14
 • Skrevet: 28.02.2014
 • Klokken: 17:56
 • Kommentarer: 14

Jeg kjenner små søte dunk, det føles ut som en puls. De varer lenge og på den samme plassen, nesten som et hjerte som slår. Det betyr at babyen hikker! Haha, veldig søtt..

Jeg så meg i speilet istad og måtte bare ta et bildet. Magen ser jo diger ut! Enig? Syntes plutselig at den tøyt ut, så det er kanskje ungen som har snudd seg. Kun noen uker igjen til termin nå, så tiden går fort. 

I kveld skal jeg på fest med ei venninne. Jeg skal selfølgelig ikke røre alkohol. Bare boller og brus :D Egentlig er jeg litt trist pågrunn av noe, eller NOEN..... På tide å bli sur/hate å blokkere noen fra facebook(?) hmm..Så jeg gidder ikke å danse eller ha det gøy, skal bare sitte der å se deppa ut. Haha. Nei uff.  (Tulla).Ha en fin dag alle mine GODE venner!

3
 • Skrevet: 28.02.2014
 • Klokken: 00:04
 • Kommentarer: 3

Dette innlegget er ikke sponset.. 

Jeg har virkelig fått sansen for ordentlige hårprodukter. Har selv benyttet meg av ordentlige shampoo, balsam og hårkurer fra frisører i flere år. Dette er det nyeste innkjøpet jeg har gjort. Som dere ser så har jeg kjøpt meg en "blå shampoo", den gjør sånn at gulfargen i håret blir mindre synlig. Nå har ikke jeg noe gult hår, men jeg kjøpte den for å prøve + et forebyggende tilltak.

Jeg har også kjøpt mye shampoo & balsam fra frisøren, (har kjøpt flere flasker, som ikke er med på bildet). Disse er helt uten silicon og er supersunt og "tilpasseet" for mitt hår!

 
 

"Unge mødre" videoen jeg og venninna mi lagde er ferdig redigert osv. Dessverre får jeg ikke lov til å vise den til dere ennå, som planlagt, men sørg ikke folkens! Den blir lagt ut. Følger du bloggen videre så får du se den. 

Ei annen super søt venninne av meg som går på samme teateret som meg, ga meg en julegave i går. Gjett om jeg ble glad! Tusen takk. Se så fin gave, smask :* 

 
 

 

9
 • Skrevet: 27.02.2014
 • Klokken: 00:41
 • Kommentarer: 9

Vi har laget video. Vi kaller den for "unge mødre" episode 1. Det blir mye tull og tøys. Premieren blir utsatt på ubestemt tid, pågrunn av noe alvorlig som har skjedd, men lover dere den før sommeren og helst innen mai måned.. 

I forbindelse med denne "unge mødre" scenen som vi lagde, så tok vi noen bilder. Vi følte oss skikkelig fine og er veldig stolt av bildene, håper du synes at vi er like fine som det vi synes! lol

Legg merke til den utrolig fine tattooen til venninnen min, den er utrolig fin og den har faktisk en mening. Jeg synes det er bedre å ta tattoo som har en mening bak seg, enn å bare ta det for morro. Hva synes du? 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Neste blogg konkurranse tenkte jeg at bare skulle foregå på facebook siden! Der legger jeg også ut andre ting enn bare disse blogg innleggene. Så gjør det gjerne her:  (Husk du kan unlike/ikke like når som helst). 

32
 • Skrevet: 25.02.2014
 • Klokken: 18:11
 • Kommentarer: 32

 

Sminkevideo av meg er nå ferdig. Vakkert eller hva? Det eneste kjipe var at da jeg var ferdig å redigere filmen, så klikket redigeringsprogrammet!! Jeg måtte gjøre ALT på nytt.. Og brukte derfor lengre tid enn forventet + PC var drit treg. Jeg håper også på å få inn flere spørsmål fra dere til spørsmålsrunden, (Se eget innlegg).. Da blir det mer video! Så send gjerne inn spørsmål.

Nå skal jeg ut til kaninene mine. Vi blogges.

                                   25
 • Skrevet: 24.02.2014
 • Klokken: 23:05
 • Kommentarer: 25

 

Jeg har en ganske normal blogg, med hverdagslige ting. Med andre ord så blir dette sett på som en litt kjedelig blogg.. Har derfor tenkt tanken på at jeg kanskje bør bli en rosa-blogger, altså forandre innholdet og late som om jeg er skikkelig fjortis og 100 ganger blondere enn jeg er. Jeg vil bare si ifra til dere først, sånn at ingen venner/familie får sjokk om jeg plutselig begynner å blogge som en blond "idiot".

 

Hva synes dere om dette? Det hadde vel blitt mer humoristisk og morsommere for dere å lese?

 

Selfølgelig er jeg jo ikke sånn i virkeligheten, men hadde vært gøy å prøvd å fremstilt meg selv på den måten på bloggen i kanskje en uke eller to, bare for morro, men skal slutte før jeg får ungen min :) Eneste negative er jo at da får man jo mange hate kommentarer, men det takler jeg sikkert greit, for jeg vet jo innerst inne at jeg bare later som. Dessuten går jeg jo på teater, så dette kan jeg jo. Jeg kan jo rapportere for dere etter jeg har prøvd dette ut, hvordan forskjellen er på både godt og vondt når det gjelder å være en rosa blogger VS. å være seg selv! 

 

MEN noe platinablondt hår kommer ikke på tale med det første, haha ;) 
 

Jeg kommer til å drite meg ut, og sikkert bli kjempe flau av meg selv, men det å få andre til å le og skape glede er hyggelig! Stygge kommentarer er noen ganger morsomt å få, noen ganger er de tragiske og andre ganger er de sårende. Tror dere jeg hadde klart det? (nå håper jeg på å få høre "JA" fra dere).

 

Lik dersom du synes dette hørtes bra ut. Kommenter om du ikke liker dette. 

 

 

 

16
 • Skrevet: 24.02.2014
 • Klokken: 00:00
 • Kommentarer: 16

 

Ti år i bur og effektene av et stillesittende liv er et tema jeg skal ta opp nå.

 

Jeg er ei jente som har hatt kanin fra jeg var veldig liten. På kaninoppdrett nettsiden min så har jeg faktisk skrevet om dette temaet og velger nå å også ta det opp her på bloggen. Jeg kan blogge flere innlegg om kaniner og erfaringer jeg har med kaniner + bilder av meg og kaninene mine om dette er ønskelig. Jeg har kaniner i rasen Løvehode! Har også hatt med kaninene mine på forskjellige TV, sendinger, som feks. kino filmen natt til 17, der både jeg og kaninene mine er skuespillere. Jeg selger kaniner til alle både i Nord og Sør.  

(Bilde av meg og en av kaninungene mine). 

Jeg synes det er utrolig viktig at kaniner får løpt og hoppet mye, for å unngå diverse sykdommer og skader. Det hjelper ikke å bare ha en kanin i et vanlig bur. De må kunne få muligheten til å få strekt ordentlig på kroppen! Selv har jeg flere forskjellige bånd/seler, som kaniner fra 12 ukers alder kan bruke. De lever også lengre da og får et mye bedre liv. Jeg synes synd på dem som står i et lite bur. Selv har vi en diger luftegård + 3 medium store luftegårder. 


Alle bør lese "Den store kaninboken". Det er en god bok som anbefales. 
Forfatter/skribent -Marit Buseth 

   Foto Marit Buseth

 

Kaniner er designet for å være mye i bevegelse, med sterke bakbein og lynrask reaksjonsevne. Kaniner som lever et stillesittende liv i bur, uten mulighet til å løpe fritt, utvikler benskjørhet og forkalkningsgikt.
Porøse knokler og redusert bevegelse i muskler og ledd gir kaninen smerter, og gjør den mer utsatt for brudd og skader. Kaniner kan utvikle benskjørhet allerede etter seks måneder i små bur.
Studier viser at kaniner som vokser opp i binger med løpemuligheter, har en langt sterkere kropp og tettere benmasse enn sine artsfrender som lever i bur.

Da Erling endelig fikk flytte ut av buret sitt kunne han omtrent ikke gå. Han var ti år og hadde blitt oppbevart i et bur ute i hagen hele livet. Det var ungene i familien som en gang hadde fått sin egen lille kanin, men Erling ble snart sittende alene. I ti år satt han der. Han satt, lå, spiste og satt. Eierene ble lei av å gå ut med mat til han hver dag, og ga han etterhvert til noen som hadde vært bekymret for kaninen i mange år. Skulle ønske de hadde gjort det tidligere.


Heldigvis begynner informasjonen å spre seg, og flere blir bevisste og vet at kaniner både blir benskjøre, utsatte for brist og smerte, i tillegg til at de blir ensomme, frustrerte og opplever en endelsløs kjedsomhet når de oppbevares i små bur uten mulighet for naturlig atspredelse og aktivitet. Heldigvis for Erling fikk han omsider en ny sjanse.

Foto Marit Buseth

Fraværet av bevegelse har påvirket Erling. Røntgenbilder har blitt tatt. Erling ser mer ut som en utflytende frosk. Erling har store klumper som dere ser tydelig på røntgenbildene. Det kjentes så ekstremt at det kunne vært et alvorlig tilfelle av brokk, men han har imidlertid blitt  deformert grunnet manglende muskulatur. Han har ingen støttemuskulatur som kan holde magen på plass, og den blir som en konsekvens utflytende. Det som ser ut som en udefinerbar masse er  altså tarmer og mage som tyter ut.


Røntgenbilder avslørte også langtkommende arthrose og spondylose i ryggvirvlene, samt forkalkninger i begge knær og litt i hoftene. Han har i tillegg en del tannfeil som har blitt forsøkt justert, samt en del kalsium i blæra. Alle disse plagene har trolig påført han smerter og ubehag i flere år.


Oxbow har kommet med nye produkter som Joint Support og Urinal Support som han skal få, i tillegg til ordinær behandling.


Erling var allerede kastrert og ble raskt introdusert for de to kaninene han nå skulle få bo sammen med.De er frittgående i et hus, og mens hans nye venner løp omkring visste ikke Erling riktig hvordan han skulle bevege seg. Han forsøkte å gå, men det var åpenbart både smertefullt og uvant for han. Han mistet balansen og brukte de første dagene på å hvile. Han har imilertid blitt mye bedre i løpet av to uker, beveger seg mer omkring og elsker å få stell og nærhet av sine to nye kompiser.

 

 

 

Erling har blitt oppbevart i et bur tilsvarende dette. Det er til opplysning ikke akseptabelt å ha kaniner boende under slike forhold, da de har behov for bevegelse. Kaniner er også svært sosiale og trenger selskap av andre kaniner, noe som heller ikke lar seg gjøre i et slikt lite fengsel. De fleste vil jo det beste for sine kjære kaniner, og da er det viktig å vite at det ikke er vanskelig å tilby dem et bedre liv. Les alt du behøver å vite om praktisk tilrettelegging i Den store kaninboka, samt få grundig kunnskap og forståelse om artens atferd og helse. Den har heldigvis hjulpet mange til å få et bedre liv.


Det er heldigvis få som ønsker å ha et dyr som lider ute i hagen, men det er dessverre det som er tilfellet med en stor andel av kaninene her til lands. Å øke kunnskapen i befolkningen såvel som veterinærstanden er det som fører til bedring.

 

Erling får grundig og god undersøkelse og behandling av veterinær Heidi Stenstad

 

 


Foto Marit Buseth

 

 

Nei, dette ble ikke godkjent, her kan vi jo ikke gjøre stort!

 

 GODKJENT! Her har han det mye bedre, god plass å boltre seg på.


37
 • Skrevet: 23.02.2014
 • Klokken: 15:57
 • Kommentarer: 37

Har danset i 2 timer nå, fikk rie lignende tak i magen, som om fødselen startet. Jeg måtte legge meg i sengen, så nå har det heldigvis roet seg. Litt dumt å føde nå ved tanke på at jeg "bare" er 8- måneder på vei. Det å danse i gang fødselen er noe jeg godt kunne prøvd igjen, men da ikke før jeg faktisk nærmer meg termin. For at fødselen skal starte raskt ved dans, så er det nok lurest med en heftig hip hop dans, noe lignende videoen av meg under viser.. Altså ikke noe rolig dans og helst i noen timer uten stopp.. Det kan også hjelpe å ta deg en lang jogge tur. Et annet kjerringråd jeg har hørt flere ganger som kan sette i gang en fødsel, er å gå i trapper og ha sex.(nei, Det siste alternativet der skal ikke prøves, hehe).

 

 

 

                                                        Slik er det jeg håper på å se ut etter fødselen,

                   


9
 • Skrevet: 23.02.2014
 • Klokken: 01:06
 • Kommentarer: 9

Dette er til dere som vil ha kjæreste, legg gjerne igjen flere tips.

For å få en gutt (eller jente) til å like deg så må personen få følelser for deg. For å få følelser for deg så må personen bli tiltrukket av deg. Det man blir tiltrukket av er personligheten og/eller utseened. Så for at han eller henne skal like deg, så må du jobbe med den bakerste setningen jeg skrev, nemlig din "personlighet og utseened".

 

                                                             


 

 Utseened:

Heldigvis finnes det gutter (eller jenter) som ikke bryr seg om hvordan du ser ut, noen bryr seg litt, andre bryr seg veldig.  Er du jente så pynt deg og smink deg bare om du føler deg komfertabel med det selv. Gjør det for din egen del. Dersom dere vil at jeg skal lage en sminkevideo, så kan jeg det. Hvordan du ser ut kan du ikke gjøre så mye med, du er den du er. Ikke push opp puppa for mye, eller holde inn magen for å virke tynnere, eller du kan selfølgeilg gjøre det om du vil, men svært mange gutter liker jenter som er så naturlig som mulig. En eller annen gang vil han få sett ditt sanne jeg, foreksempel om dere skal dra på stranden. Om ikke gutten liker deg for den du er så er han bortkastet med tid. Du kan selfølgelig prøve å bli en best mulig utgave av deg selv ved trening og sunt kosthold. Kle deg fint, vær fint stelt og husk på at en god holdning slår aldri feil. 

 

 Personligheten:

Du har sikkert flere sider av deg selv. De fleste gutter liker selvsikre jenter. Det betyr ikke at du skal gå med nesa i sky, være overlegen eller frekk. Prøv å vær den glade utgaven av deg selv. Smil, virk hyggelig og høflig. Gir han deg et kompliment så ta det imot med et stort takk, er du tøff så gir du et tilbake også med et stort smil. Itilegg er det en fordel om du tar insiativet til å prate med han eller til å finne på noe. Ikke virk sur, usikker, redd eller sjenert, det kan få han til å miste interessen, få han til å tro at du er sur, eller få han til å tro at du ikke liker han. Ikke spill kostbar med engang. Når du har fått han halvveis på "kroken" først DA kan du leke litt kostbar for at han vil ha deg mer. Det er selfølgelig ingen fasit svar, men dette er mine tips.

 

                                                         


 Ikke snakk om fremtiden ved første anledning. Hvordan han ser for seg brylluppet eller hvor mange barn han vil ha når han blir voksen kan være litt for mye. Det samme gjelder fortiden, ikke snakk om X-ene dine, ved mindre han spør så klart. Lev her og nå ikke tenk på fortiden. 

 

 Om du skal på date med denne gutten så anbefaler jeg at dere tar dette på en plass der dere gjerne kan gjøre en aktivitet samtidig. Blir det klein stillhet så kan dere prate om aktiviteten. Foreksempel dra på bowling, små ert på gutten om han taper. Ikke dra på kino, ved mindre dere kjenner hverandre godt. Hvis ikke blir dere kanskje bare å sitte der å følge med på kinoen, uten å bli kjent eller få pratet noe særlig.

 

 

                                                                 
                                                

 

 Tenk dere om 2-3 ganger før dere roter, kysser eller kliner på første date. Dette kan få deg til å virke billig, lett på tråden og han vil kanskje ikke se for seg deg som sin fremtidlige dame om du var så enkel å få. Gutter liker spenning og å jakte. La han få jakte på deg, ikke kast deg etter han med en gang. Å spille litt kostbar er ofte bra. 

 

 

                                                                  
       
         

 

                                                                   Hva synes du om tipsene jeg har skrevet? Bør lage flere slike innlegg? 

 

 

37
 • Skrevet: 22.02.2014
 • Klokken: 22:21
 • Kommentarer: 37

Overskriften sier vel det meste, dere kan spørre meg om alt. Det er sikkert mye mange av dere nye lesere lurer på. Feks. med svangerskap, eller andre tips. Det trenger ikke å ha noe med meg å gjøre heller. Vil dere at jeg skal svare dere skriftlig i innlegg eller muntlig i video? :)

 

 

 


Neste blogg konkurranse tenkte jeg at bare skulle foregå på facebook siden! Der legger jeg også ut andre ting enn bare disse blogg innleggene. Så gjør det gjerne her:  (Husk du kan unlike/ikke like når som helst). 

3
 • Skrevet: 22.02.2014
 • Klokken: 19:10
 • Kommentarer: 3

I samarbeid med makestyle.no var jeg så heldig å få dele ut et gavekort på 500 kr, til en av dere fantastiske lesere! Det var hyggelig at så mange deltok. Hvem vinneren ble, ser dere på videoen!

Lik/del dersom du ønsker at jeg skal ha flere slike konkurranser her på boggen og legg gjerne igjen en liten kommentar om hva du isåfall ønsker deg neste gang :) Hva som helst! 

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits