120
  • Skrevet: 10.02.2014
  • Klokken: 12:34
  • Kommentarer: 120

 

Overskriften er ikke tull. Er nå 8 måneder på vei, så har snart fullført hele svangerskapet! Venter en liten baby nå i April 2014. 

I morgen er det torsdag, og da skal jeg til helsesøster på skolen å prate. 

 

Jeg er singel nå og har ikke kontakt med noen gutt i det hele tatt, så vi har ikke planlagt dette sammen. Jeg trodde ikke at dette skulle skje. 100 tanker har strømmet gjennom hodet mitt i denne tiden, og det har gått mer og mer opp for meg hva jeg har i vente. Har vært på ultralyd og alt står bra til med den lille. 

 

De fleste forteller om graviditeten til venner og bekjente i uke 12, men dette gjelder ikke meg. Det at nesten ingen vet det før man er 29 uker på vei er ikke vanlig. Det er kun 1% av gravide som venter så lenge med å fortelle det, har jeg lest. 

 
De som jeg har fortalt dette til, er de som jeg følte måtte vite det, av forskjellige grunner.. Har omtrent bare opplevd negative tilbakemeldinger til de få som vet om dette, også fra voksne folk over 40! De fleste har vært skeptiske og nevnt abort. (Også legen!). Derfor synes jeg at det er tøft/vanskelig å fortelle dette, men jeg må. Å fortelle dere alle sammen dette har jeg gruet meg lenge til og noe jeg egentlig ikke har tørt å blogge om. Jeg skjønner at jeg kanskje kommer til å få mange negative tilbakemeldinger nå. Likevel tenker jeg at en gang må jo alle få vite det, så hvorfor vente lenger.. Jeg har fått høre mye om at jeg kommer til å miste ungdomstiden min og at livet mitt blir "ødelagt". Vet dere hva? Ungdomstiden min har jeg hatt, og livet mitt er ikke ødelagt, det er bare blitt forandret! Videregående skole kan jo alltids vente et år. Jeg mister ingen jeg er glad i, det er ingen som har dødd, tvert imot så er det faktisk et nytt liv. 

 

Jeg kan skjønne om noen av bestevennene mine og familien blir sure nå, for at jeg ikke forteller en så stor nyhet face2face, dette beklager jeg. For meg så er det lettere å bare komme ut fra "gravid skapet" på denne måten å fortelle alle det samtidig. Dessuten orker jeg ikke å høre mer snakk om at jeg må ta abort, for har faktisk bestemt meg for å beholde.... Ved å vente så lenge med å si dette så kan ingen flere presse meg til abort lenger. Siden dere nå bare kan få vite dette ved å lese det her, så slipper jeg også å svare på 1000 spørsmål, også slipper jeg å fortelle det samme til en å hver av dere. Derfor ser jeg på det som en fordel å fortelle dere dette på denne måten. 

 

Og det er kanskje ikke så rart at så å si ingen vet om dette ennå. Jeg har fått litt større mage, men man kan ikke se det på meg likevel. Ingen har kommentert noe hvertfall. Jeg lever akkurat sånn som før, er med venner, danser, spiller teater og gjør det ungdommer flest driver med på fritiden. (Selfølgelig passer jeg jo også på hva jeg får i meg og er forsiktig med mat som ikke er bra). Jeg går i akkurat de samme klærne som før. Noen bukser har selfølgelig blitt litt trangere rundt magen, men heldigvis ikke så mye at jeg ikke får de på meg.

 

Før jeg ble gravid var jeg slank og normalvektig. Har ikke gått opp i vekt i det hele tatt under graviditeten, kun gått ned....men nå ser det ut som jeg endelig har begynt å gå litt opp i vekt og bra er det. Nå veier jeg like mye som før jeg ble gravid. Grunnen til at jeg ikke har gått opp, men bare ned er IKKE min feil. Dette er fordi jeg har hatt ekstrem svangerskapskvalme / Hypermesis gravidarium (HG), som betyr at man er veldig kvalm, kaster opp alt man får i seg og at kroppen ikke får i seg nok næring. Dette unner jeg ingen. De som er så uheldig å få denne kvalmen har den ofte bare de 12 første ukene, men neida, jeg er kvalm ennå jeg! (dog mye bedre nå enn jeg var for noen uker siden).

 

Ble forresten lagt inn på sykehuset med intravenøs væske nå i desember 2013. Manglet vitaminer i kroppen pågrunn av alt jeg spiste og drakk kom opp igjen, grunnen kvalme. Legene fant ikke ut hva det var, men jeg tror det skyldes graviditeten, den ekstreme svangerskapskvalmen, men itillegg kan det ha vært noe annet, at jeg fikk influensa eller noe? For jeg var helt elendig dårlig. Klarte nesten ikke å gå eller sitte, sykt vondt i hode og  jeg holdt på å besvime. Hypermesis gravidarium rammer ca. 1% av alle gravide,så uheldig er jeg.. 

 
 

 

 
 Måtte teste meg igjen. For det kunne jo ikke stemme..Enda en Positiv graviditetstest. Clearblue graviditetstest.( Pris 139 Kr. ) Her er beviset, ble selv overrasket, dette hadde jeg ikke trodd. 

 

Om jeg fortsetter å blogge så kommer nok mye av innholde her på bloggen til å handle om graviditet og barn, så da blir vel muligens dette en slags "mamma blogg", for det er jo det livet mitt kommer til å bestå av fremover. Likevel kommer selfølgelig bloggen til å handle om andre ting også, ting jeg er opptatt av. Livet blir jo helt forandret når man får barn. Mange synes nok at det å blogge når man har barn er drit kjedelig, men jeg tenker at det blir jo fint for meg å ha denne bloggen å se tilbake på når jeg blir eldre, en dagbok. Kanskje dette er (eller har hvert) en skikkelig fjortis blogg tidligere, der jeg har skrevet mye tullete og fremstilt meg selv som den blonde jenta, men dette er noe jeg legger opp til selv og som jeg kanskje kommer til å fortsette med for tull, nettopp for å skape humor. I virkeligheten er jeg faktisk ikke så dum som jeg later som på denne bloggen. Jeg synes det er morsommere å blogge når jeg kan virke litt mer spennende og ikke bli en av mange "kjedelige" vanlige bloggere som er så perfekte, men heller får bruke min kreative skuespiller erfaring.

 

Jeg har faktisk flere ganger vurdert å bare slette hele bloggen, gjemme meg bort.. Denne bloggen handler jo om livet mitt. Jeg kan ikke gjemme bort ungen min heller. Jeg kan heller ikke fortsette å blogge her om jeg må skjule det som kommer til å bli det viktigste i livet mitt. Så jeg har nå tatt et valg, det er å fortsette bloggen, være åpen med dere om hva som faktisk har skjedd og prøve å gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg hadde blitt utrolig takknemlig om dere leser dette med respekt og ikke sier stygge ting til meg nå.

 

Her er et bilde av babyen min!. 29 uker på vei.

Eg synes ikkje at det er noe negativt med å bli ung mor. Er ikkje mor selv, men skulle ønske. Har ønsket i 6år. Du har mer tid ilag med ungen din. Blir ikkje gammel og grå når den er 20-40 år liksom. Det er mange positive ting med å bli mor så ung. Det er ditt valg, ditt liv. Ikkje la noen ta gleden i fra deg.

STÅ PÅ! :)
Dato:10.02.2014   Tid:12:47   Url:http://kitos.blogg.no
Kito og Heidi: Så bra, nå ble jeg faktisk litt lettet for at du har den meningen/holdningen om dette, så tusen takk :)
Jeg skjønner, sant,men du er 26 år? Isåfall så har du jo god tid. De fleste får unger når de er nærmere 30.
Dato:10.02.2014   Tid:12:56   Url:http://girllife.blogg.no/
Ehm.... mine venner har snart barn alle sammen! :( Så eg føler meg litt stresset... samtidig ønsker eg og bli ung mor :) Og ikkje ei som blir gammal og grå før ungen er kommet i puberteten :p
Dato:10.02.2014   Tid:13:00   Url:http://kitos.blogg.no
Kito og Heidi: Daså, skjønner det. Ja det er ikke morsomt å være sist ute med ting, (men heller ikke å være den første). Har du kjæreste da? Jeg anbefaler at man er i et stabilt ordentlig forhold før man får barn, men noen ganger blir ikke ting helt slik man hadde tenkt, (feks. som meg).
Dato:10.02.2014   Tid:13:14   Url:http://girllife.blogg.no/
Eg var i stabilt forhold fra eg var 18 til eg var 23år.... så røyk det til helvete... men no har eg vore sammen med min store kjærlighet i nesten 3 år... så eg føler at no er det på tidet og bli flere! :)
Dato:10.02.2014   Tid:13:16   Url:http://kitos.blogg.no
Kito og Heidi: Å uff da :( Det er trist når forhold tar slutt! Det er bra du har funnet deg en ny, har han det samme synet som deg på å få barn? Viktig at dere begge vil det :)
Dato:10.02.2014   Tid:13:23   Url:http://girllife.blogg.no/
Ja vi vil det begge 2... Saken er den at eg må tydeligvis ha prøverør om det skal gå... har ikkje brukt prev siden eg var 18 :(
Dato:10.02.2014   Tid:13:24   Url:http://kitos.blogg.no
jeg synes du er kjempetøff nå :) det at du har tatt ett standpunkt på hvordan og hvorfor du vil fortelle ale sammen samtidig er opp til deg, og det er bra og ta slike standpunkt nå som du skal bli mamma :)

mange tøffe standpunkt skal taes etterhvert som barnet vokser også men dette klarer du helt fint :))

masse lykke til, sil ut de negative kommentarene og fokuser på det nydelige som skjer :) dette blir også lettere når du har babyen din i armene, tro meg ;)

<3
Dato:10.02.2014   Tid:13:26   Url:http://hildehh.blogg.no

Sandra

Syns du er tøff jeg! Du kommer til å bli en god mor og det kommer til å gå bra!

At noen snakker negativt er bare teit, det bør de heller holde for seg selv, for du er kjempe tøff som snart går i mot et helt annerledes liv og den kjærligheten til barnet ditt kommer til å være uendelig! Du bør være stolt av deg selv og glede deg til lille mirakelet som kommer! Masse lykke til :) Dette kommer til å gå kjempe bra!
Dato:10.02.2014   Tid:13:27   Url:
Kito og Heidi: Å, da blir situasjonen annerledes, Prøverør er en lang og krevende prosess, men kan også gå bra. Er ikke sikkert du trenger prøverør, dere bør først sjekke dere hos legen, kanskje det er noe "galt" med deg eller kjæresten din som kan behandles. Du kan feks. bli utredet hos en dyktig privat gynekolog :)
Dato:10.02.2014   Tid:13:29   Url:http://girllife.blogg.no/
hilde: Tusen hjertelig takk, nå ble jeg veldig glad :) Det er sant, ja, jeg håper jeg kommer til å klare dette fint. Takk for råd :) <3
Dato:10.02.2014   Tid:13:32   Url:http://girllife.blogg.no/
Ja... Eg har vore med sikkert 6 gynekologer, men får alltid beskjed om at ja eg kan bli gravid! Og så er timen over!

Neste gang ber eg han om å vise meg hvordan :p
Dato:10.02.2014   Tid:13:32   Url:http://kitos.blogg.no
bare koselig :) masse lykke til :) gled deg til fremtiden :)
Dato:10.02.2014   Tid:13:33   Url:http://hildehh.blogg.no
Sandra: Aww, tusen takk. Det var hyggelig sagt av deg :) Ja, det er teit av de som snakker dritt, men jeg tenker jo over det dem sier og blir selfølgelig litt såret av det dessverre, men jeg skal prøve å ikke bry meg.
Dato:10.02.2014   Tid:13:34   Url:http://girllife.blogg.no/
Kito og Heidi: Oj, ja da har du hvertfall fått undersøkt deg riktig, og det er jo bra du får den beskjeden, men rart det tar så lang tid da. MEN det kan likevel være noe galt med "mannen/gutten" din? Han bør også bli undersøkt. Håper dere finner ut av det :) Om ikke går det jo ann å adoptere..
Dato:10.02.2014   Tid:13:37   Url:http://girllife.blogg.no/
Så spennende og gratulerer med baby i magen :) Vet du kjønn ? Hvor gammel er du ?

Jeg er ikke veldig ung selv men ble 21 nå i januar og venter nå nummer 2. Syns det er mange fordeler med å få barn før man er 30 :)

Lykke til!
Dato:10.02.2014   Tid:13:45   Url:http://malinoglucas.blogg.no

Mina T.

Jeg har også opplevd negativitet. Jeg blogget om det, og der fikk jeg bare positivt, men i virkeligheten så baksnakket folk.
Dato:10.02.2014   Tid:13:52   Url:

Heidi

Jeg synes det er bra du ikke tar abort og misunner deg litt :) men det går nok bra.
Dato:10.02.2014   Tid:13:55   Url:
Eg skal ha min egen unge.... :) Men kan i tillegg adoptere! :)
Dato:10.02.2014   Tid:14:02   Url:http://kitos.blogg.no
Gratulerer så masse med babyen i magen! Du har jo så mye å se frem til! De som mener du ødelegger ungdomstiden og at du burde tatt abort vet visst ikke hva de snakker om :-)
Dato:10.02.2014   Tid:14:08   Url:http://wenchepia.blogg.no
Fikk selv mye motgang når jeg ble gravid. Legen min mente jeg ikke var klar og bestilte abort uten mitt samtykke. Men jeg nektet å ta abort!

Nå i dag har jeg en gutt på 15 mnd, er utslitt, men ikke ødelagt. Så dette er det beste valget jeg har tatt :)
Dato:10.02.2014   Tid:14:09   Url:http://thegirlydiary.blogg.no
Gratulerer! :- ) Jeg venter også en baby, men i juli. Unge mødre (egentlig alle mødre) fortjener masse respekt! :- )
Dato:10.02.2014   Tid:14:10   Url:http://elisereginaa.blogg.no

hvor gammel er du? :) Merket du ikke at du var gravid før du var 7 mnd på veg?
Dato:10.02.2014   Tid:14:18   Url:

Gratulerer så mye! Håper du får masse støtte! Pass på å omgåes med mennesker som vil dra deg opp, gjøre deg glad og ikke dytter deg ned. Så om venner ikke støtter deg, dropp de, du finner bedre og ta ekstra godt vare på dem som faktisk er der for deg! Dette blir spennende å lese :D Kanskje du kan skrive foreldrene dines reaksjon? Pappaen, osv? :)
Dato:10.02.2014   Tid:14:24   Url:

Bærums folk

Herregud, folk børr ikke produsere barn før de er hvertfall 25 mener nå jeg. Har du ikke jobb bør du skamme deg. Nei, ta abort du, ungen får det bedre da.
Dato:10.02.2014   Tid:14:28   Url:

Sara

Jeg hadde ikke beholdt om jeg var deg, ikke fordi jeg ikke kan, men fordi jeg ikke vil. Men nå er jo ikke det aktuelt for deg siden du er så langt på vei, du får begynne å kjøpe baby ting da, så du kan ha noe godt å gi ungen.
Dato:10.02.2014   Tid:14:31   Url:
Gratulerer!

Du er ung ja, men gammel nok til å klare morsrollen uten problem! Lykke til! : )
Dato:10.02.2014   Tid:14:35   Url:http://fotografering92.blogg.no

Fashion lover

du har jugd til lesere dine... dårlig start!
Dato:10.02.2014   Tid:14:45   Url:
Lykke til med innspurten av svangerskapet og ikke minst med barseltiden :)

Det er ikke verdens undergang å være ung mor/mamma . Ble mamma som 19 åring og det har gått kjempefint .
Dato:10.02.2014   Tid:14:48   Url:http://studentfruen.blogg.no
Gratulerer :)
Dato:10.02.2014   Tid:15:00   Url:http://tonjesvirkelighet.blogg.no
Stå på! Ikke bry deg om hva andre sier. Dette klarer du! :)
Dato:10.02.2014   Tid:15:02   Url:http://bero.blogg.no
Fashion lover: Hva har jeg lyvd om? Om du kjenner meg så kan vi godt ta en prat in real life, det kan være rykter som går som ikke er sanne. Men dette ryktet er sant.
Dato:10.02.2014   Tid:15:02   Url:http://girllife.blogg.no/

...

Masse lykke til videre i graviditeten : )

Ikke bry deg om hva andre mener er det beste valget for deg, for det som er best for deg er det bare du som vet... Jeg ser slettes ingen grunn til at noen skal ta abort med mindre de er 13-14 år gammel.. Nå vet jeg som sakt ikke hvor gammel du er, men jeg tviler på at du er såpass ung.

Tro på deg selv og vær sosial og trygg på de menneskene som vil deg godt <3

Gleder meg til å følge deg videre i graviditeten.

Vet du kjønn ? :)

STÅ PÅ JENTE !!!!! ALLE kan være en god mor, uansett alder !
Dato:10.02.2014   Tid:15:06   Url:
Gratulerer masse med den lille i magen :)
Dato:10.02.2014   Tid:15:21   Url:http://trudekumann.blogg.no
Gratulerer så mye!

Det er av og til lurt å vente så lenge med å si ting.

lykke til videre:)
Dato:10.02.2014   Tid:15:33   Url:http://llovee.blogg.no

en gutt

Lykke til, måtte du få et herlig liv med bleieskift og skriking dagen rundt. Dette kommer til å bli slitsomt for deg. Hadde jeg kjent deg hadde jeg nok likevel støttet deg. men synes egentlig mest synd i deg.
Dato:10.02.2014   Tid:15:39   Url:
Tøft gjort av deg!

Jeg er selv gravid i uke 39 i morgen, og venter en liten gutt 21.02 :) om du vil dele tanker så kontakt meg gjerne:)
Dato:10.02.2014   Tid:15:48   Url:http://prinsemamma2014.blogg.no
Gratulerer :D Kjempe fin blogg du har ^^ Oppdaget bloggen din først i dag, å skal fortsette å lese den :D Blir spennende å få så mer av graviditeten din og barnet ditt :D
Dato:10.02.2014   Tid:15:50   Url:http://solviw.blogg.no

ANONYM

Du er stygg, bloggen din er styygg, ungen din blir stygg. get a life liksom
Dato:10.02.2014   Tid:15:54   Url:

Silje

Min kjære søte venn, er så utrolig stolt av deg! Jeg vet at du kommer til å klare deg utrolig bra! Og du er en utrolig person og har mange gode venner rundt deg. Jeg er her for deg, og det vet du! Stå på beste! Luv u :* <3
Dato:10.02.2014   Tid:16:12   Url:
Gratulerer masse, blir selv en ung mor innen ei uke nå :)
Dato:10.02.2014   Tid:16:18   Url:http://katrine1993.blogg.no
Gratulerer så mye! :D <3 Unge mødre er ofte de beste mødrene, masse lykke til :)
Dato:10.02.2014   Tid:16:21   Url:http://camillall.blogg.no

hehe

kødder du? Dette er jo virkelig ikke bra, men bra du endelig tørr å fortelle det... Hadde nok anbefalt deg abort, ikke frekt.
Dato:10.02.2014   Tid:16:35   Url:

Hanne S

Respekt og kjempebra du beholder barnet! Ønsker deg lykke til <3
Dato:10.02.2014   Tid:16:44   Url:

Pernille Hagen

Næmmen , dette kom som et sjokk! Men gratulerer Kristine! Håper du har det fint og at alt går bra med både deg og barne!❤️❤️Dette er sikkert hardt for deg! Men utrolig glad på dine vegne!❤️ Selvom du kanskje tenkte at dette ikke skulle skje så tidlig ❤️ Men lykke til videre med fødselen og alt!❤️ Snakk med meg om det er noe! Alltid her for å hjelpe deg❤️❤️
Dato:10.02.2014   Tid:16:53   Url:

synne lossius

gratulere så masse!
Dato:10.02.2014   Tid:17:33   Url:

Jenny

Gratulerer så mye! Selv om jeg ikke kjenner deg, kommer du sikkert til å bli en fantastisk mamma! <3
Dato:10.02.2014   Tid:17:41   Url:

Sebastian

Jeg er en av de "over 40", som tilfeldigvis så dette på FB! La meg bare si: Gratulerer, selv om livet blir snudd opp ned! Dette kommer til å bli det største som har skjedd deg! Haters gonna hate er bare sånn det er, og de fatter ikke at det er feigt å komme med anonyme kommentarer! Jeg er selv Pappa, si i fra om du trenger noen råd :)

LYKKE TIL :)
Dato:10.02.2014   Tid:17:54   Url:

mille

Jeg får så vondt av noen av de kommentarene du får, du er drit tøff, når du har valgt å beholde, sommer forstår 100% så vil du klare det med starte armer, jeg heier på deg <3
Dato:10.02.2014   Tid:17:56   Url:
Syns du er tøff jeg. Det spiller ikke noe rolle hvor gammel du er, så lenge du vet hva du gjør og at du har noen som støtter deg! :) Gratulerer så mye med baby :)
Dato:10.02.2014   Tid:18:05   Url:http://fargerertingen.blogg.no

Hvor gammel er du? :-) kjempespennende, fortsett å blogge! elsker å lese mammatilmichelle bloggen, så gleder meg til å lese denne også! lykke til videre til den lille og deg :)
Dato:10.02.2014   Tid:18:21   Url:
å så gøy !<3
Dato:10.02.2014   Tid:19:29   Url:http://moustachee.blogg.no
Gratulerer då <3
Dato:10.02.2014   Tid:19:30   Url:http://www.pastellmaren.blogg.no
Gratulerer! Skal bli tante til en i Juli;P
Dato:10.02.2014   Tid:19:30   Url:http://martineelsker.blogg.no

hvor gammel er du?:) fant det ikke noe sted i teksten (bare nysgjerrig)
Dato:10.02.2014   Tid:19:41   Url:

Amalie Johannessen

Gratulerer så mye! Stå på å fuck haters som bare har negative ting å si! Det er bare ditt valg og bare ditt liv!<3
Dato:10.02.2014   Tid:20:00   Url:
Gratulerer!! Jeg er selv 13 år så jeg har ikke noe å si om det hehheh men jeg tror nok at du kommer til å bli en fantastisk mor! Jeg vet ikke hvor gammel du er, men hvis du såsi er 20 år, så blir du jo bare 40 da barnet er 20! Det blir jo kjempegøy!! Hvis det er jente så blir det også mye enklere å snakke med henne om ting som pubertet og sånn!! Lykke til<3
Dato:10.02.2014   Tid:20:06   Url:http://alccha.blogg.no
Gratulere så mykje=)
Dato:10.02.2014   Tid:20:18   Url:http://shanniiii.blogg.no

ida

Synes synd på deg fordi du ikke bare kan slappe av og nyte graviditeten, du har tatt det beste valget for deg og ungen, og jeg er sikker på at du aldri kommer til å angre! Du fortjener en gratulasjon! Så gratulerer sååå masse, dette klarer du lett! Jeg er selv 17 årog gravid, og jeg venter en liten gutt i juni. Bare ta kontakt påmail vist dutrengåsnakke med noen i samme situasjon.god klem
Dato:10.02.2014   Tid:20:38   Url:
Gratulerer så mye! Ønsker deg all lykke videre!
Dato:10.02.2014   Tid:21:04   Url:http://dagligdosen.blogg.no
Gratulerer! Og masse lykke til, ingen som skal si at en ung mor ikke kan klare seg fint:)
Dato:10.02.2014   Tid:21:35   Url:http://thevirgindiary.blogg.no/

Line

<3 Håper det går bra med deg og graviditeten, og selvfølgelig barnet når det kommer.

Klem fra Line
Dato:10.02.2014   Tid:21:52   Url:

Anonym

Kan ikke du bare slutte å blogge? Du er ikke fin og det er teit av deg å blogge så lange innlegg, ingen gidder å lese alt. Ett tips, skriv Max 5 setninger og legg ut bare lettkledde bilder, det setter hvertfall kroppen din i et godt lys. Nei vent, sant du er jo snart mor, sorri, da må man vel være forsiktig med hva man sier, eller hva?? Gled deg til å få henge pupper, og drit stygg mage med masse merker på. Du kommer ikke til å se ut. Skjønne rikke at du gidder.
Dato:11.02.2014   Tid:03:22   Url:

❤️❤️

Håpe d går bra me dæ å ongen:) du e stærk å itj bry dæ om drittn du får pga graviditeten❤️
Dato:11.02.2014   Tid:07:54   Url:

Fts

Hei!

Må først bare si, ikke bry deg om de som gjemmer seg bak "anonym" får å slenge dritt. De er redde, unge(ser det på skrivemåten) og feige!

Du derimot er flink!! Du skal få en liten prins/prinsesse, så gratulerer så mye. Ikke tenk så mye på hva folk vil tenke og si, du skal bli mamma å det er det beste som er uansett alder!:D tenk på deg selv og lille, så gratulerer så mye, å NYT den lille magen din de få mnd du har igjen og kos deg i tiden fremmover!

Mange goe klemmer!!:)
Dato:11.02.2014   Tid:07:58   Url:

Christina

Vettu,synes du skal hoppe og drite i hva andre synes! Jeg er sjøl aleine mamma,ble det da jeg var 23,og har en sønn på 14,5 mnd..har ingenting med faren å gjøre.har fått mye dritt pga det,men det spiller ingen rolle.du har tatt det valget du har tatt,å det valget er stort.du kommer aldri til å angre :-) det blir beintøft og koster mye tårer og lite søvn,men det er så utrolig mye gleder over det å ha en sånn liten tass :-) synes du tøff og synes du skal være stolt jeg.så Gratulerer så mye <3
Dato:11.02.2014   Tid:08:36   Url:

Stine

Du skriver så fint og positivt om graviditeten! Gratulerer, gleder meg til å følge med fremover!
Dato:11.02.2014   Tid:08:57   Url:
Gratulerer som gravid, håper du får det fint som mamma
Dato:11.02.2014   Tid:11:05   Url:http://http://svartdiamant.blogg.no/

Irina Jasmine Strøm

blir rørt av å lese det!! jeg fikk selv min lille prinsesse i fjord før jeg fylte 18 og hun er nå 4 mnd! jeg ble gravid som 16 åring, men i uke 19 fant vi ut at lillegutt ikke var levedyktig og ble dermed dødfødt!!!

alle her inne som sier at du ikke får noe ungdomsliv er bare tull!! det eneste meningen med livet vi har er å få barn<3 jeg har ikke sett meg tilbake en gang!! lykke til <3
Dato:11.02.2014   Tid:14:35   Url:

Mamma92

Gratulerer så mye :-)

Kom over bloggen din via fb nå, og det er absolutt en blogg jeg kommer til å lese videre!

At du har klart å holde det hemmelig for de fleste så lenge er bra gjort :) ikke bry deg om stygge kommentarer og drittsnakk! Ung mor eller ikke, detta klarer du :-) selv ble jeg mamma som 19åring og ja, livet blir ganske anderledes! Det er tøft og velge å beholde et barn, men det viser bare at man står for det man har gjort! :) At man går glipp av så mye av ungdsomslivet som mange sier, kan jeg ikke si meg enig i! Livet får en helt annen mening når man får barn og det er fantastisk :-)

Masse lykke til fremover! Og nyt tiden godt når babyen kommer, for tiden går så alt for fort! :-)
Dato:11.02.2014   Tid:15:02   Url:
Stå på!
Dato:11.02.2014   Tid:15:48   Url:http://kreshna.blogg.no
Gratulerer :D
Dato:11.02.2014   Tid:17:25   Url:http://www.marlenenilsen.blogg.no
Marlene Nilsen: Tusen takk :D
Dato:11.02.2014   Tid:18:28   Url:http://girllife.blogg.no/

Gratulerer :) Men av erfaring anbefaler jeg å legge minimalt med bilder ut av den lille. Vet aldri hvilke mennesker som er innom bare pga baby/barnebilder. Lykke til :) Du har wn fantastisk, slitsom, givende, skremmende og flott tid imøte :)
Dato:12.02.2014   Tid:02:57   Url:
Gratulerer med graviditeten! En fantastisk tid både nå å etterpå:)

Mine gutta e gullverdt for meg:)

Hilsen mamma til 2:)
Dato:12.02.2014   Tid:07:31   Url:http://lilleverdenmin.blogg.no

Gratulerer :) Veldig veldig kjent situasjon. Da var jeg 18 fikk jeg en baby selv,en gutt på 5 år nå :) Livet kommer bli herlig :-)
Dato:12.02.2014   Tid:10:46   Url:

eirin

Gratulerer så masse! Har aldri fulgt boggen din, men kom tilfeldigvis over dette inlegget. At ungdom nå til kan lire av seg de grusome komentarene sine forteller så utrolig masse om dem, synes synd på de. Det valget du har tatt om å beholde barnet et det modigste valget du kunne tatt. Aldri tvil på deg selv som mor, hent hjelp å støtte fra de rundt deg som bryr seg om deg og vært stolt over magen og graviditeten. Det beste du noen sinne kommer til å oppleve er den kjærligheten du føler ovenfor ditt barn (om du er 16 eller 20). Klem til deg:)
Dato:12.02.2014   Tid:12:49   Url:
gratulera :) synes ikje det er gale å være ung mor stå på <3 sikker på at barnet ditt blir like nydelig som deg :)
Dato:12.02.2014   Tid:15:44   Url:http://heartsmile.blogg.no
Jeg får å en baby i april :)
Dato:20.02.2014   Tid:01:31   Url:http://miamerethe.blogg.no
Gratulerer så mye! <3 Å bli mamma er virkelig det mest fantastiske underet i hele verden, det kan jeg virkelig love deg :) <3

♥ Lizbethosnes.com
Dato:20.02.2014   Tid:01:40   Url:http://lizbethosnes.com
Så moro :D Gratulerer så masse til deg :) Jeg er mor selv nå til en liten jente på fem måneder :)) Savner å gå gravid, er en helt herlig følelse. Du må ha lykke til!! :)
Dato:20.02.2014   Tid:03:46   Url:http://ginaek.blogg.no
Gratulerer så mye!:-D Lykke til! :-)
Dato:20.02.2014   Tid:06:55   Url:http://tillahesselberg.blogg.no
Så gøy, gratulerer masse! Og lykke til :)
Dato:20.02.2014   Tid:07:44   Url:http://juliaamyklebust.blogg.no
Helt fantastisk skrevet! Synes det er så synd når til og med lege legger fram at du burde ta abort... Det er ditt barn! Og du bestemmer helt selv om du skal ta vare på det eller ta abort. Selv er jeg imot abort så lenge den som bærer barnet er i stand til å ta vare på seg selv og at barnet får en trygg oppvekst uansett alder på foreldre, og at dem i rundt kan hjelpe etter behov.

Ser på deg som ei utrolig heldig jente som bærer fram et friskt barn! Nyt siste tiden som gravid! <3 Er sikker på at dette klarer du.

Skal bli fast leser av bloggen din! Veldig fin blogg du har :-) Lykke til videre.
Dato:20.02.2014   Tid:09:36   Url:http://hjemmekos2.blogg.no/
Gratulerer så mye! Det er helt fantastisk :D
Dato:03.03.2014   Tid:15:30   Url:http://teresehagen.blogg.no

Hilde

Gratulerer så mye! Det kommer nok til å gå kjempe bra. Om du trenger noen å snakke med en gang må du bare sende meg en mail.
Dato:03.03.2014   Tid:15:38   Url:
Gratulerer så mye :))
Dato:10.03.2014   Tid:00:16   Url:http://charlottelarsen.blogg.no
Charlotte Larsen: tusen takk :D
Dato:10.03.2014   Tid:00:18   Url:http://girllife.blogg.no/
Grattis!!
Dato:10.03.2014   Tid:00:25   Url:http://eksfruer.blogg.no
Har gratulert deg før, men gjør det igjen, moro!! Gratulerer :) !!
Dato:10.03.2014   Tid:00:31   Url:http://emilieprincess.blogg.no
Eksfruene: tusen tusen takk!!
Dato:10.03.2014   Tid:00:40   Url:http://girllife.blogg.no/
Kjære vakre deg. Jeg synes det er tøft av deg å stå frem med dette, jeg ønsker deg masse lykke til videre med den lille. Dette er kjempe koselig!

Personlig vet jeg veldig godt hvordan det er å ta abort, og jeg hadde valget om å beholde ungen om jeg kunne.Nå i mitt tidspunkt og ståsted var det ikke aktuelt, så da ble det abort. Jeg vet ihvertfall at du ikke komer til å angre, og at når du har tatt et valg er det valget som er best for deg ikke hva andre sier og mener.

Klemmer <3
Dato:10.03.2014   Tid:00:41   Url:http://keinapel.blogg.no
Emilie&Linda: hehe, takk gratulerer igjen til deg å. Digger bloggen din, du virker som en fantastisk bra og ikke minst PEN mor og datteren din er veldig veldig søt :)
Dato:10.03.2014   Tid:00:42   Url:http://girllife.blogg.no/
Så utrolig hyggelig sagt av deg :) Liker bloggen din også veldig godt, er nok derfor jeg trykker meg inn til deg så ofte også ! Tusen masse takk for så gode ord fra deg. Det setter jeg virkelig pris på! <3 Du er utrolig pen du og, og tipper den lille i magen er sååååå skjønn. Gleder meg til å se :) Klem
Dato:10.03.2014   Tid:01:20   Url:http://emilieprincess.blogg.no
Jeg syns det høres kjempekult ut selv er jeg bare 12

Du skal ikke tenke på all kritikken men tenk på hva du syns om det

Det kommer helt sikkert til å gå fint tror jeg selv om jeg ikke kjenner deg
Dato:10.03.2014   Tid:07:39   Url:http://blogg.no
Gratulere!
Dato:10.03.2014   Tid:08:31   Url:http://charlotteahk.blogg.no
ramonalundgreen: Hei. Så kult at du synes det høres kult ut :) Tusen, jeg er faktisk enig med deg, jeg får prøve å ikke tenke på de som er helt dust. Tusen takk :)
Dato:10.03.2014   Tid:08:45   Url:http://girllife.blogg.no/
Charlotte: tusen takk! :D
Dato:10.03.2014   Tid:08:45   Url:http://girllife.blogg.no/
Gratulerer så mye og lykke til med graviditeten :D Man skal selvfølgelig ta det valget man selv vil å at folk har "presset" deg til å ta abort sier jo bare litt om de menneskene spør du meg. Du er da et eget individ og kan ta egne valg.

Du kommer nok til å bli en fantastisk mor uansett alder :-)
Dato:14.03.2014   Tid:16:59   Url:http://linnyy.blogg.no

Tone Iren

Gratulerer så mye :) Skjønner ikke problemet med å være ung gravid jeg, vil ikke si en er utrolig ung til å få barn når man er i 20 årene, før i tiden var det helt normalt å ha mange unger på denne tiden, og det er normalt den dag idag at 18-19-20 åringen får barn. De fleste som blir gravide i dette århundre klarer seg fint. Jeg selv er 20 år og venter nr 2 nå :) Dette klarer du nok så fint :)
Dato:14.03.2014   Tid:17:24   Url:
Glemte å si at det var litt imponerende at du klarte å skjule det i 8 mnd :P Både å skjule magen og å ikke snakke om det, jeg klarte såvidt å sjule det i de 12 ukene :P
Dato:14.03.2014   Tid:17:48   Url:http://englemammashverdag.blogg.no

Mamma dom 16

Gratulerer så mye ! Jeg ble gravid når jeg var 16 år,tøffe å harde tider er i vente , men stå på . Dette greier du med glans! men det du får se nå er faktisk hvem som er dine ekte venner å ikke .. Mange slutter kontakten for at du ikke kan være med ut hvær dag lenger .. Men ta vare på dem som blir igjen sier jeg :) du kommer til å bli en flink mamma :) kos deg masse med den lille når den kommer , tiden går såå fort !
Dato:15.03.2014   Tid:17:59   Url:

Silje s

Gratulerer så mye! Jeg personlig ville ha tatt abort, men kun får at jeg ønsker å vær fult etablert når jeg skal ha barn, men jeg ser ikke noe galt i å være ung mor, jeg har mange venner i 17-19 års alderen som har unger, og kjenner at jeg blir litt misunnelig på de. Det virker så koselig å ha en liten jente eller gutt selv. Jeg synes det er kjempe bra at du ikke lot noen andre presse deg til det valget du har tatt, og håper at alt ordner seg får deg :) å til dritt slengende fjortisser og voksene folk: dere har ingen rett til å sitte å skrive slike ting på bloggen til noen, uansett om dere kjenner personen eller ikke. Det er barnslig, dårlig gjort og ett tegn på dårlig moral. Det er ikke deres valg, det er hennes. Vet at det mest sannsynligvis ikke hjelper og skrive noe sånn, men håper i hvertfall at det åpner øynene til noen da.

Kos deg så mye med resten av graviditeten og med baby etterpå :) STÅ PÅ!
Dato:15.03.2014   Tid:18:05   Url:
Silje s: Tusen tusen takk :)
Dato:15.03.2014   Tid:18:51   Url:http://girllife.blogg.no/
Mamma dom 16: Hei :D Tusen tusen takk. Jeg har selv ikke mistet noen venner, men kanskje det er etter fødselen man gjør det? Ja, jeg skal ta vare på de som betyr noe for meg og er ekte venner :)
Dato:15.03.2014   Tid:18:52   Url:http://girllife.blogg.no/
Gratulerer så mye :)
Dato:16.03.2014   Tid:11:18   Url:http://stiinee94.blogg.no
Stine Erichsen: Tusen takk :)
Dato:16.03.2014   Tid:12:03   Url:http://girllife.blogg.no/

anonym

gratulerer! tøft gjort, må være vanskelig når man har så mange imot seg.. men du skal nok klare deg kjempe fint!
Dato:17.03.2014   Tid:20:05   Url:
anonym: tusen tusen takk, det betyr mye! :-)
Dato:17.03.2014   Tid:20:48   Url:http://girllife.blogg.no/

mariem

gratulerer sååå mye <3
Dato:19.03.2014   Tid:17:52   Url:
mariem: tusen takk <3
Dato:19.03.2014   Tid:17:57   Url:http://girllife.blogg.no/

Anonym :)

Gratulere så masse :) ikke bry deg om de negative kommentarene :) du kommer til å bli en kjempe flink mamma :)) ble selv mamma som 17 åringer til tvillinger og elsker mamma rollen :)) lykke til og nyt tiden framover :))
Dato:20.03.2014   Tid:08:29   Url:
Anonym: Tusen takk. Å så koselig at du fikk tvillinger, heldig du er :) <3
Dato:20.03.2014   Tid:08:46   Url:http://girllife.blogg.no/
Grrrrrr!!! Jeg blir så eitrende sint når jeg hører om slikt som dette. Du forteller folk at du er gravid og du får negative(??!) tilbakemeldinger?! Hva slags støtte er det å gi en ung jente da?! De får vel heller stramme seg opp å gi deg en hjelpende hånd om det trengs tenker jeg! Fy skam på de som slenger dritt om valget du har tatt! You go girl!! Hold hodet høyt hevet og barnet inntil hjertet! Dette kommer til å gå superbra!
Dato:20.03.2014   Tid:23:58   Url:http://kakedama.blogg.no
Dette var utrulig kjekt å læsa. Eg blir så glae når eg ser at du valgte å ikkje ta abort, tross adle rundt deg som seie det eina og det andra for å øvebevisa deg. Du er sterke!!!
Dato:21.03.2014   Tid:02:28   Url:http://luftballongivildenssky.blogg.no
Luftballong i vildens sky: tusen takk <3
Dato:21.03.2014   Tid:07:25   Url:http://girllife.blogg.no/

mamma til verdens beste

Hei, jeg pleier egentlig aldri å kommentere blogginnlegg, men her føler jeg at jeg "måtte". Jeg ville bare si at du ikke må bry deg om de negative kommetarene folk har. Å få et barn er noe av det største en kan oppleve (ikke la noen ta det bort fra deg). Okei, ting går kanskje ikke alltid som planlagt, men that's life. Du virker som en reflektert og empatisk jente, og jeg er sikker på at dette kommer til å gå fint :) masse lykke til videre :) fokuser på det positive! :D
Dato:28.03.2014   Tid:09:45   Url:
mamma til verdens beste: tusen tusen takk, virkelig godt å høre :)
Dato:28.03.2014   Tid:11:34   Url:http://girllife.blogg.no/

Leiy-Leiy

hei, vet du har født allerede men vil bare sende deg en klem, leste nå at du hadde lidd av HG. det gjorde jeg også hele svng skapet. vet det er sinnsykt tøft og vondt, inn og utav sjukehuset spy konstant hvert 15. min, alt kommer opp man blir utslitt,tror det var det som gjorde du ikke kunne gå. håper du ikke sliter med noe ettervirkinger av den fæle sykdommen, mange gjør det :( syns det er søtt med liten gravid mage jeg da jeg hadde SÅ svær alle trodde jeg var fødeklar i uke 5 . så masse løs hud der nå ja :P Men det mage bilde du hadde tatt hos fotograf (tror jeg) mnd 7 var jo mer fremstilt som at du skulle se deilig ut ?

også må jeg bare være så frekk at jeg spør.. tar du vare på babyn ? eller gjør mamman din, er du en "storesøster" som koser med baby og mater litt av og til, ammer litt av og på 2-3 uker kanskje og skifter en del bleier , går litt trilleturer men er mye ute med venner og gir ungen til mamman din for å passe . Eller er du en mamma som er med ungen 24/7 og at babyen vet at DU alltid er der, at du Alltid vil stå opp om natta for å trøste, at du alltid vil sette henne først , du vasker alle de overfylte bæsjebleiene, du bader henne du legger henne du ER MED henne selvom hun bare er trøtt og skriker. ja du skjønner hva jeg mener. Jeg er selv "singelmamma" syns du sa det veldig fint :) men bor helt alene og tar meg av alt selv, ingen familie i nærheten som kan hjelpe mer enn litt noen helger osv desverre også liker jeg ikke gi fra meg skatten min med mindre hu sover TUNGT noe hun sjeldent gjør :') og jeg vil ikke gi feil inntrykk , jeg mener ikke noe frekt men skjønte utifra bloggen at du er 96(?) jeg er 24 og er veldig utslitt ift å være alene med en baby fra starten av og er veldig imponert over at en så ung jente kan takle det. du virker veldig oppegående og du tenker godt gjennom ting, har fremtidsplaner , bryr deg om viktige temaer osv. vil ikke virke nedlatende i det hele tatt. er mest nysgjerrig egentlig :) for alt jeg vet så er du Mye sterkere psykisk enn meg! stå på hilsen en "gammel" jente oppi 20 åra som du skrev en plass :D klem til deg
Dato:20.08.2014   Tid:19:12   Url:
Leiy-Leiy: takk for din kommentar. Det er jeg som er mamman og jeg har rollen som mamma på alle måter. Jeg er med barnet mitt hele døgnet, bortsett fra når jeg er på skolen og skal hjem fra skolen. Babyen sover med meg, så jeg våkner om natten. Jeg kan ikke amme i kun perioder, da hadde jeg mistet melken.. Jeg må amme/pumpe meg hver dag, flere ganger om dagen!. Det er viktig å pumpe seg/amme, hvis ikke hadde jeg fått ekstremt vondt og brystspreng. Jeg er mer med babyen enn med venner, men når jeg først er med venner så er det ofte jeg blogger om det. På den måten kan det virke som at jeg er mer med venner, enn det jeg egentlig er. Moren min er ikke en hvilken som helst person, moren min bor med oss, så ungen min blir jo derfor like vant med moren min som med meg. Når Moren min passer babyen (når jeg er på skolen) så føler babyen min seg veldig trygg hos henne. Dessuten får vi snart aurpear som skal bo hos oss og hjelpe til. Aurpearen bli som endel av familien.
Dato:02.09.2014   Tid:16:49   Url:http://girllife.blogg.no/

Jeg er ei jente som fikk baby 2014 _______________________________________________ Henvendelser/reklame/sponsor/spørsmål: Kan rettes til meg som melding på facebook siden min, eller på girllifeblogg@hotmail.no

Mest lest

ReklameBloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits