14
  • Skrevet: 10.08.2014
  • Klokken: 18:55
  • Kommentarer: 14

Det er sommer, det er sol og det er søndag. Så langt har jeg hatt en fin sommer. Har vært mye ute å reist, forøvrig kun innenfor landets norske grenser, men likevel langt hjemmefra. Planlegger muligens en tur til Stavanger med noen gode venner, men dato er ikke bestemt enda. Til de som lurer så har jeg faktisk flere venner helt borte ved Stavanger. Brev-venninnen min Hanna bor der!. Har faktisk venner litt over alt i Norge, haha.

 

Dagens spørsmål: 

Jeg tenkte å kjøre i gang en liten "dagens spørsmål", så skal jeg svare på noen av de når jeg får tid. Still gjerne mange spørsmål, så har jeg mange å velge mellom. Dere kan stille de på  facebook siden til bloggen som dere finner ved å trykke --> Her",  på. e-post: girllifeblogg@hotmail.no  eller i kommentarfeltet under dette innlegget.  

Nå er det bare 8 dager igjen til jeg begynner på skolen. Jeg logget meg inn istad for å sjekke klasselisten. Overraskende nok så husket jeg brukernavnet og passorde mitt på første forsøk, wow, det var litt imponerende..  Jeg ønsket å se hvem jeg kommer til å gå i klasse med, men til min store "skuffelse" så var ikke listen oppdatert. Regner med at den kommer iløpet av noen dager, hvis ikke så er det ikke så viktig for meg. Nå er det jo sånn at man kan få vite navn på hvem man skal gå i klassen med FØR skolestart. (Hvertfall for oss som skal begynne på videregående). På den måten kan man igrunn bli litt "kjent" med folkene før man i det hele tatt har møttes.. 
Senere i dag skal datteren min få møte sin nye fetter. Han er kun 1 uke gammel. Dette blir deres andre møte. Første gangen de så hverandre var faktisk rett etter hjemmefødselen. Jeg har bilder av de to sammen, men jeg får ikke lov av broren min å legge ut bilder av alle barna han har her på bloggen, så da får dere nøye dere med bilder av kun min datter. 

Ellers går alt bare bra med oss. Datteren min er akkurat 3,5 måneder gammel i dag. Hurra. Hun lærer fort. Hun synes det er veldig fasinerende å studere fingrene sine og dette kan hun holde på med i flere timer. Hun elsker musikk. Hun "hater" å bade. Hun sover godt på nettene.  Hun er en skikkelig god unge. Smiler og er fornøyd dagen lang. Som dere ser så har hun et lite rødt merke i pannen. Det er et slags fødselsmerke. Det synes ikke så godt, men om du ser nøye etter så har hun det. Hun fikk merke fordi hun lå i seteleie og hode var klemt fast i siden på meg, slik lå hun så lenge, så hun fikk et merke. Dersom hun blir veldig sint, så sa legen at da kunne merke synes bedre. Sykehuset mente merket forsvinner innen hun fyller 2 år. 

 #mammablogg #mammablogger #ungmor #mamma #mor #hverdag #skole #klasseliste #vgs #videregående #girllife #girllifeblogg #blogg #baby #foto #unge #bilder #jente #spørsmålsrunde #spørsmål

 

 

Så søt baby! :D ps. jeg har linkerunde på bloggen min :)
Dato:10.08.2014   Tid:18:57   Url:http://mnee.blogg.no
Så utrolig søt jente du har:) og en veldig fin blogg:D
Dato:10.08.2014   Tid:20:38   Url:http://ronjan.blogg.no
For ei søt jente du har:)
Dato:10.08.2014   Tid:20:40   Url:http://kristinapokerface.blogg.no

fast leser

utrolig søt baby du har der :) har sett du har mange fine bilder på bloggen :) du skriver veldig bra :)

men lurte på den gutten, som er med på de siste bildene med deg og ungen hvem er det og er det noe mellom dere ? ;)
Dato:10.08.2014   Tid:21:12   Url:

maja

Hvor mye veier du?

Er du singel?

Har du kjæreste?

Er det mange som har spurt om å bli sammen med deg etter du fikk unge?

Tror du at det vil bli vanskeligere å få kjæreste hvis man har barn fra før?

Liker du noen nå?

Du er så pen.
Dato:10.08.2014   Tid:22:43   Url:
Nydelig liten jente. Datteren min har fødselsmerke på samme sted i pannen, jeg hadde det samme som baby selv, så jeg vet ikke om det kan være noe "arvelig" hos henne eller om det er tilfeldig. Hun var stjernekikker da hun lå i fødselskanalen. Ha en fin uke, begge to :)
Dato:10.08.2014   Tid:23:20   Url:http://www.determination.blogg.no
Greta Oldfield: åå, søtt :) Tusen takk. Ha en fin uke til dere også <3
Dato:10.08.2014   Tid:23:52   Url:http://girllife.blogg.no/

Helene

Kan du fortelle litt om barnefaren ?
Dato:11.08.2014   Tid:01:31   Url:

Mor Therese

Fødselsmerke kan være arvelig, kanskje barnefaren hadde det. Merket er godt synelig på bildet, men det går vekk etter hvert :) Lykke til med utdannelsen og babylivet. Noen spørsmål har jeg ikke, de som har fulgt bloggen din, finner jo de fleste svarene allerede :) De andre spørsmålene folk stiller vil du ikke svare på og det er jeg helt enig i, det er lov å ha noe for seg selv :D
Dato:11.08.2014   Tid:15:25   Url:
Mor Therese: Oja, jeg har ikke peiling på om barnefaren har fødselsmerke, eller ikke og det kommer jeg nok aldri til å finne ut av heller, men men.
Ja, merket i pannen skal mest sannsynlig gå vekk innen hun blir 2 år.

Tusen takk for lykke ønskene. Ja, det er sant. Ser nå at jeg har fått inn endel spørsmål, kanskje ikke vits å svare på de nei, men om folk er så nysgjerrig på "kjærlighets-livet" mitt, så kan jeg jo kanskje svare på noen av de i neste innlegg likevel (:
Dato:11.08.2014   Tid:16:52   Url:http://girllife.blogg.no/

Benedicte

Hvilken nettside logga du inn på for å vite klassen? :-)
Dato:11.08.2014   Tid:20:13   Url:

Silje mor <3

hvilken utdanning skal du ta ?

hva skal du bli ?

hvor mange barn vil du ha ?

hvem er din beste venn og din beste venninne ?

hva er drømme gutten ?

har du fått drømmegutten ?
Dato:12.08.2014   Tid:01:31   Url:

Nikoline

Hva liker du best med Chris? Har dere blitt sammen?
Dato:12.08.2014   Tid:14:48   Url:

Hva er en bestevenn for deg?
Dato:12.08.2014   Tid:15:12   Url:

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits