0
  • Skrevet: 05.11.2014
  • Klokken: 18:25
  • Kommentarer: 0

24. okt, ble gull jenta et halvt år. Tenk det er 6 mnd. Siden hun kom til verden. Hun har såvidt begynt å smake på babygrøt,  Nestle babymat i glass til babyer fra 4 mnd+, banan. Hun får også ekte morsmelk og mme. Hun drikker også vann, det begynte vi å gi hun da hun var 3 mnd. 

Hun er en glad jente som ler mye og har utrolig bra humor. Foreksempel da jeg holdt på å dette bakover her om dagen, så fikk hun helt latterkrampe. Hun begynte forresten å le da hun var 2 mnd, men da var det mer tilfeldig at hun lo, altså ubevist. Hun begynte derimot å le helt bevist  fra  hun var 3 måneder. Vi vet det var 100% ekte, fordi hun begynte å le av at vi snakket og tullet med henne, og da var det ordentlig god og høy latter!.

Hun har enda ikke fått tenner, men hun kan rulle rundt. Hun begynte å ta seg på tærne da hun var 4 måneder. Ellers liker hun å leke og elsker å se på barne TV, samme som jeg gjorde da jeg var baby. BarneTV og Disney Junior begynte hun å se på da hun var 3,5 måneder.

Hun er nå 65 cm lang og veier 7 kg. God og rund jente. Hun følger normal-kurven helt perfekt og helsesøsteren på helsestasjonen sier at alt er bra med vesla.

Vi er kjempe glad for å ha hun i familien vår, hun får masse kjærlighet dagen lang. Under her ser dere 6. månedersbildene som vi tok 24. okt. Bilde av babyen med Au Pair. Barnevakten skal bo her i 2 år.


#mamma #mammablogg #mammablogger #ungmor #mor #baby #6mnd #6måneder #halvtår #mil #lykke #glad  #rosa #kjole

Hvis du likte dette innlegget, eller hvis du synes hun er søt så kan du like/dele dette innlegget ved å trykke på den blå knappen nederst. (Da må du være pålogget på facebook). For spørsmål om sponsing så ta kontakt på e-post, fordi jeg leser ikke kommentarer lenger. E-posten er:  girllifeblogg@hotmail.no

For andre spørsmål, så ta kontakt på facebooksiden til denne bloggen.

Ha en fin kveld!.

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits