0
  • Skrevet: 27.09.2014
  • Klokken: 18:33
  • Kommentarer: 0

Datteren min ble døpt i en vanlig kirke 7.sep. 4,5 mnd gammel. Selskapet hadde vi hjemme. Det kom 35 gjester. . Alle gjestene var fra moren min sin side, inviterte ikke de fra faren min sin side, fordi de bor så langt uanna og da hadde det blitt for mange. (Barnefaren har vi ingen kontakt med). Inviterte også noen av venninnene mine som jeg har kjent lengst.

Hele dåpen kostet  til sammen 20.000 kr. Jeg betalte alt selv. Da var det med kjøp av kjole til meg, dåpskjole til datteren min, middag, kaker, privatfotograf, pynt, leie av stoler, bord, bestikk og mye mer. 

Det er jeg som har ordnet alt. Det er jeg som bestilte maten, bestemt pynten på bordene osv. Jeg som har kjøpt inn alt og planlagt alt.

Datteren min har 4 faddere. Det er: broren min og damen hans. + to av mine nærmeste: Rebecca og Perisa. (Perisa har jeg kjent siden 1 klasse på barneskolen). Valget av faddere var ganske enkelt, ville ha noen jeg stolte på, som er hyggelige, som virkelig ønsker å ha rollen som fadder, bor i nærheten og ikke minst som har det samme synet og verdiene som meg og familien min. 

Det var en fin sermoni og et fint selskap.

Da hun ble døpt så gråt hun ikke. Solen skinte og alt var bra. 


Liste over hva jeg hadde bestilt av middag: 

Laks med eggerøre

Karbonader med løk

Kylling med germityr

Waldorfsalat

Potetsalat

Skalldyrsalat 

Cabaret med reker

Salat

Hvitløksbrød

Lakselasagne 


Gavebordet. Her er noen av gavene, men ikke alle har blitt lagt på enda på dette bilde.
Babyen min brukte 3 forskjellige antrekk denne dagen. Først dåpskjolen. Da vi kom hjem brukte hun body + rosa skjørt , måtte så skifte antrekk igjen pågrunn av at det rosa skjørtet ar litt stramt. Det siste antrekket var en rød kjole som jeg selv brukte da jeg var baby.


Hele dobbeltnavnet hennes var skrevet rundt hele kaken.


#dåp #dåpskake #selskap #fest #party #fin #kjole #kjoler #dåpsdag #ungmor #mamma #mammablog #mammablogger #baby #dåpskjole #kirke #prest #glad #glede #happy #lykke #hverdag

 

Spørsmål, eller kommentarer kan sendes inn til: girllifeblogg@hotmail.no eller på bloggens facebookside. Hvis du likte dette innlegget så kan du vise det ved å trykke på den blå liker/del knappen nederst i dette innlegget. (Du må være pålogget facebook for å gjøre det).

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits