49
  • Skrevet: 09.03.2014
  • Klokken: 21:32
  • Kommentarer: 49

Lets talk about sex. Seriøst, det virker som enkelte av dere ikke bryr dere om annet. Jeg må le av mange av spørsmålene deres, tragisk. Dette gjelder selfølgelig ikke alle, for mange av dere er super søte. Likevel var det veldig mange intime spørsmål. Jeg sa at jeg skulle svare på video, right? Vet dere hva, jeg prøvde, men det funka ikke!! Jeg fikk helt fnise anfall av de kjæreste spørsmålene deres (tolk det som sex spørsmål).. Derimot så kan jeg godt svare dere på video på de "normale" spørsmålene, men de her var bare helt lættis og jeg velger derfor å svare dere i et innlegg isteden.

Jeg har delt opp spørsmålsrunden i 3 deler. Denne delen er del 1, og handler som dere sikkert skjønner for det meste om kjæreste ting + noen vanlige ting. Neste spørsmålsrunde kaller jeg for del 2, den handler om hva jeg synes om andre personer, eller spørsmål jeg har fått som dreier seg om andre personer. Grunnen til at jeg velger å ha en del 2 av spørsmålsrunden, er fordi jeg allerede har fått noen spørsmål som handler om andre personer og de spørsmålene passer derfor best å svare på i en egen del, nemlig del 2. Del 3 derimot, blir lagt ut til slutt og der skal jeg svare på resten av spørsmålene i video, godt blandete spørsmål.

 
Dette innlegget her er forhåndsskrevet. Selvom det blir publisert først nå på mandag, så er det mange dager siden jeg svarte på disse spørsmålene under.


Har du pult noen etter du ble gravid? Nei, jeg har ikke hatt sex med noen. 

Slutter alderen din på ten (18/19 osv)?: Ja 

Er du tenåring: Det har jeg vel i grunn allerede svart på, så ja.. 

Eldste du har vært på date med?: 27/28 år. Katastrofe, fra min side så var det ikke en "date" og jeg tok med veninna mi og han stakk med det samme. 

Foretrekker du eldre eller yngre gutter? Eldre, fordi de er mye mer moden og mer klar for et forhold.

Hvis en gutt som er 1 år yngre enn deg likte deg osv og dere var venner osv. Kunne det blitt noe forhold da? Ja

Har du ligget med mange? Nei

Brukte du ikke prevensjon? Selfølgelig brukte jeg prevensjon, men dessverre er det ikke helt trygt og da får man ta konsekvensene av det. 

Ville du ha ligget med en gutt du ikke likte? Nei, så absolutt ikke. Det beste er at man liker hverandre! 

Kan du kjøpe 25% sprit til meg på polet? Nei, jeg er dessverre ikke gammel nok og jeg hadde ikke gjort det uansett. Alkohol er et av de farligste rusmidlene. 

Neste gang du skal ha sex? Haha, jeg planlegger jo ikke sånt!

Er sex best med kondom? Det får du finne ut av selv. Det er jo best ved tanke på at det beskytter mot kjønnsykdommer og til en viss grad mot graviditet. 

Hvem var den første som fikk vite at du var gravid? Barnefaren og ei venninne. 

Bor du hjemme hos foreldrene dine? Hvis du gjør, hvordan klarte du å skjule at du var gravid for dem i 8 mnd.? Jeg bor hjemme hos mamma i et stort hus. Pappan min bor like ved, men ikke sammen med oss. Jeg har aldri sagt at jeg skjulte det for foreldrene mine i 8 måneder. Mamma fikk vite det nesten med en gang og pappa fikk vite det da jeg var 18 uker på vei.

Når fikk de fleste vite om graviditeten? Slekten min som feks. besteforeldre/tanter/onker/søskenbarn osv + Alle mine nærmeste venner, vanlige venner og bekjente fikk vite det da jeg var 7-8 måneder på vei. Alle fikk vite det fordi jeg la det ut på bloggen! Du kan lese mer om det ved å trykke HER.

Hvordan klarte du å skjule at du var innlagt på sykehuset når du var kvalm osv? Det har jeg ALDRI skjult, tvert imot. Jeg la faktisk ut bilde av meg selv på facebook at jeg var innlagt på sykehuset og fikk intravenøs væske (næring) gjennom armen! Grunnen til at jeg ble innlagt var fordi jeg var kjempe dårlig. Jeg fikk ikke i meg nok vitaminer, fordi alt jeg spiste og drakk det spydde jeg opp igjen, pågrunn av kvalmen. Ingen mistenkte at kvalmen kom av graviditeten. Legene fant ikke ut hva det var, eller hvorfor jeg var så dårlig, men jeg tror at kvalmen kom av graviditeten, men det kan også ha vært at jeg også var syk, at jeg hadde fått en sykdom? Jeg tror jeg må ha hatt influensa eller noe, for jeg var ikke bare kvalm, men jeg klarte såvidt å gå. Holdt på å besvime hele tiden, vondt i hode og var helt elendig dårlig. Du kan lese mer om det ved å trykke HER.

Hva heter du, går du på drømtorp og hvor gammel er du?  Jeg har sagt før at jeg er en delvis anonym blogger. Helt frem til nå så har den eneste grunnen til det vært fordi jeg synes det er kult å blogge anonymt. Uheldigvis så har jeg faktisk likevel fått en KJEMPE GOD grunn nå til å blogge anonymt. Den samme grunnen har jeg også for at jeg ikke kan legge ut "unge mødre" episodene. Grunnen til det har jeg sykt lyst til å fortelle dere, men det er noe jeg ikke bør legge ut her på nettet. Det handler om noen voksne. Noen som dessverre mange i Norge både unge og gamle, har dårlige erfaringer med. (De som er i en lignende situasjon som meg skjønner hva jeg mener + vennene mine vet hva det er). 

Hils blogg leserne dine og si at utseened ditt er styggt. Tusen takk. Da vil jeg hilse tilbake til deg å si at det er bedre det, enn å ha en stygg personlighet!

 

 

 

Har også fått inn noen spørsmål iløpet av de siste dagene, de bare føyer jeg til under streken her, så de blir svart på direkte nå i dag (Mandag 10:03.2014). 


Har du noen gang blitt mobbet? Ja, hvem har ikke det? Ble det nå nettopp faktisk, bare les "spørsmålet" eller hilsenen over, så skjønner du hva jeg mener.

 

 

Og under her er noen av spørsmålene jeg valgte å ikke svare på, enten fordi de var teite, at jeg har svart på det før, eller andre grunner: 


Er du på barneskole, ungdomsskole, vgs eller høyskole nivå? Var det et seriøst spørsmål? 

Hvor gammel var du første gang du gjorde det? 

Alder på din neste kjæreste? (...)

Hvem er barnefaren? Dersom han vil si det, så sier han det selv. 

Er du jomfru?  

 
Haha.. For noen teite spørsmål. Bare hev deg over det ;)
Dato:09.03.2014   Tid:22:29   Url:http://www.latteandlullabies.blogg.no
Latte&Lullabies ?: hehe ja :D
Dato:09.03.2014   Tid:22:52   Url:http://girllife.blogg.no/
Herregud....... Eeeer det mulig ass.... Blir oppgitt!
Dato:09.03.2014   Tid:23:29   Url:http://emilieprincess.blogg.no
Emilie&Linda: enig med deg :P men men
Dato:09.03.2014   Tid:23:32   Url:http://girllife.blogg.no/
La dem holde på, undeholdende å kødde med dem da ! ;)
Dato:09.03.2014   Tid:23:36   Url:http://emilieprincess.blogg.no
Det betyr bare at folk er nysjerrig på deg hehe :)
Dato:10.03.2014   Tid:00:27   Url:http://jegtrorat.blogg.no
jegtrorat: Hehe, om man tenker på den måten så er det kanskje ikke så ille med sånne spørsmål likevel :)
Dato:10.03.2014   Tid:00:40   Url:http://girllife.blogg.no/
Haha! "Er du jomfru?" Er det dummeste spørsmålet jeg har sett!

Ikke slemt ment altsåå!, men hun/han som stilte spørsmålet har sikkert lest bloggen din.. Så burde da sett at du er gravid, el innlegget om det :)

Hilsen Viccy ^^
Dato:10.03.2014   Tid:00:58   Url:http://victoriajentas.blogg.no

Så mye du BloggShoter hehe ;D
Dato:10.03.2014   Tid:01:04   Url:

♥ Kristine.

Betyr bare at folk er heeelt skada :-)

Fine spørsmål og svar :-D hadde fakrisk et spørsmål :-)

Hva liker du av brunost og pølse mat ? :-D
Dato:10.03.2014   Tid:01:14   Url:
Anonym: jeg synes det er gøy med mange kommentarer, du bør prøve det selv, man blir litt avhengig, + det er god tidsfordriv å sitte å lese og svare alle hehe ;D
Dato:10.03.2014   Tid:01:15   Url:http://girllife.blogg.no/
Victoria: hehe, tenkte jeg også. MEN det er noen som ikke leser godt nok, kanskje :)
Dato:10.03.2014   Tid:01:16   Url:http://girllife.blogg.no/
Kristine.: Jeg vil ikke kalle dem "skada", for kan hende de hadde det veldig artig bak skjermen da de stilte meg spørsmålene :P Haha takk for spørsmålet, den må jeg tenke litt på. Er dessverre ikke vegetarianer, :( men har bittelitt lyst til å forsøke å bli det :) men er veldig veldig glad i brunost.
Dato:10.03.2014   Tid:01:18   Url:http://girllife.blogg.no/
Ser ut som noen av de som sendte inn spørsmål ikke leser bloggen din i det heletatt, du er jo ikke jomfru Maria heller og er gravid med jesusbarnet. Det blir jo jente! ^^
Dato:10.03.2014   Tid:02:10   Url:http://sansogsamling.blogg.no
Herregud så mange rare spørsmål!! :P hahaha
Dato:10.03.2014   Tid:02:23   Url:http://marithorand.blogg.no
åse: Jeg vet, de følger jo virkelig ikke med :P haha, men jeg lo godt av det spørsmålet :)
Dato:10.03.2014   Tid:02:26   Url:http://girllife.blogg.no/
Mari: Mari: HAHA, ikkesant, men de var veldig morsomme, selvom de var veldig teite :P
Dato:10.03.2014   Tid:02:27   Url:http://girllife.blogg.no/
Litt av noen spørsmål folk stiller, men synes du har vært flink til å svare, selv om en del av de spørsmålene der, er spørsmål jeg aldri ville svart på ;)
Dato:10.03.2014   Tid:04:14   Url:http://elenanita.blogg.no

camillaaaaa

øh.. hvor gamle var 85 % av leserne dine a? o-o damn.
Dato:10.03.2014   Tid:07:21   Url:
Helene Viktoria: Ja, det var noen veldig rare spørsmål kan man si :P Takk for at du synes at jeg svarte bra på de :) Haha, jeg skjønner at du ikke ville ha svart på det elv, vurderte litt å ikke gjøre det, men jeg tenkte at siden de lurte å fææælt så kunne jeg vel svare dem da :P
Dato:10.03.2014   Tid:08:43   Url:http://girllife.blogg.no/
camillaaaaa: Haha godt spørsmål!
Dato:10.03.2014   Tid:08:44   Url:http://girllife.blogg.no/
Haha,jomfru Maria ;)

Jeg syns det er morsomere å svare på sånne spørsmål,enn såkalte kjedespørsmål! Kan jo svare så utrolig mye dumt på sånne spørsmål
Dato:10.03.2014   Tid:10:40   Url:http://lifeofthis.blogg.no/
Ann Christin: haha <3 Ja, det er egentlig sant, også er det litt morsomt å svare også :P
Dato:10.03.2014   Tid:10:51   Url:http://girllife.blogg.no/
Hehe, ser den altså, men akkurat sexlivet til folk anser jeg som ganske privat, men jeg måtte smile litt av det jomfruspørsmålet... Sist jeg sjekket, så var det umulig å bli gravid uten den delen ;) ha en fin dag :)
Dato:10.03.2014   Tid:14:13   Url:http://elenanita.blogg.no
Gud så mye dumme mennesker det er der ut! Hev deg over det! Du er vakker!
Dato:10.03.2014   Tid:14:18   Url:http://lifethewayweknowit.blogg.no
Helene Viktoria: Ja, enig. Hehe, jeg smilte selv da jeg fikk det spørsmålet :D Ha en fin dag du også :)
Dato:10.03.2014   Tid:14:37   Url:http://girllife.blogg.no/
Helene: Ja, det kan man trygt si. Tusen takk :)
Dato:10.03.2014   Tid:14:37   Url:http://girllife.blogg.no/
Haha, folk stiller så sinnsykt dumme spørsmål!! :D
Dato:10.03.2014   Tid:19:14   Url:http://maritapettersson.blogg.no

Frida

Haha, elsket det siste spørsmålet du ikke svarte på :p Stå på, du klarer/kommer til å klare deg super bra! ;)
Dato:10.03.2014   Tid:21:49   Url:
Frida: hehe, :) takk
Dato:11.03.2014   Tid:00:18   Url:http://girllife.blogg.no/
Marita Pettersson: hahaha ja ass :P sykt å
Dato:11.03.2014   Tid:00:19   Url:http://girllife.blogg.no/
Hahahaha !:)

tror folk er kjempe nyskjerrig på deg :) smil så blir det en god deal !:)
Dato:11.03.2014   Tid:00:26   Url:http://KLINK.BLOGG.NO
KimAn: hehe, kanskje kanskje det :) Takk for tips, :P smiiiil
Dato:11.03.2014   Tid:00:53   Url:http://girllife.blogg.no/
Hahah det var det verste! Godt besvart, til tross for forferdelige spørsmål!
Dato:11.03.2014   Tid:07:46   Url:http://Asbjornsdottir.blogg.no
hahaha kuuult!
Dato:11.03.2014   Tid:07:48   Url:http://magnusstorm.blogg.no
Asbjörnsdottir: Tusen takk :) veldig hyggelig å høre
Dato:11.03.2014   Tid:09:12   Url:http://girllife.blogg.no/
Magnus Storm: hehe :D
Dato:11.03.2014   Tid:09:12   Url:http://girllife.blogg.no/

Aurora

Du er en flink mor!! Digger bloggen din.

Bor du i Vestfold??

Har du insta?
Dato:11.03.2014   Tid:14:39   Url:
Aurora: Tusen tusen takk Aurora. Jeg har familie og venner som bor i Vestfold :) Jeg har egentlig ikke insta, eller jeg har, men den blir ALDRI brukt..
Dato:11.03.2014   Tid:17:43   Url:http://girllife.blogg.no/
Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen! Du er en så varm og jordnær person, og nettopp derfor tror jeg du er rett person å spørre i dette tilfellet her.

Jeg vil nemlig informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Siden du har en såpass stor blogg med så mange lesere daglig hadde jeg satt kjempe pris på om du ville delt videoen i et innlegg, slik at flere får hjelp av den.

Jeg har selv vært der, så langt nede, og forteller om dette i videoen. Det er en video om min historie. Historien om angsten som er blitt en del av min hverdag. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

http://www.vektlofterjenta.com/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/
Dato:12.03.2014   Tid:01:06   Url:http://www.vektlofterjenta.com/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/
Linn Therese: Hvorfor sender du meg den samme meldingen flere ganger?
Dato:12.03.2014   Tid:02:19   Url:http://girllife.blogg.no/

Mina

Bor du i Vestfold ?

Har du noen i Vestfold som du kjenner?
Dato:13.03.2014   Tid:14:47   Url:
Mina: Jeg sier ikke hvor jeg bor, men jeg kan si så mye som at jeg har både venner og familie i vestfold :)
Dato:13.03.2014   Tid:14:50   Url:http://girllife.blogg.no/
Mina: Ja, hvordan det?
Dato:13.03.2014   Tid:14:52   Url:http://girllife.blogg.no/

Mina

Så gøy. Digger bloggen din, den er sååå braa...!! Lykke til med svangerskapet
Dato:13.03.2014   Tid:16:55   Url:

Rebekka

Synes ikke du er stygg!!❤️ du er helt nydelig!❤️
Dato:13.03.2014   Tid:20:16   Url:
Rebekka: Å tusen tusen takk <3
Dato:13.03.2014   Tid:20:27   Url:http://girllife.blogg.no/

Hanne

haha lo når jeg leste svaret ditt til den "hilsenen". Beste jeg har lest i dag, hvertfall. Du er nydelig, du :)
Dato:19.03.2014   Tid:19:52   Url:
Hanne: takk <3
Dato:19.03.2014   Tid:19:58   Url:http://girllife.blogg.no/

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits