5
  • Skrevet: 24.07.2014
  • Klokken: 02:28
  • Kommentarer: 5

Haha. Folk lurer på om jeg er dø, siden jeg ikke har blogget på 1 uke. 

Jeg har bare hatt blogg-sommerferie-pause, så slapp av folkens..  For å gjøre alt godt igjen så holder jeg nå på å lage en bloggvideo med diverse innsag av meg selv og som skal handle om hva jeg har gjort nå i sommer på barne og ungdomsleiren.  Den videoen kommer til å bli lang, så da tar det lang tid å laste den opp, men skal prøveå få lagt den ut innen 1 uke. 

Ellers stikker jeg til Horten i morgen. Skal besøke familie og venner. For ordens skyld så bør jeg vel nevne at babyen min + mamma, er med meg så å si over alt hvor jeg drar nå for tiden og at jeg passer godt på datteren min, med god hjelp fra resten av familien og jeg får spesielt god hjelp fra mamma. Jeg har verdens snilleste mamma som jeg er utrolig glad i og stolt av. 

På søndag skal jeg i bursdag til tante barnet mitt Hermine som fyller 4 år.

#mamma #mammablogg #mammablogger #mor #ungmor #baby #3 #3mnd #3måneder #søt #unge #nm #teatersport 


Har også fått mye kortere hår nå. Som dere ser på bilde over så har forresten bloggen min fått seg snap ;) Haha.

Deretter tar jeg turen til Norgesmesterskapet innen teatersport til uken.  Vi har kommet videre fra uttakene, derfor har vi blitt kvalifisert til NM. Håper så klart på at gruppen vår Pizza & Grill gjør en god innsats. Det var jeg som fant på gruppenavnet.Sist vi gikk videre fra Fredrikstad så var jeg gravid i 8 måned.

Jeg husker jeg skulle synge en sang på uttaket til NM, ingen hadde enda skjønt at jeg var gravid  (ikke vennene mine engang) og jeg klarte ikke å konsentrere meg fordi jeg tenkte på den lille, men det gikk bra for det om. Vi er en gjeng, hovedsakelig fra Kolbotn hvor vi har hoedkvaarteret vårt hos en gutt jeg gikk i klasse med før som heter Kristoffer. Han er drit flink til å lage film, manus, synge, snakke på alle slags dialekter og til å være skuespiller. Så creds til han + så klart Martin, som  også er med i gruppen og er for øyeblikket en av de morsomste  vennene jeg kjenner. Haha. 

Forresten så har lille prinsessen min begynt å rulle. La hun på magen på aktivitetsteppe, da jeg kom tilbake så lå hun på ryggen. Hun har også snudd seg rundt i sengen sin. Det er litt sykt tidlig? Hun begynte med dette for litt over 2 uker siden, da hun bare var ca 2,5 måneder. Hun fyller forresten 3 måneder i dag.

 
Lille nydelige prinsessen min har forresten lært seg å holde flasken helt selv. Hun har også fått smake litt vann, som først ble kokt opp og deretter avkjølt  kjøleskap. Vi har også prøvd å gi hun litt babygrøt, selfølgelig ikke mye og grøten var dessuten veldig tynnflytende, lagde den nesten like tynn som melk. 


Holder flasken med  ekte morsmelk selv, her snart 3 mnd. (Pumper meg fordi hun ikke skjønner at pupp er pupp og fordi jeg begynte å blø og fikk kjempe smerter av amming).

Koslige bilder av dattera di, eg kjenner eg er verpesjuk no.. Termin 16 september :)
Dato:24.07.2014   Tid:07:17   Url:http://www.mamma93.blogg.no
Kos deg i Horten :) det er en ålreit by å dra til :) er en halvtimes kjøretur fra der jeg bor :) fortsatt god sommer :)
Dato:24.07.2014   Tid:08:36   Url:http://elenanita.blogg.no
Unni Katrin: Å da bør du glede deg masse :) gratulerer!!!
Dato:24.07.2014   Tid:11:56   Url:http://girllife.blogg.no/
Helene Viktoria: tusen takk :) like så! :)
Dato:24.07.2014   Tid:11:57   Url:http://girllife.blogg.no/
Kjempe søøt baby:)
Dato:24.07.2014   Tid:19:15   Url:http://maikennilsen.blogg.no

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits