0
  • Skrevet: 17.06.2015
  • Klokken: 17:10
  • Kommentarer: 0

Jeg kom opp i matte muntlig. Fikk karakter 5. Jeg er fornøyd med det. Jeg hadde eksamen fra 13:25 til 13:55 og fikk vite karakteren min ca kl 14:15 i dag. Først måtte jeg ha en presentasjon som varte i 10 minutter om tema " #Ungdom ". Jeg fikk vite at jeg skulle komme opp i matte for 2 dager siden, men temaet ble vi trukket opp i dagen før, altså i går. Derfor har jeg kun hatt 24 timer på meg til å lage en bra presentasjon, hvor jeg tok for meg statistikk, modeller, algebra og tall, der jeg presenterte matematiske stykker som foreksempel angikk aktiviteter til ungdom mellom 13-18 år. Da presentasjonen var ferdig, så stilte læreren min og sensor meg kjempe mange spørsmål om presentasjonen i rundt 15 minutter, der jeg måtte forklare fremgangsmåten  til og vise hvordan jeg hadde løst de ulike oppgavene i presentasjonen, både på kalkulator, excel og i geogebra. Etter dette fikk jeg noen oppgaver jeg måtte løse i ca. 5 minutter. Jeg var ikke nervøs i det hele tatt før jeg skulle inn å ta eksamen. Når man føler man kan alt man skal si og at man kan de fleste matematiske formlene i hode, så behøver man ikke å være nervøs. Jeg var kanskje bare litt spent rett før jeg skulle inn og sa til de andre at jeg kommer til å stryke osv, men det var jo bare tull, for jeg fikk jo 5!!!.Jeg er så glad!! Jeg er endelig ferdig med alle prøver, innleveringer, tester, tentamner, masse stress, lange skoledager og eksamner. Jeg har klart å gøre det bra. Det å ha en datter har virkelig ikke vært en hindring i å gjøre det bra på skolen. Tror alt handler om prioritering, man klarer det man vil.  Jeg har alltid vært ganske flink på skolen, men jeg tror  jeg til og med kommer til å få høyere snitt nå i år enn det jeg har  hatt på ungdomsskolen og før jeg fikk #barn.

Siste skoledag og avslutning på skolen er i morgen. Gleder meg som en unge til å bli 100% ferdig med VGS og komme meg videre til høyere skoler. I morgen skal jeg ta en velfortjent sommerferie og sommeren skal bli nytet med gode venner (og så klart datteren min og familie).

#eksamen #skole #matte #karakter #5 #fem #blogg #blogger

 

Håper alle får en fantastisk sommer!

Klem klem

 

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits