0
  • Skrevet: 14.11.2014
  • Klokken: 00:20
  • Kommentarer: 0

Hi everyone.

I dag fikk vi gå 3 timer tidligere fra skolen, hvis vi lovet å gjøre ferdig engelsk-fremføringen hjemme. Fremføringen gikk ut på å intervjue en person som ikke er norsk. Jeg har intervjuet Alice. Valget var enkelt fordi hun er au pair/barnevakten til datteren min. Jeg har skrevet om barnevakten før, klikk "Her". Intervjuet blir lagt ut under.

I morgen skal jeg på skolen. Skal ha økonomi hele dagen. Det går veldig bra på skolen, spesielt i økonomi til å ha hoppet rett inn i økonomi2, uten å ha hatt økonomi 1, som resten av service klassen har. Fikk 6`er på forrige prøve, woho. Deretter har jeg to fri timer, de skal jeg benytte til å dra på babysang med barnevakten og datteren min. Datteren min trives godt der. Jeg har også fått en ny god venninne. Tenkte å ringe hun i morgen tidlig for å høre om hun blir med.

Ellers vil jeg si beklager for lite blogging, men jeg beklager egentlig ikke fordi jeg har faktisk gjort viktigere ting. På  tirsdag begynte jeg å bruke en mentor som jeg betaler for.  Og før dere spør så kan jeg nevne at jeg ikke får dette sponset og jeg betaler helt for meg selv. Mentoren har god utdannelse og kan historie og norsk. Hun er også flink i engelsk osv, men ikke matte. Jeg ønsker en mentor i matte også, så det har jeg nå bestilt. Hun jeg har nå er også lærer, så hun er kjempe flink. Jeg kan selvfølgelig gjøre lekser selv, har aldri hatt problemer med skolen, men jeg blir mer motivert og føler det går raskere når hun hjelper meg. Vi har også laget en plan sammen om hva vi skal få gjort til de forskjellige dagene,  slik at jeg kan  få best mulig karakterer. 

 

Håper dere liker videoen av meg og barnevakten over :)

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits