5
  • Skrevet: 06.05.2014
  • Klokken: 22:18
  • Kommentarer: 5

 

Nå er jeg i fødselspermisjon og får ikke akkurat mulighet etter jeg tok keisersnitt, til å være på teaterskolen, men utenom teaterskolen så er jeg med i en gruppe med noen venner fra #Kolbotn. Gruppen har vi laget selv og vi reiser rundt i Norge og konkurrerer innen teatersport. Gruppenavnet vårt heter "Pizza og Grill". Det var jeg som fant på det navnet første gangen jeg var med på mitt første uttak til NM, med disse herlige, morsomme og tullete folka. Nå til sommeren 2014, så skal vi til NM i Aust-Agder. Håpet er så klart å vinne og bli norgesmester for 2014. 

På videoen under så kommer jeg inn i filmen når den har vart i 9 minutter og 39 sekunder. Her er jeg 4 måneder på vei. Anbefaler dere å se hele, for den er veldig morsom.

#tirsdag #blogg #hverdag #mammablogg #mammablogger #mamma #mor #ungmor #baby #pc #konkurranse #nm #teater #teatersport #skuespiller #videoblogg #film #video #morsom

Mormoren til O.C (moren min), skal passe henne når jeg konkurrerer på norgesmesterskapet, men de blir nok begge med som tilskuere/publikum når gruppen min opptrer på scenen!.  

Ellers i dag så har jeg vært hos frisøren. Hun som fikset håret mitt var en lærling. Jeg synes hun er kjempe flink og veldig hyggelig. Hun fortalte meg i dag at hun leser bloggen min, da ble jeg veldig overrasket, så det var litt morsomt :) 

Også må jeg ikke glemme å fortelle at vi hadde besøk i dag av farmoren til O.C. Det var veldig koselig. Hun fikk møte jenten min for første gang i dag. Hun hadde også med fine gaver til både, meg, mamma og gullet mitt. Jeg får dessverre ikke lagt ut noen bilder av gavene, pågrunn av at PC min har full harddisk. Har prøvd å slettet masse, men det blir ikke noe mer plass. Skole-pc`ene mine funker det heller ikke på og ikke mac`en, eller noen av de andre. TYPISK. Derfor skal jeg kjøpe en ny PC på torsdag. Jeg trenger en pc som er rask, som jeg kan spille på, som har CD-rom, og har den beste plassen til bilder. Så hvilken PC anbefales? Jeg tenker en prisklasse på rundt 10.000 til 16.000 kr. Kan evt. ta noe billigere/litt dyrere dersom det er en pc som er virkelig bra.

Ellers ønsker jeg dere en riktig fin dag. Vi blogges!. 

 DEL innlegget videre om du vil vi skal lage flere slike videoer.

Sebastian

Alt du egentlig trenger er en ekstern harddisk eller 2 :-) Så får du plass til MASSE bilder, og kan bruke pengene på noe annet morsomt :)
Dato:07.05.2014   Tid:07:22   Url:

Camilla

Du høres ut som Kine fra costa del Kongsvik.
Dato:07.05.2014   Tid:14:46   Url:
Camilla: Takk. Jeg tar det som et komplimang :) hun er en flink skuespiller og så klart gjør jeg jo til stemmen min når jeg skal spille en blond fjortis :)
Dato:07.05.2014   Tid:15:56   Url:http://girllife.blogg.no/

Henriette

http://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/LE59410893/lenovo-ideapad-y510p-15-6-barbar-pc

Denne er seriøst dritbra <33 Anbefales!!!
Dato:08.05.2014   Tid:21:23   Url:
Henriette: ja, har kjøpt den nå på Elkjøp <3
Dato:08.05.2014   Tid:21:31   Url:http://girllife.blogg.no/

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits