5

OC

  • Skrevet: 21.06.2014
  • Klokken: 14:41
  • Kommentarer: 5

OC kom til verden 24.4.14. Noen dager før termin. Dette var en ganske kul dato, med mange 4-tall. Kan kanskje allerede nå forutsi hvilket yndlingstall denne søte frøkna her kommer til å få. Haha. Hun veide 3350 gram, 48 cm lang og var 34 i hodeomkrets. Hun ble født med keisersnitt på Kongsvinger sykehus (Sykehuset innlandet). Det at hun skulle bli født der, var absolutt ikke planlagt. Dere kan lese om hvorfor ved å trykke **** (link til fødselshistorien kommer)..

Da hun ble født så ble hun Apgar-testet, som alle andre nyødte blir. Da blir man testet for følgende: Hjertefrekvens, respirasjon, muskeltonus, reaksjon og hudfarge. Hun var helt perfekt og scoret 10 poeng (skala fra 1-10). Det var ingen tvil om at reaksjonen/gripeevnen var på plass hvertfall, for da hun skulle bli født/da hun enda lå i magen min, så grep hun tak i den ene slange/staven som de brukte i magen min under operasjonen. Dette var overraskende, for det hadde helsepersonell aldri sett før. 

Hun skrek litt i det hun ble dratt opp fra meg, men det var ikke mye skriking og da jeg fikk sett hun for første gang så hun glad ut og jeg som mamma var bare et eneste stort smil. Deretter ble hun tatt ut av rommet for å bli stelt litt, målt og veid. Det tok ikke lang tid før de kom inn igjen med henne og jeg fikk sett hun igjen. Jeg fikk hun på brystet mitt da jeg ble trillet ut fra operasjonsstuen. 

OC var seriøst den søteste lille nyfødte babyen jeg noen gang har sett. Hun var så liten og et utrolig nydelig ansikt. Det første jeg sa til hun var "Hei jenta mi, så fin du er". 

Da venner av meg kom på besøk etter fødselen, så sa alle "gud så liten hun er, hun så mye større ut på bilder". Det er nok fordi vi tok nærbilder av hun og da ser man ikke hvor liten hun faktisk er. Til og med nå, hele 2 måneder etter fødselen så synes fortsatt folk at hun er så liten i virkeligheten iforhold til bildene de så da hun var nyfødt. 

 

Rask fakta: 

Holde øyekontakt over lengre tid: 5 dager.

Begynte å smile: Tidlig, 12 dager.

Begynte å løfte hode: Tidlig 6 dager.

Begynte å snu hode og litt kropp: Tidlig 2 uker.

Begynte å pludre: Tidlig. 10 dager, 

Begynte å rulle: Nei, har ikke skjedd enda. 

Ble døpt: Ikke skjedd enda

Lærte å krabbe: ikke startet, for tidlig. 

Lærte å gå: Har ikke skjedd enda, for tidlig. 

Aktiviteter: Babysang og kanskje babysvømming.

Ynlingsleke: Leker 0-3 mnd. I mange farger som lager lyder. 

 

All fakta om OC blir lagt ut her i dette innlegget. Flere bilder kommer også senere her. 

??

Heter hun OC
Dato:27.06.2014   Tid:08:22   Url:
??: Nei. OC er vel ikke noe navn? Det er bare forkortelse for dobbeltnavnet hennes. Akkurat som mitt. (KE). Foreksempel kompisen min Tor Henrik, kan man forkorte til TH. :)
Dato:27.06.2014   Tid:11:15   Url:http://girllife.blogg.no/

Leiy-Leiy

gøy å lese fler som har babyer som smilte tidlig:D min var 14 dager men ingen trodde på det, sa det ikke "gikk ann" før 6 uker ? gjør jo det;) Pludre er jeg så i tvil om, hvordan vil du beskrive det ? for mi lager jo lyder og ler osv, har hun gjort fra uke 2 (5 uker nå) men vet ikke om de lydene er pludring. (høres litt ut som en kattunge, sier ih ah ii også sånne "ehh mhh" lyder om det gir mening )
Dato:20.08.2014   Tid:19:24   Url:
Leiy-Leiy: Hei, skjønner hva du mener. Plyndring er når babyen lager lyder som kan minne om masse "babling". Det er ikke direkte ord, men satt sammen av mange ulike lyder/noen "bokstaver" osv. Det høres ut som babyen ligger å prater med seg selv. Feks: ahhhiimmm behhhh også ler hun litt og fortsetter pffff THhi osv. Mulig babyen din har begynt å plunder. Noen begynner tidlig.
Dato:02.09.2014   Tid:16:33   Url:http://girllife.blogg.no/
Mamma Kristine <3: skrivefeil, mente pludre*
Dato:02.09.2014   Tid:16:33   Url:http://girllife.blogg.no/

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits