13
  • Skrevet: 18.06.2014
  • Klokken: 11:16
  • Kommentarer: 13

Jeg skal nå vise dere bilder av både mitt og min datter sitt første bad. Begge hadde sitt første bad på en spesiell måte.

 

Under ser dere bilder av babyen min sitt første bad.

Bestefar og mormor med prinsessen min før den "store" begivenheten.. 

Det var egentlig kun bare jeg og mamma som var hjemme. Jeg holdt på å tappe i vannet i det minste badekaret vårt, da jeg plutselig kom på tanken om at kanskje pappa (bestefaren til OC) ville se hennes første bad? Jeg ringte derfor til pappa og han kom med det samme. Så da var det meg, mamma, pappa og selvfølgelig OC. Veldig artig. 

Dette var stor stas og hun likte seg godt i vannet. Plasket med både armer og bein som bare det. Hehe søta. Babysvømming next?

Babyen min sitt første bad med mamma`n sin. Ganske kult, ikkesant? 

Denne baby shampooen som dere ser under, fikk jeg av ei venninne på Babyshower festen de lagde til meg da jeg var gravid. Denne shampooen brukte vi kun i håret hennes. Jeg har forresten kjempe mange flasker med babyolje som vi også kan bruke senere. 

Dersom du vil se bilder fra babyshower overraskelses-festen som noen av vennene mine holdt for meg, da jeg var gravid. Så kan dere trykke "HER". 

#inspirasjon #foto #mammablogg #mammablogger #mamma #ungmor #blogg #hverdag #familie #barn #bade  #firsttime #førstegang #søt #fin #baby

Jeg ville at hun skulle prøve å bli vasket i oppvaskkummen slik som jeg ble, men isteden så vasket vi bare håret hennes der med denne shampooen. Her sammen med mormor.Jeg skal forresten bade hun i morgen også, men da på en mer tradisjonell badebalje-metode! :)   

Mitt første bad hadde jeg faktisk hjemme i oppvaskkummen på kjøkkenet. Ganske spesielt, eller hva? Den ble så klart desifisert (rengjort) både før og etter bade. Grunnen til at jeg ikke ble badet i en balje, var fordi foreldrene mine ikke hadde kjøpt balje enda. Mitt andre bad var i badebalje. Under her har jeg tatt bilde av albumet, der vi har bilder fra mitt første bad (har også dette på video) : 

 

Bildene av meg er fra et album. Veldig koselig å se i. 

Skal du lage album til dine barn? Ser du noe i album fra da du var liten? 

Lik gjerne dette innlegget. 

 

å så søt :)
Dato:18.06.2014   Tid:13:01   Url:
Anonym: Takk
Dato:18.06.2014   Tid:13:02   Url:http://girllife.blogg.no/
Anonym: :)
Dato:18.06.2014   Tid:13:02   Url:http://girllife.blogg.no/

emilie

har hun ikkje badet før nå? :-)

babyen min badet når hun var 5dager :-)
Dato:18.06.2014   Tid:17:17   Url:
emilie: Dette er noen uker siden bildene ble tatt, men vi fikk vite at det beste er å vente så lenge som mulig med bad, pågrunn av fettlaget på huden deres som er sunt og som beskytter huden. Slik at de ikke får eksem og utslett. Helsesøster sa at det var derfor hun var så fin i huden.
Dato:18.06.2014   Tid:17:32   Url:http://girllife.blogg.no/

Nina

For en vakker badenymfe :-) Pernille går på babysvømming, men til helgen blir vi to med på hytta til svigers, der har de basseng, så vi skal fortsette, nurket, snart 4 mnd elsker vann :-) Vi har selvfølgelig album av min mann, meg og lille Pernille, hun blir mer og mer lik pappaen sin, ikke rart hun har brune øyne, det har vi begge to, men hun har masse lyse krøller nå, det har ikke vi og hadde ikke det som babyer heller. God sommer fra oss <3
Dato:18.06.2014   Tid:17:56   Url:

Emilie

åja da så :)

Jenta mi har også vert fin i huden! :)
Dato:18.06.2014   Tid:18:33   Url:
Emilie: Oki, så fint! :) Helsesøster sa at de fleste som bader mye, eller tidlig kan ofte få veldig mye utslett, flasse mye osv,, men da gjelder jo ikke dette alle og hvertfall ikke datteren din :)
Dato:18.06.2014   Tid:18:37   Url:http://girllife.blogg.no/
Tror det var vanligere å bade babyer i oppvaskkummen før. Der har jeg også badet da jeg var baby. Og du har helt rett i at det beste for babyer er å ikke bade så ofte, og helst ikke bruke såpe og sjampo når de er så små. Jenta vår bader ca. en gang i uka med babyolje i vannet, litt oftere når det er varmt og hun svetter mye. Hun skrek de første gangene, men nå koser hun seg.
Dato:18.06.2014   Tid:18:39   Url:http://annelingalik.blogg.no

Emilie

Hun fikk noen prikker på brystet, men det sa legen at var infeksjon som hun fikk fra bakterier på sykehuset.. men etter litt behandlig av krem ble det borte! :)
Dato:18.06.2014   Tid:19:44   Url:
Okei, jeg skjønner. Bra det gikk bort så lett :)
Dato:18.06.2014   Tid:19:49   Url:http://girllife.blogg.no/
iannel: Kult. Så bra, ja babyolje er et fint produkt :)
Dato:18.06.2014   Tid:19:50   Url:http://girllife.blogg.no/

Jane

http://charlotte1987.blogg.no/1286629205_derfor_br_du_styre_un.html
Dato:19.06.2014   Tid:08:17   Url:

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits