0
  • Skrevet: 20.11.2014
  • Klokken: 22:19
  • Kommentarer: 0

Sposet innlegg

Hei alle søte blogglesere. Først vil jeg bare si tusen takk til alle dere som leser bloggen min og sender meg mange hyggelige meldinger på facebook / e-mail osv hver dag!!. Det setter jeg pris på. Nå lurer jeg bare på hvor mange av dere som ønsker et vakkert, friskt og sunt hår? Isåfall vil jeg anbefale dere å prøve blivakker.no sine nye favoritter. Jeg har nå brukt de i hele 2 måneder og jeg må være ærlig med dere - jeg har ikke tvilt et sekund, dette er de beste hårproduktene jeg har brukt og håret mitt ble som silke etter på. Jeg føler ikke for at jeg må skrive en lang avhandling om disse, fordi dette er produkter som jeg føler er helt perfekte. Noe av det som gjør disse produktene spesielle er fordi de er basert på mineraler fra dødehavet og er fri for parabener. Lukter godt og ser bra ut. Jeg liker også svært godt at inneholde i flaskene kan pumpes ut. De holder også lenge, fordi du ikke behøver å bruke så mye om gangen. Prisene på disse produktene er også ganske greie og prisen er satt ned fra den veiledende prisen - så løp og kjøp!

 

 

Trykk på bildene for å komme til produktene.Hvis dere har flere spørsmål til produktene så kan dere sende meg en e-post: girllifeblogg@hotmail.no  eller  ta direkte kontakt med blivakker.no klikk "HER".  Dere kan lese mer om produktene "HER".

 

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits