10
  • Skrevet: 08.04.2014
  • Klokken: 19:56
  • Kommentarer: 10

Jeg har et samarbeid med helsesøster Tone. Hun skal følge meg gjennom resten av svangerskapet og til babyen min fyller 1 år. I går tok henne med meg på SPA. Denne dagen var beregnet til meg, for at jeg bare skulle få nyte og få slappet av. Jeg gledet meg veldig og ble veldig fornøyd med denne dagen. Jeg vil anbefale alle å være med på dette fine tilbudet som helsesøster Tone har.  Alle som ønsker å bli fulgt opp av helsesøster Tone Aanderaa, kan få en slik spa dag. Dersom du ønsker, så kan du kontakte Tone på Tlf: 90511882  nettsiden hennes, finner dere ved å klikke "HER."

Grunnen til at Tone jobber med dette, er fordi hun brenner for å gi god veiledning, tett oppfølging og få deg til å føle deg #trygg som #gravid, men også gi deg den støtten du trenger når du har fått baby.

Jeg har blogget om mitt første møte med #helsesøster Tone tidligere, klikk "HER" for å lese om min erfaring og hva jeg lærte da.   


NO MAKEUP.

Dagen startet med at jeg fikk svømt, badet og bare kose meg i bassenget på vestkantbadet i #Oslo. Det var ikke så mange andre gjester der, men det var ikke tomt heller, akkurat passe mange, så jeg med den store gravid magen min fikk plass. Haha, neida, men joda. Jeg er i dag 37+5 uker på vei med en liten baby. Det var gøy å svømme, man blir jo mye lettere under vann, så det var ikke slitsomt i det hele tatt, men følte meg likevel ganske støl i beina, etter å ha svømt i 20 minutter fram og tilbake, uten stopp!.

Dessverre så ble det bare mobil bilder i dag, sorry for dårlig kvalitet. Det var ingen fotograf som ble med denne gangen heller. Tone skulle egentlig ta med kamera, men hun glemte det. Jeg tok med speilreflekskamera, men hjalp lite når ikke minnekortet var satt i.. Så var det å ta i bruk mobilen min, men den gikk selvfølgelig tom for strøm, typisk. Heldigvis så hadde Tone med seg mobil, så da ble det bilder likevel folkens!.

Bilder sier mer enn 1000 ord, right? Så her slenger jeg med noen bilder. Enjoy!Over ser dere Agnes, hun er utdannet #fysioterapeut. Veldig flink og trivelig ung #dame. Da hun presenterte seg så var det første jeg sa "å er du fra Polen?", haha, jeg er flink til å gjette riktig. (Den private fotografen min heter forresten Aga og er også fra Polen). Fysioterapeuten jobber her på vestkantbadet i Oslo og ga meg "gravidmassasje". Dette er inkludert i Spa dagen som er et tilbud fra helsesøster Tone.

Under ser dere bilde av at Tone gir meg full ansiktspleie med naturlige, urtebaserte hudprodukter. Det var veldig #deilig og skal være bra og #sunt for huden min. På slutten av dagen, da jeg hadde på meg ansiktsmaskene så fikk jeg ligge i ro og høre på en avspenningsøvelse, som Tone hadde på mobilen sin. Dette lydsporet var spilt inn fra en #jordmor, som hadde laget en slik CD til gravide, som er veldig bra for gravide å høre på, for å blant annet kunne føle seg mer avslappet.

Denne CD`en med musikk, minnet meg veldig om en sånn hypnose cd. Dere vet en sånn man bruker når man skal hypnotisere folk til å tenke på en spesiell måte. Jeg levde meg veldig inn i hva som ble sagt på lydsporet, men ble dessverre litt forstyrret av forskjellige lyder rundt meg. På det opptaket så ble det blant annet sagt at jeg skulle se for meg at jeg ga kjærlighet til fosteret i magen og da begynte hun å sparke! Jeg skulle også se for meg et rom hvor det var et kontropppanel, med et ratt eller en spake. Jeg skulle se for meg at jeg dro i den ene spaken, til den stod på "slapp av", på den måten ble liksom hode mitt innstilt på å slappe av og denne øvelsen er lurt å gjøre før en fødsel, for å nettopp få slappet av.

Da vi var ferdig med all #behandling, så fikk jeg #mat, som bestod av: knekkebrød som Tonne hadde laget selv, blåbærsyltetøy, proteinbarer og detox urte te.

#svangerskap #baby #spa #svømme #bade #basseng #vestkantbadet #mage #gravidmage #bilder #masasje #mammablogg #mamma #ungmor #sunn #hud #foto #uke37


Jeg hadde satt stor pris på om du kunne "delt" dette innlegget videre, ved å trykke på den lille blå knappen under dette innlegget. På den måten kan flere kommende mødre og nybakte foreldre få vite om dette fantastiske tilbudet

//Sponset//.

Julie

Hei!

Gratulerer så masse med å snart bli mamma! Jeg

Har fulgt med bloggen din en stund nå, har selv en datter

På snart 8mnd og synes det er spennende å lese om andre med baby(på vei).

Men nå lurte jeg på en ting, mente du skrev at du ikke kunne være

Med på unge mødre fordi du ikke er gammel nok, men helsesøsteren skriver

På bloggen sin at du er 19år? Hva stemmer?
Dato:09.04.2014   Tid:09:52   Url:
Tone har masse god kunnskap og ønsker virkelig å gjøre en forskjell for de m barn i magen. Så deilig ut denne dagen!
Dato:09.04.2014   Tid:10:18   Url:http://facebookkurset.no
Trine Grung: sant :)
Dato:09.04.2014   Tid:12:47   Url:http://girllife.blogg.no/
Takk Kristine og Trine. Ja, jeg føler meg virkelig så heldig som får følge gravide på denne fantastiske reisen! Det er magisk hver gang😉 Gleder meg til hjemmebesøk etter fødselen, Kristine
Dato:09.04.2014   Tid:23:02   Url:http://www.toneaanderaa.no
Julie: tusen takk <3 så hyggelig at du har fulgt med på bloggen min :) Gratulerer til deg også med en datter på 8. Mnd :) men Hæ? Jeg skrev aldri at jeg ikke kunne være med fordi jeg ikke var gammel nok. Jeg skrev at man må være mellom 16-21 år. Og at jeg måtte vente et år eller to, (dette pågrunn av at) søknadsfristen var over.
Dato:09.04.2014   Tid:23:42   Url:http://girllife.blogg.no/
Tone Aanderaa: Det er bra :)
Dato:10.04.2014   Tid:00:17   Url:http://girllife.blogg.no/

jasmine

heya kjempe fint blogg. når kjente du babyen din sparke for første gang?
Dato:10.04.2014   Tid:12:56   Url:

malene

kan du ha et spørsmålsrunde?
Dato:10.04.2014   Tid:12:59   Url:
jasmine: hei :) Tusen takk :) jeg merket det såvidt i uke 18. Om jeg husker riktig. Morkaken min ligger på fremre vegg, så da er det normalt at det tar lengre tid før man merker noe.
Dato:10.04.2014   Tid:13:07   Url:http://girllife.blogg.no/
malene: hei. Ja, det kan jeg
Dato:10.04.2014   Tid:13:15   Url:http://girllife.blogg.no/

Jeg startet denne bloggen i 2010. I 2013 ble jeg gravid og 24. april 2014 kom den nydelige datteren min til verden med keisersnitt. Ellers liker jeg å danse, være med venner og alt annet som er morro! ___________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits