39
  • Skrevet: 02.03.2014
  • Klokken: 23:13
  • Kommentarer: 39

 

Jeg ble sykt overrasket i det 6 fantastiske gode venner spratt frem fra forhenget dere ser bak dette bildet. (Bildet av meg som holder en dukke med Lisa). Det er bare 8 uker til termin.

 

Jeg hadde blitt invitert på besøk til venninnen min Julie, så jeg ante ingenting. Hun hadde på forhånd sagt at jeg burde pynte meg litt og ta med kjole, pågrunn av at vi skulle ha photoshoot hjemme hos henne (noe vi pleier å gjøre fordi det er gøy). Dessverre så glemte jeg helt av å pynte meg, men det gikk bra.

Jeg skulle egentlig ha vært hos henne kl. 18:30, men pågrunn av forsinkelser og at jeg var på besøk hos ei annen venninne rett før jeg skulle til henne, så tok det litt lengre tid. Jeg sa ifra til Julie at jeg ble å komme til henne litt senere, så det gikk fint, men syntes hun maste litt vel mye, fikk endel meldinger om at jeg måtte skynde meg å komme til henne for hun kjedet seg så mye. Typisk henne tenkte jeg bare og tok de med et smil. 
Jeg ringte på døren hennes kl 20:18, syntes det tok litt tid før hun kom å åpnet, men ikke så mye at det gjorde noe. Hun var veldig pen og jeg så at hun hadde på seg de nye klærne hun hadde kjøpt fra bikbok! Vi gikk så opp trappen til stua. Der var det pyntet med balonger i taket, lyset var senket, mange levende lys rundt omkring og spiseborde var dekket. Så virkelig ut som de ventet gjester, men at dette var en fest for meg og min kommende baby var enda en fjern tanke. "Å hvem har pyntet så fint her?" spurte jeg.  Julie svarte "det er meg". "Oja, venter moren din gjester? Jeg stod å betrakted rommet en liten stund, men hadde ennå ikke skjønt noen ting. Kjøkkenet er på spisebordets høyre side. Ved siden av kjøkkenet er det en "bod", med et stort hvitt forheng/gardin. PLUTSELIG hopper det ut en haug med venner fra denne boden/rommet. Jeg ble sykt overrasket og glad og enda mer overrasket!! Så går det opp for meg hva dette er, nemlig en baby shower!
Først nå forstår jeg hvorfor den ene venninnen min AK spurte meg her på bloggen om hvem mine 10 nærmeste venner er. Hvorfor hun spurte om det, skjønte jeg ikke. Jeg tenkte at kanskje hun ville ha en slags bekkreftelse på at henne var en god venn, hehe. For å nevne noen andre gode venninner av meg så er det Siv, Marie, Rebecca, Silje R, Ingrid, Nina, Inez og Perisa +++ flere.. (Har også gutte venner, men nå var vel dette mere en jente fest).

Fikk vite på festen hvordan de hadde klart å holdt dette så hemmelig og hvordan de klarte å arrangere dette. De hadde laget et lukket/hemmelig arrangemang på facebook.

Tenk jeg har virkelig verdens beste venner som stiller opp og ordner så mye. Det ble gaver til jenta mi, leker, tull og morro, prating og masse kaker og annet godt. Dagen kunne virkelig ikke ha blitt bedre. 100% perfekt var det og et minne jeg aldri vil glemme. Tusen tusen takk Line, Julie, Lisa, Nora, Ann Kathrin og Ingvild. Dere er herlige!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flinke jenter som har ordnet til alt!Julie med hjemmelagde muffins/cupcaks. Alltid i godt humør denne frøkna her.

 
 Julie og meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Ingvild tar kaka!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 Vi lekte en kjempe morsom lek som gikk ut på at alle fikk et glass med is, den første som klarte å smelte isen skulle rope "vannet mitt ha gått". Og ja, det var lov å smelte isen mellom rompeballene men å gjøre det mellom puppene var det mest populære alternativet. Lisa vant og jeg kom på 2. Plass!

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

Ja, må jo ha tampong nå som jeg er gravid, for da har jeg jo sykt mye mensen, blør virkelig igjennom her... Haha, vi hadde faktisk en morsom lek, der vi skulle putte tampongene i munnen også drikke brus. Dere bør prøve det, for hva tror du skjer med tampongene? Jo, de utvider seg sykt. Hvor havner så drikken? Det har Nora svaret på, for henne måtte tørke opp etter oss!

 

 

  

 

 

Gaver
 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 
Så koselig :D
Dato:02.03.2014   Tid:23:52   Url:http://helttilfeldigmamma.blogg.no
Åh, så koselig og morsomt :-)
Dato:03.03.2014   Tid:00:00   Url:http://www.Lorry.blogg.no
Marita: Ja, det var kjempe morsomt :D
Dato:03.03.2014   Tid:00:12   Url:http://girllife.blogg.no/
Helttilfeldigmamma: Ja, veldig koselig :)
Dato:03.03.2014   Tid:00:12   Url:http://girllife.blogg.no/
Så koselig gjort!! Alle fortjener en babyshower av sine venner :)
Dato:03.03.2014   Tid:00:20   Url:http://idaindseth.blogg.no
Ida Indseth: Ja, men dette var ikke noe jeg forventet :) men ble positiv overrasket!
Dato:03.03.2014   Tid:00:32   Url:http://girllife.blogg.no/

hanne

Så morsomt :D
Dato:03.03.2014   Tid:02:05   Url:
hanne: ja, det var veldig artig :D
Dato:03.03.2014   Tid:02:06   Url:http://girllife.blogg.no/
Mye fint du fikk og ser ut som du stor koset deg :)
Dato:03.03.2014   Tid:07:09   Url:http://www.tinastangstuen.blogg.no

Kristina

Ikke for å være kjip, men å servere sånne myke oster gravide ikke skal spise er vel litt rart?:)
Dato:03.03.2014   Tid:07:11   Url:
Kristina: Ja, men jeg fortalte dem at jeg ikke kunne spise det og da fikk jeg vanlig ost isteden :)
Dato:03.03.2014   Tid:10:40   Url:http://girllife.blogg.no/
Tina: Ja, jeg ble veldig fornøyd, hehe :) <3
Dato:03.03.2014   Tid:10:40   Url:http://girllife.blogg.no/
Så utrolig gøy.. du er heldig :D
Dato:03.03.2014   Tid:11:52   Url:http://gladehjem.blogg.no
gladehjem: ja, hehe takk <3 :D
Dato:03.03.2014   Tid:12:15   Url:http://girllife.blogg.no/
Så koselig! Jeg fikk også babyshower av venninnene mine da jeg var gravid :-)
Dato:03.03.2014   Tid:12:18   Url:http://etmammaliv.blogg.no
Å herregud så ufattelig koselig! Jeg ble helt stum av beundring her jeg sitter. At noen overrasker med slike ting som dette er noe som gjør dagen min hundre ganger bedre. Det trenger ikke engang være en overraskelse for meg, men så lenge noen overrasker noen, og viser med så mye energi og tidskrevende arbeid at dem bryr seg om deg, det er DA det rakner for meg. Tårene rant her jeg sitter å leser innlegget ditt, du er så herlig, og du har verdens herligste venner, og snart verdens herligste lillegull ♥

Håper de siste ukene blir gode og at fødselen blir uforglemmelig og fantastisk. LYKKE TIL SKJØNNE LILLE DU!

stooor blogg klem... ♥ vektlofterjenta.com
Dato:03.03.2014   Tid:12:20   Url:http://vektlofterjenta.com
Et mammaliv: Ja, ikkesant! Det er kjempe koselig :) Da vet du hvordan det er! <3
Dato:03.03.2014   Tid:12:28   Url:http://girllife.blogg.no/
Linn Therese: Hei <3 Så utrolig koselig å høre, wow, jeg viste ikke at det blogg innlegget her kunne være så rørende, men hyggelig at du synes det, jeg er veldig glad i vennene mine :) Tusen tusen takk vakre du. Stor klem tilbake <3
Dato:03.03.2014   Tid:12:30   Url:http://girllife.blogg.no/

noe du kan ta med på spørsmålsrunden til videoen din

haha, du skal være anonym, hjelper ikke når du har folk som sladrer vett u.. Du vet du ikke klarer å ha en anonym blogg, når folk DU KJENNER kommenterer i kommentarfeltet og sier hvor du heter, hvor gammel du er og at du skal begynne på Ski VGS, rikght?
Dato:03.03.2014   Tid:12:53   Url:
noe du kan ta med på spørsmåls: De kommentarene kan jeg sikkert slette og ingen har sagt hvilken skole jeg skal begynne på? isåfall er sikkert du en av de folkene som "sladrer" og da er du ikke noe bedre selv og da trenger du ikke å si at andre sladrer om du gjør det selv liksom :P Dessuten har jeg ikke søkt på den VGS der, eller kanskje jeg har? hvem vet. Det er hemmelig.
Dato:03.03.2014   Tid:12:57   Url:http://girllife.blogg.no/

noe du kan ta med på spørsmålsrunden til videoen din

Hvorfor må du ha en anonym blogg da? det er litt teit du vet det, alle vennene dine vet hva du heter, og teit å stryke over navnet ditt på kortet og sette anonym eller girllife isteden.
Dato:03.03.2014   Tid:13:00   Url:
noe du kan ta med på spørsmåls: Fordi jeg synes det er gøy og spennende og "tøft" å ha en anonym blogg, men den er ikke så anonym som andre sine anonyme blogger, for at jeg viser jo fjeset. Og det virker som du vet hvem jeg er og om du vet hvem jeg er så er jo det fint, da trenger du jo ikke å lure sånn og hvordan jeg vil blogge og hvor mye jeg deler bestemmer jeg selv, kan godt hende at om 2 måneder så vil jeg ikke ha en delvis anonym blogg lenger.
Dato:03.03.2014   Tid:13:04   Url:http://girllife.blogg.no/

noe du kan ta med på spørsmålsrunden til videoen din

ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok o kok ok okk kokokokokokokok kkkk KKKKoookkkk OOOO lol, æsj, blæ, bø HADE. kos dææ mææ bloggingaaa, du kommer aldri til å få noen lesere for ingen gidder om du ikke sier hvilken skole du begynner på, du kan bare skrive det fort også slette kommentaren etter påm hvilken skole???
Dato:03.03.2014   Tid:13:10   Url:
noe du kan ta med på spørsmåls: HAHA, så søt du er? Sikkert samme skole som deg da. VI sees ;)
Dato:03.03.2014   Tid:13:11   Url:http://girllife.blogg.no/

noe du kan ta med på spørsmålsrunden til videoen din "Gullungen".

okei, synes du jeg er frekk i kjeften eller noe? for jeg har ikke sagt noe stygt til deg, fint du synes jeg er søt for det er JEG faktisk, imotsetning til visse andre med baby i magen her, kremt kremt, nevner ikke navn* kremt kremt, og jeg sier ikke det er deg heller, kremt.

så ikke anmeldt meg eller noe, men jeg vil GJERNE at du skriver et laaaangt innlegg om meg på bloggen din, så skal jeg kommentere et langt svar tilbake, så pllliiis blogg om meg, du kan kalle meg for hmm "Gullungen"
Dato:03.03.2014   Tid:13:14   Url:
noe du kan ta med på spørsmåls: neeei du er ikke frekk i det hele tatt, overhode ikke -.- neida, jeg synes bare du er litt barnslig, ikke frekt ment det heller.

Ja, om du vil jeg skal blogge om deg så kan jeg det, men du er jo minst like mye anonym som meg om ikke mere, så legg gjerne igjen en kommentar om hvem du faktisk er, før du klager på at jeg er anonym.

Og jeg tror faktisk jeg vet hvem du er!!!!
Dato:03.03.2014   Tid:13:16   Url:http://girllife.blogg.no/

noe du kan ta med på spørsmålsrunden til videoen din "Gullungen".

okki, gleder meg til å se hva du skriver om meg <3 jeg leser bloggen din hver dag og er en trofast leser. håper du skriver så langt du klarer, om du tørr da ;) vedder på du ikke tørr å skrive innlegg om meg.
Dato:03.03.2014   Tid:13:20   Url:
noe du kan ta med på spørsmåls: Jeg tørr å skrive innlegg om deg, om du virkelig vil det? er du helt sikker på at du vil det? Jeg må ikke, gi meg beskjed om jeg ikke skal det, og gi meg gjerne beskjed om hva du vil jeg skal skrive, helst på facebook.... Jeg vet jo ikke hva jeg skal skrive om deg dersom jeg ikke vet helt sikkert hvem du er, skjønner du :P hehe :) <3
Dato:03.03.2014   Tid:13:22   Url:http://girllife.blogg.no/

Maren

Du sier du er modell med kontrakt? Da tror jeg dette er deg: http://littlefun.org/posts/pays-for-photoshoot-thinks-she-is-a-model
Dato:03.03.2014   Tid:19:09   Url:
Så fint gjort. Hørtes kjempekoselig ut! :-D
Dato:03.03.2014   Tid:21:55   Url:http://geirsdatter.blogg.no/
Gåmann, så koselig! Snakker om greie venninner. Så ut som en perfekt shower :-)
Dato:03.03.2014   Tid:22:39   Url:http://camstrener.blogg.no
Heldiggris :) Så utrolig koselig ut!:) Lurer på om jeg får babyshower! Bor så langt unna de fleste nære venninnene mine som kunne funnet på noe sånt ;)
Dato:03.03.2014   Tid:22:42   Url:http://baresanna.blogg.no
Det så koselig ut :D
Dato:03.03.2014   Tid:22:50   Url:http://lindataylor.no
Maren: Du jeg skjønner utrolig godt at du sier det. For jeg kjenner folk selv som tror de er modeller, så tar de alle bildene sine på modellday studio,og betlaer mye. veldig unødvendig. Jeg har selv tatt noen bilder der, men det var fordi jeg ville ha noen spesielle bakgrunner, men betalte helt selv og da var jeg ikke "modell". Men kontrakt det har jeg. Er du forresten Maren jeg gikk i klassen med? Isåfall kan du bli med meg hjem en dag og se den kontrakten, har den liggende her et sted :) Du er en veldig koselig jente, så vi kan sikkert ta gratis bilder en dag sammen (om du er hun Maren jeg kjenner). Det blidet du sendte var faktisk veldig bra! Beskriver bra hvordan enkelte oppfører seg. Ellers kan jeg aldri bli catwalk modell eller noe sånt, og nå som jeg er gravid har jeg lagt de modell greiene på hylla, så om det står at jeg er modell nå på bloggen, så er det informasjon som er gammelt og bør oppdateres!
Dato:04.03.2014   Tid:01:29   Url:http://girllife.blogg.no/
fine bilder!
Dato:05.03.2014   Tid:20:42   Url:http://saraaahblogg.blogg.no
sarah: takk :D
Dato:05.03.2014   Tid:21:06   Url:http://girllife.blogg.no/
Så utrolig kjekt!:) Ønsker meg også babyshower, men jeg har ingen så gode venninner i nærheten av her jeg bor:) All tillykke med graviditeten <3
Dato:12.03.2014   Tid:15:20   Url:http://baresanna.blogg.no
Silje Helen Edvardsen: Ja, det var kjempe kjekt :) Å, det er litt dumt da, men men det er jo ikke verdens undergang å ikke ha baby shower, jeg forventet det hvertfall ikke, så ble veldig overrasket! :) Tusen tusen takk for lykke ønsket <3
Dato:12.03.2014   Tid:16:30   Url:http://girllife.blogg.no/
Nei, det er jo heldigvis ikke det!:)
Dato:12.03.2014   Tid:16:54   Url:http://baresanna.blogg.no

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits