2
  • Skrevet: 02.01.2014
  • Klokken: 16:15
  • Kommentarer: 2

Hei alle  mine søte blogg lesere <3 

Hvem som vant konkurransen om å vinne en julegave er trukket, var det du som vant? den heldige vinneren har fått beskjed og pakken er levert. Vinneren har ikke blogg, såvidt jeg vet? Om ikke så ta kontakt så skriver jeg bloggen din her.  

Jeg blogget ikke på lenge og når jeg først blogget så var det for å minne dere om konkurransen, jeg hadde jo trossalt flere hundre lesere, så dette tenkte jeg kom til å bli en spennende konkurranse, og jeg vurderte å gi ut flere gaver om det var mange nok. (dog fra egen lommebok, siden jeg ikke ble sponset). Slik gikk det dessverre ikke, for kun 2(!) meldte seg på!....  

Jeg er skuffet over deltagelsen, joda, det var mange som meldte seg på og svarte på spørsmålet, men hva hjelper det når dere ikke fulgte alle reglene? Konkurransen gikk ut på at dere måtte i tillegg til å svare på spørsmålet i kommentarfeltet så måtte dere LIKE både innlegget + facebook siden til denne bloggen. Dere må ikke tro dere kan vinne noe når dere ikke fulgte alle reglene ;) Og når det er sagt så tror jeg at jeg gjrde det ganske tydelig for dere hvordan man skulle melde seg på.  

Nå har jeg lært at neste gang jeg skal ha konkurranse, så skal jeg ikke sette en dato for når vinneren skal bli trukket, men heller et krav om at vinneren blir trukket når det er feks. minst 300 påmeldte. Hva synes dere om en sånn løsning? Så slipper det å bli så åpenbart hvem som vinner om bare 1 eller 2 blir med.. 

Spørsmål til dere som meldte dere på, men som ikke fulgte alle reglene. Hva var hovedgrunnen til at du ikke fulgte alle reglene i konkurransen?  Eksempler på alternativer. 

1. Konkurransen var for vanskelig, så klarte bare å svare på spørsmålet i kommentarfeltet. 

2. Konkurransen var for kjedelig, derfor gikk det bare å svare på spørsmålet, men ikke følge de to andre alternativene.

3. Fikk ikke lov til å delta annet enn å svare på spørsmålene og håpe på at du ikke tenkte over at jeg ikke fulgte reglene.

4. Er for ung til å ha facebook, er under 13 år.

5. Har glemt facebook passorde mitt/noen har hacket seg inn. 

5. Er utestengt fra facebook.

6. Leste ikke godt nok alle reglene. 

7. Så ikke reglene. 

 

Dette er ikke et klageinnlegg, men et oppmuntrings-innlegg og et tips til neste gang du skal melde deg på noe, er du en av de uheldige som kanskje aldri vinner noe? Da er det nok pågrunn av dette, at du aldri følger alle reglene. 

 

PS. Gratulerer til Julie, som vant. 

 

 


Så over til noe annet, jeg er utrolig dårlig på å skrive klage innlegg, så dette kommer nok ikke til å funke, men får prøve meg... Egentlig nevner jeg bare dette for å få vite hva som bør gjøres bedre med bloggen. Jeg er ikke noe opphengt i statistikk, og kommer aldri til å komme på noe topp 20 liste heller, men det er rart at jeg har hatt i overkant av 600 lesere hver dag og nå plutselig ligger statistikken på 3 personer om dagen.. Bare lurer på hva som skjer med det? Er det fordi jeg byttet header? :) Isåfall er grunnen til det, at jeg ville ikke ha et bilde av meg i kjole nå når det ble vinter, synes det passer seg bedre med et første inntrykk der jeg skjuler mere, eller har på meg mer klær. Om sommeren er det greit med bilde av seg selv i badetøy/kjole osv.. Så dere som bruker det på sommeren så gjør det meg ingenting. MEN, jeg tror ærlig ikke det er grunnen, for det er jo en teit grunn at headeren skal ha såååå mye å si. Da må det vel heller være designet? Eller helst innholde i bloggen. Som jeg pleier å si, personligheten (innholde) er mye viktigere enn utseened til en person(blogg). 

Det jeg mener er at FEKS. Har man mye skrivefeil, "hva jeg spiste til frokost, middag og kveldsmat" innlegg hele tiden og ALDRI noe variasjon, så blir bloggen kjedelig. Har man aldri med bilder, så kan bloggen også bli kjedelig.

Om bloggen min er kjedelig så bare gi et pip, i kommentarfeltet, da blir jeg veldig glad. 

Nå ble vist dette ikke et klage innlegg likevel, men mere "hva må til for at jeg skal få en bedre blogg og mine tips til å få en bedre blogg innlegg". 

 

Ha en super duper dag alle sammen, glad i dere <3 

 


 

  • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits