9
 • Skrevet: 19.06.2014
 • Klokken: 22:23
 • Kommentarer: 9

Hei alle sammen. 

I dag har jeg vært på besøk hos Charlotte med Selma. Det var gøy. Vi fikk planlagt og snakket mer om russefeiringen.  Vi er nå 4 stk, så om det er flere 97ere som vil være russ i 2016, så ta kontakt så kan vi vurdere deg!. Vi tok også noen super sexy bilder, men tror det er best for oss alle at dere kan få slippe å se de. Haha.

Jeg tenkte forresten å klikke meg hjem en kjole, som jeg kanskje kan få bruk for i dåpen til min lille #baby. Hun er forresten 2 måneder i dag og har nå begynt med bleiestørrelse 2. Hurra!. Jeg vil også kjøpe en kjole jeg kan bruke i bryllupet til broren min som skal gifte seg i oktober. Pris er ikke så viktig, men i et bryllup så skal man som gjest ikke bære svart, hvitt, eller rødt. Så da tenker jeg på rosa. I dåpen er ikke farger like viktig tror jeg? Så kanskje en hvit kjole der. Kan dere hjelpe meg å velge? Send gjerne link. 

 #mote #klær #kjole #hverdag #skjønnhet #blogg #russ #venner #mammblogg #mammablogger #2måneder

 

Hvis dere vil se video av mange av kjolene mine, så trykk ---> "HER".  (Advarer mot at den er ganske klein og at det ser ut som at jeg går ganske rart på filmen). 

Nr. 1. HER. 399 kr.  

Nr. 2. HER. 1139 kr. 

NR 3. HER. 559 kr. Denne har jeg fra før, men den sitter fint på meg. Slenger den inn her som en anbefaling for dere. 

NR. 4. HER.  285 kr. 

NR. 5. HER. 449 kr. 

NR. 6. HER.  990 kr. Desigual er et veldig populært merke blant unge jenter i Spania, men ikke like utbredt i Norge. 


Lik og del dette innlegget om du ønsker at jeg skal legge ut bilder av datteren min nå på 2 måneders dagen. 

0
 • Skrevet: 02.04.2014
 • Klokken: 23:56
 • Kommentarer: 0

Jeg var så heldig å fikk pakke i posten fra både www.mr-t.no og blivakker.no. Nå skal jeg vise dere hva jeg fikk: Disse toppene er ganske lange og store. De passer godt til meg, nå som jeg er i #uke36 eller #uke37 nå, spørs om du ser at klokken er over12, eller ikke. Hehe. Ellers vil jeg bare si at formen min er bra og humøret på topp. Disse singlettene er luftige, behagelige å ha på og ikke trange, men gravidmagen min kommer likevel godt til syne i disse toppene :) Magen min synes kanskje litt mindre foran ifra, enn fra siden, (tror jeg da).

Dette er i hvertfall dagens outfit, som dere ser på det øverste bilde, der jeg bruker den ene toppen. Bukse/tightsen er faktisk en #mamma bukse for gravide, fra H&m. Jeg har blogget om denne buksen før og Jippi jeg passer den, endelig!!! Merket på toppene er forresten "Mao Mao" og er til både gutter og jenter. Kan kjøpes HER. 

Under her ser dere alle produktene jeg fikk fra blivakker.no, jeg er veldig fornøyd med gavene. Dette var en fin goodiebag med masse forskjellig innhold. Håper dere blir inspirert til å prøve noen av disse produktene selv.Masse fine produkter. Dere lurer sikkert på hvem som vant konkurransen om å vinne gavekort fra GinaTricot, B.Young og BikBok? Siden E-posten min klikker hele tiden, (se bilde over, så skjønner dere hva jeg mener). Derfor ber jeg vinnerne som er trukket heller å sende adressen deres til meg HER. Så tar vi det gjennom facebook og ikke E-post. Frist for å kontakte meg er innen 1.Mai. Jeg vil aller helst få de sendt så fort som mulig, før lille jenta blir født. Pågrunn av at det ikke skal bli noe juks og siden flere av de som meldte seg på het det samme, så skriver jeg fullt navn til vinnerne under. Da er det også lettere å forstå hvem som vant, enn om jeg bare skrev et fornavn. 

Gina Tricot: Milda Palmgren 

B.Young: Shrin Nour

BikBok: Malin Haugen

Jeg håper dere blir fornøyd med gavekortene og finner dere noe fint. 

 #pakke #gave #konkurranse #klær #mote #outfit #blogg #inspirasjon #gravid 

Innlegget er REKLAME. Alt er sponset bortsett fra gavekortene som jeg betalte selv. 

//sponset//.

21
 • Skrevet: 18.03.2014
 • Klokken: 23:29
 • Kommentarer: 21

Hei alle sammen.

Jeg ble kontaktet av  buyhelse, som ville gi meg en pakke med noen utrolige flotte skjerf. Skjerfene er av 100% lammeull, noe jeg synes er utrolig bra. Skjerfene er i veldig god kvalitet. Deilig, store og myke.

Det er mange farger å velge mellom. Selv liker jeg veldig godt skjerfene i fargene rosa (trykk her), caramel (trykk her), lys og mørk grå (her og her).                               

Dere har sikkert også hørt om acne skjerf? Disse skjerfene ligner, men de er mye billigere.    

Jeg vil anbefale skjerfene fra buyhelse på det sterkeste!  Dette er ikke bare noe jeg sier fordi jeg fikk de sponset, men jeg mener det virkelig. Dersom jeg ikke hadde likt dem, så hadde jeg aldri takket ja, til dem. Dette må være noen av de beste skjerfene jeg har prøvd. Jeg er ihvertfall kjempe fornøyd.    

//Sponset innlegg//
 


 


   


 

Hva synes dere, sant de er fine? Besøk gjerne nettsiden til buyhelse HER, for å se det store utvalget de har.

Lik gjerne dette innlegget, dersom dere senere ønsker en konkurranse, der dere kan vinne et slikt skjerf.

 


 

 

20
 • Skrevet: 04.03.2014
 • Klokken: 22:42
 • Kommentarer: 20

 

Jeg hadde lyst på en ny jakke så da kjøpte jeg denne. Det var litt viktig for meg at den skulle være romslig, sånn at jeg får plass til den store baby-magen min. 

Størrelse S. 

Vero Moda (Only). 

 

 


Fake uggs.. Tommel opp... (Y) 

I dag har jeg hatt besøk av ei venninne som heter Marie, hun er her ennå. Sett på Paradise Hotel og greier.. Koselig det!

28
 • Skrevet: 12.12.2013
 • Klokken: 01:37
 • Kommentarer: 28Jeg drar alltid til undertøysbutikken Change, der jeg blir målt og finner den riktige størrelsen. Ender likevel med å stå i prøverommet på Change i flere timer uten å finne en eneste BH som passer ordentlig.

De lager jo cuppene alt for korte på toppen, de er alt for beskjært, de dekker for lite og viser alt for mye kløft.. Sånn at brystvortene nesten eller faktisk synes, tiltross for at BH størrelsen er riktig for meg. Må jo hele tiden dra opp BH`en for å dekke nipplene, men da synes jo nedersiden av puppen.. Kunne ønske jeg kunne ha designet mine egne BHer, da hadde de blitt perfekte! 

Nå har jeg ingen bilder av meg i BH som jeg kan legge ved som bevis, men denne modellen demonstrer ganske bra hva jeg mener. BH`en dekker såvidt over nipplene hennes og det ser derfor ut som BHen er for langt nede. BHen passer rundt livet og på nedsiden på modellen, men ikke på oversiden. Dette problemet har jeg også. Flere som har det sånn?

 

Tips? 

 

 

 

 

15
 • Skrevet: 22.09.2013
 • Klokken: 14:33
 • Kommentarer: 15

Tenkte å vise dere noe klær som jeg nettopp bestilte. Nå gleder jeg meg veldig til å få pakke i posten! 

        BALCONETTE-BH  169 KR.    Klikk HER

 

 


        

                             KJOLE  600 KR.      Klikk HER

 

 


                        GENSER 349 KR.    Klikk HER. 

 

            GENSER  129 KR.        Klikk  HER.

 

 

Q: Hva synes dere om klærne, hva likte du best? 

8
 • Skrevet: 01.07.2013
 • Klokken: 15:01
 • Kommentarer: 8

Help! Skal til byen, noen fine klær som er til salgs for tiden som anbefales? Hvilken butikk?  :)  Ønsker ikke å bruke mer enn max 1000 kr. Er alt for ofte på shopping, haha. 

19
 • Skrevet: 27.10.2011
 • Klokken: 19:46
 • Kommentarer: 19

Jeg har hivet meg på moten og kjøpt ett tube skjerf! Det er jo det de fleste går med, og ganske enkelt å få den til å sitte fint på :) Jeg liker den <3 Slipper å surre et vanlig skjerf rundt å rundt hode, knyting osv. Og den var ikke så alt for dyr, :)

Har du Tube skjerf? 
Hvilken av disse fargene synes du er finest?
21
 • Skrevet: 24.10.2011
 • Klokken: 11:45
 • Kommentarer: 21

                                              Dette har jeg på meg nå, bildet tok jeg rett før jeg skulle på skolen.                                             

 

 

                                                                                             

De klærne jeg har på meg her er fra litt rare steder bortsett fra buksen som er fra BikBok. Ull sokkene har bestemor strikket, og genser har jeg arvet fra da mamma var ung, og genseren er ca litt over 30 år gammel!!!  Selvom genseren er så gammel så er jo slike gensrer på mote igjen nå =)

26
 • Skrevet: 23.10.2011
 • Klokken: 15:21
 • Kommentarer: 26

                                                                                                                  Skal i bursdag nå!

                                                                                                         

                                                                                                                Fra BikBok  299 kr.                                                                                                            

                                                                                                 Hva slags antrekk bruker du i bursdag?

                                                                                                                    Ha en fin dag!

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits