gravidyoga.oslo.no/
Facebook: bellyandbabyoslo

Anniken Binz: 450 33 154
Caïla Hoff: 920 32 359
Fint om dere tar kontakt med dem, hilsen bloggeren girllife.blogg.no .. ;)

#mor #ungmor #yoga #baby #mammablogg #mammablogger #hverdag #blogg #mandag #familie #barn

Spørsmål til spørsmålsrunden kan dere sende inn på facebook siden: "HER". 

Hvis du vil ha hjelp av meg til å få blogglesere, så må du klikke "HER". Husk å følg reglene for siden som dere finner "HER". Regelen om å legge til 10 venner gjelder fortsatt for de av dere som ikke har skjønt det. 

3
 • Skrevet: 06.07.2014
 • Klokken: 00:49
 • Kommentarer: 3

Hei. Alle sammen. Jeg har hatt en kjempe koselig dag. Våkna ikke før kl 15:50 i dag!. Deretter spiste jeg salat og dro å møtte noen i Nordstrand (Oslo). Vi så på fotball VM (Ikke det at jeg bryr meg så veldig om fotball, men det er greit) også lagde vi noe mat å greier, så på skrekkfilm osv. Det var gøy. Så ble jeg hentet av mamma og nå er jeg hjemme igjen. I morgen skal jeg besøke bestemor i Valdres!. Nok om det.. 

 

#blond #blondine #gøy #kul #morsom #negler #skjønnhet #jente #jenter

//Sponsede behandlinger//.

 

Jeg vil gjerne tipse dere om vippeextensions og gelenegler.  Rabattkoden dere da som vanlig må oppgi er bloggen min, girllife.blogg.no. (Ved bestilling). 

For å bestille time på salongen, så ta kontakt med Katarzyna. E-post: rozyckatarzyna89@gmail.com Eller på TLF: 939 224 18. Den som da gir dere behandling er søte Weronika. 

Jeg har tatt behandlinger hos Lashes by Kasja tidligere, det kan dere lese om ved å trykke "HER"


Før: Hadde litt rester fra forrige gang.. 

Etter: Ny gele på neglene + neglelakk. 

Forresten så er ikke spørsmålsrunden ferdig enda. Dere kan fortsatt sende inn spørsmål helt til  Fredag 11. Juli.  Trykk "HER". 

8
 • Skrevet: 02.07.2014
 • Klokken: 20:33
 • Kommentarer: 8

Hei- Her er den tullete videoen som jeg og Silje lagde. Håper dere liker den ...
 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits