3
  • Skrevet: 05.08.2014
  • Klokken: 15:53
  • Kommentarer: 3

Hei. 

Jeg har prøvd i flere dager nå å laste opp videoen av meg og guttene, men problemet er at videoen varer i hele 15 min, som er maks grense på opplastning til youtube. Derfor tar dette over en dag å laste opp. Det tar så mange timer at det ender til slutt opp med at jeg må gå å legge meg  for kvelden, med PC`en på, deretter våkner jeg morgenen etter og da står det "feil ved opplastning til youtube": TYPISK. Så prøver jeg å laste den opp på dagtid, men jeg er jo ikke hjemme hele tiden.. Så da må jeg også gå fra PC`en og satse på at den laster seg ferdig, selvom jeg ikke er tilstede, men det gjør den jo ikke. Tragisk. Så må nesten få lastet den opp en dag jeg er hjemme hele dagen og ikke skal noe.. 


 

Marlin har tatt masse bilder av meg og datteren min nå i dag morges, som jeg skal vise dere. Marlin har også laget noen søte lys helt selv + kjøpt gaver til minste jenta her. Gavene var kjempe fine, dere kan se bilder under.  Snart kommer Chris på besøk til oss. Redigert: Han er her nå!!!: Akkurat nå sitter jeg, Marlin og Chris i senga mi med prinssessa og blogger. Vi skal snart dra ut, må bare vente til mamma kommer hjem først.. Så skal vi  møte noen blogglesere som ville treffe meg. 

 

 

#girllife #girllifeblogg #blogg #hverdag #mamma #mor #ungmor #mammablogg #mammablogger #sommer #foto #bilde #bilder

Dagens outfit: Shorts fra BikBok. Genser fra Lacoste. Caps fra: Russeservice.no  Kjærlighet på pinne: Fra Chris. Haha. 

Så koselige bilder! :)
Dato:05.08.2014   Tid:16:29   Url:http://elise97.blogg.no
så fin hun er :) du også
Dato:07.08.2014   Tid:23:22   Url:http://malburn.blogg.no/
malburn: tusen takk :)
Dato:09.08.2014   Tid:17:29   Url:http://girllife.blogg.no/

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits