0
  • Skrevet: 23.06.2014
  • Klokken: 19:34
  • Kommentarer: 0

Hei alle sammen. Her kommer det litt oppdateringer til dere. 

Som dere ser så har jeg fått nytt design, men det er endel ting jeg må fikse på den. Feks. legge innleggene inn i riktige kategori, lage noen ekstra innlegg som jeg må ha for å kunne skrive på senere osv. + har endel andre ting å gjøre, som å svare på diverse blogg-mailer både her, på facebook-siden til bloggen og på e-post. Dette kan ta en liten stund for å si det sånn, hehe. Målet mitt er at det nå skal blir lettere for dere å finne frem i bloggen på en systematisk og oversiktelig måte!. Denne sommeren (-14) kommer jeg ikke til å få så god tid til å blogge, men jeg skal komme sterkere tilbake i blogg verdenen til høsten, men tror nok jeg kommer til å ta en sommer-blogg-pause i August, som vil si at jeg kommer til å blogge maks 4 ganger i uken. 

Til dere som lurer på hva jeg har gjort i det siste, så kan jeg formidle til dere at nå har vi ferie! I det siste har jeg vært med venner, vært på photoshoot og blitt tatt bilde av alene, men også blider med OC. Jeg har vært på noen fester, er i gang med planlegging av dåp, skal snart i bryllupp til broren min, vært med familie, vært i forskjellige bursdager. Holder på å sorterer bilder og legger i riktige mapper på PC`en. (Dette tar flere dager, har så sinnsykt mange bilder). Broren min skal også få barn denne sommeren. Jeg har bestilt hyttetur og driver nå å skal selge unna et kaninoppdrett av rasen løvehode!. (kaninoppdrett.weebly.com). Når det gjelder moren min så jobber hun hele tiden og hun har ikke tid til besøk engang og pappa holder på å selge et hus. Med andre ord så har vi gjort mye i det siste og enda mer skal det bli. 

Og ikke minst så tilbringer jeg masse masse tid med babyen min OC. Alle som leser bloggen min fast har jo fått med seg hva hun heter. Grunnen til at jeg har sluttet å skrive hele navnet hennes her på bloggen er fordi jeg ikke vil at man kan søke hun opp fra google og for at diverse voksne/gamle damer skal få slippe å lage forum om oss på nettet der de skriver om bloggen min og om at jeg er ung mor osv, uten at disse damene kjenner oss engang.. Akkurat  nå  per dags dato ønsker jeg ikke å ha for mye ting om meg liggende på nettet, annet enn her på bloggen og på youtube. 

#mamma #mammablogg #mammalogger #ungmor #baby #2mnd #2måneder #tomåneder #kjærlighet #glad #happy #snill #grei #kontroll #oppdatering #blogg #hverdag #sommer #gøy #jente #girllife #girllifeblogg #foto #bilder #bilde #rosa

Ellers går alt bare bra med oss. På kontrollene vi har vært på og når vi tar hun med på helsestasjonen så har hun en perfekt jevn økning i vekt. Legger på seg bra, er god og rund. Jeg kunne ha skrevet masse mer om hun, men det blir kanskje litt kjedelig for dere å lese om. Jeg har kun positive ting å si!. Mammarollen takler jeg bra. Det å være alenemamma er ikke noe stress. Bare kos. Om det er noe. så får jeg den hjelpen jeg trenger av mormoren til OC. Alt er gøy med OC.

Å skifte bleier er også gøy, for da ler hun. Haha. Det er  gøy å gå på trilletur med hun, da smiler hun, eller bare sover. Det er gøy å holde hun. Vi har ofte lange morsomme "samtaler", der hun snakker (les pludrer) som bare det.  Jeg smiler mye til henne og hun er som en "solstråle" selv. Skikkelig go`jente. Det er også kjempe gøy å ta på hun fine klær og hun blir så søt i kjoler! 

Hun er forresten 2 måneder nå, men bildene ble tatt noen dager før. Hun er kjempe høyt elsket. Hun får alt hun trenger. Vi gir hun masse kjærlighet og hun har det kjempe bra hos oss.  

 

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits