4
 • Skrevet: 31.05.2014
 • Klokken: 07:19
 • Kommentarer: 4

I dag har jeg vært med Anniken W. Bestevenninnen min Marie, typen hennes/kompis av meg: Tor Henrik + den ene som skal være fadder til jenta mi <3 Først møtte jeg A + M og TH på senteret. Møtte også tilfeldigvis på Eva. Det var koselig. Fikk i den anledningen prøvd ut den nye senter barnevognen som jeg nettopp har kjøpt (Klikk "HER" for å se vognen). Senere fikk jeg besøk av fadderen til datteren min (om det blir dåp). Det var veldig hyggelig. 

Var jo på stranden her om dagen, med noen jeg har gått i klasse med osv, tok 121 stk. med bilder, viser dere bare noen få av dem under.

For de som lurer, så satte jeg xXx over toppen, pågrunn av at ull-ammeinnleggene syntes. Ikke det at det hadde vært så farlig, men men.

Ps. Til andre mødre: Når det gjelder innlegg, så er min erfaring at ull-innleggene er bedre enn de i papir.. Mye mykere. 

Fred.

Tommel opp. Sol er flott.

Haha.:)

Tror hun ville ha tilbake mobilen, eller no.

 #selfie #venner #blond og#blondiner ! #mamma #mammablogg #mammablogger #helg

#hverdag #ungmor #bogg nesten #sommer nå, men ser ut som smmer ute allerede, jippi.Var heldig med været da. Fint #sommer vær. 

Ps. Minner om at det ikke er lov til å lagre bilder fra meg og at jeg også har sperret for lagring/kopiering, sånn at det ikke skal gå. 

Q: Hva gleder du deg mest til i sommer? Noen planer?

6
 • Skrevet: 29.05.2014
 • Klokken: 13:11
 • Kommentarer: 6

Hei alle sammen!

I dag skal jeg kose meg på stranden med gode venner. Planen er å grille. Dette blir da feiringen av en venninne sin 19 års dag. Aner ikke hva jeg skal gi i gave, noen forslag? Har noen ideer, men litt teit å legge ut her, ved tanke på at hun kanskje leser bloggen min. Hehe. 

Ellers har jeg kjøpt enda en ny barnevogn til lille snupp. Det er så gøy å kjøpe baby ting, dere bør prøve det. Også morsommere å shoppe til henne, enn til meg selv! Dette blir da den 2. barnevognen jeg har kjøpt til datteren min. Den andre vognen vi har i merke "Trille", ble for stor, ved tanke på plass i bilen. Den i merke Trille veier derimot nesten ingenting. Den er stor, men den egner seg supert til å bruke ute om vinteren, å ha som barnehagevogn (når den tid kommer) og som sove-vogn/trille vogn, bare her hjemme. Dersom du vil se bilde av vognen jeg har i merke Trille + noen andre innkjøp jeg har gjort, så trykk "HER". 

Jeg tenkte å selge begge vognene mine når babyen min ikke trenger de mer, sånn typ. om 2-3 år.. Jeg har selfølgelig stor plass til å ta vare på de, men det er vel ikke noe vits. Det blir sikkert kjempe mange år til neste gang jeg da evt. Skal ha barn. Isåfall kan det jo hende jeg da får gutt neste gang og da er det ikke vits å ta vare på en rosa vogn. Hvis jeg får flere barn om mange år, så kan jeg jo bare kjøpe nytt? For det er jo så koselig å kjøpe ting til en baby. Er dere enig? 

Den nye vognen er i merket Bugaboo comelano3. Den skal jeg derimot kun ha i bilen og skal kun bli brukt når jeg skal på senteret. Falt pladask for denne rosa, søte, enkle og lette vognen. Bilder under: 

PS. Dersom du ønsker 40% avslag så slike negler som jeg har (det er mine ekte/egne negler) Så trykker du "HER".  Det ligger i Oslo. 

Barnevognen jeg kjøpte da jeg var gravid..

Ellers har jeg hatt endel besøk i det siste og mange har vært super snille og gitt datteren min gaver. Tusen takk, det er kjempe hyggelig gjort av dere!. Line O, var på besøk hos meg i går og ga meg to søte body`er og en vsøt hvit kjole. 

Ei som heter Silje, som lager hjemmelagde klær i merket sitt "Trådsnella", kom på besøk da jenten min fylte 1 måned. Hun ga meg derfor en bukse i str 74, som hun sydde selv med et stoff hun kjøpte i Danmark som hun sa bare "skrek" OC, (datteren min), hehe <3 + ett sett med en nydelig kjole og underbukse til. Jeg bare elsker lilla, det er yndingsfargen min og OC kler det godt, men jeg liker også kjempe godt andre farger også, feks. Pastell farger og andre lyse farger osv. Alt trenger ikke være rosa, men rosa er så klart en veldig vakker farge som passer til en vakker liten jente. 

Ellers har jeg fått flere gaver fra andre, men har ikke lagt ut alt her på bloggen.

På bildene under ser dere andre klær jeg har fått fra Silje, som hun har laget til fødselsgave. Hun hadde altså et skikkelig DIY-prosjekt på G. Hehe. Under ser dere jenten min prøve klærne!. Det var kjempe fine klær som hun har sydd og hun er så flink!. Hun lagde også rosa sokker til jenten min, men de har jeg ikke lagt ut bilder av her.

Alt på bilde over er laget av Silje, bortsett fra luen og sokkene.. Teppet er forresten veldig rosa, ikke hvitt, så fargene her er lysere enn i virkeligheten.. På bilde under ser du ull-bodyen jeg også fikk av SIlje, men den er ikke hjemmelaget + den grå buksen er hjemmelaget fra henne, men sokkene er kjøpt av meg.

 

#klær #mote #sy #gaver #gave #vogn #baby #mammablogg #mammablogger #ungmor #blogg #hverdag #torsdag #DIY #søt #snill #pen #vakker #skjønnhet

Jeg har også vært litt på shopping selv. Fikk kjøpt meg en brystpumpe og en flaske som er designet for at babyen ikke skal trekke inn for mye luft, ved at det har et plastrør inni. 
PS. Dersom du ønsker 40% avslag så slike negler som jeg har (det er mine ekte/egne negler) Så trykker du "HER".  Det ligger i Oslo. 

2
 • Skrevet: 27.05.2014
 • Klokken: 16:53
 • Kommentarer: 2

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         //Samarbeid//.

Da har jeg hatt besøk av både babydrøm (som gjorde enda et intervju og tok bilder av meg og lille gullet mitt). +  helsesøster Tone. Denne helsesøsteren kan alle gravide og nybakte foreldre bruke.


Nå vil jeg gjerne fortelle dere litt om hva jeg og helsesøsteren pratet om og vise dere noen bilder!

Nettsiden hennes kan dere besøke ved å trykke "HER".

Hun har også facebook side, klikk "HER". 

Fint om dere tar en titt, hun har mye bra å by på. 


Etter at babydrøm hadde dratt, så ble Tone igjen og vi fikk en god samtale. Hun spurte hvordan det gikk med meg og vi pratet litt rundt om hvordan det er å ha baby. Tone er en utrolig flink helsesøster og hun hadde med diverse papirer/ark ang. nyfødt baby, som jeg fikk og puttet den i permen min, sammen med de andre papirene jeg har fått av henne. 

Amming. 

En sentral og viktig ting ved å ha blitt mamma, er fokuset på amming. De fleste vil nok amme, men noen har problemer med det av ulike årsaker og andre igjen kan ikke amme, har for lite melk ol. Og da er det jo greit med morsmelkserstatning, men helt klart, så er ekte morsmelk fra brystene det beste.

Det å amme kan være svært vanskelig i starten. Selv hadde jeg veldig problemer med brystspreng, som jeg har tenkt til å skrive et lengre innlegg om senere. Det å amme er jo noe helt nytt, både for meg og babyen min. Ingen av oss hadde gjort dette før. Så det er alltid en første gang for alle. Og så klart er man en like god mor uansett hva man velger, men jeg vil gjerne få til ammingen ordentlig, så helsesøster Tone var til stor hjelp. Hun viser meg hvordan man skal gjøre det og forklarer det lett og greit. 

Helsesøster Tone setter amming i fokus og dette er noe hun brenner for og synes er viktig. Jeg synes det er fint å få hjelp av en fagperson så tidlig som mulig, hvis ikke kan problemene med amming utvikle seg og bli verre og det kan føre til at man blir både trist og lei, om man ikke får det til. 

Tone forklarer hvordan man skal få babyen til å sutte ordentlig, hva slags grep man må bruke og hvordan man skal sitte. Det er viktig å være komfortabel og gjerne ha litt ro rundt seg. Tone var på besøk hos meg både før og etter snuppa kom til verden, for å lære meg / øve med meg på amming. Dere kan lese mer om dette ved å klikke "HER".  Jeg vil anbefale dere å lese hva jeg har skrevet på mine tidligere møter med Tone, for da får dere masse råd og tips gjennom å lese om mine erfaringer og hva jeg har lært av hun. 

Dere kan lese om mine tidligere treff, ved å klikke "HER", "HER" og "HER".  Jeg skal ha flere møter med helsesøster Tone, så det er bare å glede seg til jeg skal skrive om mitt neste treff, som da vil foregå hjemme hos Tone!. VITAMIN D.

En av de tingene vi pratet om, var viktigheten av Vitamin D, som barnet bør få i 4-6 ukers alder. Vitamin D bidrar til god helse hos barn og voksne. Omega 3, kan man få som D-vitamin-dråper, eller igjennom tran. Tone fraråder bruk av Møllers tran, men hun anbefaler heller en annen type Omega 3, som er mye bedre og det er jeg helt enig i. Hun selger derimot Omega 3, som er mye sunnere og bedre for helsen. Dette finnes i fettsyre form, kapsler, olje med og uten sitronsmak og 6 pack olje med og uten sitronsmak. 

PRISLISTE SAN HELSE: 

1 FLASKE 230,-

6 PACK 998,-

KAPSLER 299,-

FETTSYRETEST 748,-

Disse vil jeg gjerne anbefale til dere og dere kan gjerne ta kontakt med helsesøster og kostholdveileder Tone på Mobil: 90 51 18 82 Eller på Mail: tone@toneaanderaa.no for bestilling, ELLER SPØRSMÅL.

Det er også viktig å nevne at ved alvorlig mangel på vitamin D, så blir skjelettet mykt og bena bøyd. Dette kalles rakitt (engelsk syke). Barnet trenger derfor tran eller vitamin D-dråper, og mat som er rik på vitamin D. Litt sollys er også sunt. Jeg tror likevel at ekte sollys, er sunnere og har mer D-vitamin enn solarium lys!: 

Ellers så er det viktig for både gravide og ammende å få vitamin D/Omega 3, for behovet for dette er økt ved graviditet og amming. 

#gravid #mamma #mammablogg #mammablogger #ungmor #helsesøster #hjelp #snill #blogg #tirsdag #søt #baby #helse #tips #inspirasjon #sunnhet #kosthold #pen #vakker #fin 

Her ser dere bilde av søte Tone og babyen min. Tone er så flink til å hjelpe til! 

Hva er normalt med en nyfødt baby?  Dette har Tone svaret på!

 Det er vanlig at de nyser endel i starten. Dette har jeg lagt merke til ved min egen baby. Grunnen til at de nyser er at det kan være rester av fostervann i luftveiene og fordi de ragerer på den nye atmosfæren med bakterier og virus. 

De hiker mye og det kan jeg trygt skrive under på. Det går så å si ikke en dag, uten at lille jenten min hikker!. Grunnen til at de hikker, er fordi de har et lite spiserør og melken kommer fort. Merker dette spesielt når hun tar morsmelk på flasken, istedenfor gjennom puppen. Gjennom puppen, så må hun jobbe litt mer for å få ut noe melk, når jeg gir hun på flaske, så kommer det raskere. Når babyer hikker, så skyldes det kramper i mellomgulvet, i kroppen på babyen. Det er heldigvis ikke vondt for dem. Babyer kan fint ammes mens de hikker og dette hadde jeg ikke vist, om det ikke var for at Tone fortalte meg dette. For jeg trodde man ikke skulle gi babyen mat mens den hikket. Godt å vite at det går bra!. 

Det er vanlig at babyer flasser på huden. De skal skifte "pels". Babyen min er nå 1. måned, men hun flasser ikke. Uansett så fikk jeg vite at de vanligste plassene å flasse er rundt ankler, rundt håndledd og på magen. De trenger ingen krem for det, da det er frisk og fin hud under.

De har ofte kalde, blå hender og føtter fordi blodet prioriteres til deres vitale organer og da blir hender og føtter nedprioritert. Dette visste jeg fra før, da jeg hadde lært det på skolen. Babyen min, hadde litt blå aktig hender i starten, men ikke nå lenger. Dette er ikke farlig og det er naturlig at det blir bedre når de blir eldre.

Det beste er å kjenne temperaturen i nakken. Når de er våte og klamme i nakken, er de for varme. 

Andre ting som er viktig å vite for nybakte foreldre er at: 

De er ofte lysømfintlige i starten, prøv å skjerme dem for sterkt lys. 

 De kan få røde prikker i ansiktet, eller på kroppen som er enten melkeutslett, eller hormonutslett, det kommer fra mors hormoner og vil ikke gjøre vondt for barnet. Det vil gi seg etter hvert. 

De kan ha hvite små prikker i ansiktet som er talgkjertler, det er normalt og vil gi seg etter hvert. 

 Du skal unngå å klippe neglene den første tiden,  da hud og negler sitter så tett sammen. Enten kan du isteden file de, eller så kan du bite litt i enden og rive dem av når de er lange.

 Den første avføringen de har er svart, litt slimete og heter mekonium. Babyen min har vært igjennom denne fasen og nå som babyen får morsmelk, har avføringen blitt gul som sennep. Noen babyer kan få avføring som er grønn som salat. Den lukter litt søtt.

Ikke legg barnet under trekk når det skal sove. Det jeg gjør er å ha et vindu på gløtt litt lengre unna og med gardinene for.

 En ammepute kan være en god hjelp i starten, men ingen nødvendighet. Vanlige puter kan også gjøre god nytte.

Babyer kan være gule i øynene. Dette er som oftest tette tårekanaler, som vil åpnes iløpet av deres første leveår. Det jeg har gjort er å da dryppe med saltvann, eller morsmelk og vaske forsiktig rundt. Du kan gjerne bruke bomullspads. 

 Unngå å bruke smokk og flaske de første 2-4 ukene, eller til ammingen er godt etablert. Barnet kan bli sugeforvirret, ettersom det er en annen måte å suge på. 

 

Helsesøster kan så utrolig mye og har en hjertesak hun brenner veldig for. Det kan dere lese mer om ved å trykke dere inn på nettsiden hennes "HER". 

Jeg har en veldig snill baby, som tidlig lagde sin egen rutine, for nå rhun ville sove og ha mat. Vi har derfor faste klokkeslett, så jeg vet når hun er våken, men det kan være mange andre som opplever den første tiden som veldig tøff og intens. Dette vet Tone alt om. Hun har fortalt meg at de første 6 ukene er ofte kaotiske og barnet har lite rutine. Det går an å selv lage rutine og innarbeide dem mer og mer fra 6 ukers alderen. 

Det er lurt å ha ro rundt barnets vekt, ikke stresse det. Viktig at barnet følger sin egen kurve. Du kan se at barnet får i seg  mat når kjeven beveger seg helt opp til ørene under amming. Når brystet ditt blir mykere og mindre sprengt etter amming. Når barnet bæsjer og tisser flere ganger om dagen. Når klærne de brukte i starten begynner å bli for små. Datteren min bruker nå mest klær i str. 56. Er noe klær i str. 50, som vi nå har lagt bort. Når det gjelder bleier, så bruker hun nå størrelse 1 og 2. (2-6 kg). Datteren min veide 3350 gram da hun ble født og nå veier hun 4000 gram. Hun har derfor lagt på seg godt. 

Tone har også noen tips til meg som mamma og tips til andre mødre som har en mann/far til barnet. 

 Bruk bomull og ullinnlegg for å forebygge brystbetennelse. 

 Barnet kan suge fra 5 min, til 30 min, avhengig av hvor mye melk du har og hvor fort den kommer. Ikke la de suge mer enn 30 in på hvert bryst. Gi deg selv minst 1 time pause mellom hvert måltid. 

 Del opp natten og sov på skift. Fint om pappa tar med barnet på trilletur, så mor kan få sove på dagen. Selv skal jeg vente med trilletur, til det er 6 uker etter keisersnittet. Viktig å ikke belaste såret for mye og ikke bære tungt, eller annet en babyen min. 

 Ha sunn og næringsrik mat og drikke tilgjengelig. Dette er Tone godt kjent med, siden hun også er kostholdveileder. Dette er viktig for å få i seg nok næring. 

 Ha alltid vann tilgjengelig når du ammer. Dette punktet er ikke jeg flink til hehe, men får i meg nok mat og drikke.

MASSASJE. 

Tone synes at babymassasje er positivt. En slik massasje gir nærhet og gir en fin kontakt mellom foreldre og barn. Massasje kan virke lettende på aggresjon og dempe dette og kan også være blodtrykkssenkende. Du kan begynne med babymassasje allerede i 2-3 ukers alder. Noe jeg ikke hadde peiling på, men som jeg lærte av Tone, er at babymassasje gir meg som mor økt melkeproduksjon! Er ikke dette fantastisk? 

Her er noen gode råd jeg ramser opp, som er viktig å passe på: 

 Ikke masser mot barnets vilje. 

 Hvis barnet gråter, skal du slutte å massere. 

 Ikke masser barnet rett etter, eller før et måltid, når det er sulten. 

 Masser i trygge og rolige omgivelser og vær 100% tilstede. 

 Det skal være varmt i rommet hvor man masserer, minst 25 grader. 

 

Den siste tingen jeg vil nevne før jeg avslutter dette innlegget er utstyr til barnets motoriske utvikling. Her er det jo mye å velge mellom, blant annet  Baby-Bjørn og sjal(HAR DET),  Sitte hjelpemidler (Har kjøpt newborn sete til tripptrappstol) og vippestol (Dette bestilte jeg da jeg var ca. 25 uker på vei, men jeg  har enda ikke fått det fra nettsiden jeg bestilte det av, sendte mail og klagde noen uker før fødsel, de sa bare at de skulle sende det så fort som mulig, men jeg har enda ikke fått det, dårlig)...  

Så litt små fakta om de forskjellige utstyrene.

Vippestol er ett hjelpemiddel for foreldrene. Du kan starte med å sette babyen i den fra 6 uker alder, men da helst korte perioder av gangen, for det kan gi stor belastning for ryggsøylen, pågrunn av at babyen er ikke sterk nok i mage og rygg til å tåle denne belastningen over lang tid. Anbefaler max 30 min i vippestolen om gangen. Barnet får ensformige utviklingsmuligheter i en vippestol og barnet har ikke selv mulighet til å sørge for trykkavlastning. Dette er da viktig å huske på om du vil bruke vippestol. 

Baby-Bjørn og sjal. - Praktisk for korte turer, men babyen bør ikke sitte for lenge her, da dette gir stor belastning på ryggsøylen, anbefaler max 30 min her også. La barnet sitt med hodet vendt innover mot deg, til det har god hodekontroll, eller er over 3 mnd. Det kan faktisk hende at barnet får alt for mange inntrykk (stimuli) ved å sitte med hodet vendt utover og se på alt og alle. Mange anbefaler sjal fremfor bæresele, da barnet får mindre belastning kun på ryggsøylen. 

Sitte-hjelpemidler. - Stol, bæremeis, sykkelsete og sykkelvogn bør ikke brukes før barnet kan sette seg opp selv. Pass på at barnet ikke sitter for lenge i strekk. Ellers er det også viktig å nevne pulk. Barnet kan være i pulk fra det er 6 mnd. Sjekk barnet ofte og vær obs på vær og føre. Ikke kaldere enn 10 grader. Når det gjelderbilsete så vil jeg anbefale BeSafe med isofix, noen vil kanskje synes den er litt dyr, men det er en klar vinner. På tryggtrafikk.no, kan du sjekke anbefalingene deres. 

 

 

 HeaderToneandresider

 Vakre Tone!. 

Nettsiden hennes kan dere besøke ved å trykke "HER".

Hun har også facebook side, klikk "HER". 

Dersom du også vil ha Tone som din private helsesøster, så er det bare til å ta kontakt med henne. Jeg føler jeg har fått mer hjelp og glede utifra å ha henne, istedenfor bare de offentlige helsesøsterne på helsestasjonene og på sykehus, men jeg liker å gå til både Tone og de i den offentlige sektoren, men Tone har helt klart bedre tid til deg!. Og jeg synes hun er best.

 


Vær grei og del dette innlegget videre, så kan du bidra med å hjelpe andre gravide og foreldre med å få vite om helsesøster Tone!.

6
 • Skrevet: 27.05.2014
 • Klokken: 02:41
 • Kommentarer: 6

Dette er bare masse tanker som surrer rundt i hode mitt akkurat nå og som jeg bare ramser opp under i dette blogginnlegget. Dere trenger igrunn ikke å legge igjen noen kommentar på dette, det er ikke så viktig. Jeg synes noen ganger det er litt kleint å lese kommentarer og jeg tar heller ikke imot anonyme kommentarer lenger + at kommentarer blir ikke publisert her med det første faktisk (sånn godkjennings opplegg). 

Jeg har nå de siste dagene latvære å blogge med vilje, for å senke antall blogglesere. Hva? Det er vel alle bloggeres store drøm, å være på topplisten, blant topp 3 i Norge."Alle" prøver jo å få mange lesere, hvorfor skal jeg da prøve på det motsatte?. Vel, jeg har vært der og har prøvd det (topp 3). Morsomt er det på en måte, men på en annen måte ikke. Ja, det er jo snakk om en god sum med penger, som man tjener ved å bare sitte hjemme å blogge, men jeg tror uansett ikke at jeg har så særlig bruk for de pengene, sikkert mange andre bloggere som trenger det mer enn meg. Pengene man tjener ved å blogge, det veier ikke opp for hvor stressende det faktisk er og hvor mye arbeid som står bak hvert eneste innlegg. Tanken på at 30.000 unike norske lesere var innom bloggen min daglig + enda flere fra utlandet, gjorde til at jeg følte at jeg hele tiden MÅTTE blogge perfekt, for å ikke bare tilfredstille meg selv, men for at bloggleserne også skulle bli fornøyde.

Jeg har nok styr med babyen, om jeg ikke også må tenke på det enorme antallet med folk som jeg må "underholde" med en håndfull leserstoff daglig. Kan dere tenke dere hvordan det er? Det er faktisk ikke alltid like gøy. Det blir et ganske stort press. Nå slapp jeg heldigvis unna å bli så kjent at jeg måtte skrive autografer, haha (litt ironi tror jeg). Det er ikke noe kjendis liv, eller jeg ser ikke på bloggere som verken B kjendiser, eller noe spesielt viktige personer. Bloggere er vanlige folk som deg og meg. Det å bli gjenkjent på gaten er faktisk bare drit flaut.

Så nå er det godt å se at jeg greide å få ferre til å lese bloggen min, kun ved å ikke blogge på en stund og blogge normalt! Om jeg en dag ønsker å komme på 3. plass igjen, så tror jeg ikke det er noe problem. Du trenger verken å være mamma, motebevist, kokk, eller designer for å bli toppblogger. Alle kan bli det. "Hemmeligheten" som jeg har funnet ut, er å bare å blogge bra, engasjere seg i noe og skrive spennende. Det er ikke vanskelig å få så mange lesere. Dersom man blogger bra, så vil leseren komme tilbake dagen etter og skryte av bloggen til andre venner, som så vil spre den videre, iløpet av kun 2 dager, så gikk jeg fra plass 30, til plass 3 i Norge. 

Jeg vil nå konsentrere meg om å blogge for meg selv, for min egen del. Jeg vil skrive om ting som jeg tror er viktig og fint for meg å kunne lese om senere. Som også datteren min OC, kanskje kommer til å ha gleden av å lese senere. Altså en slags dagbok, som jeg kan se tilbake på når jeg blir gammel. Dette har vært målet med bloggen hele tiden, men ved å ha "for mange" lesere, så fører det bare til det jeg har nevnt ovenfor. Greit at jeg får mange sponsorer og får både ting, klær, behandlinger og penger gratis, men jeg må jo gi noe tilbake, i form av å blogge om dem og det å lage et perfekt blogginnlegg tar veldig lang tid, med både å ta bilder og redigering ++++ masse. 

Det som er positivt ved å blogge, iforhold til den vanlige "skrive dagbok med penn og papir", er at jeg vet at det jeg legger ut her på nettet, det blir her. Jeg kan ikke miste den, for uansett hvilken PC jeg bruker, så kan jeg finne denne bloggen.. Dessuten er det raskere å skrive på PC, enn å skrive med penn på papir + jeg får jo også tilbakemeldinger, får høres andre meninger og lese andre blogger. Som igjen øker lese og skriveferdighetene mine = bedre KARAKTERER på skolen. = Bedre karaktersnitt gir flere muligheter innen utdanning = SUPERT. 

Jeg vil også nevne til dere, at jeg tenkte å snart dra på photoshoot igjen (reklame/sponsed). Mulig jeg kan bruke noen av bildene og få en eller annen super designer, til å lage et nytt bloggdesign? HAHA. Jeg ser så sykt ut som en overlegen bærte, som er med i "svenske hollywoodfruer" på det header bilde jeg har nå, øverst her på bloggen. Er dere ikke enig? (Legger ved bilde under her). Jeg har faktisk ikke på meg så mye sminke, men det er nok de rosa markerte leppene mine som gjør underverket her ser jeg.. Jeg vil ha et bilde som ser enda mer naturlig ut, fordi da blir det mye finere. Gjerne et bilde der jeg smiler litt mer. Jeg liker ikke å se så overlegen ut som jeg gjør her på bilde. Vil ikke fremstille meg selv som en soss/snobb heller da, når jeg egentlig er en snill og normal jente. Plis si at dere er enige i hva jeg mener om dette bilde??? Jeg bør bytte, ikkesant? 

Sånne derre hashtags man tar med når man skal blogge for at det skal se kult ut, liksom. Neida. Hehe. = #blogg #mening #meninger #inspirasjon #tirsdag #toppblogg #toppblogger #kjendis #pen #stygg #fin #overlegen #rar #bærte #sexy #rosa #jente #design #bloggdesign #blond

9
 • Skrevet: 22.05.2014
 • Klokken: 22:49
 • Kommentarer: 9

//Sponsede behandlinger//.

 

Jeg vil tipse dere om et ekstremt godt tilbud på både vippeextensions og gelenegler.  Rabattkoden dere da må oppgi er bloggen min, girllife.blogg.no.

For å bestille time på salongen, så ta kontakt med Katarzyna. E-post: rozyckatarzyna89@gmail.com Eller på TLF: 939 224 18

Dere må bestille timen nå i mai, so you can order appointment for summer in mai.

Jeg er kjempe fornøyd med de nye vippene og neglene mine og de varer lenge. Denne gangen fikk jeg på diamanter på begge ringfingrene!. Dersom du noen gang vil prøve vippeextensions, eller gelenegler, så bør du slå til nå som du får det så billig av Weronika. Jeg har aldri fått gitt bort et så godt tilbud som dette før, så dette er en sjelden og god anledning for dere, til å bli sommer klar. Jeg har tatt behandlinger hos Lashes by Kasja tidligere, det kan dere lese om ved å trykke "HER"

 

 

#skjønnhet #inspirasjon #blogg #hverdag #reklame #sponsor #negler #vipper #pen #sexy #fin 

Jeg har kjempe lange vipper fra før og derfor ønsket jeg så lange vippeextensions som mulig, jeg fikk derfor denne gangen prøvd vipper på 13 mm, i samme farge som mine egne vipper. Det lengste du kan få er 14mm og det korteste er 10mm i vippeextensions. 

Bildene taler for seg selv og her ser dere resultatet. Likte du det og vil du prøve? 


Forresten så er lille babyen min akkurat 1 måned i dag, tiden går fort og gratulerer til henne!. Jeg holder også på med å lage ferdig videoen til spørsmålsrunde. Så da får dere se meg på video!. 

12
 • Skrevet: 20.05.2014
 • Klokken: 01:01
 • Kommentarer: 12

Vil dere se hvordan jeg sminker meg til hverdag? Her er noen enkle sminketips for en naturlig look. Jeg er fast tilhenger av merker som "Glo Minerals", "Bare Minerals" og flere merker i den duren. Med andre ord, så blir det svært lite innkjøp av "billig" H&M #sminke for meg, for å si det sånn. Ellers kan jeg jo innrømme at om du roter lenge nok, så kan man fortsatt muligens finne billig fjortis sminke på rommet mitt fra da jeg var 12 år.. HAHA. 

Jeg liker å sminke meg. Jeg synes det er #gøy, men for meg så er det likevel ikke en nødvendighet. Det er liksom ikke sånn at jeg blir helt hysterisk: "omg, jeg kan ikke gå ut døren nå-panikk". #utseened og hvor #perfekt #sexy og #pen du er, er ikke det viktigste. Det viktigste er ikke å se bra ut, men å ha troen på seg selv og å vite at du er god nok som du er (selvsikkerhet) er langt mer tiltrekkende. Da kan du også bli til #inspirasjon for andre. Det er det som sitter i hode på en, som er viktig. Hvordan du ser ut kan ikke måle seg med indre skjønnhet.. 

Venninnen min til venstre og meg til høyre.. 

En #psykolog sa engang at de som sminker seg, bruker piercinger og tatoveringer, de er usikre på seg selv. De er ikke fornøyd med seg selv og gjemmer seg på en måte bak en fasade. Tror dere at dette stemmer? Når vitenskapen sier det, så må det vel stemme?

Det med sminke synes jeg er interessant. Tenk at noen produsenter hevder at deres produkter kan virke hemmende og forsinke aldring av huden, minske "fine rynker" (noe som heldigvis ikke er noe problem for oss ungdommer ennå), gjøre huden mer smidig og gi mer glød. Fantastisk? Ehh ja.. Det er også lærerikt på hvilke måter man faktisk kan fremheve sine gode og mindre gode sider ved seg selv (utseenedmessig), kun ved bruk av riktige hudprodukter og sminke. No surgery.

BIlde over ble tatt når jeg og venninnen min var å spiste ved Aker Brygg, (med resten av klassen). 

Nå Skal jeg vise dere en #sminkevideo jeg nettopp lagde med venninnen min Siv, som nettopp var på besøk hos meg og som blir lagt ut nå på #tirsdag. Denne venninnen min er ei koselig #jente og hun fikk møtt den nydelige lille datteren min for første gang i dag. Vi la også ut endel #selfie #bilder i den forbindelse..

Jeg har ingen #makeup artist utdanning, jeg gjør bare dette på min måte og den måten er bra nok for meg. Det er nå 3 uker siden fødselen. Tenk det folkens, JEG er #mamma - Wow. 

Ps: Jeg må bare bemerke dere med at #JB (#JustinBieber) også kjent som #Justin bEvEr, har fått lurt seg inn på slutten av videoen vår, WHAT.. Oh yess,,, Håper ikke at dere klikker HELT nå. 

Bilde over er fra da jeg og venninen min var på Norske talenter (i Oslo). 

#blogg #videoblogg #video #film

6
 • Skrevet: 18.05.2014
 • Klokken: 23:53
 • Kommentarer: 6

Bilder av meg og Thea + meg og Mohammed (Amir).

Alle skuespillere som hadde store og små roller, (bortsett fra statister), fikk premierebilletter til kino filmen natt til 17, før den ble vist offentlig for alle og vi fikk også komme på premierefesten. Det er noen som har spurt meg om jeg og kaninene mine fikk betalt for å være med i filmen og ja, det fikk vi, men det spiller vel ingen rolle for dere hvor mye vi fikk, men det var ikke sånn kjempe mye altså.

Det var veldig morsomt å være med under innspillingen og vi hadde ingen "manus", så derfor ble det så likt som i virkeligheten som mulig og da virket det ikke så innøvd. Det blir litt det samme når jeg skal på NM i teatersport til sommeren med teatergruppen min fra Kolbotn (som består av meg og noen venner). Da kommer vi til å konkurrere uten manus og uten å være forberedt, men da får vi bare en sjanse og vi må ta alt på sparket. Vi får bare beskjed om noe vi må gjøre, feks. "Synge opera om gutter", eller spille at vi må lage en "kjærlighets scene" på sparket. Den gruppen som er best, får flest poeng, teatergruppen med flest poeng vinner NM, men dette skal jeg blogge om senere. 

Nå tenkte jeg å vise dere noen av bildene jeg tok under premieren og premierefesten av natt til 17, her er jeg vel 9 måneder på vei.. Så det er ikke så lenge siden, siden jeg ble #mamma den 24.4.2014. Jeg ble vel #gravid under filminnspillingen av #natttil17 HAHA. 

Jeg og Thea prater om babyen, hvordan det blir å være mamma og om at jeg er gravid, hihi. #magebilde.

Jeg liker Thea, hun er så hyggelig, kul, snill og søt-#hverdag #blogg #søndag

her ser dere tydelig min gravide #mage

Mat fikk vi også.. Det var veldig hyggelig her. Hashtags: #skuespiller #skuespillere #teater #kjendis

Det var ikke bare skuespillere under premieren, fordi vi fikk ekstra billetter som vi kunne gi til venner.. Han dere ser med caps er forresten drit flink til å stå på sånn skateboard. :) 

Lik/Del dette innlegget om du vil jeg skal legge ut snik bilder jeg selv tok under selve innspillingen ;-) 

6
 • Skrevet: 18.05.2014
 • Klokken: 00:35
 • Kommentarer: 6

Er det noen som vil kjøpe min kjære kjærnesstrand`s Gabriella? Hun er en renrased kanin, født 2013. Trenger masse kos og kjærlighet. Skal ikke bli brukt til avl lenger, dessuten har jeg for mange kaniner og skal ikke drive så stort oppdrett lenger, nå som jeg har fått en datter selv.. Send gjerne en melding om hva du kan ha å tilby henne og fortell gjerne litt om deg selv: girllifeblogg@hotmail.no 

Jeg ønsker at hun skal komme til et godt hjem og få et fint liv, er derfor jeg ikke vil selge hun til hvem som helst..

*Kaniner trenger god plass å bevege seg på, om ikke kan de få sykdommer og skader på skjelettet. Dersom du ikke har mulighet til å ha en stor luftegård i hagen, så kan man lære kaniner å gå i bånd/sele fra de er 12 uker gamle. Gabrielle har litt erfaring med å gå tur i sele, men hun foretrekker best å hoppe litt løs, "fri". 

*Kaniner må ha riktig kosthold. Mest høy, så enda mere høy. Deretter litt grønt, endel grønnsaker og noe pellets. (De fleste gir kaninene for mye pellets). Kaniner skal ikke ha brød, gnagstein, eller kål. Legg gjerne inn pinner de kan gnage på. 

Gabriella er i slekt med kaninene mine fra filmen "Natt til 17", som dere kan se på kino nå, (jeg er og med der).

Kaninen kan hentes ca. 10 min. Fra fornøyelsesparken TusenFryd. 

#blogg #hverdag #kanin #kjendis #nrk #girllife

 
Her er jeg 7-8 måneder på vei, #gravid bilder..

Dersom du av ulike grunner ikke kan/vil ta henne til deg, så er det helt greit, men hadde vært snilt av deg å delt innlegget videre, så hun finner seg et godt hjem :) 

 

12
 • Skrevet: 17.05.2014
 • Klokken: 13:31
 • Kommentarer: 12

Å dere sier dere misunner meg for å ha fått baby?? Vel, jeg misunner dere like mye for å være russ og det merker jeg skikkelig godt nå altså!!

men håper ikke at dere misforstår meg nå, for jeg ville selvfølgelig aldri ha byttet ut situasjonen min med å være mamma til OC, mot å heller være russ, for jeg er kjempe glad i babyen min. Dere må ta vare på den gode tiden, ikke feste med måte, drikk litt for meg også haha (neida, ikke gjør det) :P .. men husk å skap fine minner, for denne tiden får dere ikke tilbake, ved mindre dere er russ igjen da. Litt sent å si dette nå kanskje, men dere kan jo feste i hele dag yo yo :D og Marie, jeg gleder meg til å møte deg og få russekort søte deg ^^ Gleder meg til det blir min tur

Folk kommer bort å spør om det er min baby! Det er litt morsomt og til og med 5 fremmede har kommet bort å sagt babyen var fin og begynt å prate, bare fordi jeg har baby så kommer fremmede bort, det er litt rart, men veldig hyggelig :)

#17mai #fest #baby #mamma #mammablogg #mammablogger #ungmor #hverdag #blogg

 

Sangen fra 2007: "Det er Kolbotn stede vårt, mhm. Kolbotn er helt rått, aha. Kolbotn er bare best, okey.

PS: Kaninen min Gabriella trenger nytt hjem, jeg velger å prioritere babyen fremfor kaninene. Altså jeg får selvfølgelig masse hjelp med kaninene hjemme fra, så jeg har ikke ansvaret for de alene, men det er nok fint for meg å ikke ha for mange kaniner nå som jeg selv har en liten en..Derfor selger jeg kaninene mine, som jeg ikke trenger i avl mer.

13
 • Skrevet: 16.05.2014
 • Klokken: 23:33
 • Kommentarer: 13

Sjekk ut de nydelige tyllskjørtene datteren min har fått til seg selv. Love it!  

Hun fikk disse Tutu skjørtene i to forskjellige størrelser. Passer perfekt til photoshoot og kan senere bli brukt på dukkene hennes. Disse skjørtene ble jeg sponset med fra barnelykke.no. Jeg ønsket meg de i denne nydelige rosa fargen som kan kjøpes ved  klikke "HER".

Vår private fotograf hadde dessverre ikke anledning til å komme å ta bilder av datteren min i dag, så vi skal heller ta flere bilder av jenten min i dette tyllskjørtet, når hun kommer til neste uke. Likevel fikk vi da noen bilder, for moren min (mormor til OC) steppet gledelig inn som "fotograf". Hehe. 

Jeg anbefaler alle å kjøpe disse skjørtene. 

Go` jenten til #mamma sin dette. 3 uker gammel.

 

#lørdag #baby #ungmor #mammablogg #mammablogger #barn #jente #søt #ndelig #vakker #snill #pen #fin #inspirasjon #mote #klær #pynt #skjørt #tutu #tyllskjørt

 

Pappa fikk holde den lille skatten min (bestefaren til OC).. Han er ikke så fan av å bli tatt bilde av kan man si.. så holder litt avstand.. Hehe

 

Legger ved en dagens #outfit i samme slengen.

 Lille jenten min og bamsen hennes har begge fått på seg finstasen!.

Lik/Del gjerne dette innlegget om du vil kjøpe et slikt skjørt hos barnelykke til en liten "prinsesse" som du kjenner :) 

 //Sponsed innlegg//.

 • Les eldre innlegg

Jeg startet denne bloggen i 2010. I 2013 ble jeg gravid og 24. april 2014 kom den nydelige datteren min til verden med keisersnitt. Ellers liker jeg å danse, være med venner og alt annet som er morro! ___________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits