0
 • Skrevet: 20.08.2014
 • Klokken: 23:10
 • Kommentarer: 0

"Gaven til en liten prins". Overskriften sier vel det meste.  Jeg vet hva dere tenker nå, så jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 Altså jeg har ikke blitt gravid nå igjen altså, haha, men dette er gaver til broren min sin lille prins!. Jeg og datteren min var på besøk hos familien til broren min for noen dager siden. De har nettopp fått en liten gutt, som jeg har blogget om før. Vi fikk ikke vite kjønnet før han ble født! Derfor kunne vi ikke gi gavene til han før nå. På forhånd så hadde vi både kjøpt inn gutte og jente gaver. Så gaven var klar flere måneder på forhånd, (har gledet meg veldig til å bli tante igjen for 4. gang). Gavene var  fra meg, jenten min, moren min og fra faren min. Vi ga gavene sammen. 

Dette var inne i pakkene..Ellers er det mange kjente fjes på Idol for tiden. Og gratulerer så mye til dere som gikk videre. Skulle gjerne ha stilt opp selv, men ble ikke tid til det. 

Skolen startet på mandag og jeg har det supert. Kom i en klasse der jeg ikke kjente noen, men det går fint. Fått mange nye venner og trives godt. 

Jeg var med noen gutte venner og spilte på bowlingen for noen dager siden, der møtte jeg også på min søte venninne som heter Siv. Hun kom med gaver til den lille prinsessen min. Den ene gaven har jeg nå åpnet og ønsker å vise dere. En super søt kjole og en body som passer til under kjolen. Tusen tusen takk Siv, datteren min blir nok nydelig i det. Bilde over. 

 Vi har også vært på dåpssamtale i kirken. Der fikk lille babyen min en sang/natta-bok, som dere ser bilder av under.

#mamma #mammablogger #mor #ungmor #blogg #hverdag #gaver #innkjøp #dåp #skole #gutt #jente På søndag er babyen min 4 måneder og da skal jeg legge ut en ny oppdatering og denne ganger med "4 måneders bildene". Så da får dere heller stikke innom bloggen min igjen på søndag for ny oppdatering!.

Nå må jeg sove, blir ekstremt lite søvn når man går på skole og må stå opp tidlig hver dag og med en liten baby så tar det litt lengre tid. Må pumpe meg osv + stelle babyen.

Jeg aner ikke om jeg får godt nok frem hvordan det er å være mamma. For selvom jeg blogger jevnlig, så er det mye som skjer i livet mitt som jeg ikke får blogget om. Så derfor sier jeg at hvis noen er ekstremt nysgjerrig på hvordan hverdagen min er nå får tiden, så er det selvfølgelig lov å spørre, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Evt. dersom noen vil at innleggene mine skal inneholde mere tekst og at det blir for mye bilder så kan dere også bare skrike ut!.

Leser alle kommentarer som kommer inn på facebook siden hver dag. https://www.facebook.com/pages/Girllifebloggno/363768243716078?ref=hl  (Jeg leser kommentarene på facebook pågrunn av at der slipper dere å være anonyme. Kommentarene som kommer på bloggen pleier det ofte å gå flere dager/uker før jeg gidder å lese, for her kommer det inn så mange anonyme ekstremt rare kommentarer som ikke er relevant i det hele tatt fra veldig små barn.. Så istad at jeg allerede har fått endel kommentarer, men har enda ikke tatt meg tid til å sjekke hva det står. Haha). Hvis ikke så leser jeg også e-post: girllifeblogg@hotmail.no 

 

8
 • Skrevet: 17.08.2014
 • Klokken: 02:46
 • Kommentarer: 8

Da har jeg  vært i byen på Louis vuitton butikken i Oslo og kjøpt meg en ekte Louis Vuitton Neverfull GM - veske.  Selve butikken er veldig fin. De har en egen dørvakt som åpner og lukker døren etter deg og damene bak kassen bærer varene du kjøper for deg helt tilbake til utgangen. Dette er veldig god service. 

 
 

Jeg tok også hårkur hos frisøren.#newin #innkjøp #blogg #girllife #hverdag #veske #lv #louisvuitton #frisør #oslo #mote

5
 • Skrevet: 10.07.2014
 • Klokken: 20:41
 • Kommentarer: 5

Hei alle sammen. 

Venninnen min Silje har kommet med en gave til babyen min. En nydelig "puse-heldress". Tror kanskje det er en pysj. Er den ikke søt? 

Leieboeren vår kom her om dagen også med en gave til lille jenten min. En veldig søt gave som dere kan se bilder av under. 

'

Jeg kjøpte denne bodyen til henne som dere ser på bilde under. Størrelse 62. Jeg syntes den var litt kul med alle de dyrene på.

 Den var nesten litt for liten, så hun passer den nok ikke lengre enn 1 uke til.. 

Hun er nå 2,5 måneder gammel og veier 5,4 kg. Det merker jeg, for hun er litt tyngre å bære på nå kan man si.

#blogg #hverdag #mammablogg #mammablogger #mor #ungmor #mamma #innkjøp #gave #gaver #baby

0
 • Skrevet: 26.06.2014
 • Klokken: 23:27
 • Kommentarer: 0

Å halla. 

Ser mange av dere venter spent på et nytt blogg innlegg nå!. So here we go.. Some uppdates.. 

 

#mamma #mammablogg #mammablogger #venner #ungmor #sommer #innkjøp #klær #frisør #undertøy #bh #baby #bilder #bilde #gøy 

I går hadde jeg rett å slett ikke tid til å blogge. Var med noen venner: Marie, Tor Henrik, Ingrid, Ottar og Ermal.. Vi loka rundt i byen, shopping, gikk på trilletur med babyen og jeg tok meg også en spontan tur til frisøren for en hårkur.

Flinke Alexandra. 

Tor Henrik og Marie. Jeg er virkelig en flink fotograf. NOT. 

 

I dag derimot har jeg ikke gjort så mye annet enn å hatt besøk av  (den kommende) gudfaren til OC. Hyggelig det. 

Akkurat nå så hører jeg på musikk og face-chatteter litt med en fyr jeg kjenner, som også var med på filminnspillingen Natt til 17.

I morgen skal jeg være med en venninne (også fra den samme filminnspillingen, haha). Vi skal på skjønnhetssalong her i byen og bli fine.. Fikse litt på negler og andre ting. Har blant annet gått dit for å vokset meg... og for å sette på extensions. Vi vil blogge om det i morgen + resultatbilder av hva jeg kommer til å gjøre denne gangen. Håper på at jeg klarer å få sniket meg til noen rabatter til dere skjønne lesere. 

 
Jeg tenkte å vise dere bilder av det jeg shoppet!. Som dere ser , så var det for det meste bare undertøy. Det ene settet har jeg på meg nå, så det får jeg ikke vist dere nå.  Alt er fra Change. Var egentlig på jakt etter en amme bh, men typisk så hadde de ikke min størrelse... Heldigvis skulle hun damen/jenten som jobber der, ringe meg når de fikk en inn igjen (blir holdt av til meg). Kan sikkert legge ut bilde av den senere. 

Shoppet også med meg noen greier fra Gina, som jeg glemte å ta bilder av. 

 Jeg vet det ser ut som en bestemor BH, men det var den eneste som passet. Heldigvis ser den mye bedre ut på.  BH`en er gjennomsiktig, så det er en grunn for at jeg ikke gidder å legge ut outfit bilde i den akkurat. Håper det er forståelig. Hehe.

Også lover jeg å blogge mer iløpet av i morgen, fredag 27. Juni. Om jeg ikke gjør det så skylder jeg dere en klem..

Blogges. 

15
 • Skrevet: 04.06.2014
 • Klokken: 22:50
 • Kommentarer: 15

Da har jeg fått shoppet meg klær. Hva synes du om innkjøpet? Har også fått noe klær til babyen min fra ei venninne. 

Var bare med venner i går (+ babyen selvfølgelig), derfor jeg ikke rakk å blogge i går. I dag har jeg vært hos frisøren å blitt fin på håret til photoshooten jeg skal til på fredag. Gleder meg til å få enda flere søte bilder med meg og babyen min. Under ser dere innkjøpet til meg selv + gaver til snuppa mi. 

Gina Tricot. Str. S

B.Young. Str. S.

B.Young str. 38

Gina Tricot. Str. M.

Gina Tricot. Str. MB.Young. Str. 40. (For stor, men de hadde ikke mindre, men kjøpte den likevel fordi den var fin). 

Gina.Tricot. Str. S.Til snuppa. Str. 68. Gave. Str. 86

Gave. Str 86. 

#mamma #mammablogg #mammablogger #shopping #shoppe #onsdag #klær #mote #inspirasjon #blogg #hverdag #sommer

Fra hvilken butikk pleier du å handle mest klær fra? Hva er ditt favorittmerke? 

6
 • Skrevet: 29.05.2014
 • Klokken: 13:11
 • Kommentarer: 6

Hei alle sammen!

I dag skal jeg kose meg på stranden med gode venner. Planen er å grille. Dette blir da feiringen av en venninne sin 19 års dag. Aner ikke hva jeg skal gi i gave, noen forslag? Har noen ideer, men litt teit å legge ut her, ved tanke på at hun kanskje leser bloggen min. Hehe. 

Ellers har jeg kjøpt enda en ny barnevogn til lille snupp. Det er så gøy å kjøpe baby ting, dere bør prøve det. Også morsommere å shoppe til henne, enn til meg selv! Dette blir da den 2. barnevognen jeg har kjøpt til datteren min. Den andre vognen vi har i merke "Trille", ble for stor, ved tanke på plass i bilen. Den i merke Trille veier derimot nesten ingenting. Den er stor, men den egner seg supert til å bruke ute om vinteren, å ha som barnehagevogn (når den tid kommer) og som sove-vogn/trille vogn, bare her hjemme. Dersom du vil se bilde av vognen jeg har i merke Trille + noen andre innkjøp jeg har gjort, så trykk "HER". 

Jeg tenkte å selge begge vognene mine når babyen min ikke trenger de mer, sånn typ. om 2-3 år.. Jeg har selfølgelig stor plass til å ta vare på de, men det er vel ikke noe vits. Det blir sikkert kjempe mange år til neste gang jeg da evt. Skal ha barn. Isåfall kan det jo hende jeg da får gutt neste gang og da er det ikke vits å ta vare på en rosa vogn. Hvis jeg får flere barn om mange år, så kan jeg jo bare kjøpe nytt? For det er jo så koselig å kjøpe ting til en baby. Er dere enig? 

Den nye vognen er i merket Bugaboo comelano3. Den skal jeg derimot kun ha i bilen og skal kun bli brukt når jeg skal på senteret. Falt pladask for denne rosa, søte, enkle og lette vognen. Bilder under: 

PS. Dersom du ønsker 40% avslag så slike negler som jeg har (det er mine ekte/egne negler) Så trykker du "HER".  Det ligger i Oslo. 

Barnevognen jeg kjøpte da jeg var gravid..

Ellers har jeg hatt endel besøk i det siste og mange har vært super snille og gitt datteren min gaver. Tusen takk, det er kjempe hyggelig gjort av dere!. Line O, var på besøk hos meg i går og ga meg to søte body`er og en vsøt hvit kjole. 

Ei som heter Silje, som lager hjemmelagde klær i merket sitt "Trådsnella", kom på besøk da jenten min fylte 1 måned. Hun ga meg derfor en bukse i str 74, som hun sydde selv med et stoff hun kjøpte i Danmark som hun sa bare "skrek" OC, (datteren min), hehe <3 + ett sett med en nydelig kjole og underbukse til. Jeg bare elsker lilla, det er yndingsfargen min og OC kler det godt, men jeg liker også kjempe godt andre farger også, feks. Pastell farger og andre lyse farger osv. Alt trenger ikke være rosa, men rosa er så klart en veldig vakker farge som passer til en vakker liten jente. 

Ellers har jeg fått flere gaver fra andre, men har ikke lagt ut alt her på bloggen.

På bildene under ser dere andre klær jeg har fått fra Silje, som hun har laget til fødselsgave. Hun hadde altså et skikkelig DIY-prosjekt på G. Hehe. Under ser dere jenten min prøve klærne!. Det var kjempe fine klær som hun har sydd og hun er så flink!. Hun lagde også rosa sokker til jenten min, men de har jeg ikke lagt ut bilder av her.

Alt på bilde over er laget av Silje, bortsett fra luen og sokkene.. Teppet er forresten veldig rosa, ikke hvitt, så fargene her er lysere enn i virkeligheten.. På bilde under ser du ull-bodyen jeg også fikk av SIlje, men den er ikke hjemmelaget + den grå buksen er hjemmelaget fra henne, men sokkene er kjøpt av meg.

 

#klær #mote #sy #gaver #gave #vogn #baby #mammablogg #mammablogger #ungmor #blogg #hverdag #torsdag #DIY #søt #snill #pen #vakker #skjønnhet

Jeg har også vært litt på shopping selv. Fikk kjøpt meg en brystpumpe og en flaske som er designet for at babyen ikke skal trekke inn for mye luft, ved at det har et plastrør inni. 
PS. Dersom du ønsker 40% avslag så slike negler som jeg har (det er mine ekte/egne negler) Så trykker du "HER".  Det ligger i Oslo. 

7
 • Skrevet: 07.04.2014
 • Klokken: 23:57
 • Kommentarer: 7

Ja, mange vil vel reagere på at jeg skrev "prinsesse" i overskriften, men jeg synes det er ok, at foreldre kaller barna sine for "prinsessa mi", "jenta mi", "Go jenta" osv. Spesielt ved tanke på etternavnene hennes, så synes jeg det er greit å kalle henne for "prinsesse". Henne kommer også til å få to fornavn, så en annen tanke jeg har tenkt etter jeg valgte navnene, er jo at det er ganske vanlig at prinser og prinsesser har 4 navn, men det er så klart ikke derfor jeg valgte de navnene jeg gjorde til henne. 

Jeg har lest andre blogger, der mødre kaller barna sine for prinser og prinsesser og andre som leser bloggen reagerer derfor på det. For man skal ikke få barna til å tro dem er kongelige om dem ikke er det, eller at jenta skal bli behandlet som en prinsesse. Jeg forstår jo hvorfor folk mener dette og sier disse påstandene. Og nei, jeg kaller henne ikke for prinsesse bare fordi hun er en jente, eller fordi jeg vil henne kun skal bruke #rosa. Jeg har kjøpt masse klær til henne, i mange forskjellige farger, også grønn. Jeg kommer til å sette tydelige grenser. Feks. Om vi skal i leketøysbutikken, så kommer jeg ikke til å kjøpe alt henne peker på. Dette igjen pågrunn av at jeg ikke ønsker å skjemme henne helt bort og det er ikke alltid så lurt å få bortskjemte barn, for da gjør man dem bare en bjørnetjeneste.
 Gårsdagens #outfit #klær #mote.

Jeg vil vise dere bilder fra i går, 6. April, da familien min spiste #middag. Her ser dere #mamma, pappa, broren min, dama hans og ungene. + 2 fostre, en #baby i min mage som blir født nå i April og en i magen til kjæresten til broren min, som blir født i Juli 2014..  Ikke ta meg helt bokstavelig, for selfølgelig kan man jo ikke se fostrene (ved mindre man bruker ultralyd), men jeg mente de ligger i magen da. Gleder meg til å bli tante igjen, de får nok en søt unge :

(Redigert, innlegget er foresten forhåndskrevet, men måtte redigere på bilde, derfor teksten ikke samstemmer helt med hva dere ser på bilde, fordi jeg tok sånne hvite sirkler over noen). Jeg har allerede nå kjøpt bursdagsgaver til 3 års dagen hennes. En søt liten rosa barnevogn og en sykkel med støttehjul. Begge var så søte, så jeg måtte bare kjøpe de. HAHA.  Dette er den minste sykkelen og barnevognen som jeg fant. Og super fine farger. Hva synes du? Jeg skjønner at mange kommer til å kommentere nå at "det er ikke sikkert det er det henne ønsker seg, når henne fyller 3", men det vet jeg og da er ikke det noe problem, for da kan jeg jo bare kjøpe noe annet.. Ironisk ment (for de som ikke skjønte det), det med at jeg kjøper gave nå, haha, tenkte ikke på det som noen bursdagsgave da jeg kjøpte de, kjøpte de bare fordi de var fine :)


Nærbilde er jo alltid like lekkert, NOT. Haha.

I morgen er det #tirsdag. Da skal jeg ta med kaninen min "Tara" til veterinæren, for en sjekk. Hun klør på ryggen, pågrunn av sår jeg ikke aner hvordan henne har fått og det blir jo bare verre når henne "klør" på det. Vi har masse salver for kaniner og bandasje og alt, så jeg kan selfølgelig behandle henne selv, (mamma vet hva som skal brukes når), istedenfor å betale 550 kr til dyrlegen (som er prisen uten å behandle, men bare for å se). Likevel vil jeg ta henne med til dyrlegen, jeg føler meg tryggere når jeg vet henne har vært på undersøkelse. Ja kaniner trenger undersøkelser, de trenger mat, de renger bur og de trenger masse mer. Jeg synes folk skal tenke seg godt om før dem kjøper kanin fra meg, det er så irriterende med folk som hele tiden skal omplssere kaniner, uten noe særlig grunn. Har du allergi, så finn det ut FØR du kjøper kanin og ikke etter..

 

#kanin #dyrlege #gave #gaver #bursdag #hverdag #blogg #prins #prinsesse #navn #barn #innkjøp

 

14
 • Skrevet: 07.04.2014
 • Klokken: 00:53
 • Kommentarer: 14

 Dersom du har en #mammablogg, eller en #ungmor blogg, så kan du gjerne legge igjen din mening om klær i ull. Under har jeg skrevet min mening om slike klær. 

Ull er gull. Perfekt å gi i gave til de små. Kan på mange barn brukes året rundt. pågrunn av at den holder på varmen når det er kaldt, men kan samtidig transportere bort varmen på varme sommer dager. Tøyes godt og holder derfor lengre, barnet kan altså bruke det i flere måneder. Ull som ikke klør er best. 

 

Baby-vaskekluter som er utrolig myke, samt sokker. Grunnen til at jeg kjøpte akkurat de sokkene her fra H&M, var kun pågrunn av at jeg ønsket å kjøpe sokker med fødselsårstallet hennes: 2014. Alle sokkene var i en 3-pack, men likevel er det litt størrelse forskjell, feks. De i midten er synlig mindre enn de to andre parrene, selvom de er av samme størrelse. Er ikke det rart? 

Denne fine leken derimot fikk henne i gave fra søte Gunhild. Gunhild er ei koselig jente på 14 år, som kjøpte en #kaninunge i rasen #Løvehode av meg. Disse kaninene er renrasede. Dersom du vil se bilde av kaninungen henne kjøpte så trykk HER. Henne kjøpte den kaninen som er mest hvit. Om flere vil ha #kanin, enten #baby kanin, eller voksen, så ta gjerne kontakt på e-post: girllifeblogg@hotmail.no 

 #innkjøp #nytt #klær #mote #mamma

5
 • Skrevet: 26.03.2014
 • Klokken: 14:40
 • Kommentarer: 5

Okei, dette blir kanskje verdens teiteste blogg innlegg... Er det noen her som har peiling på smokker? Kanskje du selv er #gravid og har lest mye om smokker?. Enten ved at du selv har #barn, at du har en #mammablogg, er en #mammablogger, er #mamma,venter barn, er tante til en #baby, har en lille søster/bror, eller vet om noen som bruker smokk? Om du er #ungmor, eller ikke spiller ingen rolle, vil ha tips fra alle. Isåfall hvilket merke er anbefalt? Avent, Noby? Nip, eller Nup sine?

Da jeg var liten så ville jeg ikke ha smokk, så det er ikke alle babyer som vil ha det. Dessuten er det anbefalt å ikke starte med smokk med en gang, ofte kan det lønne seg å vente i opp til 4 uker, pågrunn av at man ikke skal spape sugeforvirring og flere andre ting. 

Grunnen til at jeg lurer på dette med #smokk, er fordi jeg har lyst til å bestille noen ferdig designede smokker med navnet til babyen. Om de ikke blir brukt, så gjør det ingenting. Morsomt å ha navnesmokk! Har du bestilt navne smokker? Fra hvilken nettside da?  Her er en liste over fordeler ved bruk av smokk:
- Smokk kan virke beroligende på barnet.
- Beskyttelse mot krybbedød: en studie publisert i det anerkjente medisinske tidsskriftet British Medical Journal viste at barn som sover med smokk har 90 prosent lavere risiko for plutselig spedbarnsdød (krybbedød) enn de som sover uten.
Legg gjerne babyen med smokk, men ikke putt smokken inn i babyens munn igjen dersom den spytter den ut mens den sover.
- Smokken har en smertelindrende effekt ved mindre inngrep. Den kan ta vekk oppmerksomheten ved for eksempel vaksinering og blodprøvetaking. (Dersom du ammer og babyen ikke bruker smokk, viser forskning at brystet kan ha samme effekt.)
- Smokk kan gjøre det lettere for barnet å sovne. Selv om barnet sovner lettere med smokk i munnen, kan du kanskje også lettere våkne igjen når smokken faller ut av munnen.

Akkurat nå sitter jeg å ser på magen min. Haha, lite å gjøre tenker du sikkert, neida, men joda. Det er sykt rart at den homper opp og ned og jeg kjenner at det beveger seg veldig + at jeg kan se det. 

10
 • Skrevet: 23.03.2014
 • Klokken: 23:18
 • Kommentarer: 10

Hei alle sammen! 

Dere vet sikkert at jeg har en "helgens blogg-konkurranse". Forrige helg så var det søte Åse Ek Hansen som vant! Jeg pleier egentlig å trekke en vinner hver helg, men har jeg dessverre ikke rukket å fått lese i gjennom alle de fine bloggene deres. Så da tenkte jeg at jeg heller forskyvet den konkurransen, sånn at helgens blogg blir heller trukket ut i morgen. Den som da vinner får være der en dag ekstra. 

 Nå er jeg utrolig trøtt, gjesper hele tiden. Så skal snart legge meg, føler jeg bare må dusje å sånt først. 

 

Dere lurer sikkert på hva jeg har drevet på med i dag?  

 * Våknet kl 09:00, sjekket bloggen, godkjente kommentarer osv. 

* La meg til å sove, var fortsatt trøtt, sov da til 12:30. 

* Ga kaninene mat og vann + gjorde rent kaninbur osv. 

* Svarte på e-post og sponsorer. 

* Lagde dagens middag, sunn taco. Uten kjøttdeig! Jeg er faktisk veldig flink til akkurat denne retten. 

Hørt på musikk, som sikkert resten av norges tenåringsjenter har gjort. 

* Så etter babyutstyr på finn.no, så masse fint og dro med mamma å kjøpte to ting.

 #Mammablogg * Det jeg kjøpte var: En hvit lekegrind, med hjul. Ganske stor, 1x1 meter. Lett å slå sammen. Den klikkes på plass, så man slipper å skru den sammen. Den er også justerbar i 3 høyder. Veldig kjekk å ha. 

* Kjøpte også en elektrisk huskestativ til baby. Den kan slåes helt sammen. Merket "Graco". Fulgte med leker/uro over husken. Den er veldig god med fem-punkt seler, som er det beste og holder derfor barnet på plass. Den er med musikk og som vugger ungen selv, med hele seks forskjellige stillbare hastigheter. Den kan også brukes når babyen trenger mat, fordi det er et bord foran.

* Dere husker jeg fikk kontakt med barnefarens mor? Pengene henne ga meg brukte jeg til å kjøpe disse to tingene til jenta mi. Har fortsatt 150 kr igjen, så får kjøpe en babyleke, eller noe sånt for resten av pengene som ble til overs.

Babyen min skal sove på samme rom som meg, men skal samtidig ha sitt eget lille prinsesse rom, som hun selfølgelig skal få sove på alene, når henne blir litt større. Foreløbig er rommet hennes i fargen lyse rosa, med rosa gardiner og hvitt "teppe-gulv". Hele rommet skal bli pusset opp. Nytt gulv er allerede kjøpt inn. Jeg skal kjøpe nye, fine prinsesse gardiner. Vi skal også male rommet og da i fargen hvit. Hvit maling som er miljøvennlig for gravide og barn, (luktfri, vannbasert og oljefritt), slik maling har vi allerede. #Mamma vil male dette rommet. 

 

I morgen skal jeg på modningsakupunktur. Har aldri tatt en slik behandling før, men det vil modne kroppen, slik at jeg får en raskere og enklere fødsel. Vet enda ikke om jeg skal føde, eller ta keisersnitt. Får vite det om 3 uker. 

 • Les eldre innlegg

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits