9
  • Skrevet: 23.02.2014
  • Klokken: 01:06
  • Kommentarer: 9

Dette er til dere som vil ha kjæreste, legg gjerne igjen flere tips.

For å få en gutt (eller jente) til å like deg så må personen få følelser for deg. For å få følelser for deg så må personen bli tiltrukket av deg. Det man blir tiltrukket av er personligheten og/eller utseened. Så for at han eller henne skal like deg, så må du jobbe med den bakerste setningen jeg skrev, nemlig din "personlighet og utseened".

 

                                                             


 

 Utseened:

Heldigvis finnes det gutter (eller jenter) som ikke bryr seg om hvordan du ser ut, noen bryr seg litt, andre bryr seg veldig.  Er du jente så pynt deg og smink deg bare om du føler deg komfertabel med det selv. Gjør det for din egen del. Dersom dere vil at jeg skal lage en sminkevideo, så kan jeg det. Hvordan du ser ut kan du ikke gjøre så mye med, du er den du er. Ikke push opp puppa for mye, eller holde inn magen for å virke tynnere, eller du kan selfølgeilg gjøre det om du vil, men svært mange gutter liker jenter som er så naturlig som mulig. En eller annen gang vil han få sett ditt sanne jeg, foreksempel om dere skal dra på stranden. Om ikke gutten liker deg for den du er så er han bortkastet med tid. Du kan selfølgelig prøve å bli en best mulig utgave av deg selv ved trening og sunt kosthold. Kle deg fint, vær fint stelt og husk på at en god holdning slår aldri feil. 

 

 Personligheten:

Du har sikkert flere sider av deg selv. De fleste gutter liker selvsikre jenter. Det betyr ikke at du skal gå med nesa i sky, være overlegen eller frekk. Prøv å vær den glade utgaven av deg selv. Smil, virk hyggelig og høflig. Gir han deg et kompliment så ta det imot med et stort takk, er du tøff så gir du et tilbake også med et stort smil. Itilegg er det en fordel om du tar insiativet til å prate med han eller til å finne på noe. Ikke virk sur, usikker, redd eller sjenert, det kan få han til å miste interessen, få han til å tro at du er sur, eller få han til å tro at du ikke liker han. Ikke spill kostbar med engang. Når du har fått han halvveis på "kroken" først DA kan du leke litt kostbar for at han vil ha deg mer. Det er selfølgelig ingen fasit svar, men dette er mine tips.

 

                                                         


 Ikke snakk om fremtiden ved første anledning. Hvordan han ser for seg brylluppet eller hvor mange barn han vil ha når han blir voksen kan være litt for mye. Det samme gjelder fortiden, ikke snakk om X-ene dine, ved mindre han spør så klart. Lev her og nå ikke tenk på fortiden. 

 

 Om du skal på date med denne gutten så anbefaler jeg at dere tar dette på en plass der dere gjerne kan gjøre en aktivitet samtidig. Blir det klein stillhet så kan dere prate om aktiviteten. Foreksempel dra på bowling, små ert på gutten om han taper. Ikke dra på kino, ved mindre dere kjenner hverandre godt. Hvis ikke blir dere kanskje bare å sitte der å følge med på kinoen, uten å bli kjent eller få pratet noe særlig.

 

 

                                                                 
                                                

 

 Tenk dere om 2-3 ganger før dere roter, kysser eller kliner på første date. Dette kan få deg til å virke billig, lett på tråden og han vil kanskje ikke se for seg deg som sin fremtidlige dame om du var så enkel å få. Gutter liker spenning og å jakte. La han få jakte på deg, ikke kast deg etter han med en gang. Å spille litt kostbar er ofte bra. 

 

 

                                                                  
       
         

 

                                                                   Hva synes du om tipsene jeg har skrevet? Bør lage flere slike innlegg? 

 

 

Fine tips :D Kom gjerne med flere tips :D
Dato:23.02.2014   Tid:01:31   Url:http://solviw.blogg.no
Sølvi Birgitte Wærness: Tusen takk :D
Dato:23.02.2014   Tid:01:54   Url:http://girllife.blogg.no/
dette ga meg kjempefine tips!

nå vet jeg litt mere om hva jeg kan gjøre!

flere sånne innlegg hadde vært fint! <3
Dato:23.02.2014   Tid:02:21   Url:http://videobloggjenta.blogg.no
Anette Johansen: Å det var virkelig hyggelig å høre <3 Ja :)
Dato:23.02.2014   Tid:02:47   Url:http://girllife.blogg.no/
Mange fine tips der :) Jeg har fakiskt opplevd og falle for noen første gang vi møttes. Vi jobba på samme sted men tok 4 mnd før vi ble sammen og i sommer har vi vært sammen i 2 år og nå har vi bodd sammen siden oktober. :) Like forelska ennå. :)
Dato:23.02.2014   Tid:13:44   Url:http://www.venke91.blogg.no

julie

Hei fine tips ;-) jeg har en kjæreste og vi har nå hvert sammen i 3 år og er forlovet :-D før jeg ble sammen med han så kranglet jeg og venninda mi om han :-p vi ble skikkelig uvenner pga han :-P hehe. Men han likte jo meg og så bare ble det til att vi ble sammen. Hehe. Da ble hun sur :-P
Dato:23.02.2014   Tid:13:48   Url:
kjempe fine tips og kan du lage sminkevideo for du var sykt pen :O <3
Dato:03.03.2014   Tid:20:01   Url:http://nothinglife.blogg.no
nothinglife: Hei, tusen tusen takk, nå ble jeg kjempe glad:) Jeg har faktisk allerede laget en sminke video vil du se den? Da må du gå inn på denne linken her:http://girllife.blogg.no/1393348285_sminkevideo.html#comment

Hva synes du? Er det andre typer videoer du vil jeg skal lage? <3Blogg klem fra meg.
Dato:04.03.2014   Tid:01:23   Url:http://girllife.blogg.no/
Jeg har samboer, men det er mange gode tips :) Syns spesielt det med å ta i mot et kompliment med et takk er viktig ^^
Dato:12.03.2014   Tid:23:29   Url:http://estmon.blogg.no/

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits