0

: D

 • Skrevet: 19.02.2011
 • Klokken: 15:11
 • Kommentarer: 0

Det forrige innlegget skulle egentlig vært postet i går. Men nå skal jeg være med noen veninner : ) snakkes

0
 • Skrevet: 19.02.2011
 • Klokken: 15:11
 • Kommentarer: 0

 I går : Etter jeg var med Line, som dere kan lese om lengre nede, så pratet jeg med en gutt, om noe.. ( fra TV-programmet AF1). Også var jeg med noen venner av dem på en slags fritidsklubb "ungdoms SFO" der vi kunne, danse hiphop, spille spill, biljard, se på TV, drive med PC, spise mat, prate om alt osv. Helt gratis, men man må være "medlem".. Det var voksne som passet på oss da..  Også ble det etterhvert litt drama, mellom noen folk og noen som drev å pratet om noen i AF1 osv skjønte det ikke helt da men,,,Også var det noen som snakket om å banke noen folk, osv, (var en grunn) men gidder ikke gå mere inn på det :P  Men han skulle vist henge med noen sånne folk da på en helt annet ungdoms-sted (men der kostet det penger) så da gadd ikke resten av gjengen å gå dit for å betale (vi skulle henge med dem som venner :) ).. Også prøvde vi liksom å lure oss inn og masse kødd.. men så droppet vi det,  var ikke så viktig liksom for da måtte vi lyve om så mye osv, :P  : ) Og de jeg var med har ikke noe imot de i AF1 så er ikke noe trøbbel sånn sett :P

 Å forresten når vi snakker om  hiphop osv, så har jeg nesten funnet ut hvordan solo dansen min skal være, så senere så skal jeg vel jobbe litt med dobbel (to og to)

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skolen i går var chill<3 Begynte 12:30 ! (veldig sent) og hadde kun et fag i dag, og det var norsk der hvor vi så på filme"Det regner kjøttboller", etter vi hadde sett den kjedelige filmen så fikk vi ha en fin ferie!

 

Etter den korte skole dagen på 1 time så var jeg med Line! Vi bestemte oss i går for å spise kebab, men jeg var ganske usikker, for det første er jeg ikke så glad i kebab, (men har smakt det av noen venner) for det 2. så ville vi ikke bli feite, derfor bestemte vi oss for å IKKE spise noe før vi skulle ha kebab dagen etter (altså i går) Men desverre greide både jeg å Line å bryte den avtalen på morningen, vi spiste banan før vi dro til skolen.. Men heldigvis så danset jeg i 1 time etter jeg hadde spist før jeg dro på skolen, og Line løpte i 10 minutter til skolen, så da  ble vi enige om at det ikke gjorde noe.. Etter skolen så var vi cff veldig sultene siden vi ikke skulle spise før denne dagen. Vi gikk ned til kebab stede, vi stod der i 2 min, så gikk vi ut:P Vi taklet ikke å kjøpe Kebab! Så gikk vi på en cafe, men vi ville ikke kjøpe noe dyrt der.. Deretter gikk vi på senteret og kjøpte 2 kjeks vær :P(spiste bare den ene) men vi hadde det gøy : )

0
 • Skrevet: 14.02.2011
 • Klokken: 22:45
 • Kommentarer: 0

Haha jeg begynner noen ganger morgen dagen på å øve på koregrafi og danser i ca 30 min +     (spørs hvor god tid jeg har) før jeg drar på skolen : ) Når jeg kommer hjem fra skolen så danser jeg så lenge jeg orker ,(vis jeg ikke skal noe annet/være med venner osv) så gjør jeg lekser (vis jeg har)  så drar jeg på danse trening som varer i et par timer : )

Og nå når det blir vår så må jeg øve kolosalt mye :P Fordi jeg vil klare meg bra på konkuranser og oppvisninger osv. Har danset fra jeg var 2,5 år, men begynte å konkurere først da jeg ble 5 år, (men det var mest freestyle åsånt) men nå går jeg jo på hiphop :D hiphop er gøy, så jeg anbefaler det :P

 Og jeg fikk nettopp vite at Caroline skal være hos meg i vinterferien<3 Ikke hele, men i noen dager<3 Og jeg gleder meg fordi hun er så morsom og vi har det så gøy! Hun og jeg er liksom søstre :D a sister from another mother xD Vi er veldig gode venner og vi snakker om alt og hun vet liksom alt om meg og jeg om henne osv : ) Og hun er kjeeeempe sniill :D Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre, men vi tenkte å henge kanskje litt i Oslo, også ville henne at vi skulle møte noen fra vestlande xD men seriøst jeg vet ikke om jeg gidder å dra til vestlande for å møte de vennene forså å dra tilbake til oslo den samme dagen (Caroline skal bare være her i 3 dager ) da får de heller komme hit, men det "værste av alt" er at de faktisk vurderer å komme helt ned til oslo : S

Ellers så ser jeg på et tv program, om noen som har fedme som skal få hjelp :P I morgen skal jeg være med Line : )

 

0
 • Skrevet: 14.02.2011
 • Klokken: 14:48
 • Kommentarer: 0

På lørdag til søndag overnattet jeg hos Hermine. Det var koslig : ) Lagde god middag og bakte :P ble stappa mett!  vi så også på mgp.. Gratulerer Stella : )! Caroline skal kaaanskje komme til meg i noen dager i vinterferien, men vet ikke om det går men vis ikke så tar vi det en annen gang. Ellers så skal Hanna treffe meg i begynnelsen av mars, har ikke sett henne på lenge : ) Hun skal overnatte med en gutt/kjæreste hos søstren hans i Oslo eller no xp han driver med noe sånn musikk ting... Å da kunne hun møte meg : )

Nå sitter jeg å ser på noe som har gått på tv.. eller no, norge kan ta vm eller noe i ski ting eller noe sånt, følger ikke så godt med egentlig..

 

0
 • Skrevet: 12.02.2011
 • Klokken: 00:47
 • Kommentarer: 0

Nå har jeg kommet hjem fra bursdag til ei jente som fylte 17 år som bor like ved meg : D Vi var 9 gjester til sammen, 8 jenter og 1 gutt :P Da vi kom dit spiste vi taco, det var ei jente som kom ca 1/2 time senere enn oss andre, så da henne kom og satte seg med oss så ble det helt stille sånn lenge å ingen sa noe :P det skjedde endel ganger at det var skikkelig stillhet x) men så begynte vi å fortelle vitser så da ble det jo gøy XD Etter på gikk vi å så på hjemme-kino-film: Stardust het filmen, den var ganske bra, men det var jo en slags fantasi film så skjønte liksom hva som kom til å skje. Da vi så på filmen så spiste vi kake og godteri. For å si det sånn: jeg ble overmett :P: to tacoer, 3 kakestykke, litt godteri og potetgull :P Eller potetgulle glemte vi å sette frem, men vi spiste det da nesten alle hadde dratt. Da nesten alle hadde drett så diskuterte vi politikk, snakket om Amerika og forskjellige land, våpen, tærror, kidnappere, fyklene i Norge, sykdommer, skole, lekser og sånne ting i noen timer. Også dro jeg hjemm sånn rundt midnatt (12). Det var en veldig fin bursdag : D ps: Jeg gidde en diger tåteflaske fult av godteri i, som kan også brukes som sparebørse i bursdagsgave.

Ellers har jeg vært på skolen<3 Vi hadde bare 4 timer i dag, de timene gikk ganske fort fordi vi har holdt på med å lage to prosjekt/fremføringer i hele dag. I norsken så skulle vi lage veggavis på en diger pappplate, det var  jeg som skrev alt på veggavisen (det tok 1 time å fylle ut hele med skrift) så det var noen andre som ville at jeg skulle skrive litt på veggavisen (til en annen gruppe), fordi de syntes jeg skrev så fint :P men det var greit for meg å gjøre den "jobben" skrev for gruppen min og en annen gruppe  : )  Men så  liker jeg å skrive også :P Jeg liker ikke å lese! vis jeg skal gidde å lese så MÅ det være fakta bøker, eller bøker som: hvordan sale opp en hest, eller om forskjellige kanin raser, lekser eller om eiendom osv, men vis jeg skal gidde å lese så bør det være noe med skolen å gjøre, hater å lese på fritiden.. Før så skrev jeg skikkelig mange bøker på fritiden, har en hel hylle med hjemme-lagde bøker, jeg husker lærerne alltdi sa ting som: oi du liker virkelig å skrive, da elsker du sikkert å lese.... De trodde sikkert det var en sammenheng mellom å like å skrive og like å lese, men det er det ikke for meg..  Ellers så snakket en person med meg om hasj, røyk, snus, problemer osv, også trodde personen at jeg drev på med det :P så sa jeg, hvorfor tror du det? Også svarte personen: fordi du vet så mye om det. :P hehe

I morgen så skal jeg besøke tante-barnet mitt og være med henne :P Men egentlig så skulle jeg henge med noen 97-venner (ja, de er litt yngre men de er veldig veldig snille altså) haha det minner meg om noe som skjedde i sommer, jeg var med en gutt på 11 år (99-modell) og ei jente på 12 år (98-modell ) også ble vi kjent med 3 gutter (97-modell) og ei jente (95-modell) så skulle de tippe hvor gammel jeg var, guttene tippet at jeg var 12 år, og skulle begynne i 7 klasse og var 98(!)-modell, fordi de syns jeg og hun jenta så like gamle ut.  Jeg ble litt sjokka, at neon gutter på 12 år kunne tro noe sånt.. Hun jenta tippet at jeg var 96-modell og skulle begynne i 9 klasse, fordi hun syns at jeg så ut som jeg var ca 1 år yngre enn henne xD HAHA da lo vi godt.. (litt sidespor da men).. det minner meg på at på dansingen så ble jeg kjent med noen nye jenter for noen dager siden, også spurte hun ene av dem, hvor gammel er du egentlig? så svarte jeg: tipp, gjett :D så svarte alle jentene: 9 klasse? og hun ene jenta svarte:" jeg tror du skal bli komfirmert i år, det skal jeg, og du ser ut i fjese og kroppen at du er like gammel som oss". xD det var litt morsomt.. Men på dansingen så er de fleste mellom 13-18 år.

Men nå tror jeg nesten jeg får avslutte å skrive dette innlegget fordi jeg skal sove, natta....

                                         Litt klisje film, (men man overlever.. ) men mest fantasi.

0
 • Skrevet: 08.02.2011
 • Klokken: 17:57
 • Kommentarer: 0

Nå er jeg hjemme fra Thailand og tilbake til real life : )  Jeg hadde en fin tur. Dette var min første tur til Thaiand men sikkert ikke min siste : )

Det jeg gjorde var å sole meg, bade, shoppe, dra på litt turer og være med familien. Jeg bodde på en liten plass som het Cha-am med 24 000 innbyggere, og ligger 2 timer fra Bangkok, (2,5 timer vis det er mye trafikk).

 Cha-am er ikke et typisk turist plass.. Men det var noen turister der avlikavel og endel pensjonister som hadde flyttet dit, men de fleste var thaiere.Vi bodde hos onklen min, han eier endel hus der nede og barer/resturanger. Noe som var litt gøy var at han hadde ALLTID besøk! Både av nordmenn og thaiere, og mange på en gang. De som bor i Thailand er ekstremt sosiale, der eksisterte ikke orde "å kjede seg" + alle kjenner alle, så vis vi gikk oss bort så var det bare å spørre etter navnet på onklen min så viste alle hvor vi skulle:P

Det var litt annerledes å leve blant thaiere og i kulturen deres enn det vi er vant til, for som oftest så drar vi på ferier til typiske turist plasser, men det som var annerledes her var at vi fikk oppleve hvordan Thailand egentlig er. Jeg lærte mye om kulturen i Thailand. Foreksempel: Thaiere liker å feire alt som er, de har 3 nyttårsafner!! Norske-nyttårsaften, Kinas-nyttårsaften og dems egen, de feirer også blant annet jul, og de feirer 17. mai i Bang kok.  Vi var der nede nå når de feiret kinas-nyttår, det var ganske mye kulere enn den feiringen vi har i Norge

Ellers så var Thailand et utrolig billig land! Å kjøpe mat var omtrent gratis, og en tur til frisøren for å klippe håret mitt kostet bare 30 kr. og det var vanlig pris på en ganske fin frisør salong. Å pusse/rense tennene mine kostet vel bare en 100 lapp, og det er mye dyrere i Norge! De som bor i Thailand tjener ikke så mye, og mange har lange arbeidsdager og må slite for å få penger, mange er glad bare de har et skur å bo i! og jeg så noen som lå å sov på gata. Men avlikavel så er alle like glade og smiler :D De er fornøyde til tross for at de ikke har så mye. Der har vi noe å lære av ;) (hint hint) :D

Men Thailand er ikke helt feilfritt! Jeg så endel stygge ting som dere ikke vil høre om.. Det er kjempe masse drap hver dag, og mange omkommer i bilulykker. Når det gjelder trafikken så har de kjempe dårlig sikkerhet! De trenger ikke bruke bilbelte, bare sjåføren. For å få førekort så må man bare ha vært igjennom en liten teori prøve (som er på thai, så vis man ikke kan thai så skjønner man ingenting)  Man skal også ta endel tester, foreksempel man må bevise at man kan stoppe på rødt lys, og begynne å kjøre på grønt, man må også vise at man kan rygge bakover og parkere + noen små ting til. Det er lov til å kjøre der uten å ha førekort men dersom det skjer noe, foreksempel en bilulykke så er det den uten førerkort som må betale. Dersom en thai koliderer med en med lys hud, så er det den med lys hud (utlendingen) som har skylden! uansett om thaieren ikke har førekort og selvom det er thaieren sin feil så må europeern betale. Dersom to thaiere koliderer og det er en lys person som er i nærheten av ulykken (som feks går ved veien) så har de lett for å legge skylden på den lyse, selvom man ikke satt i en bil en gang!  Det er ikke lov/lurt å gå i bikini langs veien, (vis man er lys) for da kan det hende at alle som kjører blir distrahert og kjører i hverandre, å da må den jenta som gikk i bikini betale for alt! (mest sansynlig) Forresten så viser ikke thai jenter så mye hud, de bader med klær på. De skal heller ikke kysse offentlig. Dessuten så hadde mange biler lasteplan bak, og der satt det kjempe masse folk, det var jo livsfarlig! Jeg så et lasteplan fult av kuer på og på toppen satt det ei jente! også så jeg gutter som satt på enden av lasteplanet uten noe gjere/belte rundt, og de satt å vingla med bena utenfor.. Det var mye rar kjøring også. Men det var veldig gøy å sitte 3 på en scooter, det var kjempe mange som brukte scooter!

Det er en til rar/teit regel som er sånn at besteforeldrene skal ikke jobbe, men de får heller ikke noe til pensjon, men de skal ha ansvare for barnebarna, foreldrene til disse barna må jobbe! Kvinnen i forholde har ansvaret for å sende penger til foreldrene sine som passer på barna dems, så kvinnen må arbeide å sende penger til foreldrene sine som passer barna. + at hun må ha penger til seg selv og mannen sin. Så det hele voksne livet må kvinnen arbeide hardt fordi hun må jo sørge for så mange! Det er bra å ha mange barn, for når kvinnen blir gammel så må alle barna hennes sende penger til henne, har hun 10 barn så får hun mye penger! Men da blir det også veldig mange barnebarn og passe på og dele maten med. Thailand er ikke et U-land lenger, men Thailand har blitt bedre økonomisk nå.

Derfor er det jo mange thaiere som vil bli gift med lyse folk, for lyse folk er "rike" de har ofte litt mer penger enn thaiere. Og dersom en lys person gifter seg med en thai så må den lyse personen gi penger og hjelpe den thailanske familien. Thaiere sier de er søsken så lenge de er i slekt, det er litt rart:P vi har jo flere navn som: søskenbarn, 3 mening, stesøsken, halvsøslen osv, men dem sier at alle er søsken selvom de er fettere.

Haha det var nok penger som var grunnen til at de ville gifte meg bort!  Hun ene jenta på 30 år ville jo at jeg skulle gifte meg med broren hennes på 29 (!) Jeg er IKKE klar for noe ekteskap altså, glad jeg slapp unna..  

En ting jeg har virkelig lært (som jeg viste fra før) var at du bør passe på drikken din.. Jeg kjøpte en brus, også viste de som jobbet i den baren at jeg var under 18 år, men så gikk noen av de nye thai "vennene" mine å sa at de skulle ta oppi masse alkohol, å det var ikke snakk om litt alkohol eller svak alkohol. Den drikken smakte grusomt æsj, da jeg fikk den!! Da mine "venner" ikke så på meg, så holdt jeg glasset i hånden og snudde meg litt til høyre og kastet fort alt innholde ut bak en busk med endel blomster bak der jeg satt :Men han ene mannen som var venn til onklen min så det, å han syns det var bra at jeg gjorde det. Baren var lagd slik at vi satt inni et "hus" men det var ikke vegger der, så gata var rett bak oss. En annen gang så var jeg, mamma og flere vi kjenner + familien på et disco lignende/resturang/ sted,  vi spiste thai mat, jeg og mamma ville ha brus, da de skulle gi meg og mamma noe å drikke, så fikk mamma brus mens de tok oppi ca 3/4 vodka oppi min,(det luktet vondt)  mamma forlangte at jeg skulle få en ny, men de gjorde det samme hele tiden, da vi skulle hjem så skulle vi kjøre scooter, og "vennene" mine insisterte på at jeg skulle sitte på alene med broren til hun jenta (som ville gifte meg bort) Det ville ikke jeg, og tørte det heller ikke. Å han viste jo ikke hvor jeg bodde.. Også sa vi at jeg og mamma kan sitte på sammen, så kan søstra kjøre med broren sin, men hun nektet.. men vi fikk heldigvis viljen vår etter 30 minutters english diskusjon :D

Noe som var veldig gøy var at vi var i en bursdag, og der var NISSAN! han som jobbet i barnetv før. Programlederen i nå er det jule morgen. Han hadde fått seg en thailansk dame. Jeg snakket med han, og han syns jeg hadde fin sang stemme :S :P Han mente at jeg kunne komme å prøve synge i et sånt studio han hadde :P hehe ... Men skulle dra hjem dagen etter så rakk ikke å gjøre det  :)

Ellers hadde vi en fin tur : ) Grunnen til at jeg  ikke har bilder er fordi vi fant ikke ledningen til kameraet mitt :( alt ligger jo i masse pappesker, både klær og ting, (men alle de eskene er i et annet hus som vi ikke skal bo i/eller har bodd i) Men jeg kjøpte et engangs-kamera i Thailand, men det var ikke så bra, dessuten var det få bilder inn på den. Vi tok bare noen få blider av noen søte hester, sjøen, huset vi bodde i, gata, og biler!

Dette ble et langt innlegg, men har vært dårlig med blogging i det siste, så da går det vel bra å ha skrivd så mye som nå, så har jeg skrivd nok så det holder for flere uker :D

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits