0
  • Skrevet: 18.04.2015
  • Klokken: 11:32
  • Kommentarer: 0

Nå er det snart sommer, men det er flere ting som har forandret seg i livet mitt i det siste og en av disse sakene skal jeg ta opp nå. Datteren min blir snart 1 år om 6 dager!.
Barnevakten Alice (22) fra Kenya, som bor hos oss, hadde jo skrevet kontrakt med at hun skulle passe datteren min i 2 år, fra 2014-2016. Men jeg har lært at ting blir sjeldent som du tror.. Hun har funnet seg en norsk mann (49) som driver en butikk i Oslo. Denne mannen hadde 2 ansatte, hvor den ene ansatte var en svensk dame som nå skal slutte... I den forbindelse ønsket han å finne en ny ansatt, som han kan stole på når det gjelder penger og kassa... Den han stoler mest på er Alice, så nå ville han ansette henne og hun vil gjøre som han sier. Hun slutter derfor hos oss i mai måned, mens jeg enda går på skole.. På grunn av dette må jo datteren min få barnehageplass! MEN problemet er at vi fikk nylig vite at Alice skulle slutte, hadde vi fått vite dette før så hadde jeg jo så klart søkt barnehageplass.. Søknad for barnehageplass hovedopptak var 1. Mars...
Alternativ to er å søke om suppleringsopptak, men da får vi antagelig ikke plass før i august. Et annet alternativ er jo å skaffe en ny au pair (barnevakt).. Men denne søkeprosessen kan ta en liten stund, dessuten likte vi Alice så godt og vi trenger jo pass allerede i Mai. Jeg har også sendt e-post til kommunen, men de svarte jo ikke..

Så derfor har jeg funnet et bedre alternativ. Jeg ringte til en privat barnehage istad og fikk plass med en gang. Der er det høy faglig pedagogisk kvalitet og de har barna i fokus.

Men det var uansett ikke noe stress, om vi ikke hadde fått plass noen steder så  hadde vi jo funnet noen.. Ellers sa mamman min at hun kunne ha passe henne på dagtid. For mamma er jo sjef og kan jobbe når hun vil og hun må ikke være på jobben for å jobbe, hun kan jobbe med papirer hjemmefra..

Det blir litt trist at Alice skal slutte, men jeg håper hun kommer til å trives i den nye jobben sin og at vi kan fortsette å møtes :) Det er jo også hyggelig for datteren min som har blitt glad i barnevakten sin å kunne få møtes og ikke miste kontakten.


 
#mamma #mammablogg #mammablogger #ungmor #mor #barnehage #barnehagesøknad #barnevakt #aupair #jente #søt #hverdag #nytt #start #blogg #bilde #bilder #foto #barn #baby


Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits