0
  • Skrevet: 17.06.2015
  • Klokken: 17:10
  • Kommentarer: 0

Jeg kom opp i matte muntlig. Fikk karakter 5. Jeg er fornøyd med det. Jeg hadde eksamen fra 13:25 til 13:55 og fikk vite karakteren min ca kl 14:15 i dag. Først måtte jeg ha en presentasjon som varte i 10 minutter om tema " #Ungdom ". Jeg fikk vite at jeg skulle komme opp i matte for 2 dager siden, men temaet ble vi trukket opp i dagen før, altså i går. Derfor har jeg kun hatt 24 timer på meg til å lage en bra presentasjon, hvor jeg tok for meg statistikk, modeller, algebra og tall, der jeg presenterte matematiske stykker som foreksempel angikk aktiviteter til ungdom mellom 13-18 år. Da presentasjonen var ferdig, så stilte læreren min og sensor meg kjempe mange spørsmål om presentasjonen i rundt 15 minutter, der jeg måtte forklare fremgangsmåten  til og vise hvordan jeg hadde løst de ulike oppgavene i presentasjonen, både på kalkulator, excel og i geogebra. Etter dette fikk jeg noen oppgaver jeg måtte løse i ca. 5 minutter. Jeg var ikke nervøs i det hele tatt før jeg skulle inn å ta eksamen. Når man føler man kan alt man skal si og at man kan de fleste matematiske formlene i hode, så behøver man ikke å være nervøs. Jeg var kanskje bare litt spent rett før jeg skulle inn og sa til de andre at jeg kommer til å stryke osv, men det var jo bare tull, for jeg fikk jo 5!!!.Jeg er så glad!! Jeg er endelig ferdig med alle prøver, innleveringer, tester, tentamner, masse stress, lange skoledager og eksamner. Jeg har klart å gøre det bra. Det å ha en datter har virkelig ikke vært en hindring i å gjøre det bra på skolen. Tror alt handler om prioritering, man klarer det man vil.  Jeg har alltid vært ganske flink på skolen, men jeg tror  jeg til og med kommer til å få høyere snitt nå i år enn det jeg har  hatt på ungdomsskolen og før jeg fikk #barn.

Siste skoledag og avslutning på skolen er i morgen. Gleder meg som en unge til å bli 100% ferdig med VGS og komme meg videre til høyere skoler. I morgen skal jeg ta en velfortjent sommerferie og sommeren skal bli nytet med gode venner (og så klart datteren min og familie).

#eksamen #skole #matte #karakter #5 #fem #blogg #blogger

 

Håper alle får en fantastisk sommer!

Klem klem

 

0
  • Skrevet: 10.06.2015
  • Klokken: 12:24
  • Kommentarer: 0

Hei. I dag var det muntlig eksamenstrekk på skolen. Alle skal komme opp i muntlig. Jeg ble ikke trukket opp, noe som betyr at  jeg da får vite hva jeg kommer opp i på mandag. På en måte er jeg fornøyd med å slippe unna eksamen i et par dager til, da får jeg tid til å gjøre husarbeid hjemme, samt forberede meg til skoleavslutningen ved tanke på at jeg er med i elevrådet på skolen + lese litt over pensum i alle fagene. Jeg håper å komme opp i matte, norsk, eller historie. Bestevenninnen min i klassen min kom opp i historie i dag, hun var sykt heldig. Som dere sikkert har fått med dere så kan jeg dessverre ikke komme opp i naturfag på grunn av at jeg ble ferdig med naturfag i 1 vgs. Den største frykten jeg nå har, er frykten for å komme opp i engelsk, om det skjer så kommer jeg til å dø... Neida, dør nok ikke, men kommer til å bli litt skuffet fordi jeg vet jeg er mye sterkere i de andre fagene. Kanskje jeg skal ringe en klarsynt å spørre om hva jeg kommer opp i, slik at jeg får forberedt meg, hehe. 

Når det gjelder dette, så var det en lærer på skolen vår som kom innom oss i går da jeg og klassen min satt å spilte brettspill i timen. Hun spådde at det var 80% sjanse for at jeg ikke kommer opp i engelsk. Jeg håper at hun har rett. Det var flere i klassen min som ble spådd. Denne lærerinnen så også at venninnen min hadde problemer med eksen sin, noe som også stemmer 100%. Til og med jeg ble spådd om kjærligheten i kortene hennes. Hun fikk opp en gutt (med mørkt hår) og hun sa at han var kjempe forelska i meg!!!! og han syntes jeg var pen, smart og snill!!!!! + at vi kommer til å få et godt kjæreste forhold osv.Også fikk hun opp et kort om at vi giftet oss! Hun forklarte at det er ikke sikkert at det betyr at vi gifter oss, men at det betyr at vi får det bra sammen. Jeg bare wow ok. Så begynte jeg å le, hehe. 

Det var veldig morsomt å bli spådd. Men jeg er litt skeptisk til at det funker, men jeg tror litt på at det finnes klarsynte, men det er jo ikke lett å si, for det er veldig ofte tull og jeg tror at det som for eksempel går på "åndenes makt"  bare er tull for å lage underholdning på TV. Men igjen, jeg har ingen sterk formening om dette, så jeg aner ikke, men det koster sikkert masse penger, så det er nok ikke lurt å ta kontakt. Læreren sa jo også det til oss, at egentlig tar hun betalt, men for oss så kunne hun gjøre det gratis fordi vi er elever. 

#eksamen #trekk #klarsynt #spådame #kort #spå #synsk #morro #underholdning #åndenesmakt #kjærlighet #spill #skole #blogg #girllife #elevråd 


  • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits