0
 • Skrevet: 21.01.2011
 • Klokken: 19:54
 • Kommentarer: 0

Jeg skal ta en blogg pause : ( men noen er sikkert glad for det også : )  Det er gøy å blogge, og jeg trodde aldri jeg skulle si dette: at jeg tar en pause.

 Men grunnen til at dere ikke kommer til å høre fra meg på en stund er fordi jeg skal på ferie og kommer ikke hjem før en gang i februar, å når jeg kommer hjem så har jeg endel prøver jeg må ta igjen (har utsatt mange prøver fordi jeg skal på ferie) og etter den hektiske prøve uken så er det vinterferie. Jeg er litt usikker på hva jeg skal i vinterferien, men jeg og Line pratet litt om istad å dra på en tur til vestlande, men aner ikke om det blir noe av, men vi har uansett vært der endel ganger før så det er ikke sååå viktig om vi drar dit igjen. Men dersom jeg er hjemme i vinterferien å ikke har noen planer så skal jeg prøve å få til å blogge. Men imens kan dere bli underholdt av noen andre blogger som er sikkert mer morsom en min : )

http://tonedamli.blogg.no/

http://heidialexandraolsen.blogg.no/

http://larstangen.blogg.no/

http://julianyl.blogg.no/

http://tommylife.blogg.no/

http://siljemilf.blogg.no/

noen fra topplisten- leser de egentlig ikke, er ikke så ofte på blogg.no heller. Men dere få som leser denne bloggen(vis det er noen) kan sikkert ta en tipp på foreksempel disse bloggene mens jeg er på ferie:)

-blogges..

 

 

 

0
 • Skrevet: 21.01.2011
 • Klokken: 16:10
 • Kommentarer: 0

Line hjelper meg med å skrive dette innlegget, vi LOL`er  (har det morsomt) =Ler, av en morsom greie på internett.

Nå er jeg med Line, vi skal på dansing : ) I friminuttene i dag så var jeg og Line å snakket med rådgiveren om karakterer osv, :P Hadde tenkt å gå dit alene, men så ble Line med :P Nå er vi hjemme og ser litt på denne bloggen osv, vi har det ganske gøy.. <3 Og spiser kjeks.

Overskriften har litt med bildene å gjøre begrunnelse: vi viser ikke fjeset på bildene (rar humor ja).. Fant ikke på noe bedre overskrift fordi vi gjør ikke noe merNotat fra timen:

 Lærer: ehh hva ler dere av jenter?

elev: de sitter å kysser på hverandre

alle: lættis!

Vi: ehh okey? vi sitter jo 1/2 meter fra værandre så neppe :P

Klemz fra K, og Hugs fra L :D Håper alle får en fet helg! LOL Hilsen Line. 

 

Nå løper vi til dansingen ajabaja haja,

 

PPS: Skal på ferie så blir borte i 2 uker, når jeg kommer tilbake i FEBRUAR så har jeg en uke med masse prøver jeg må ta igjen såå er det vinterferie, så skal jeg og Line muligens til vestlande en tur i telt med Jostein og Kristian. (som ikke var hjemme sist gang vi tok oss en tur dit) Men Jostein, Tone og de andre var hjemme så da hang jeg og Line med dem.

PPPS: litt mimring fra den ene turen: vi var ute i byen på vestlande klokken 1 på natten, så møtte vi noen gutter som sa de skulle voldta oss (på engelsk) så sa de at de var samer, og etter på var de same maifan og ville hoppe på en trampoline.... Jeg og Line trodde først de var engelske, men vi fant ut at de bare tullet: De hei, do you speak english? Would you girls jumping on the trampoline med uss, vi are same mafian, and vi vil rapping you so dere most run (de sa litt på den måten)  Også var vi litt barnslige jeg, line og noen andre kids,  og fulgte etter randoms folk på butikken, og det som var rart var at den kvelden var jeg og Line på kino på vestlande å da satt han ene vi fulgte etter ved siden av LOL,  Og  dagen etter satte jeg og kristinemilie oss midt på parkeringsplassen foran noen biler med noen gutter i som skulle kjøre på oss, +++ masse mere tragiske ting.

SNAKKES

2
 • Skrevet: 17.01.2011
 • Klokken: 18:27
 • Kommentarer: 2

Nå har jeg spist suppe : P og skal skifte, for nå strax skal jeg dra på trening : D Ellers så ser jeg på TV, og skal gjøre naturfagsoppgavene som Line skal hjelpe meg med før jeg drar : P

Dette er meg... veldig flink.. (neeei)

4
 • Skrevet: 08.01.2011
 • Klokken: 14:50
 • Kommentarer: 4

 

Nå skal jeg gå meg en tur i det nydelige hvite vinter været. Skal ha på meg de nye uggsene jeg fikk av broren min og Canada Goose jakka jeg fikk i julegave :)  Uggsene og jakken er veldig varme og behagelig å gå med. : )

 Dette fikk jeg til jul:

Canada Goose                                                                                                                                                                Uggs                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Masse mineral makeup                                                                                                                                                 Penger                                                                                                                                                                     Parfymer                                                                                                                                                                    Kremer/salver                                                                                                                                                                            og mer                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

 

Men det er en gave jeg ikke fikk, som Charlotte skulle skaffe til meg. Ifølge henne så er hun den "gode feen" og hun hadde melis eller noe som hun strødde på meg for å bringe meg lykke i kjærligheten... Hun sa at jeg skulle få meg kjæreste til jul, fordi hun kunne trylle, men hun sa at vis jeg ikke trodde på julenissen så fikk jeg ikke kjæreste. x)  HAHA, hun er så kul og super morsom og litt "gal" x)  Men det gjør meg ingenting at jeg ikke fikk den julegaven for å si det sånn, bryr meg veldig lite :P                                                                                                                                                                                                                                                      

 

0
 • Skrevet: 08.01.2011
 • Klokken: 12:36
 • Kommentarer: 0

Jeg har nå et midlertidig nytt design, eller hva jeg skal si:P Jeg stod opp halv elve i dag, spiste en banan og satte meg foran TV`en og så på Nrk super. Woho. Så på Jonny og Johanna<3 Det var litt morsomt siden jeg vet hvem han ene er, også er jeg bekjent av noen av kompisene til "Konrad" :P Etter på skal jeg gå en tur, skal på besøk til en plass som ligger to timer gå tur herfra. Etter det så skal jeg enten vaske i et hus og/eller bestillefly tur til Thailand. :D

Jeg: Mamma kan vi dra på ferie? Mamma: Ja, til Thailand? Jeg: okii : )  Vil dra dit fort, helst i januar. Hadde vært digg. Onklen min har flyttet til Thailand fra Norge, så nå bor han i Thailand. Han sa vi kunne bo i en av hotell-husene hans, og at han skal sende en taxi som kan hente oss på flyplassen, siden den nærmeste flyplassen ligger 3 timer fra han og da slipper vi å rote oss bort med buss osv. Vi skal bestille reise i dag!

 

1
 • Skrevet: 07.01.2011
 • Klokken: 16:44
 • Kommentarer: 1

Ei jente spurte om jeg kunne blogge i dag, fordi det er helg å da bør jeg ha LITT tid. Så da blogger jeg da : ) Jeg er vis jeg kan kalle det: "keen" på å få nytt design, og forandre hele bloggen, men det tar så laaang tid, og er litt "komplisert" noen ganger, så jeg tenker tanker som: nææ, kan sikkert vente til i morgen med å ordne desig osv, eller hmm kan kanskje ta det i neste uke, å da blir det aldri gjort! Så vurderer nesten å ta tilbake det gamle designet med den rosa headeren,selvom jeg fjernet den for å sette inn en mye kulere og fanzy greie :P Men skal få nytt design senere in my life.

Det var veldig gøy i engelsk timen i dag: ) Først hadde vi en gøyal engelsk lek:D Deretter skulle vi ha prosjekt/fremførings-forberedning så da måtte vi gå sammen i grupper.. Jeg miss V og miss M, var først sammen, så spurte miss V, om Mr. E ville være med. Han: "tenkte seg om i noen sekunder"  og svarte BARE VIS MISS K ER MED!!! (meg) x) hehe, det var litt morsomt sagt av han : )

Vi øvde også på å lage grimaser i timen...

 

I dag hadde jeg prøve i naturfag.. MUNTLIG, bare foran læreren. Det var ikke akkurat en herlig opplevelse, skummelt, farlig, mange spørsmål og ja, you know.. Fikk 3 da x) sikkert helt ok, var jo kjemi så det er et vanskelig stoff. De som er flinke i kjemi er kjempe heldig! å dere har all grunn til å være stolte! Men så har ikke jeg akkurat noen planer om å bli kjemiker.. Forresten når det gjelder planer, jeg og noen venner har planer om å dra på dansing til neste uke, "stripping" som mange kaller det, skal danse på en stang, det er vel egentlig 18 års grense, men vi får lov :) vi har INGENG planer om å bli porno-mennesker, men vi gjør det fordi det er bra trening. Det er også yoga åsånt der, så da er det vel greit. Ellers går jeg på hiphop, teater åsånt.

 eksempel bilde: PS: Vi skal selfølgelig ha på mere klær enn hun på bilde. 

  

Ellers går jeg jo på hiphop..

 

Nja, litt rare kombinasjoner, men men..

0
 • Skrevet: 04.01.2011
 • Klokken: 00:26
 • Kommentarer: 0

Voe har sluttet å blogge, jeg leste på en nettside: Voe har sluttet, og da trodde jeg nesten ikke på det, men så leste jeg det en annen side også, å da bestemte jeg meg for å gå inn på bloggen hennes å der hadde hun skrivd det. Ble litt overasket. Var ute istad på en bensinstasjon der stod det i avisen. Etter å a lest det i avisen så syns jeg det er litt synd. Jeg skjønner at hun har mye å gjøre, venner, lekser osv, men hun sa at grunnen til at hun sluttet var egentlig for at folk var lei mot henne. Har hørt folk ha sagt ting som: hun fortjente ikke være på topp listen, hun skrev jo bare vanlige ting om livet sitt osv, og det gjorde hun kanskje? skrev om ting i livet sitt osv, men avlikavel så ble hun på topp listen, å da kan ikke bloggen hennes ha vært så dårlig vis folk likte å lese den. Vis de fleste mislikte at hun var på toppen, så burde de heller ha latt være å besøke bloggen og kommentere for å få henne ned, enn å besøke henne ofte og kommentere (da får de jo henne opp).  Men jeg var ikke inne på bloggen hennes så ofte, men sånn av og til. Men hun skrev at hun kanskje kom tilbake med blogging en dag : ) Hun har opplevd mye bra også : )

Selv har jeg også mye å gjøre, spesielt skole tar mye plass, men vil jo ha litt tid til venner, familie og ha et liv, eller litt liv... Men jeg har ikke tenkt til å slutte å blogge ;) Men de siste månedene føler jeg at jeg ikke har blogget sånn utrolig mange innlegg vær dag, og noen dager tar det noen dager før jeg blogger. Men det er litt greit å få litt fri fra blogging sånn av og til, for det tar endel plass, noen ganger skjer det feil med bloggingen så man må skrive innlegget om og om igjen, å det er ikke gøy vis det er et langt innleg. Det letteste er jo å skrive korte innlegg og heller legge mer vekt på bilder, for lange innlegg tar tid, spesielt vis man skal blogge 3 ganger om dagen. Jeg skal prøve å gjøre det bedre på skolen karaktermessig det siste halvåret nå, før sommerferien, (haha nerd..) så kan jeg heller fokusere mer på morsommere ting nærmere sommeren og når jeg har 100% fri i ferier : )

Ellers har jeg veldig lyst til å komme meg vekk, bare vekk en ukers tid, til utlande, til et varmt land der jeg kan slappe av og ikke tenke på masse stress. Men den drømmen kan jeg vel se langt etter? Masse å tenke på da, foreksempel: ta vaksine mot sykdommer, bestille fly, kostnader/penger, pakke klær, få fri fra skolen og sikkert mere. Men tenk så deilig det er, å ligge på en strand, mens alle andre er hjemme i det kalle Norge, x) <-- haha, det var litt ondskapsfult sagt av meg, men deet er "sunt" med ferie. Ps: husk solkrem ; )

 

0
 • Skrevet: 03.01.2011
 • Klokken: 07:45
 • Kommentarer: 0

Nå skal jeg på skolen :P  Vet ikke hvorfor jeg gidder å skrive å blogge så tidlig, men det er egentlig sånn passe gøy å blogge :P  Men dette innlegget blir ikke langt, fordi da tar det så lang tid, dessuten vis jeg skal skrive langt så må jeg passe på å prøve å skrive morsomt/humoristisk/ironisk for at det skal bli gøy å lese noe langt : P jaja,                                                   ellers skjer det ikke noe spesielt i livet mitt.

0
 • Skrevet: 02.01.2011
 • Klokken: 18:32
 • Kommentarer: 0

I går var jeg på besøk hos ei veninne, hun hadde laget julekaker, vi så på TV og snakket. I dag har jeg faktisk øvd til prøve(R).

På tirsdag skal jeg på teater : )

 

1

: )

 • Skrevet: 01.01.2011
 • Klokken: 11:55
 • Kommentarer: 1

Nå skal jeg på besøk til bestemor : P

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits