0
  • Skrevet: 09.10.2014
  • Klokken: 23:36
  • Kommentarer: 0

Hei.

Datteren min begynte på babysang i dag. Det var til sammen 14 babyer der, alle under 1 år. Hun skal gå der hver torsdag. Dette er i skoletiden, så jeg får dessverre ikke blitt med. Så derfor var det mormoren til datteren min og aurpearen som tok hun med dit.

For ja, vi har endelig fått aurpear. Hun heter Alice. Hun er  22/23 år og er fra Kenya. Hun har også en storesøster som faktisk er aurpear for broren min sin familie, så hun får møtt søsteren sin ganske ofte. Hun blir en slags "nanny", barnepasser for datteren min når jeg er på skolen og når moren min skal på jobb. Alice har vært aurpear i to år tidligere i Danmark, så hun kan  flytende Dansk , hun kan engelsk godt og skjønner norsk. Dessuten skal vi sponse Alice med norskkurs  og hun  er en person som lærer fort.
Aur pearen kan også hjelpe til med enkelt husarbeid, som feks. matlaging, rydding, vasking osv.  Hun får betalt av oss + alt hun trenger får hun gratis fra oss. Aurpearen skal max jobbe 6 timer hver dag og får fri når jeg kommer hjem fra skolen og i helgene. Vi skal ellers behandle Alice som et familiemedlem, fordi hun blir endel av familien. Hun får derfor feire jul med oss og bli med oss på ferie og hva hun måtte ønske. Alice trives godt i familien vår og hun synes vi er hyggelige. Vi liker også Alice veldig godt. Alice blir liksom en storesøster for meg og det virker som at datteren min også liker hun.Pågrunn av at hun ikke kjenner babyen min så godt og datteren min  heller ikke kjenner denne aurpearen, så må de bli kjent. Vi overlater ikke  plutselig ansvaret over på aurpearen, det går ikke. Hvis noen skal passe datteren min, så vil jeg aller helst at det skal være en god person i familien, som datteren min stoler 100% på. Så derfor skal moren min være sammen med  aurpearen hele tiden når aurpearen skal passe babyen mens jeg er på skolen. Helt til datteren min blir fortrolig med aur pearen. Etterhvert  når babyen blir like fortrolig med Alice som hun er med meg og mormoren sin, så tenker vi at aurpearen kan være alene med babyen min når jeg skal på skolen og mamma skal på jobb. Det som er bra er at moren min har et arbeid, som hun kan jobbe med hjemmefra, på den måten så trenger hun ikke å dra til jobben hver dag og hun velger selv sine egne arbeidstider. (Hun er sjef for et firma). Det som er så bra er at datteren min er like fortrolig med meg, som hun er med sin mormor. Hun er altså like glad i mamman min, som hun er i meg. Dette er veldig bra, men ikke så rart siden vi bor sammen.Beklager lite blogging, men det er sinnsykt mye å gjøre på skolen. Innleveringer, lekser og prøver hver eneste uke. Ja, jeg har helger. Jeg elsker fredager, lørdager og søndager, men da er det ikke bloggingen som står høyest på prioriteringslisten!. Først kommer datteren min..... Hun er det viktigste i livet mitt, også kommer vennene mine. Deretter festligheter også søvn.. Haha.

Når det gjelder babysang så fikk datteren min en CD med mye fin musikk på. Babysang gir felleskap, spesielt barna seg i mellom. Babysang-gruppen samles til et tre kvarters program med regler, sang og dans. Etterpå tar de lunsj. Lederne instruerer etter beste evne. I babysang kan man slappe av og synge med den stemmen man har!. 
Babysangen foregår i kirken. Det er i samarbeid med Frelsesarmeen. De ønsker å tilby et kristent nettverk og være en åpen forsamling med stor takhøyde, hvor store og små kan føle seg hjemme. Alle har mulighet tl å vokse seg videre inn i menigheten - eller la være.

Deres sosiale arbeid har engasjert mange nye foreldre til å ta i et tak!. For mange er babysang et samlingspunkt der man lett blir kjent med andre småbarnsforeldre. Det er også en hyggelig og avslappet stund i en ellers heltisk uke.

Synd dette er i skoletiden, hvis ikke ville jeg ha blitt med på babysang. <3


Ps. Som jeg har skrevet før, så har jeg sluttet å lese kommentarer. Ser bare et gigantisk høyt tall av kommentarer øverst inne på denne blogen når jeg er innlogget, orker ikke å lese alle, så jeg sier det igjen. Hvis dere liker et innlegg så kan dere  vise det ved å trykke på den blå  liker/del knappen nederst i disse innleggene. (Da må man være pålogget på face, for at knappene skal fungere). Ellers om det er noe dere lurer på så kan dere sende inn spørsmålet til bloggens-facebook side.

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits