46
  • Skrevet: 11.02.2014
  • Klokken: 21:00
  • Kommentarer: 46

Det er like sårende å bli kalt for tynn som det er å bli kalt for tykk.

Det legges ofte vekt på at de jentene som er fyldige og de som er kraftige bør være stolt av seg selv, at de ikke bør bry seg om stygge kommentarer som angår kroppen deres. Dette er jo sant, for former er vakkert, men hva med de som er slanke da? Når kan det bli ok å være slank? Kan det ikke være likt for alle? Ingen fortjener å bli hatet på, kun pågrunn av kroppen. Hvorfor skal de som er tynne få "hates"? Mulig det er misunnelse som ligger bak, et snev av dårlig samvittighet, men de tynne har ikke gjort noe galt de heller, og mange kan ikke noe for at dem er så slanke. Dette er jenter som nødvendigvis ikke er undervektige, mange av dem har ingen spiseforstyrrelse, mulig dem er tynne pågrunn av høy forbrenning. Slutt å kall dem for det ene og det andre når du ikke har peiling.

 

                               TIl deg som er tynn men ikke undervektig, godtar du virkelig å få stygge kommentarer om kroppen din? Tør du å si ifra at nok er nok? Blir du lei deg? Kanskje du gjør det, kanskje ikke, men de som sier stygt bør tenke seg om og respektere DEG, det er de som er problemet, eller som kanskje har et problem med seg selv, men det beste er å ikke bry seg.  Går det derimot over streken så kan dette virkelig være nok til å få begeret til å renne over. Du skal også vite at du er spesiell fordi det finnes bare en av deg.

 

Heldigvis er det endel ganger at det ikke er ment stygt, de sier du er FOR TYNN for å faktisk være hyggelig, men det kan oppfattes uhøflig i dine ører, enn hvordan det var ment. I media blir det jo fremstilt at tynt er fint, har du også høyden med deg så er du jo helt WOW. Det er en faktor for at noen velger å gi deg "komplimanger" på at du er så tynn, fordi de tror de er snille når de sier det. Likevel kan dette oppfattes sårende på samme måten som en kraftig jente får høre fra sin kompis at "å du er fyldig og har former". Det å bli ropt etter seg "anoreksia unge" eller "levende skjelett" er ikke særlig kult, jeg hadde virkelig ikke taklet det. Du som er tynn er tøff som klarer å bite tenna sammen og komme deg gjennom det, men du fortjener det ikke. Selvom den som sa det påstår etter på at det var bare tull.

 

Du får kanskje ofte kommentarer om at du må spise mer, men så lenge du spiser bra/normalt og har et sunt forhold til kropp, helse, kosthold og trening og ikke har noen spiseforstyrrelser, så ikke hør på dem. Hadde du virkelig vært syk, så hadde de bedt deg om å spise mer for å hjelpe deg, men går du innenfor normalvektig så bør de ikke klage.

 Til deg som mobber eller sier sårende ting med vilje uten å eie et snev av dårlig samvittighet. Det er så lett for deg å si  "jeg bare tulla", det er alt for lett.. Tenk deg om det var omvendt, tenk deg at det var jeg som mobbet deg. Ikke bare en gang, men dag inn og dag ut, kan du tenke deg en sånn situasjon? Til slutt blir du lei og tar hevn på meg, eller sier ifra, for den dagen vil komme, tro meg. Da bør det ikke være så lett for meg å slippe unna ved å gi deg et meningsløst fnisete "sorry" eller si at jeg bare "tulla". 

 

En annen ting jeg vil si til deg, uansett hvem du er. Uansett om du er den tynne jenta, den tykke jenta eller til og med mobberen selv, så vil jeg gjerne at du slutter å benekte fakta når det gjelder hvor pen du er. De fleste er ikke fornøyd med noe ved seg selv, mange synes faktisk at dem selv ikke er pene. Den peneste jenta i gata kan faktisk ha den laveste selvtilitten. Du liker ikke nesen din sa du? Magen din er ikke perfekt nok? DRIT I DET. Folk flest ser på det positive ved deg, og de bryr seg sjeldent om sånne små ting. De har faktisk nok med seg selv å tenke på, om de ikke må anylisere deg også.

 

Du skal heller smile og lære si "tusen takk", til vedkommende som kaller deg fin, isteden for å si "nei, det er jeg ikke", mulig du får flere komplimanger ved å si sist nevnte, men det er lurere å bare si "takk",.så slipper dere å diskutere hvem som er penest. Da viser du samtidig at du har selvtilitt. Selvtilitt hører sammen med personlighet og det er attraktivt.Du bør være stolt over deg selv.

Hvis du er uenig, ønsker å si noe om denne saken, eller vil fortelle kort hvordan du oppfatter dette temaet, så legg gjerne igjen en kommentar.

 


Maiken

Skumleste gjennom alt, bra skrevet :) Er selv ganske midt på treet, men har aldri mobbet noen. Dessverre har jeg ei veninne som ble veldig plaget av en fyr pågrunn av kroppen, han brøyt ned selbilde hennes totalt!.
Dato:11.02.2014   Tid:21:06   Url:
Maiken: Å være "midt på treet" er veldig fint det da :) Å så leit å høre med veninnen din! :( Håper hun får den støtten hun trenger og at den fyren du nevner angrer.
Dato:11.02.2014   Tid:21:08   Url:http://girllife.blogg.no/

fra kongsvinger..

Du får sagt det! Dette er et av de bedre innleggene jeg har lest i dag. Ga faktisk mer mening enn de 1000 rosa bloggerne med bare outfits bilder.. Stå på.
Dato:11.02.2014   Tid:21:12   Url:
fra kongsvinger..: Mener du virkelig det? Takk i såfall :)
Dato:11.02.2014   Tid:21:14   Url:http://girllife.blogg.no/
Bra skrevet, jeg er enig med deg!:) Hvorfor kan ikke folk bare bry seg om seg selv, sitt liv, sitt utseende og sin kropp istedetfor å blande seg inn i alle andre. Vi bør være glade for at det finnes så mange forskjellige mennesker og forskjellige kroppsfasonger:) Mangfold er det som er bra! Selv er jeg midt imellom, ikke stor men heller ikke kjempeslank og har alltid hatt former og hofter:)
Dato:11.02.2014   Tid:21:16   Url:http://wa2wo.blogg.no
Endelig noen som skriver om dette! Er ganske sårende og få høre at man er tynn og at folk liksom skulle ønske de hadde din kropp.

Er virkelig ikke noe morsomt å må gå i barneavdelinga så buksene skal sitte.
Dato:11.02.2014   Tid:21:18   Url:http://unstoppablee.blogg.no
Er enig i alt det du sier! Veldig bra skrevet! :-)
Dato:11.02.2014   Tid:21:25   Url:http://lenaahs.blogg.no

Maria K

Jeg har alltid vært tynn. Blir ofte fortalt at jeg må spise mer, og mange mener at jeg ikke kan være så tynn uten å ha spiseforstyrrelser. Da blir jeg utrolig lei meg. Før tenkte jeg ikke så mye på det, men nå vet jeg at ingen skal få si noe stygt om kroppen til noen, feit, tynn, medium osv! Jeg sier klart ifra om noen kommenterer størrelsen min, slik at de forstår at det faktisk sårer. Jeg har ikke valgt å se ut som jeg gjør. Bra innlegg :)
Dato:11.02.2014   Tid:21:40   Url:

aleksandrasleksikon.blogg.no

Asså hallo? Det var til de teite folkene da. Og hei! Til deg. Du har en super blogg ig dette inlegget handler om nesten meg sjøl. Kjenner meg igjen når helsesøster sa at jeg var undervektig....

Men det er enklere sagt enn gjort, å legge det bak seg.
Dato:11.02.2014   Tid:23:06   Url:
så veldig enig med deg. kjempe bra skrevet. viktig budskap. stå på =)

selv var jeg veldig tynn da jeg var liten og hadde det ikke så bra. nå er jeg helt normal, syns jeg selv da =)
Dato:11.02.2014   Tid:23:08   Url:http://pumpkinbaby.blogg.no/
wa2wo.blogg.no: Tusen takk :) Helt enig med deg!!! Du har en fin kropp :)
Dato:11.02.2014   Tid:23:12   Url:http://girllife.blogg.no/
Marianne: Ja, det skjønner jeg, det er veldig sårende og folk bør slutte å kritisere andre.
Dato:11.02.2014   Tid:23:14   Url:http://girllife.blogg.no/
Lena: Takker :)
Dato:11.02.2014   Tid:23:14   Url:http://girllife.blogg.no/
Helt enig! Å dette er et tema som går begge veier. Har selv vært veldig tynn og syk. Men så ble jeg eldre og begynte å legge på meg. Litt mye i mitt syn. Men er mer fornøyd med å være litt rund i kantene enn å være undervektig som jeg var før. Men trener for å komme meg litt ned så det blir en mellom ting.

Er mange som slenger dritt fordi de ville vært sånn. Jeg tenker heller at hun hadde en utrolig fin kropp.

Mange bør tenke over hva de sier. Kan ligge mange problemer og sykdommer bak ting også.

Men topp innlegg:)
Dato:11.02.2014   Tid:23:15   Url:http://mylife91
Maria K: Takk. Det er så unødvendig at folk sier at du har spiseforstyrrelse, uten at du har det. Du vet vel det best selv. Nei, ikke bry deg om dem, selvom det kanskje ikke er så enkelt. Jeg synes du har en god holdning og tøft at du tørr å si ifra direkte til dem :)
Dato:11.02.2014   Tid:23:16   Url:http://girllife.blogg.no/
aleksandrasleksikon.blogg.no: Hei hei :) Å tusen takk, det var veldig koselig å høre. :) Det er sant, er ikke alltid like enkelt å ikke bry seg, selvom man prøver.
Dato:11.02.2014   Tid:23:18   Url:http://girllife.blogg.no/
marlene: Takker, blir glad for å høre at det jeg skriver er bra :) åhh jeg skjønner, men det er bra at du er "normal" eller passe nå og at du er fornøyd med deg selv er det viktigste :)
Dato:11.02.2014   Tid:23:19   Url:http://girllife.blogg.no/
Jeg tror dette handler om sjalusi. Jeg har lenge blidd fortalt at jeg burde legge på meg, og folk skjønner ikke at dette er like sårende å høre som at de sier at du burde slanke deg!
Dato:11.02.2014   Tid:23:56   Url:http://tonjesvirkelighet.blogg.no
Bra skrevet.

jeg med mitt dårlige selvbilde klarer ikke å si takk om jeg får komplimang, jeg sier sjeldent noenting.

Jeg får dem så sjeldent såå.. og jeg får ofte høre "spis mer", det gjør egentlig bare at jeg spiser mindre..
Dato:12.02.2014   Tid:00:04   Url:http://www.freak0ut.blogg.no
Man skal være fornøyd med den kroppen man har, kroppen er ditt tempel! Tenk om alle var A4. alle skulle leve opp til idealet, men hva er idealet? idealet er vel en sunn kropp, friskt sinn og synes godt om seg selv.
Dato:12.02.2014   Tid:01:33   Url:http://sithno.blogg.no
Folk skal alltid bable rundt og kommentere alt mellom himmel og jord, enten er man for tykk, eller så er man for tynn. Bruker for mye sminke eller napper aldri brynene. Bottom line: Verden blir aldri fornøyd, man bør derfor alltid være fornøyd med seg selv! :-)

Veldig bra innlegg!
Dato:12.02.2014   Tid:13:41   Url:http://donnalouise.blogg.no/
Sliter veldig med å legge på meg og jeg blir bare trist av å se bilder om at "bones are for dogs" osv.. Det er skikkelig provoserende. Og endelig noen som tar det opp!! Er så lei v at de som har mer former er bedre! Tror det er noe som går mer rundt på facebook men som ikke stemmer i virkeligheten alltid. For alle gutter er forskjellige. Gutter liker det dem liker. Noen liker tynne og slanke jenter mens andre liker fyldigere jenter!!
Dato:12.02.2014   Tid:13:45   Url:http://andersenb.blogg.no
Det var UTROLIGT bra skreve. Ble faktisk ganske glad for at du skrev dette innlegget jeg er enig med deg! Alle er perfekte uansett hvordan de ser ut og om dem er kraftige eller tynne. Det er personligheten som teller ikke utsenede. Du har sikkert hjulpet mange ved hjelp av dette innlegget! ❤️
Dato:12.02.2014   Tid:13:48   Url:http://silies.blogg.no
Feit forbindes med usunn livsstil, latskap, junkfood, dårlig, osv, osv

Slank forbindes med sunn livsstil, flott kropp, trening, osv, osv

Personlig har jeg aldri hørt ordet slank i en negativ betydning.
Dato:12.02.2014   Tid:13:52   Url:http://undercoverlife.blogg.no/

Morten

Det med at folk sier noe stygt og etter på sier "tulla" er jeg enig med at er bare dårlig gjort, dette hørte jeg før, da var jeg mer overvektig, men det samme "problemet" tragaseringen har jeg skjønt det er slanke som også sliter med.
Dato:12.02.2014   Tid:13:56   Url:
Jeg har selv slitt med spiseforstyrrelse og elsket når folk kalte meg for tynn og ikke minst for syltynn. Men nå har jeg vært frisk i flere år og føler selv at jeg er tynn, men ikke på en "ekkel" måte. Jeg føler meg flott.. Men fortsatt kan folk si at jeg er tynn, og si at jeg må spise mer. Jeg spiser mye, og sunt jeg. Hver eneste dag. Gud som det sårer når folk skal kommentere meg... Jeg føler meg bra, så la nå meg få ha den gleden :-)
Dato:12.02.2014   Tid:14:07   Url:http://www.charlottetv.blogg.no
Har tatt imot utrolig mye dritt fordi jeg er naturlig tynn opp gjennom åra. Nå tar jeg meg ikke nær av det lengre siden jeg har klart å legge på meg såppas at jeg syns jeg sjøl er fin.

Og det som er så teit er at folk ikke syns det er greit at det er det man foretrekker! Alle skal liksom like det samme. Folk blir irritert på andre som har klart å trene seg slanke og sånn. Sjalusi kalles det.
Dato:12.02.2014   Tid:14:07   Url:http://siljeyri.blogg.no
Vannvittig bra innlegg :)

Nå er ikke jeg jente, Men jeg har hele livet mitt slitt med å legge på meg, jeg er alt for tynn å liker det svært lite selv. Hører dagelig du er så tynn, du må spise. Det er faktisk sårende å høre for er noe jeg sliter med personlig.

Jeg har vert på date å fått slengt i tryne av jenta etter 20secunder, du er for tynn, jeg kan ikke date noen som er så tynn, for så å se hun snur ryggen til å gå sin vei.

Synes dette var et knall bra innlegg å viktig tema. Håper mange leser dette.

Men det gjelder like mye for menn som for jenter. Finnes menn også som sliter med for lav vekt:)
Dato:12.02.2014   Tid:14:20   Url:http://oeyvind.blogg.no

Alida❤❤❤❤

Hei jeg er helt enig DU skriver bra = -)
Dato:12.02.2014   Tid:14:45   Url:
nok en gang, bra skrevet :)

Jeg har alltid vært tynn, og om jeg har vært i bursdag og ikke ville ha kake ble jeg spurt om jeg hadde spiseforstyrrelse :P

og ja, jeg sier ifra, jeg er slank og lita og ingen av delene er bra nok, man får aldri høre det når man er slank :) merkelig nok..men jeg sier i fra..godtar det ikke :) man er som man er og det skulle blitt sagt om alle størrelser og former :)
Dato:12.02.2014   Tid:14:58   Url:http://hildehh.blogg.no
Så fine bilder... :)

Janicke ღ

www.janickeeide.blogg.no

.
Dato:12.02.2014   Tid:15:02   Url:http://janickeeide.blogg.no
Litt for mange som bryr seg med hva alle andre driver med :) Det er hovedproblemet for de aller fleste :)
Dato:15.02.2014   Tid:12:38   Url:http://www.geriatriks.blogg.no
Geriatriks: Det har du rett i :)
Dato:15.02.2014   Tid:13:14   Url:http://girllife.blogg.no/
Jeg synes dette var et bra innlegg og jeg forstår poenget ditt, men jeg ser ikke helt at de tynne får like mye "hets" som de som er tykke. Selv er jeg tykk og jeg vet ikke hvordan det er å være tynn, alt jeg vet er at jeg har fått mye "hets" for å være tykk noe som har ødelagt psyken min mye.
Dato:15.02.2014   Tid:15:13   Url:http://marlenebo.blogg.no

Christina

Jeg har ofte fått høre at jeg er for tynn (i negativ forstand). Men jeg lærte meg å si i fra. Det er ikke noe bedre at folk kommer og spør om man har spiseforstyrrelser, at folk skal fortelle deg at du må spise mer når de ikke engang har sett hvor mye jeg spiser fra før av. Det er ikke noe bedre når folk sier "Å herregud. Se så tynn hun er..." Enn at folk blir kalt feite. Jeg kan ikke så veldig mye for vekten min.. Jeg har prøvd og prøvd å legge på meg og det funket en liten periode, mellom 7-8 klasse, for da måtte jeg til ernæringsfysiolog. Men etter det har jeg veid det samme. Og nå går jeg i 2 VGs. Utrolig bra innlegg, har ventet på noe som dette.
Dato:20.02.2014   Tid:10:52   Url:
Interessant innlegg. Jeg er enig at man ikke burde bli mobbet uansett hva det er for. Men så har det jo litt med hvilket image man velger å gi seg selv også. Velger mann å fremheve kroppen sin uansett om mann er tynn eller tykk så må man forvente å bli kommentert. Jeg sier ikke at dette er bra, men de som er naturlig tynne har helt klart fordeler over andre. Uansett hvor mye misunnelse man møter så blir du aldri valgt vekk i dagens Norge fordi du er for tynn. Tenk at de sikkert er misunnelige fordi de må jobbe hardere for å få til det du allerede har, det er synd at folks fordommer hindrer de i å se at det er vanskelig å være annerledes uansett hvilken side av skalaen man er på. Men det er samtidig viktig og sette pris på det man har...
Dato:20.02.2014   Tid:12:15   Url:http://bryantklemmentin.blogg.no

Jan Bavian

fitte tryne
Dato:21.02.2014   Tid:11:30   Url:

Jan Bavian: Du er enten en bavian eller så er du forelsket i bloggeren :) Busted!
Dato:21.02.2014   Tid:14:40   Url:

Jeg kunne faktisk ikke vært mer enig. Folk har alltid klaget på at jeg er for tynn, lurt på om jeg ikke spiser eller får mat osv, og det er utrolig sårende! Jeg har utrolig høy forbrenning og klarer ikke å legge på meg. Er 15 år nå og jublet av glede da jeg bikket over 43 kg! :p det er en forskjell fra de andre vennene mine...

Det største problemet er faktisk ofte de voksne! Så klart, folk i klassen min sier til meg at jeg må spise osv (det komiske er at jeg spiser enormt mye for å ikke være slapp hele tiden. Pga min høye forbrenning og at jeg spiller håndball mye som fører til trening veldig ofte så må jeg ha MYE mat, ja da er det snakk om 4-5 poteter og brødskiver liksom, så jeg spiser mye mer mat enn vennene mine) men det begynner jeg å bli vant med. De som kjenner meg vet at jeg nesten spiser dobbelt så mye som dem. Foreldre, og voksne generelt som er bedrevitende og legger nesen oppi alt er virkelig så dumme at jeg blir matt. De spør meg om ikke foreldrene mine gir meg mat, eller om jeg spiser i det hele tatt.

Jeg kan ikke noe for at min forbrenning er skyhøy. Jeg spiser nok mat. Egentlig litt for mye av og til haha, men det er så utrolig synd at det skal være sånn! At folk legger seg oppi utseende osv...

Jeg er så glad for at du skrev dette innleget. Har lenge tenkt på det faktum at enten du er tykk eller tynn så er det din kropp. Årsaken bak kroppen din sin størrelse osv kan være helt privat. Poenget mitt er at ingen skal bli dømt for det. Og kan folk faktisk få opp øynene og se det faktum at det er like stygt å si til folk at de er tynne som at de er tykke?
Dato:22.02.2014   Tid:12:50   Url:
Så utrolig bra skrevet, jeg er helt enig med deg. I dagens samfunn er det alt for lett å bli dømt for hvordan man ser ut. Håper vi snart kan gi slipp på det og godta og være fornøyd med hvordan man ser ut.. :)
Dato:22.02.2014   Tid:13:23   Url:http://www.karimaangelina.blogg.no
Er glad for at noen endelig tar "de tynnes parti" :) Jeg er ganske tynn selv og får høre veldig ofte at jeg burde legge på meg.. og det er ikke så lett pga at jeg har så høy forbrenning. Så jeg får faktisk ikke gjort noe med det :)

Utrolig bra skrevet! :D
Dato:22.02.2014   Tid:14:30   Url:http://elinnergaard.blogg.no
Det var syk bra skrevet, jeg er selv ekstremt tynn (alle sier det)

Jeg syns egentlig jeg er normal og ser på meg selv mere kjukk.

JEg er helt ening med deg jeg syns man burde tenke seg mere om når man sier at noen er tynne for jeg hører det hverdag og siden jeg er veldig i mot sunn mat og spiser sunt har bestevennen min blitt spurt hundre ganger om jeg har spiseforstyrelser
Dato:03.03.2014   Tid:20:10   Url:http://nothinglife.blogg.no

Elisa

Amen! Jeg får hele tiden høre at jeg er alt for tynn og at jeg må spise mer, men jeg spiser faktisk utrolig mye både sunn mat og masse dritt. Det er utrolig irriterende å høre at jeg har anoreksia og sånn når jeg faktisk ikke har det! Jeg kan jo ikke noe for at jeg har høy forbrenning.

Og uansett så er jeg ikke sååå tynn, ville heller sakt at jeg er normal.
Dato:11.03.2014   Tid:17:42   Url:

rosa

Mener du at det er de tykke sin feil at tynne som får drittsleng har det dårlig? mange tynne som tykke slenger dritt om tynne . Etter min erfaring så er det mest de tynne som slenger dritt om de tykke, så fremst det ikke er noen tykke som har veldig godt selvbilde og slenger drit om andre uansett om man er tykk/tynn. Bra innlegg, men for meg så hørtes det ut som om det er de tykke sin feil:)
Dato:14.03.2014   Tid:21:14   Url:
rosa: Nei, det mener jeg ikke :) Det er de som slenger dritt som har feil, og de trenger ikke nødvendigvis være tykke. Det er endel normale og flotte jenter som også slenger dritt til jenter som er tynne. Det er også gutter som kan slenge dritt og voksne, i alle aldre og fassonger. Ja, tynne slenger også dritt til tykke, men nå handlet dette mest om tynne jenter som får dritt kommentarer, uten at det trenger å være fra en tykk person. Tusen takk, nei, det er ikke de tykke sin feil. Feilen ligger hos den som er slem, og det er kjempe mange snille "tykke" personer.
Dato:14.03.2014   Tid:22:08   Url:http://girllife.blogg.no/

Helene

Jeg skulle ønske vi bare kunne begynne å akseptere at alle mennesker er forskjellige. Mennesker med selvtillit er virkelig det vi trenger mer av, men ikke av den sorten som hakker ned på andre. Så lenge du ikke er direkte syk av din egen vekt (spiseforstyrrelser osv) syns jeg du fortjener en applaus om du er fornøyd slik du er uansett hvor mye vekta viser.

Samfunnet har på en måte alltid fått det til å virke som om de overvektige er de eneste som sliter med vekta si. Mobbing angående vekt går faktisk begge veiene, men stort sett er det de overvektige som får offer rollen. Om du ikke syns det er greit at noen kaller deg feit, så er det absolutt ikke greit at du kaller hun for tynn eller kommentere at hun trenger mer fett på kroppen sin. Respekt skal også gå begge veier.

Jeg har alltid antatt at de som trener daglig har større respekt for hvordan noen ser ut med tanke på at det kanskje var de engang i tiden før de begynte å trene. Men i det siste har flere og flere av de såkalte fitness menneskene tatt over verden. Du har ikke lov til å føle deg bra med mindre du er som dem. Hvorfor har det seg slik at bare veltrente mennesker kan legge ut bilder av kroppen sin på instagram, facebook, blogg osv? Hvorfor er min kropp for dårlig, men deres er bra nok? Et eksempel som skjedde for noen dager siden: To meget veltrente jenter står i garderoben sammen, snakker om alt og ingenting osv. Plutselig begynner de å gjøre narr av hun overvektige som prøvde sitt beste på den ene maskinen, og hun som trente squats som absolutt ikke hadde en rompe. Disse jentene ser jeg daglig ved mitt treningssenter. Når jeg var på vei ut av garderoben stoppet jeg opp et sekund og sa til de "Hei. Ikke for å forstyrre den ekstremt viktige samtalen deres om å se ned på andre, men tenkte bare jeg skulle gi beskjed om at hun overvektige dere snakket om står faktisk i dusjen, hun kom inn mens dere koste dere. Håper dere får en dårlig dag, hadebra." Dette er jenter som jeg faktisk så på som inspirasjon når jeg begynte å trene der, men jeg håper aldri jeg behandler mine medmennesker på den måten! Jeg bare lurer på hva som kan få jenter som har trent hardt for kroppen sin til å se ned på dem som også trener hardt, men kanskje ikke oppnår samme resultat som de? Nei, ikke alle jenter ønsker seg store biceps, eller en giga svær rompe med syltynn midje. Jeg ønsker bare å være fit og i god form. Jeg, som mange andre trener ikke for å vise fram kroppen min på instagram og til fitness konkurranser. Men stor applaus til dere, jeg ser dere jobber hardt for dette og jeg respekterer dere!

Jeg er 19 år gammel, veier faktisk 60 kg nå med en høyde på 172cm. Fram til jeg var 18 år så la jeg ikke på meg. Jeg veide meg en gang i 8.klassen, da veide jeg rundt 46kg så steig den til 50kg, men etter det var det stopp. Uansett hvor mye dritt jeg spiste, hvor mye jeg trente, hva jeg gjorde gikk jeg ikke opp i vekt. Jeg ble sett på som alt for tynn av de fleste rundt meg. Ei flis som kom til å knekke når som helst. Nye mennesker jeg møtte spurte alltid om det var sant at jeg hadde spiseforstyrrelser.. Jeg kan ikke beskrive hvor irriterende det er når man jobber hardt for å legge på seg, men uansett hvilke treningsprogram du prøver så hjelper ingenting. Da jeg endelig begynte å stige på vekta var jeg så glad at jeg gråt. Endelig er det min tur til å være fornøyd med meg selv, men når skal jeg klare å være fornøyd med meg selv med mennesker rundt meg som sier det har man ikke lov til med mindre du er 100% veltrent?

Jeg hadde håpet at i en alder av 20 år så skulle ting ha forandret seg siden ungdomsskolen, men sannheten er at drittsekker kommer alltid til å være drittsekker enten de er overvektige, "normal" eller fitness menneske. Drittsekker kan dessverre lite om respekt for andre, og de beskytter seg bak en mur av hat. Om de klarer å få en person iløpet av dagen sin til å bryte sammen så er de fornøyd. Dagens høydepunkt er gjort.

Jeg blir kvalm. Skulle virkelig ønske jeg var fornøyd med kroppen min slik jeg ser eldre damer som nyter livet. Det er vell sant det de sier med at når du eldres blir viktige ting mindre viktige og du lærer deg å akseptere deg selv for den du er. Jeg håper at jeg om 10 år er fornøyd med kroppen min, at jeg har en sunn livsstil, driter i hva andre mennesker jeg ikke kjenner mener om meg og at jeg virkelig nyter det livet jeg har. Men en ting er sikkert, uansett hvor jeg er i livet så behandler jeg mennesker med respekt. Jeg må jo ikke være bitch selv om hun ene jenta på samme fest som meg har bestemt seg for å snakke stygt om meg.

Kjærlighet dere, det kommer vi lengst med og lever lykkeligst med! :) Supert innlegg du skrev her, takk for at du deler (Det er virkelig ikke meningen å ta alle under en kam, beklager om det virker slik)!
Dato:15.03.2014   Tid:01:14   Url:

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits